Mamma ledigheten är slut, känner mig riktigt ledsen.

Vill ju vara hemma med dig, Vill alltid vara med dig ♥
 

Sitter här och börjar känna mig ledsen, tänker på tiden framöver. Börjar jobb på måndag och mitt schema ser ut att bli 9-18 måndag till torsdag.
Första månaden ska David vara pappa ledig, men sen kommer jag lämna Penny hos dagmamman och David hämta henne vid kl 14.
Näe jag kommer hem vid kl 19 så kommer Penny förmodligen att sova, så min tid med våran lilla tjej blir bussturen till dagmamman och att göra oss klara hemma :(.
Känns inge roligt, skulle alltid vilja vara med henne, hela dagarna.
Men sen jobbar jag aldrig nätter eller helg så vi har våran tid tillsammans då. Är jätte glad för mitt jobb är inte de, utan att mamma ledigheten har gått så fort, vill inte vara utan henne :(.
Men lär kännas bättre med tiden. Finns inte så mycket att göra åt, om man ändå hade varit miljonär, bara få vara med den man älskar allra mest hela dagarna. Men så är ju inte fallet, kanske ska gå med i postkodsmiljonören och hoppas på en stor vinst :).
Penny och jag var ute i lekparken, grävde lite sandslott tills de börja regna och vi gick in, nu hänger vi i soffan. 
Hoppas inskolningen för henne blir bra, vill inte ha några ledsna miner när jag lämnar henne, för då kommer jag själv börja gråta påvägen till mitt jobb haha. fy fasen.
Nu blir de kaffe och försöka att inte tänka på allt detta. Samtidigt är jag mindre stressad över att jag inte har haft något jobb och att vi inte kommer ha pengar m.m Men nu är de ledsamt på ett annat sett.
 

Massa bus.

 Igår kom bästaste Mariana med familj och hämtade upp mig och Pennsy för bus på Busplaneten. Där träffade vi Jessica och Alwa-Lii och en mamma till.
Massa bus och fikande.
Efter de åkte vi hem till Marianas för att käka middag, barnen fick bada efter maten. Vilket gillades skarpt :).
En under bar dag.
Nu massa bilder från morgon till kväll.


























Våra små hjärtan.

Nu kommer massa bad bilder.
Efter allt skog i badet, vart de massa kramar och mys. De vart så trötta ♥

Fick hurrven!

Roligt att man ligger här i mörkret i sängen i lungnans ro, känner en fluga på ryggen. Viftar bort den men känner att den faller ner i sägen. ser med datorns ljus att de inte var en fluga utan en stor svart spindel... fyyy. Tur jag inte skrek till då Penny ligger och sover.
Madrassen hade legat på golvet, och vi lyfte nyss över den till sängen. Att de måste ha följt med en spindel, kunde den inte ha stannat på golvet. Nu måste jag söka med ljus och lykta efter fler så jag kan sova i natt.,
Nu är allt klart med jobbet. Ska på inskolning på onsdag och i helgen, på måndag blir David pappa ledig och jag börjar jobba. Den 24/9 börjar penny hos dagmamma på Ersboda, och David kommer då sluta vid 14:00 så hon inte får så långa dagar. Känns roligt men jobbigt, vill ju vara hemma med vårat lilla hjärta alla dagar. Känns ledsamt. Men roligt med jobbet.
Var hos Mariana efter jag varit där på besök, Penny och Didde lekte som tusan. De badade även tillsammans och hade super skoj. Kommer bilder på de senare.
Nu ska jag på spindel jakt.

Här ligger vi nu som två gravida kvinnor, med magarna fulla av godis!

