Nu är allt inhandlat, så nu är de bara att vänta och se :).

Nu har jag börjat utesluta mjölkprodukter. Köpte miniform och semperdroppar får se om någon av dem funkar :). Sen köpte vi ersättning, som hon kommer få på kvällarna... och sen nån dag till tills jag vet att allt mjölk och annat är borta. De är de ända jag ätit som kan vara konstigt... har knappt ätit mat bara mackor. Men har visseligen tyckt i mig en och annan chokladbolle så de är ju choklad, men de kan inte vara mycket choklad i dom köpta chokladbollarna... eller?
Hon storbajsade efter moster Sandra masserat hennes mage ett bra tag, och vart så nöjd att hon sov helatiden farm tills nu, så vi kunde handla i lugn och ro. Nu har hon nyss fått mat och miniform innan så nu får vi se vad som händer :).
Kolla på 3an nu för nu börjar strax true talent, super kul program. Puss.

Ersättning.

Igår kväll fick lillan ersättning då jag inte hade pumpat ikapp. Och efter hon fått i sig maten var hon så nöjd och lugnt somnade som en klubbad säl :D.
Gav henne ersättning 3 måltider och hon sov skit bra i natt, fick sova 3,5 timma på raken :), då underar jag om de är mjölkprodukter jag äter som gör att hon får magont eller vad kan de vara? får ut mycket mjölk så de hade ju vart synd att ge henne bara ersättning, men skriker hon som en stucken gris och inte hon eller jag får sova så blir de ersättning. Men ska prova nu att ge min mjölk på dagen och ersättning på kvällen, kanske bara är att mjölken är blaskigare på kvällen :).
Snart kommer moster Sandra hit och ska mysa med oss :).
Föresten fick vi en babysitter av Marie och pappa igår, super bra. Vi köpte den där varianten som man kan gunga på av bara fasen haha men hon är för liten för att sitta i den för huvudet blir som hängande och sen blir hon rädd för gunget. Men den Marie kom med sover hon så bra i och gillar att ligga och titta. Så tusen tack. Just ja jag ska ta kort på alla kläder saker m.m vi fått och lägga upp så ni får se, bara de att jag glömmer allt haha. När BVC tanten ringde så sa jag " Du jag har en fråga?" hon sa " Jaa?" haha och sen hade jag glömt vad jag skulle fråga haha de vart helt tomt i huvudet. Haha pinsamt bli så helatiden... men är man trött och ammar och allt så är de inte lätt att ha nått i huvudet :D.
Mata henne med min mjölk och hon har skrikit som tusan efter bara en liten stund. :( och nu när jag mata henne igen med ersättning är hon lugn och glad. Knakse måste pumpa ur all skit ( mjölkprodukter) jag ätit och prova sedan om de är de.
Nu blir de mys medans hon är såhär mysig och lugn :)

Magont.

Samma sak igår kväll, lillan skrek hur mycket som helst. Super svår att få att somna, men till slut gick de. Och när vi väl skulle äta på natten var hon svår att få att somna igen. Skrev ett sms till Marie vid 8 tiden ungefär, sa att " pax att du kommer idag så jag får vila lite :)" hon svarade på enaste gången och kom 30 min efter :P. Så idag har jag bara slappat i soffan och Marie har myst med Penny, kollade även på en film (Hur många lingon finns de i världen) super mysig film måste jag säga :). Tack Marie för en underbar förmiddag.
Nu sover Penny äntligen igen, hon har nog ont i magen, fick gå om kring med henne på armen och massera magen samtidigt då somnade hon. Så de blir att köpa miniform. Så gaserna i magen försvinner, stackars lillan.
Nu ska jag njuta av mitt kaffe framför tv :).

Älskar.

Penny var ledsen och trött, pappa trösta. Men pappa vart med trött av att trösta Penny :). Signe kom och la sig bredvid, måste tyckt de såg mysigt ut.

Tröttast i stan.

