135 dagar kvar!

Känns som det är evigheter kvar till bebisen kommer,135 dagar och snart 18 veckor är inte så långt kvar.
Nu har nedräkningen börjat :).
Vart tvungen att jobba ett till extra pass, blir less. Man kan inte ringa och säga ännu en gång  " jag är i Norge, kan inte jobba i helgen" och förra " Kan inte jobba imorgon jag är i Finland!" Kan ju inte planera nått då jag måste rycka ut för att andras fritid är tydligare viktigare än min!!
David klippte mig igår, vart nöjd. Tycker inte om när håret börjar vila sig på axlarna, antingen ska man ha kort eller ska man ha långt inte till axlarna så håret viks där, jag passa då inte i de, Men nu är jag fin igen :).
Skulle behöva dra mig till frissan och färga håret, kan ju inte se ut som Signe hur länge som helst (Sådan matte sådan hund, ser mobbat ut. Ser ut som jag försökt färga håret efter hunden haha).
Men jag ska nog vänta med det, ska önska mig ett frisör besök när jag fyller år den 12 augusti (då barnet kommer). Då behöver jag nog en riktig upppiffning :).
Davids mamma kommer denna helg, om inte David tagit fel (Brukar hända rätt ofta,haha). Beät han ringer och dubbel kollar så vi är säker :).men de blir trevligt att träffa henne, var som ett tag sen nu :).
Nu kaffe och fika!

Onsdag.

(Bild på finaste mamma, från i julas)
Ringde mamma på morgonen och bad henne komma förbi, vi drog på Apoteket och sen på Finas och fikade. Mysigt.
Nu var det ett tag sen jag träffa henne så vi hade lite saker att prata om :).
Städa sedan hela lägenheten, såg ut som en orkan hade gått igenom hela skiten haha. Men nu är de fint igen, lämnade skurning och lite små saker till David, orka inte göra allt :).
Nu kommer snart Maria och petri + bebis, blir trevligt. Hoppas dom har hunden med sig så Signe fårt busa av sig, hon blir så härligt trött och lugn efteråt :).
Nu skäller Signe så nu förmodar jag att främmen är här :). Trevlig kväll.

God morgon!

Signe önskar er alla en god morgon och en trevlig dag :).

De är nog dags att ni tar en vår rensning i era garderober ;).

Kära familj och släkt och vänner, har ni kläder som är förstora Då menar jag gravidstora haha, så skicka en påse till mig, jag är nya MYRORNAS haha.
Blir galen, kan inte ha nått och ska man måsta köpa nytt blir jag ruinerad, så vill ni bli av med nått så vet ni vart ni ska dumpa de :D.
Kläderna jag har som är töjbara (klänningar) dom blir för kort nu så jag visar rumpan haha inte alls roligt.

SHIT!

Sitter/halv ligger  och ser Bigbrother, ser till min stora förvåning att magen är enorm. Har till och med strumpbyxor som sitter åt rätt bra, och även har denna kula. Jaa nu har jag blitt fet, andfådd blir jag lätt med... efter denna grav då blir de att ut och gå med vagn och besöka motionsrummet, de ska brännas bort varje gram som jag lagt på mig och lite till haha :). Hoppas jag bara går upp vad bebis väger och livmoder och allt som ska vara där inne, och inte fett. ( Inte mer fett)

Uppdateringen.

ONSDAG var Anna-Lena och Folke + barn här, dem skulle hämta hem Isa och dricka kaffe och snacka skit :). Trevligt. Fick även en rosa fin sjal 3 hårband och en rosa bebis filt, super mysig. Tusen tack igen.
TORSDAG Följde jag med Maria till Hippo, Hon skulle rida en stund och jag skulle sitta barnvakt :), de är så typiskt att när chansen för att rida väl dyker upp, då ska man vara gravid och fet och inte kunna haha. Maria har sagt att efter jag fått då ska hon fixa så jag får rida :).
Maria på Calle.
Jag och Sakarias på sidan av banan.
FREDAG Jobb
LÖRDAG Jobb
SÖNDAG Var vi hos Maria och Petri, spelade tvspel och hade de trevligt. Maria hade tydligen varit på barnloppisen och hittat jätte fina saker till mig som prislappen satt kvar på, så dom var helt ny. Men de hade inte spelat någon roll om dom var begg heller :).
Om det inte kommer ut en ficka nu, så blir de en pojke med Tummen klänning och Lilleskutt sockar :). Super gulligt tack Maria.
MÅNDAG Idag är jag ledig, men ska på kontoret för vi ska ha p-möte kl 19. Imorgon skulle jag jobbat från kl 15-21 Men tydligen måste jag jobba från kl 08-21 för att hon som har passet innan är tydligen i Finland :S, hallå ditt jobb? Bara sticka till Finland inte ta ledigt eller nått bara meddela "Imorgon kan jag inte jobba jag är i Finland" och sen ska någon stackar bli drabbad "JAG" haha . Ingen annan som kunde ta hennes pass så jag måste jobba. Men får de på övertid, så det är ju nått bra iallafall.
Sen jobbar jag vecka ut om jag inte minns fel.
Nu blir de som vanligt kaffe och lite Bigbrother tittande via Webben.
(Förlåt om att blir så ihop kluddat, har gjort massa mellanrum men allt bli som ihop, hoppas ni kan läsa det iallafall)