Penny ♥ Didrik
Stor killen Didrik som hade kalas idag ♥
Idag har vi gjort en massa saker.
Började dagen med att Farbror Eric med familj kom, David och Eric skulle till Stilm för att titta på en lågmilare till bil.
Helena körde dem till flyget och vi packade sedan in oss i bilen för en tripp förbi Kappahl där Helena köpte Didriks present. Efter de åkte vi till en tjej på Ersboda och inhandlade en massa beggade kläder till våra små tjejer. Super billigt och bra kvalla på kläderna. NÖJDA!!
Efter de körde vi vidare till lilla Diddes kalas. Roligt att träffa alla mammor och pappor och deras små barn. Penny lekte en massa och Ruth fick mysa runt.
Vi var där ett bra tag tills magarna kurrade och vi åkte och köpte mat. Sedan hem till hundarna och en lång myskväll väntas med massa godis.
Propppas mätt nu.
Killarnas bil kap gick åt hell, bilen var en ända rosthög, dörrarna höll tydligen på att ramla av . David var även intresserad av en lågmilare som fanns i Norrköping så de tog tåget dit och är där och kollar in nästa bil på tur. Hoppas den håller vad de lova på annonsen. Så de får med nått hem, så inte resan vart helt i onödan.
Nu har jag och Hellan pyjamasparty haha. Barnen sover så vi hoppas på att de börjar någon bra film eller annat på tv :).
 

Allt på samma gång.

Idag kom Helena och lilla Ruth för att ta med mig och Penny till Busplaneten.
Vi var där många timmar, Penny busade med små vännerna och vi snackade skit med mamma gänget. Penny har lite feber, många tänder som håller på att ploppa ut.
Hon har varit en glad tjej idag, dock lite trött på slutet, så hon fick sova en liten stund. Den lilla stunden gjorde henne pigg och glad igen.
Efter Busplaneten drog vi runt på alla butikerna, inne på Maxi stog de två tjejer från Synsam. Där gjorde vi gratis syntest. Hon frågade mig efter min koll "-Men visst har väl du glasögon?" haha, jo de har jag men de suger. Köpte dem på specseavers dem suger... Så jag använder inte mina glasögon. Ser inge bättre med den utan de gör bara så allt blir mycket större. Vet jag skulle ha gått dit med den på enaste gången men...Sen så har jag bara dem när jag ser på tv och läser så då märkte man inte av de.
Men tydligen har jag brytningsfel på båda ögonen, och sen har jag inte bästa synen.
Så när man nu har råd får jag införskaffa mig ett par glajjer. 
Efter de åkte vi hem och käkade go middag, kött och sallad m.m.
Fick sedan veta att Maria ligger inne för hjärnhinneinflammation. Så vi packade ner barnen i pyjamaserna och åkte dit. Kunde inte hålla Penny vaken i de mörka rummet, så hon somnade där och sover fortfarande här hemma.
Maria låg med en handduk för ögonen och var inte alls pigg, kunde inte äta och mådde ille. Och ständigt huvudvärk. Stackar... fy inte roligt. Hoppas hon blir frisk snabbt. Ville köpa med mig något, men vi viste inte om de fick ha blommor på rummet. Och något att äta ville hon inte ha, och tidningar orkar hon inte läsa. Så de blev inget vi kunde ta med för utom vårat sällskap, värst vad alla ska bli sjuka :(.
Själv har jag haft ont i magen hela dagen, känns som mjälthugg på större delen av höger sida av magen. Hoppas på att de bara är gaser och att inte jag ska bli drabbad av denna jäkla blindtarm eller nått liknande.
 
 
Sedan ringde chefen och sa att jag ska på hembesök på måndag, och innan de ska jag förbi på kontoret för att skriva papper.
Kommer börja jobba i början av september som de ser ut.
Provjobb i 3 månader och funkar allt bra så är de bara att fortsätta :).
Hoppas Penny får plats nu hos dagmamman så allt är fixat, för jag har inga dagar kvar, bara skit dagar och david har bara dryga 2 månader plus massa skit dagar.
Vill att allt ska vara löst nu så man slipper denna ständiga stress och oro för pengar och framtiden. Men snart är allt på plats som de känns nu, och då ska jag ta mig en kaffe ocg luta mig tillbaka och bara njuta av jobb och fritiden med min lilla familj :).
Oj vad detta inlägg blev långt men nu vet ni hur allt ligger till haha.

