De är så varmt!

Davids farmor ringde för en stund sen och frågade hur jag mådde m.m. Hon berättade även att hon satt ute och frös igår kväll, för hon hade en sån tunn jacka på sig. Åhh va de lät härligt att få frysa lite haha, De är så varmt att mitt huvud känns som en vattenmelon. Men nu ska vi inte klaga på värmen för sol vill jag då iallafall ha så man får sola lite och bli brun och fin :).

Men jag känner mig som michelin gubben.
uppsvälld som tusen haha.

Trevlig dag på er, nu åker vi förbi Eric och Helena... David ska hjälpa till med bygget där med. Stackars David han får då aldrig semester haha. Men han trivs nog med att ha grejer att göra 100 bollar i luften.




Värme,BM m.m

Min BM har gått på semester och den vi har ju istället för henne hade glömt bort oss så vi fick vänta i 45 min tills jag gick och leta efter en tant i ett rum, drygt att sitta stilla i 45 min när man är varm och jävlig... plus svälda fötter!
Jaja, men hon var då 100 gånger bättre och trevligare än min vanliga BM :).
Hon skulle känna på magen och de gjorde så satns ont känns som hon trycker allt vad hon kan på ett blåmärke, hela övre delen av livmodern gör ont... uppe vid revbenen.

Sist jag var hos BM sa hon att bebisen var fixerad, denna BM sa att hon tyckte den var ruckbar.... och att kanske huvudet är uppåt då jag har så himla ont där uppe på magen, så nu inväntar jag på att dom från förlossningen eller kvinnokliniken ska ringa om en tid så vi får kolla de på ultraljud för att vara säkra. Kanske blir vändnings försök, eller kejsarsnitt om hon ligger i säta. Får hoppas att de bara vart mycket SD som har gjort att jag är dom eller små fötterna som tryckt där upp och inte att hon ligger fel....


Var på Umelagun med Maria och Sakarias idag... badade och solade i babyplasken haha. Fasen vad de blåste där och vattnet var kallt, huvva inte värt 65:- inträde.. nej nej... rena rånet!


Nu ska jag dricka kaffe och lägga mig och invänta (Livet på BB) tror de börjar kl 21 på kanal 5... Missa inte de.


Trevlig kväll.

p.s skriver från Davids dator så har inga bilder att lägga upp, för onständigt att starta min är för trött :D.


Svälda fötter och värme.

Är i Degernäs idag med, har solat lite sen var jag och Marie en snabbis på Strömpilen för att kolla in lite rea och köpa hem lite medicin.
Hittade fasen inget, jag är stor som ett hus och allt blir förkort eller så blir de som tält. Blir galen.
Mina fötter och stackars lår och vader.... sväller som en gris. Ont gör de....


Nu ska jag lägga mig sova en stund, är så trött helatiden att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Måste ta en power nap lite då och då.
Sorry inga bilder idag heller, men de kommer, måste bara ha tid att sitta vid min dator och få in lite bilder. När vi kommer hem blir de bara att pissa och gå och lägga sig haha.


Trevlig dag i solen på er.

Soligt, men åska!

Igår var jag så super trött, käkade gröt till frukost och fick springa till toan och spy. Huvva, var nog bara så slut i kroppen..

Senare på dagen åkte vi till Ersmark och var barnvakt till Davids små syskon. Vi hade himla kul :). Spelade kubb, kollade på tv m.m.

Idag  åkte vi ut till Degernäs, sitter nämligen här nu vid datorn. David hjälper till med takbygget.
Soligt som tusan idag, han sola en stund den kom åskmolnen. Så nu väntar jag tills de vänder då jag kan gå ut och få lite färg igen.

Glömde att ta bilder på midsommar, och har inte haft kameran i högsta hugg på ett tag nu. Men ska se till att ta blder så jag har nått att lägga ut :).


Nu blir de kaffe, over and out!

Midsommar.