SORRY!

Dålig uppdatering, jag vet. Men jobbar som bara den. 08-22 pass både fredag och lördag, och när jag kommer hem måste jag bara få sova. Men imorgon efter min skönhetssömn då blir de bilder och uppdateringar från veckan som vart :).

Skattjävlaskit!

Näe nu jävlar blir jag förbannad!
Förra året fick jag betala 1500:- på skatten. Ringde då mina chefer och sa att dom måste dra mera för jag vill verkligen inte bli återbetalningsskylldig, dom sa "jaa, men de ska du inte kunna bli bla bla" och att dom skulle dra mera.

Men vad händer när jag går in och kollar vad jag ska få tillbaka på skatten, jo jag ska måsta betala tillaka 6700:- hur fan är de möjligt, då jag sagt att dom ska dra mera? visseligen har jag bytt från ett företag till ett annat, men dom båda drar 34% ungefär så de ska inte vara någon skillnad. Är de att man jobbar på 2 jobb som de blir dyrare? jag fattar inte.


Ska be cheferna skicka ut vad jag tjänat in på ett år så jag får se om de stämmer, måste vara fel någonstans... efter mamma ledigheten ska jag se till att bara ha ett jobb, och sen ska jag gå ur den där satatns svenskakyrkan, orka betala om jag endå inte är kristen ... inte ens lite och kommer aldrig gifta mig i en kyrka och begrava mig behöver ingen göra på en kyrkogård .. kan bara gräva ner mig bak i huset! och inte fan behöver jag betala skatt för att ungen ska få döpas? de gör jag inte för att stackan ska bli " invigd till kristendomen" utan för att de är nått man gör, bara för att de är så!

Näe nu blir de kaffe, och ta och lägga sig på spikmattan och lugna ner sig!


PS, ska man måsta jobba svart för att slippa denna skit? har ju gjort allt i min makt för att få de bättre men vart ju sju resor värre!

Och för att vi har Moderaterna nu, ska vi inte skatta mindre då? eller är jag helt ute och cyklar.

Smörgåstårta.

Idag har jag tvättat,diskat,städat,skurat m.m är helt slut.
Maria och Sakarias kom på besök och hade med sig en underbart god smörgåstårta, super mysigt. Fick jag pausa lite mitt i allt men de var de värt :).

Tror vi ska lämna tillbaka Isa idag, om jag inte mins fel. Kommer bli rätt tomt nu utan den stora vovven. Men Signe blir inte lika skällig, och de är uppskattat.

Måste tvätta imorgon med, han bara med halva tvätten idag. Har försökt pricka av då ingen annan tvättar så jag får 4 maskiner på engång, men de var inte så smart att vänta på det för klädhögen bara växte och inte fan hade jag turen att få alla 4 maskiner. Nån hade bokat A maskinerna, men den jäveln dök inte upp så jag hade kunnat tvätta i alla maskiner... jaja. Imorgon tar jag de tidigaste passet, ingen normal människa tvättar vid kl 7 när man är ledig haha, så då får jag nog alla 4 :).

 

Mys bebisen.



Mys vovven

Min morgon.

Huvva vilken mördar morgon.
Vaknade sent, snabb gick ut med hundarna sedan var de bara att borta tänderna ta en snabb titt i spegel (Vilket jag inte skulle ha gjort) Sedan springa till bussen. Känner mig så fet just nu så jag sprang nog inte med de kändes så haha snarare släpa kroppen längst med marken.
Jaja hur som heltst så när jag kom till stan så han jag inte med och byta buss till den första så fick vänta på den som går 07:27 och kl var kanske 15 över så jag han gå in på 7 Eleven och köpa min en macka med juice. Åt den snabbt medans jag vänta på bussen... när de var knappt 2 min kvar innan bussen skulle vara där känner jag hur illa jag börja må, börjar höja musiken i mina hörlurar för att tänka på annat, men de går fan inte. Fick springa in på Nanna parkeringshus och spy.... fy fasen, där kom min kära macka med juice upp... och vilken tur att ingen var där inne just då... han bara springa in spy 3 gånger torka mig runt munnen och hoppas att de inte syns vad jag gjort, sedan rusa med på in i bussen, satte mig längst bak! Hoppades för guds skull att ingen kände spya lukt...
Jag och SPYEVA kanske ska bli bundisar, kan ju sällan toppa hennes kräkhistoria! haha.