Inatt var de tungt, gjorde allt själv. David han mata Penny vid kl 6 innan han fort till jobbet så fick jag pumpa ur, gick lite snabbare med hans hjälp :). Penny var klar vaken efter varje matning, så fick mig 1 timmes sömn innan jag skulle upp och mata igen. Så idag är jag trött. Hon har varit grinig hela morgonen och de är inte lätt att fixa frukost med en bebis fastklamrad runt halsen haha lägger jag ner henne innan hon somnat så skriker hon. Skriver med en hand just nu då hon ligger på min mage :). Skulle gått en runda på stan idag och shoppat lite men de orkar jag nog inte med, om jag inte gör de när David väl kommer hem :). vet inte riktigt vad jag skriver nu haha känner mig så seg i huvet.
puss

Imorgon börjar vardagen!

Idag har jag vart super trött, sov dåligt i natt då de vart massa ringande, m.m.
Hade tänkt att ta mig en power nap på dagen, men de har jag inte tid med :). Har storhandlat på Ica maxi, så nu finns de mycket mat hemma. Imorgon börjar David jobba igen, kommer bli jobbigt att ta hela nätternas matning och dagens, innan man fått rutin på vardagen. Lite sömn med andra ord, mindre än nu och nu sover jag knappt nått, fattar inte hur man lyckas vara så piugg ändå, och vaken. I vanliga fall hade jag sovit en vecka i sträck haha om jag hade fått så här lite sömn. Men tur jag har fina vänner, familj m.m som gärna kommer hit och myser med lillan så jag får lite avlastning :). Man ska vara rädd om de nära och kära man har. Imorgon vete tusan vad jag och Penny ska hitta på, men de blir nog en lång runda med Signe... de är så mysigt. Sen kanske vi bjuder hem nån och snackar skit :P. Har köpt 2 pack chokladbollar så nu finns de allt GOOOOO FIKA! haha.
Nu blir de en välförtjänt dusch, trevlig fortsatt kväll på er puss.

Min lilla familj, kan man älska nått så mycket!

Fin i mormors klänning.
Kärlek
Trött liten tjej.
Mammas hjärta.

Kollade in stugan.

Igår var vi i mammas stuga, mysigt ställe. Men jag skulle bi galen utan el eller lampor, jag vill ha de så ljus som möjligt... fammande ljus gör mig galen haha, de bara flimrar framför ögonen svårt att koncentrera sig när man pratar med någon. Men mamma gillar när de är mörkt hemma, så fort hon kommer in till mig börjar hon släcka de flesta lampor haha. Jätte mysiga trägolv och de låg på en fint ställe. Nu åkte vi dit så sent på kvällen, så de var så mörkt att man såg knappt gården eller huset i all sin glans :), men de finns fler dagar vi kan åka ut dit på.
Idag vete tusan vad vi ska hitta på för äventyr, antingen bara hemma eller så besöker vi någon :).
Ska lägga upp bilder på massa kläder vi fått av mamma och alla andra :) har bara inte haft tid. Vi hade föresten hembesök av BVC igår och lilla Penny hade lagt på sig 270 g på en vecka :) hon kommer bli en stor tjej, haha.
Trevlig helg på er puss.

Kärlek.

David,Farbror Eric,Faster Marica,Farbror Hugo och lilla farbror Isac :)
Vårat hjärta.
Vi har en lugn dag idag med. Skönt.
Har målat pedistalen vit, och vardagsrumsbordet blir med vitt, får se hur snyggt de blir... om de går att ha ens tillsvidare, ska köpa nytt men vi vet inte vad vi vill ha än så vi väntar och inte impulsköper som vi brukar. Brukar då slute med att David slänger skiten efter nån månad haha "- Fan vad fult, är bara att KASTA!". Får se vad vi hittar på för skoj ikväll, om de blir bara mys eller annat.
Penny växer så de knakar, äter för fulla muggar. Nu är även kvälls gråten bättre, hon somnar rätt snabbt i vagnen. Tycker inte om att sova i spjälsängen :).
Hoppas ni får en bra dag, puss.