Trist väder de blev idag, men de var väntat.
Brukar sitta och äta go fika på gamlia och mata ankorna m.m men inge kul att åka dit i detta väder.
David har fixat bilen, våran gamla volvo som vi köpte tillbaka av Petri haha.
Åker på bara en lite stund till Anna-Lena och Folke. Kommer äta middag där och spela kubb , blir super trevligt :).
Sen får vi se om vi tittar förbi där vännerna hänger, om jag orkar.
Men de blir en rätt så lugn midsommar :).
Hoppas ni alla får en fin dag, trost detta trista väder :). Kram

Regn.

Fick just ett brev från F-kassan. Tydligen så har läkaren glömt att skriva nått i sjukintyget så de kan dröja ett tag innan jag får min sjukpenning. Drygt!

Just nu går allt bara ner känns de som.
Är så snuskigt trött idag med, men kan inte somna om jag lägger mig och vilar . Får bara mer SD.

Imogon är de midsommar? om jag inte är helt ute och cyklar. Är inte sugen på att sitta och häcka på nån fest, jag vill grilla och bara ta de lugnt, får se vart vi hamnar. Vi har inte hunnit diskutera än vad vi vill göra och vara :), kubb spelande de vill då jag iallafall haha och dricka äppelcider :).

Men nu måste de vackra vädret komma snart, super trist med detta regn, vill få lite färg. Och köpa mig en flytmadrass haha.



Trevlig kväll på er :).

Sagoland.

Bidde ingen bilbingo igår :(, ingen kunde följa med. Men de kommer fler tisdagar så är inte deppad för de :).
Idag kom mamma förbi en stund och efter henne kom Maria och Sakarias + hund. Pratade strunt en stund, fasen vad stor han blivit. Han skrattar och är för toksöt.
David är i Degernäs och hjälper pappa med taket idag med. Så nu är jag ensamen hemma, bara jag och min vapendragare (Signe) här.
Hon har fått busa med Kinsa nu ett bra tag så hon är så nöjd och belåten, ligger och sover i sin hundkorg.
Fått denna låt på hjärnan.

Bilbingo!!

Har velat fara flera gånger och spela bilbingo, måste vara skit kul :).
Synd att våran bil pajade igår. Helt galet. De ska då alltid vara nått.
Får se om mamma eller någon med bil är sugen på att dra och spela med mig haha, jag är taggad. Synd att de är bara på tisdagar. Inte alltid att man kan fara, men denna gång måste de bli av. Hoppas!
Jag ska dra hem storvisten på 10,000. haha. Skulle sitta fint.
Näe nu är jag tung, jag vill föda tidigare. haha är så stor nu i vecka 33, hur kommer de vara om man ska gå till vecka 40, och kanske gå över tiden :D. oj oj... lite tidigare tackar vi för om du kommer!
Nu måste jag läga mig och vila en stund... super trött!

Helgens och dagens takbygge.

Usch vad sammandragningar jag har nu, kan knappt gå.
Signe har sovit hos syrran i 2 dagar nu, toppen kul för henne att få gå ute i skogen på långa promenader och göra sådant jag inte kan göra just nu, så de är tacksamt :).
Har ont i urinröret så har säkert uvi... ska kolla upp de imorgon.
Passar på att lägga upp bilder från helgen hos pappa, takbygget m.m.
Är så super trött nu orkar inte skriva mera, skriver mer imorgon.
Marie , Leon och Magnus fyller skopan med massa spån!
Jag.
Kusin och farbror kom förbi en stund.
David på taket.
David, pappa och nån kille som titta förbi.
Marie med spaden i högsta hugg.
Farfar.
David på taket.
Sådär ja de var lite bilder på vad som häner och sker.
Nu blir de pizza ätande och tv tittande, kommer inte kunna röra mig så mycket mer ikväll... jobbig mage!!!

Redan klar!

Ja då var man redan klar för kvällens fest haha, har inget att göra så vart tvungen att göra mig klar. Har tagit massa ego bilder, men tiden vägrar att gå haha.
Varmt som tusan är de här inne med, fyy..!
Näe nu måste jag rasta hunden innan hon kissar på sig i korgen :).

Sommarfest ikväll.

Ikväll är de Brukarkooperativets årliga sommarfest.
Äta en god middag sen blir de fest efter de, men vi stannar nog bara på middagen mamma och jag. Men jag är taggad på middagen, kött och gosaker :).