Helgen.

FREDAG:

Maria var hos mig med hennes son hela  dagen, jätte mysigt.
Vi åt på Obs, sedan kom Petri hit och sedan kom david hem... åkte och hämta syrran och Ronny. Sen bar de av till Degernäs, där de var kalas för William :).
Mycket gott fika och trevligt folk.

Åkte hem till oss senare och kollade in Bigbrother och hade de roligt.

En mysig fredag med andra ord :).


LÖRDAG: Idag blev det en behövd sovmorgon, super skönt. Ser fram emot en lugn dag med några mysiga aktiviteter.
Föresten har David lånat Robins elgittar han har tänkt sig att lära sig spela, vi får se hur de går :). Nu blir de kaffe och leta fram hörselskydd haha.



IT´S A BABY GIRL!




Vart rätt suddiga bilder, var ingen linslus denna dam :). Men hon spratta på som bara den, haha. Men man såg jätte bra under själv ultraljudet :). Såg när hon sparka ut med både armar och ben samtidigt som jag kännde de, rätt häftigt :).

Längtar nu tills agusti, och får se om de kommer ut en flicka... kanske kommer ut en lite HERMAN :D.

Julafton imorgon?



Imorgon får vi veta könet, förhoppningsvis... Känns som de är julafton imorgon, kommer inte kunna sova haha.
Nu blir de att se en film och mysa med hundarna :).
Meddelar imorgon hur de gick och lägger senare in en bild på bebisen , åhh mysigt.


Föresten, tror inte liten gillar när man åker buss, de sparkas och petas som aldrig förr där inne när jag väl sitter på bussen, annars är de rätt lugnt. stackarn haha :D.

2 dagar kvar till RUL, längtar så det är jobbigt!

Börjar inte jobba förens kl 15 idag, skönt. Igår var jag så fet, helt sjukt... är fortfarande fet idag haha. Känner mig som jag är i åttonde månaden! Fasen vad jag drömmer mysko drömmar, mardrömmar balndat med bebis drömmar. Nu på torsdag är de RUL, och då får vi se om de blir en flicka eller pojke förhoppningsvis :). Jag längtar så de är jobbigt. Får hoppas allt är bra med liten, och sen vill jag gärna bli framförflyttad, eller vad man nu säger haha. Vi har ett flicknamn vi båda gillar, men inget pojknamn... bara dörför tror jag de blir en pojke nu. Spelar som sagt ingen roll vad de blir, bara jobbigt att försöka hitta ett namn när vi gått egenom alla som finns utan resultat :D. Eric försöker peppa David till massa konstiga namn, de blir inget av haha. Eric om du läser detta då ligger ROSSKO längst ner på listan haha. Nu blir de kaffe oc tv tittande.

Uppdatering!

Nu var de ett tag sen jag uppdaterade, sorry.
Men har haft fullt upp känns de som.
Uppdaterar lite kortfattat i bilder :), får ta och skriva mera sedan då jag har tid, för nu ska de städas sedan ut med hundarna, kankse tvätta m.m



Maria och hennes bebis har vart här. De var jätte mysigt, över mig lite på Sakarias så jag inte gör fel med mitt eget barn haha, nej jag bara skoja.



Invigde barnvagnen med Sakarias :).


Helena, Eric och Betty var på besök... kom med massa ben, de gillades av vovvarna!


Signe och Isa myser på, dom trivs i varanndras sällskap :). Tog med Isa ut till degernäs när David skulle kolla till sin bil, hon sprang som tusan och var helt galen i alla snöhögar, haha. Signe fick vara hemma då hon är en fjant och inte gillar att vara ute i snön :). Pappa och Maria är i Riga om jag inte minns fel, hoppas ni hade de trevligt :).



Här är Bola smycket jag köpte, den ska hänga långt ner på magen, och den pinglar lite när jag lör på mig. Bebisen ska tydligen bli lugn av de, och när den kommer ut kan de känna igen pingladet och kanske bli lugn av de senare :). Sött smycke annars med små fötter på.

Järnbrist!