Vita köksstolar tillövers?

(
(Vi testar bärselen.)
(Penny gillare haha.)
Idag har vi vart på Returmarknadens butik och Myrornas och letet efter vita stolar men hittade inga.
Blocket finns inga heller på som vi vill ha. Har inte alla pengar i världen just nu när vi har massa utgifter så nya stolar går bort :).
Storhandlade på Ica maxi med, skönt.
Kollade nyss på True talent, så himla roligt program. Många som grät av lycka, jag som är lätt rörd trodde jag skulle skulle gråta men de gjorde jag inte, gjorde du de Helena? haha :D.
Lugn och skön kväll med tv tittande och mys. Får se vad som händer imorgon. Nu snart vaknar Penny till och ska gråta så vi får gunga henne i vagnen haha. Skönt att hon har sin ledsna tid på kvällen, så man kan vara på affärer och annat på dagen :). Men man är trött sent på kvällen så de är med jobbigt men hon somnar ju tillslut så :).
Trevlig kväll på er :) puss.


Underbar dag!

Vilken underbar dag, första gången helt själv... lugnt och skönt :).
Vi bara ligger i soffan och myser hela familjen.
Igår åkte Farmor Anette hem och Faster Marica hem, trevligt att ha dom på besök :). Får hoppas ni kommer upp snart igen.
Denna dag har gått snabbt, klockan är redan 16:00... tiden går snabbt när man har en bebis :).
Nu ska jag leta lite stolar på nätet till vårat nya vita bord, senare blir de nog en kvälls promenad.
Trevlig dag på er puss.

Bildbomb!

Marica,Penny,Helena och Jag.
Marica,Penny och Jag.
Nörd tvillingarna, Nya Iphonerna går varma hela tiden haha.
Farmor Anette, Faster Marica,Farbror Eric, Mamma, Tant Helena, Hundarna Signe och Betty.
Faster Marica och tjejerna :)

Kvällspromenad!

Ikväll gick vi en promenad i området, har ju knappt sett hur vi bor :). Känns skönt att gå ut och gå med Signe och barnvagnen. Äntligen kan jag gå ut och gå, och har så mycket att se, alla fina områden och allt. Måste ju försöka hitta här så jag inte går vilse. Men vad man drömmer sig bort, vill bo i alla fina hus jag ser :).


BVC

(Ser ut att ha en jätte hand hihi, lite suddig bild men ska lägga upp mer sen)
Penny äter som bara den och har därför gått upp så otroligt bra, nu väger hon 3785 g  äter och mår gott :). Hon är 53 cm lång fortfarande då hon hade klämt huvudet när hon kom ut och de var som en strut så missbedömdes längden :).
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog massa mys med lillan och Eric och Helena och Davids mamma är här så kanske lite kortspel, skulle inte sitta fel :). Vägde mig själv nu och när vi var på BVC har redan gått ner 15 kg så 5 kg kvar så har jag gått ner graviditets vikten, hade dock lagt på mig innan jag vart gravid så ska gå ner 10 kg sen till min normal vikt :) men huvesaken graviditets vikten går ner så får jag träna senare :).
Trevlig dag på er.

Vaknade av finbesök.