Rutiner.

Dessa rutiner som man bara hinner få innan de händer nått så allt bryts. 
Hon brukar sova en gång per dag, men nu är hon tillbaka till två. Men då sover hon en timma åt gången. Ibalnd mer ibalnd mindre. Var skönt när hon sov en gång och då sov hon två timmar. 
Hon vaknar tidigt, somnar tidigt på kvällen, så man ska inte klaga. Och oftast sover hon hela nätter nu, men ibalnd vaknar hon och är ledsen och vill sova vidare bredvid mamma sin. Och de är klart man får de. Få gånger väldigt få gånger blir hon super pigg och sedan grinig, då vet jag att hon är hungrig och då ger jag henne välling och då somnar hon om på enaste gången. Men de är så sällan att de räknas inte :).
Men jag får henne inte att vara vaken til kl 12 längre, hon kliver upp halv 7, sedan blir hon så trött att de går inte att hålla henne vaken. 
Sedan måste hon då sova en gång till så hon inte somnar vid kl 17 för då är de kört. Så vid 2 igen så somnar hon och sover en stund.
Nu ikväll så var de rekord tidigt, gjorde allt men kunde inte hålla henne vaken, hon stog upp i soffan och lutade sig mot mitt huvud och somnade stående haha. Snuttan ♥ så kl 18 somnade hon. Hoppas hon inte vaknar upp senarte kväll, utan sover hela natten. Som tidigast brukar hon få somna vid 18:30 men gillar när hon somnar vid 19, men de går inte att tvinga henne att vara vaken.
Så får se hur denna natt blir, men imorgon ska vi vara ute på morgonen och få henne att vara vaken till kl 12, och sedan sova 2 timmar och sedan somna vid 19. Hoppas de funkar haha. Skönt med rutiner.
 
 
Vi tog en promenad på 30  minuter idag till kiosken och tillbaka, sedan var vi ute och lekte med stor granntjejerna och lill granntjejen, mycket roligt. Sedan massa bus inne, så inte konstigt att hon somnade tidigt.
 
Oj vilket tråkigt inlägg, men nu har jag fått skriva av mig lite haha.
Nu bilder från bus i tältet.
 
 
Nya familjemedlemmarna.
Kul att leka med regnskydds fodralet.

Jippiii!

De ringde mig nyss och sa att brukaren gillade mig och att jag ska få komma på hembesök.
Och går allt vägen där så ska jag skriva på papper och jobbet är mitt. Känns underbart, kanske inte ska ta ut segern i förskott, men de känns himla bra.
Nu ska jag mysa med den ledsna damen som är övertrött :).

Ledsen tjej.

Älskar er så otroligt mycket ♥
Varit på jobbintervjun idag, tycker att de gick toppen bra. Får se nu om jag är den de söker eller inte. Men hade en bra magkänsla när jag gick där ifrån.
Tusen tack mamma som tog hand om Penny medans jag var på intervjun och Helena som gjorde mamma min sällskap med lilla Ruth. 
De gick en lite promenix med barnvagnarna, stannad vid en gård och tjuvade hallon hihi.
Sedan måste jag berätta att sedan Penny ramlade och slog i hakan i bordet har hon varit så mammig och gnällig. Ledsen på dagen och stor gråter, vill att jag bär henne hela tiden. Sedan äter hon dåligare. Åkte in idag för att kolla upp så hon inte har ont i käken,munnen.tänderna och även kollade öronen så hon inte har öroninflammation. Men väl inne på Vårdcentralen kröp och om kring och charmade alla och skrattade och tjoade högt. Och inne hos läkaren skrattade hon bara när han lös henne i ögonen och kollade henne i öronen även när han klämde i kände i och runt munnen.
Så de är ingen fara med henne. 
Men jobbigt när hon ska vara ledsen, vet inte om de är separations ångest eller vad tusan de kan vara. Men så fort jag tar upp henne så slutar hon gråta. Men de är jobbigt. Men hon är inte ledsen hela dagen som de kanske låter, men de kommer stunder.. hon har fått konstiga sovtider, konstiga rutiner.. så kan vara att hon bara är trött. Men får hon sova mera så sover hon inte förens 23-00 på kvällen och de funkar inte.
Oj oj vad jag svammmmmlar på, nu blir de tv tittande. God natt.