Vi var i Degernäs igår em, David hjälpert pappa med att byta taket. Han sov över där och jag åkte hem till Signe.
Men ikväll efter middagen/Festen så åker jag ut till Degernäs och sover där så vi hinner träffas lite :), Signe får sova hos syrran då pappa är allergisk.

Ska försöka göra mig riktigt sommar fin, sätta in löshåret (klipps) och sen få på mig en fin klänning och hoppas på de bästa, får kanske lägga upp en bild senare och visa resultatet :).


Nu ska jag vila lite, magen är skit jobbig idag... gick lite väl myckt i Degernäs igår och de gillades inte... så måste ta de super lugnt så jag ska orka med denna kväll.


Trevlig helg på er :).

Så fint.



Detta par skulle gifta sig, 2 månader innan bröllopet så är hon med om en trafikolycka. Men att dem skulle ha gift sig och lovat att vara vid varandras sida. Även om dem inte han gifta sig så står han fast vid sitt ord. Börjar nästan gråta :). Detta är riktiga bilder på detta par, och de är sant.
Man ska ta vara på varje dag, säger alltid till David att han ska köra försiktigt, har blitt mer orolig av mig nu när jag är gravid. Vill ju inte att nått ska hända min skatt :).

Lillbrorsans student.

För han har tagit studenten, för han har tagit studenten!
Pappa och Marie.
Mormor och mamma.
Syrran och jag.
Brorsan och Filip.
Bror på flaket.
Tog kort när smörgåstårtat och gärddtårtan var slut haha, dumt.
Farfar.
Familj.
'
Den gammla gubben som körde flaket, fattar inte varför han skulle ha masken på för han såg likadan ut under masken hihi.
Brorsan med klassen.
Efter vi vart klart på stan och kollat på flaket och allt, så åkte vi ut till pappa och Marie i Degernäs och fira brorsan. Mycket goda tårter och fika :).Har stått upp så länge idag att de värker som tusan i mina fötter. Blir att sitta ner resten av kvällen :).
Får hoppas brorsan får en underbar kväll ikväll, och inte förmycket alkohol :). Kan ju som vara kul att komma ihåg sin student :).
Trevlig kväll på er.

Besökte barnmorskan idag.

Vecka 31+3

SF:33
Bebisens hjärtslag : 153

Tydligen är bebisen fixerad redan nu. Barmnorskan sa att vi måste ha ett smart barn haha.
Annars allt bra, förutom att jag blir så trött av att gå och stå och göra nått.

Fick hem en tygkasse med massa smått och gott idag, 2 bodys och 2 par sockar och massa prover på babyschampoo m.m... kul.

Fick hem papper om födelseplan, har ingen aning om vad jag ska skriva där. Har ingen aning om vad jag vill heller, känner jag för bedövning när jag är där så ge mig de, haha. De ända är att jag vill inye höra ordet SYS ELLER SPRICKA ELLER KLIPPAS. Måste jag klippa eller sånt får dom bara göra de, men säg inget för då skulle jag få panik. Och jag vill gärna veta sen hur mycket jag sprack men inte medans ungen ska ut :D.

De är väl de ända jag kommer skriva ner, vad jag vet nu :).

Min bm är rätt konstig, lite sent att byta ny kankse och skulle kännas dumt. Hon säger så konstiga saker och håller aldrig koll på vilken vecka jag är i eller liknande.
David behöver inte förlja med för att jag ska ta ett stick i fingret eller sånna små saker, vill ha han med om de är ultraljud eller saker jag oroar mig för.

Bm sa att hon tyckte han skulle komma med, annars kommer han kanske vara lika frånvarande sen, hmm... nej skulle inte tro de. Att han skulle behöva följa med för att fatta att jag är gravid, att de är en prosess på 40 veckor... men MEN HALLÅ FARMOR... han lever med mig, och får göra allt typ lyfta mig och annat haha bara för att han inte följer med på ett stick i fingert gör inte att han inte fattar att jag är gravid :S. Och skulle jag vilja att han förljde med skulle han göra de. Men jag tycker de är helt onödigt. Han får följa med nu under semstern, då slipper han ju ta ledigt :P.