Davids mamma sov på varndrarhemmet i stan som hon brukar, när hon kom till oss med bussen i morse tog hon med sig Davids farmor Berit.
Jag fick ett jätte fint halsband i födelsedags present av Berit, ett Efva Attling smycke, super fint.
Igår fick Penny massa fina presenter av Davids mostrar och av farmor, även jag fick mig super fina handdukar i födelsedags present :)
Lägger upp bilder sen när jag har tid att ta kort.
Jag har vetlat ha ett klaffbord, men de kostade 1300.- vilket är visseliget billigt för ett nytt bord men pengar växer inte på trän med alla utgifter denna månad. Var inne i butiken igår och ser att ett står vid fund hörnan, och frågar var de är för fel på de, då var de bara att ena benet som håller upp klaffen hade inga skruvar och satt inte fast. Haha så vi fick köpa de för 700.- LYCKA! så David min händiga karl han får skruva fast de sen är de som nytt :). Måste bara hitta stolar nu som passar bra till bordet.
Så snart kommer David och hans mamma hit med bordet och sen kommer Helena och Eric, fullt upp idag med.
Marica kommer inte förens på lördags morgonen vid 8 med tåget. Bli kul, trodde hon skulle komma samtidigt med Davids mamma men de blev mycket med första dagarna i skolan för henne. Förstår de och man ska aldrig missa nollningen och träffen med nya klasskamrater :).
Uppdaterar mer sen puss.

Fin främmande!

Världens största gäspning :D.
Ikväll kommer Davids mamma och syster upp och hälsar på från Karlskrona. Synd att dom ska bo så långt bort nu när vi har Penny, tiden går fort och dom hinner bli stora. Men sånt är livet, alla kan inte bo på samma ställe :). Bli kul och mysigt att dem kommer. Har bara träffat Davids syster Marica en gång, när vi var nere första sommaren vi var tillsammans och de är ett tag sen :P. Skulle åkt ner i sommar men de gick inte då jag hade så mycket sammandragningar och åkte in för stoppning m.m.
men nu får jag träffa henne igen iallafall :).
Allt går jätte bra här, de ända är sista matningen eller den senaste vid 00 tiden innan man lägger henne så börjar hon stor gråta, då får man lägga henne i våran säng på en kudde så somnar hon på engång :), sedan nästan matning 3 timmar senare så somnar hon bra i sin egen säng :).
Men fasen vad vart de ska vara, haha... nästan värre nu än under graviditeten. Att pumpar ur gör att de rinner floder känns de som...får gå runt i troser och amningsbh helatiden haha även när främmen är här, men vad ska man göra :D?
Magen och kroppen krymper helatiden, och de känns bra.. men magen är som luftpunka eller vad man säger... en ballong som är smälld haha, men den går nog till sig snart, snacka om gele :D.
Men jag hade nog sf mått på över 40 innan jag fick, han inte med sista kollen hos bm så jag vet inte. Och sen skulle jag tro att jag gick upp till 90 kg... de är en gissning haha men jag kände mig som en strandsatt val vill hag lova :D.
Skönt att allt nästan försvinner på engång.
Nu blir de att städa lite och ta mig en lång och skön dusch.
Trevlig dag på er, kramen.

Uppe med tuppen.

Får pumpa ur nästan varannan timma, och sen ska Penny ha mat var tredje. Vi ger henne mat varannan gång men de blir att jag är som vaken helatiden. Och de tar ett tag att pumpa, mata,rapa,bajsa så jag hinner bli jätte pigg så jag inte kan somna om. Men när david väl kliver upp så får jag lägga mig och sova nån timma :). Jag är så lycklig i våran lilla familj, att ha blivit mamma har jag knappt hunnit tänka på. De är sjukt :). Hade man fått hem en blankett nu där man ska kryssa i om man har barn eller är förälder då vet jag inte om jag hade kryssat där då de inte har sjunkit in riktigt haha :) . Vi bade Penny första gången igår, hon vart inte sådär salig som de flesta verkar bli. Hon var allmänt ledsen våran lortgris haha.
Fått in bilderna från mobilen nu, så här kommer några :)
Första gången hos gammelfarmor
Penny Berit Renström, de är efter davids farmor. En underbar tant, får hoppas Penny fått någont från henne :).
Signe solar, Penny drömmer.
Våran koala.
Pappas flicka på JULA haha.
Vi har två bebisar som vill bli burna :)
En giraff unge :)