(SOLEN SKINER, SKÖNT UTE. MEN FASEN VAD LORTIGA FÖNSTER!)


Men fy vilken dag. Har bara sovit bort hela dagen, ligger nu på golvet framför tv och skriver.
Hundarna är mysiga, hade nog fått damp om dom hade velat vara ute större delen av dagen. Tur dom är lugna.
 
BM ringde och sa att Järnvärdet var lägre än vad hon trodde innan och att jag skulle äta mer tabletter, hon sa att
"- Ja då är de inte konstigt att du är så trött som du är".

 Men känns som jag har 39 graders feber, så slut är ja. Tur jag inte jobbar förens på torsdag.
David jobbar över men är väl hemma snart. Vågar inte duscha utan han kanske svimmar i duchen haha, och pallen vi köpt för att jag skall kunna sitta ner och duscha, har som hål i sig... kolla mig i spegeln och shit jag har fulla rumpan med små,små blåmärken fick panik först " FAN JAG HAR FÅTT DIGERDÖDEN" HAHA, men sen kom jag på vart de kommer ifrån :D.

Äter godis som aldrig förr, så bli inte rädd för mig då jag snart kommer rulla fram som nån jävkla val :D

Hjärtljud!

Igår vid 14 tiden var jag på plats hos BM.
Fick svar på alla mina tester och hade inget skit allt var negativt :).

Visa sig att jag hade lite järn då jag var så trött och andfådd. Så de är bara att börja knapra tabletter.
Fick veta att jag hade AB negativ, fatta inte riktigt men om barnet föds och är posetivt så måste jag få några sprutor för annars kanske jag blir immun mot nått och inte kan få så många barn, fattade inte riktigt men får ta reda på mera sen .

la mig sedan på britsen, och så fort hon la ner den där lyssnar saken på magen så hörde man jätte höga hjärtljud :), vart såå lättad.

BM- åhh vad man hör bra, den måste trivas riktigt bra i din mage!!
Jag- så bra.

Sedan klämde hon och kände på livmodern.


BM- Men du har då en stor livmoder, den går redan nu i vecka 17 upp till naveln, de brukar den göra i vecka 20! du kanske väntar TVILLINGAR!

Jag- VAAAA? men jag har gjort ett vul redan och då såg vi bara en? kan man missa sånt?
BM- nej men då är de nog bara en, de är inte så vanligt att man missar.


Haha de jag tänka var " FAN JAG SOM KÖPT BARNVAGN REDAN HAHA!"

Så jag har nog bara en där inne och har en stor livmoder haha, vi får annars se den 17 på RUL.

När nu måste jag lägga mig och vila igen, skit trött. Jo en sak till, kändes som nån peta lätt i min mage flera gånger igår :), inte sånt fladder alla sagt att de känns som, men de känns ibalnd som nån blåser såpbubblor där inne och en bubbla går sönder vid magens framvägg :).. roligt.

God morgon.

Kan börja med att säga att vi har hand om Isa, Davids familjs hund medans dom är utomlans.

Jobbade natten i natt, david kom och hämtade mig på morgonen.
 Vart lite små chockad att han ringde mig vid 07:30 och frågade om han skulle hämta mig. Han brukar som sagt sova länge. Men de var mysigt, och Signe och Isa hade vart snälla i natt. Han vaknade rätt tidigt av hundarna som ville gå ut, så då kunde ha lika gärna hämta hem mig :).


Imorgon blir de att åka till BM och förhoppningsvis lyssna på hjärtljud, längtar!
Hoppas bara allt är bra, man blir ju så nojjjig!
Vill ju ha en liten i Augusti :).





Andra chansen.



Linda Pritchard - Alive



Love Generation - Dance alone






Dem här bidrgen kommer gå till finalen, nästan helt säker haha :).

Vagn.



Köpte en barnvagn idag, haha. Rea på Barnenshus, kosta 2995 med allt, mjuklift m.m.
Toppen vagn , är skit nöjd :).

Torsdags ledigt.

Jobbat 08-22 i två dagar nu, skönt med lite ledigt.
Men bara för att man vill sova ut ska man vakna vid 8, och sen ska man ha tvättdag vid kl 10.

Jaja sånt är livet :).

Signe fick vara heladagen igår hos Hundtanten, jätte kul för henne. Slippa vara hemma alldeles ensamen. Fått gått på många prommisar och är helt slut när hon kommer hem, mysigt.

På mångdag nästan vecka har jag fått en ny tid hos BM kl 14. Hoppas få lyssna på hjärtat.




Signe ska ligga så nära mig nu, sova på mig ansikte mot ansikte, super mysig.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!