Kräftskivan!

 
Vart inte de bästa bilderna, skulle snabb ta så jag kom ihåg att fota de hela :).
Men några bilder bjuder jag på, skulle ha tagit lite bilder på den fina stugan och gården. Riktigt fint ställe. Vi hade super trevligt, vi åt middag sen begav vi oss hem. Vill ju inte vara kvar när de börjas festa på riktigt när vi hade med lilla P.
Men mätt och glada vart vi, Penny applåderade när de sjöng sina snabbs visor hon gillar sång och stohej :).
 

Massa bilder.

Penny älskar att leka med granntjejerna, kollar in dem noga och ska vara med. Hon gillar att kolla på film med en stor tjej, de är toppen. Gärna ska hon ligga tätt in till och klappa i håret och bara få vara nära :).
Köpte glass, de gillades en lite stund sen vart de kallt hihi.
Passade på att ta kvälls badet ute i solen, super kul var de. varmt och skönt.
Penny stog vid V-rums bordet igår och gled med strumbyxorna så hon åkte under bordet, de gjorde att hon slog i hakan och föll bakåt. Huvva så ledsen hon blev, krama om henne och såg att de kom massa blod ur munnen, fy vad rädd jag lev. Men hon hade bara bitit sig vid neder tändera. Hon vart så ledsen att hon somnade. Inte bra för den lilla tupp luren gjorde att hon inte somnade förens klockan 23:30. Men sedan hade vi även Robin,Jessica och Anton på besök. Vi grillade och snackade en massa skit och hade de sååå trevligt.
Så förstpr om Penny i nte ville lägga sig :).
Nu är vi uppe med tuppen som alltid. Ska dra om bara 1 timma med Jessica och träna. FAN VAD SKÖNT. 
Och ikväll ska vi på Kräftskiva ut till Caspers stuga. Mysigt. Blider på de kommer senare.

Håll tummarna för mig nu!

En jobbintervju på måndag, jippi.
Sedan blir de fler säkert till veckan, hoppas nu att jag får ett jobb. Vill helst ha 100% men man får ta de man får.
Skönt att en intervju är inbokad. 
Håll tummarna för mig nu! Dock behöver jag barnvakt och skjuts på måndag, så är de någon som har tid och vill leka med Penny i en lekpark bredvid hojta till :).
Nu oljar David in alltanden, kommer bli riktigt fint.
Penny säger nu mera :Aj, ajaj, il=bil,ampa=lampa,amma=mamma,aappa=pappa,tittta,däää.. Hon är så duktig. Hon har med gått själv en massa idag, stått och dansa och ska stampa med fötterna som tant Helena för hihi. Var lite svårt att gå och stampa med fötterna.
Så nu går hon nog snart hela tiden :P. Roligt. 
Oj nu vart de kanske rörigt detta inlägg, men då blir de när man vill berätta allt haha.
Nu blir de tv tittande, och mys.

Gårdagen i bilder.

 
Penny lekter hela tiden med sin fina rosa handväska som hon fick av moster Sandra. Hon älskar den. Sen är de super kul att trycka på och av tv.
När mormor kommer på besök så delades de ut en massa pussar.
Till middag blev de massa potatisgratäng, de gillades.
Efter middagen kom farbro Eric tant Helena och lilla kusinen Ruth på besök. De gillas alltid.

Städtanten.