En mysig dag/kväll

Idag har vi var på H&M på Ersboda och köpt lite kläder till mig, känns skönt att få vara lite fin och "smal" haha.
Var även förbi Jula en sväng där david köpte en pelarborr till hans merkarverksta haha.
Peri och Sakarias kom förbi nu på kvällen, Petri har varit vaken sen 3 i natt så han är super trött så nu ligger dom båda här på vardagsrums golvet och sover haha, trevligt sällskap :D. Näe men man ställer upp för laget haha.
Nu kommer bilder från idag och ikväll :), imorgon kommer kanske bilder in på mig, har ju gjort mig fin i håret nu och börjar sakta men säkert bli mindre i kroppen haha.
Vårat hjärta
Vännerna och Signe
Haha sådan far sådan son :D.
Andra dagen vi var hemma, Penny är en nyckelpiga :)

Nattugglor.

Vi lägger oss sent i våran lilla familj.
Igår mata vi Penny vid 2:00 efter de så skulle vi lägga henne, hon vart super ledsen för typ första gången sådär så hon inte slutade gråta.... fick nappen och slutade gråta men drog ut den helatiden så hon började gråta. Så fort jag tog upp henne vart hon lugn, och somnade i min famn. Jag var så trött att jag kunde knappt hålla ögonen öppna...så la ner henne igen men då börja de igen, så jag tog upp henne igen. Känner att nu svimmar jag snart av sömnsbrist, haha. Hade sagt till mig själv att jag aldrig kommer ha henne i sängen då jag är rädd att någon av oss rullar över henne eller nått. Men jag hade inget val, så la henne på en kudde. Så fort jag la ner henne så somnade hon haha var som att hon visste att hon skulle få sova brevid mamma :).
Men klockan vart kankse 3:30 innan jag somna och skulle då upp igen 5 och mata henne så hon sov inte en sån lång stund i våran säng :), sedan var de inga problem att lägga henne i sin egen säng. Hon har sin mest aktiva och vakna stund på kvällen vid 22:30 så jag väntar ju på att hon vaknar ordentlig och tittar på mig med hennes underbart vackra ögon (tror hon fått mina ögon haha), och viss är dom bedårande vackra :D. Skönt att pumpa ur, då david matar henne varannan gång på natten, men jag måste upp var 3 timma, då jag matar henne enagången och pumpar den andra haha så de blir dåligt med sömn för mig. Men när David kliver upp vid 9 på morgonen får jag sova till 11 och de är super dom där 3 timmarna.
Imorgon ska vi vara ensamma bara vi 3 + Signe , för sörsta gången sen BB. David och Eric har byggt en merksta i förådet och byggt ett loft som vi kan förvara alla våra saker. Vart super bra, Så nu är vi klara med allt nästan :). Blir bara att mysa nu och ta de lugnt.
Nu ska jag lägga mig på spikmattan , min rygg värker... skulle ha tränat upp den innan graviditeten haha.
Har tagit massa bilder på Penny med min nya mobil och har inte lärt mig hur man lägger in dom på datorn så när jag kommer på de och orkar hålla på med de så kommer de nya bilder. Förmodligen tar jag fler bilder imorgon med den riktiga kameran så då kommer nog bilder in på bloggem . Föresten är Penny en vecka idag, tiden går så snabbt nu, kände som de var igår vi var inne på BB :).
Go natt på er kram.

Fullt upp, men de är mysigt.

Nöjd och glad sen första dagen :)
Tack för alla fina kommentarer! Vi har haft fullt upp här, inte pågrund av en skrikande bebis utan vi har måsta åka in til BB flera gånger då hennes värden var höga (gulsot) och att hon var så slö, fick inte i sig så mycket mat som hon borde. Ammade först, men nu pumpar jag ur och ger på flaska så vi vet hur mycket hon får i sig. Nu är hon vaken långa stunder, så ysigt. Kan inte sluta titta på henne :).
Hon är då en lugn bebis, gråter typ aldrig bara om man byter bjöja ibland och har sagt till 3 gånger kanske att hon vill ha met. Ger henne var 3 timma om hon inte säger till :). nu ska vi mysa framför en film, men lägger upp bilder så fort jag har tid och ork. trevlig fortsatt helg, föresten fyllde jag 24 igår :) hurra för mig. Kolla in min syrras blogg, hon lägger upp bilder flitigt på våran lilla tjej m.m :)  http://eftersmak.bloggsida.se/

Våran Penny är här!