Tycker hon är konstig.
Och vi behöver alla pengar vi kan få just nu så de är inte värt för att sitta där i 20 min ... nej nej.



nu skriver jag säkert jätte kluddigt men hoppas ni fattar haha.
Travlig dag.

 

Vecka 31+3


Lite mera vi fått.

Fått av mamma. Byxor och massa strumpisar.
Fått av mamma, lite blandat. Men den retro jordgubbsmössan är ju ett måste :).
Fått massa balndat av syrran.
Overalleroch en mjukis dress från mamma och Andre. stl 50/56,62,68.
Fått av mamma och Andre, babybjörn bärsele i jeans. toppen.
Fick även ett regnskydd till vagnen av mamma och Andre.
Passar på att slänga in en magbild i vecka 32, 31+1.
Tusen tack alla för allt vi fått, verkligen uppskattat.
De ända jag och david har köpt själv är första klädsplagget, och skiphop skötväskan till vagnen, haha.
Tur vi har alla er.
Vi ska skaffa:
Babysitter
skötbädd
mobil ovanför sängen
sen tror jag vi har allt, lär väl inte ens kunna hinna använda alla kläderna vi fått :).
Skönt med lite kyla idag, kunde sova hyffsat iallafall, men trist att bara sitta här och inte ha något att göra. Mamma var förbi med sakerna och drack kaffe och käka glass en stund. Mysigt.
ska nog lägga mig och vila vid tv för första gången på länge, tycker de nästan är jobbigt att se på tv när de är sånna varma dagar. Blir att man slår på den kl 22 innan man ska sova bara en snabbis. Känns konstigt att vara inne när de är sånt fint vänder ute. Men idag är de ju skit väder så nu passar jag på, kanske kollar lite unga mödrar haha.
Trevlig dag på er!

Saker vi fått!


Detta fick vi av pappa och Marie.

Detta av Mamma, plus mer men de ryms inte på bild. Men liknande kläder.

Av Anna-Lena och Folke, glömde rosa byxor och Hello kitty sockar.

Av mamma.

Lånat ammningskudde av Maria.



Lånat ett babygym av maria. Mer leksaker ska hänga.

Mer barnkläder finns och sen overaller, bärsele . Måste bara ta kort på de, så lägger jag upp de sen.


Solade och badade i kassjön igår, med David,Helena och Eric. Fan vad vart de var. Tydligen hade vi varmast i Europa.
Fick bada helatiden kunde knappt sola.
Sedan besökte vi Helenas familj som bodde ett par 100 meter därifrån... spelade lite kudd, jag missa kungen så jag och David losade! De förstörde min dag...!! Nej jag bara skoja :D.

Men fasen vad vart de var på deras gård, fick sitta i skuggan då och då men de hjälpte inte... då vi satte på vattenspridaren.

David höll i vattenspridaren, och jag skulle springa egenom, eller springa och springa haha. Men jag sprang iallafall, blundade medans... tänkte hur sakta får man springa, de regnar vatten fortfarande över mig... och de var iskallt  vatten. kollade tillslsut upp och david hade följt mig med spridaren så jag var i vattnet helatiden haha. Elakt!

Nu äter vi gogröten och sen får vi se vad denna dag har att erbjuda, skönt med lite blåst så vi kan vara ute i stan utan att avlida :).



Kram på er!

Dålig uppdatering!

För fint väder och sällan inne har gjort att jag är förslut för att sitta vid datorn, men magen växer och jag blir rödare/brunare... så allt rullar på. ska lägga in bilder när jag har tid... på allt vi fått och saker vi gjort...


Trevlig helg :)

Trött.

Trött, har legat i sängen och försökt sova i flera timmar. Är förtrött för att kliva upp men för pigg för att somna om. Sjukt jobbigt.

Att sedan ta sig upp till ett kök utan något ätbart till frukost var inte bra de heller haha. Allt är slut, måste storhandlas idag!

De är så lugnt här hemma, brukar sätta på bigbrother live bara för att de ska pratas lite här i bakgrunden haha. Snacka om ensamt :D.

nu blir de tt försöka skrapa ihop nått som liknar kaffe, haha. Trevlig dag på er!








bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!