Idag är jag en städtant hela dagen.
Har skippat att tvätta, finns så mycket annat vi vill göra.
Men idag tog jag itu med allt. Fy fasen vad tvätt, sedan dammsuga,dammtorka och skura.
Känns skönt nu när man bara har en tvätt kvar. Måste vänta på att denna som hänger ska bli torr sedan kör jag den sista.
Skulle haft en torrktumlare, skulle gått sjukt snabbt då.
Men mellan varven har vi hunnit varit ute och lekt med grann tjejerna. Vi har haft kafferep hihi och kastat stenar i en brunn, lekt med vatten.
Men nu är vi inne och ser på barnprogram, skönt med lite paus .. men snart blir de full fart igen haha.
Hade tänkt att ta bilder från "Kafferepet" så söta små muggar som var upp dukade på ett bord och massa leksaks bakerlser haha.
Men man hinner inte med allt, får ta bilder på de en annan gång.
 
 

Bra att krypa länge?

Full fart hela dagen igår.
Först busade jag och Penny ute med grannbarnen på gården. Sedan kom Maria och Petri och plockade upp oss för att köra oss till min chef. Pratade en bra stunde med henne och de lät lovade. Penny satt och grät i Marias knä utanför..
Hon var så sur igår.. vart ledsen och ville inte åka vagn när vi var på stan.
Hon var så över trött. Har ju blit konstiga nätter.
Men efter lite sömn och mat vart vi nästan lika glada som alltid haha. Efter stans vistelsen åkte vi till Maria för grillmiddag. Riktigt gott , de gjorde ni bra. Efter kaffet så gick vi över till Mariana och Didde. Alla fyra hundarna lekte på gården och barnen busade för fulla muggar. Mysigt. Penny hade saknat Didrik, de syntes. Penny går nu lite när hon känner för de, så snart går hon nog hela tiden. Hoppas hihi.
Träffade en granne igår och hon sa "- Men vad bra att Penny kryper fortfarande, hoppas hon kryper länge" Jag frågade varför hon tyckte de, då svarade hon att " Ju längre tid de kryper dessto bättre är de, för att de som kryper längre brukar inte få dyslexi m.m." är nerver och rörelsen som gör de tydligen. Hon säger att vuxna för börja träna på krypövningar som har de svårt. Hon är doktorander men vet inte vad hon föreläser.
Men om de stämmer som hon säger så är de ju bra tt hon fortfarande kryper :)
Nu ropar lilla P på mig så dags att gå.
 
Sakarias när han klätt ut sig. Han blir så glad när man tar fra Pennys kjol och allt annat. hihi.
Sedan är bilderna från middagen. De vart kankse inte de bästa bilderna, men bättre än inga alls.

Lite bilder från Theos kalas.

Fick allt några små bilder från kalaset.

godmorgon sverige tingelingeling.

God morgon
Penny somnade hyfsat tidigt igår. Men vaknade några gånger innan vi skulle sova. Hon har blivit jätte snuvig, så hon kan knappt ha nappen för då kan hon inte andas genom näsan. Stackars. Men hon sov då hela natten tills klockan 06:00, skönt. Vi la oss vid 22:00. Skönt att fått sova bra idag, men känner mig ändå seg sen igår. Är inte van med så pytte lite till sömn.
Idag ska jag ner på stan, träffa min gamla chef och höra om de finns något jobb till mig. Hon ville att jag skulle komma ner till kontoret, så håll tummarna nu att de finns ett jobb till mig. Men om jag nu skulle få ett jobb blir de jobbigt haha, då Penny inte har dagis plats och David som måste förmodligen ansöka om föräldra ledigt 2 månader innan han vill ha de, om inte hans chefer är snälla, Så vi ser ju hur denna röra blir. 
Men man får hoppas att jag får jobb om 2 månader för då är allt löst.
Detta med dagis plats och dagmamma är fasen inte lätt. Måste ringa platsassistenten igen och ta någon tillfälligt på tredje valet. Hoppas hon får en plats och att vi sedan får här på Tomtebo.
Näe nu blir de i vanlig ordning en kanna kaffe, och massa bus med Pennsy ♥
Och tack för allla gratulationer igår, vart jätte glad. Har dock inte hunnit svara på allas sms vart fullt upp igår. Älskar er.
 