Söndags natt åkte åkte vi in, kl 2 var vi på BB. Var helt övertygad att vi skulle bli hemskickade. Men var öppen 5 cm och värkarna hade börjat. Tog ingen EDA, tyckte de gick så bra med gasen bara... haha vilket jag ångrade senare att jag inte tog, då hon kom ut och tittade med huvudet uppåt och de var tydligen svårare att komma ut så. kl 7:30 kom hon ut så de tog bara 5,5 timma hon vägde 3515 g. Skriver mer oim förlossningen sen när jag får orken tillbaka.
NU BILDBOMB!
Fick struthuvud, då hon var klämd.
Nöjd fader!
Trött fader.
Underverket!
Penny i baljan.
Uppdaterar senare, nu ska vi mysa!

Får se när lillan vill komma ut.

Slemproppen gick igår, fast flera omgångar... allt kom inte på engång. Har haft skit ont i ryggen, var nära på att säga att vi åker in. Men sen sluta de och hade så långa uppehåll, men fick ont super ont kanske 4 gånger att jag ville skjuta mig själv i skallen. Haha.
Idag har jag fått ont två gånger kankse... så nått är ju pågång. Får se när lillan vill komma ut , 7 dagar till BF.
Idag har David målat. grundmålat och kommer måla mera senare ikväll. Vi åkte till Rusta, huvva vad jag mådde illa på vägen dit, och väl inne i affären fick jag sätta mig för jag fick så ont i ryggen.... vi hade glömt kortet hemma så vi kunde inte köpa de vi skulle haha så vi fick åka hem... Gupp och skit hela vägen hem... jävla ombyggnationer... fick sååååå ont i ryggen och förvärkar.
Så David fick åka tillbaka till Rusta själv och köpa färgen och lite annat :). Nu blir de kebabtallrik, mumms är vrål hungrig.
Trevlig helg på er :).

"Mensvärk" eller förvärkar?

Igår kväll hade jag jätte mycket "mensvärk" i ryggen... gjorde riktigt ont och var skit drygt. Magen var stenhård med... Efter jag vart på toan och kissat var de rosa på papperet, och idag brunt... ringde förlossningen och dom sa att de är för att jag öppnar mig. Så de var ju skönt att höra så de inte var nått fel :). Men idag har jag knappt kännt av nått, får se hur de blir sen ikväll. Igår kväll vart David klar med hallen, super fint blir de... vitt vitt vitt. Idag börjar vi slipa här ute i köket och vardagsrummet.... sen blir de väl att måla på fredag. Hoppas vi hinner innan lillan kommer. Men annars får vi be nån komma hit och göra de medans vi är på BB :). Går snabbt bara drygt med allt slipdamm.
Nu ska jag se nån film och ta de lugnt och mysa med min lill vovve, som är så mys sugen :).
Kram.

Sover som en kratta.

Sömnbrist! Kan inte sova längre, är trött men kan inte sova. Får hoppas man är utvilad den dagen då lillan bestämmer sig för att komma ut :).
Nu håller vi på, eller snarare David håller på att måla och fixa. Hoppas vi hinner klar i helgen. Blir nog super bra att få hallen och tvrummet/köket vitt. Sov rummet får vi ta senare, huvesaken rummen man umgås i är fina :).
Haha våran granne är ganska rolig, han kom förbi med en bok "Tidernas sämsta bilar" har ni sett vilken bil som är på framsidan, haha en volvo 340. Men våran volvo 340 har då hållt bäst av alla bilar vi haft.
Får uppdaterar er mer när jag har ork. Nu blir de att dricka kaffe och se nån film. Super trött , kram på er.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!