 
 Rosorna jag fick igår av mitt stora ♥

Hipp hipp hurra för idag är de min födelsedag!

 
 
 
Måste börja och berätta om gårdagens kväll, haha.
Vi la Penny i tid, men hon vaknade där vid åtta tiden. Vi tänkte att du får hon somna själv i sängen, fy fasen. Skrik och gråt.. Men efter 2 timmars kämpande sov lilla P. Huvva så trötta vi blev.
Efter att Penny somnat sog vi oss var sitt vin glas, han dricka någon klunk innan vi fick ett sms av Petri om att han förmodligen hade blindtarmen och måste åka in., De hade ingen barnvakt så de körde Sakarias hit. Då var klockan 23:00.
Gullungen låg i min famn, super trött. Vart så kissnödig så tänkte lägga han bredvid mig på madrassen i V-rummet, men de skulle jag inte gjort. För så fort jag släpte taget om honom så stor skrek han, lät som ett jäkla alarm haha.
Penny vaknde och David fick springa in till henne och få henne att somna om. Sen var de bara att hålla i Sakarias som var så kram sjuk.
Vi la oss i madrassen, fick flytta han långsamt från mig millimeter efter millimeter tills han låg bredvid mig i sängen. Vi var vaken kanske 1,5 timme. Sen somnade båda helt utslagna på madrassen.
Maria kom hit vid kl 2 och la sig då och sov bredvid Sakarias och jag gick in till sovrummet och la mig bredvid David.
Vid 4:30 ville Penny göra morgon... men vi mös i sängen med hopp om att hon skulle somna. Men när Sakarias skrek till vid kl 5 var de bara att kliva upp haha.
 
Och de ända jag önska mig på min dag var blommor och en SOVMORGON haha. Jaja vi tar de till nästa år.
Men blommor går väl att fixa hihi.
Näe nu blir de en till kanna kaffe, barnen busar fortfarande. Penny somnade i 20 min de var den sömnen :D.
 
 

God morgon.

 
Fasen vad trött jag var igår kväll, la mig vid 23:30 åhh vad skönt de var att lägga sig. Men så fort jag skulle somna så ropa Penny haha de är så typiskt.
Vete tusan vad hon ville, somnade i min famn men så fort jag la ner henne ville hon upp igen. Hon fick ligga i våran säng ett bra tag tills vi båda somnade. Vaknade till av att Penny ligger på mig haha, hur hur fasen kunde hon rulla upp på mig? Tog henne då till sin säng. Hon somnade klockan 18:00 och vaknade som sagt till där vid 00:00 ungefär vi var vaken en bra stunde känndes de som... men sedan vaknade vi vid 07:30.
Penny äter för fulla muggar, Åt först gröt sedan äter hon ost bitar. De är en ny favorit :).
Idag ska vi på kalas till lilla Theo, kommer bli super kul för både stora och små. 
Nu blir de kaffe... så man vaknar till ordentligt!

1års kontrollen.

Idag var vi på 1 år kontrollen med Pennsy.
Hon vägdes,mättes och fick een spruta. Hon följer sin kurva som hon ska, och de vart bara en snabb gråt efter sprutan.
Hon väger nu 11 kg och är 79 cm lång och huvud 45,5 cm.
Stora tjejen våran.
Hon har inte fått någon feber, allt är som vanligt. Solstrålen våran 
Se vad glad hon är trots att hon fått sig en spruta, får se vad vi hittar på för bus ikväll. Och en sak till som är super kul, har hittat laddaren till min kamera haha så nu blir de många fina bilder på bloggen.

Hipp hipp hurra för Jessica idag!

 
Vad är de för en dag, vad är de för en dag... Nej de är ingen vanlig dag för de är Jessicas födelsedag HURRA HURRA HURRA.
 

Kalas nr 2.

Igår vart de kalas igen.
Då kom Jessica,Robin och Anna först förbi med paket. Penny fick en jätte fin jacka och sedan kläder som var super fina. 
Efter att de varit här så kom Pennys farfar,farbröder och Anna-Lena Penny fick en docka,dockvagn,en bil m.m 
Ska försöka samla ihop allt och visa er allt fint hon fått. Tusen tack alla för att ni är underbara och för alla fina presenter.
Måste bara få skryta lite, Penny har sen natten till sin födelsedag sovit hela nätterna.. jag är så glad. Sedan får man sällan hjälpa henne med maten längre (KAN SJÄLV!) haha , stor tjejen våran.
Men att hon kan gå, men inte vill... får se när hon bestämmer sig för att gå istället för att krypa. Trodde att hon skulle börja gå i Skåne, men icket. 20 steg de fick räcka haha.
 
Igår var vi förbi Steve och Didde, kolla in deras nya lya. Stort och riktigt fint. Men finast var nog lilla Didde som går omkring och var på strålande humör. Penny kollade in han när han gick, men vart inte så sugen på att härmas haha. Men hon kunde inte motstå hans charm så hon gav han en bamse kram så de båda föll i golvet, lite tårar kom men de gick snabbt över när de fick lite ost macka hihi.

De första bilderna från kalaset.

rsta sta

Vårat hjärta fyller 1 år idag!

 
Helt otroligt, de har redan gått ett år sedan den kvällen David stog och målade om i lägenheten , han sade "Efter denna vägg så går vi och lägger oss" då var klockan 01:00 . Jag kände mensvärks känsla och tog en dusch. Gick på toaletten och såg två droppar blod. Vart rädd och ringde förlossningen, som meddelade att de hela nog hade startat. Oj vad pirrigt i magen de blev. Kvinnan på förlossningen sa att när 
värkarna sätter igång  kunde vi åka in. Kom två droppar till i toan. Började känna mer mensvärks känsla och sa till David "De gör nog lite ondare än vanligt, vi kör Signe till syrran och åker in och kollar... i värsta fall får vi åka hem" Sagt och gjort 01:30 så hoppade vi in i bilen som gick mot syster. Väl i bilen fick jag min första riktiga värk, nu var de på gång. Fick fyra verkar i bilen    
innan vi kom in på förlossningen vid 02:00.
Fick komma in till förlossningensrummet för att undersökas, kvinnan trodde inte jag skulle vara så öppen som jag var. Var öppen hela 5 cm när vi kom in. Fick byta om och få mig lustgas. Kvinnan frågade om jag ville ha EDA som jag hade skrivit, kaxig som jag var så sa jag "Äh detta var ju ingenting" Tyckte lust gasen funkade bra. Men detta beslut ångrade jag mot slutet haha.
Efter en jävkla massa olika ställningar, och gå vagnar och helvete så kom vårt lilla hjärta kl 07:35.
Helt otroligt, att bland all den smärtat så är de den bästa dagen i vårat liv. 
Måste även säga att de ska ta tills natten mot sin 1års dag innan man blir tillräckligt stor för att sova hela natten haha.
Penny somnade vid 20:00-07:00...Helt otroligt, vaknade inte för att komma till våran säng, STORA TJEJEN VÅRAN ♥
Sista magbilden, dagen innan. Nu blir de kaffe, och sen förbereda för kalas :).
 

Feber.

Vårat lilla ♥ har haft feber nu i dryga tre dagar.
Hon somnade precis utan feber, hoppas de inte smyger sig på i natt. Hon har varit så varm, sovit dåligt och varit ledsen på dagen.
Hoppas de bara är tre dagars febern som de små brukar få och inte är någonting annat.
Har proppat godis och massa onyttigheter, lär synas på vågen. Men snart är vi hemma och då tillbaka till verkligheten som bara tillåter lördags godis haha.
Näe nu ska jag se lite på tv och ta de lugnt.
 

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!