Världens finaste morgon tjej.

 
Tänkte att jag skulle bjuda på lite morgon bilder på en förkyld Penny med världens sötaste morgon frilla :).
Och sen en bild på altanen för er som inte sett den. Inte alls lika fin nu på hösten när alla dynor och blommor är inne. Den är 10 gånger finare på sommaren men nu får ni se på ett ungefär :).
Trevlig helg på er.

Stackars dagmamman.

Penny spydder ner sin dagmamma i tisdags, så hon är hemma resten av veckan. Jag skulle vara hemma med henne på torsdagen, men var hemma redan på onsdagen då jag är så förkyld att de är inte sant. Har ont i halsen, snorar och alla körtlar och halsmandlar eller vad hasen de än är som sitter vid halsen är uppsvälda och gör ont.
Huvudet har varit som en ballong. Jobbigt. Penny har inte spytt någonting mera, bara hos D-mamman. Men när Penny blir super ledsen och har mycket slem i halsen brukar hon spy. Så var nog bara förkylningen och rosslet i halsen som gjorde de.
Usch nu vill jag inte vara sjuk mera, är nog Penny som tar med sig sjukan hem från dagmamman. Men snart blir vi nog alla immuna haha.
 
Men till helgen ska vi vara friska, för Penny ska få leka på Busplaneten. Hon älskar de stället.
Nu blev Penny ledsen, du är de dags för mys.
 

Penny är super förkyld.

Fy för denna natt, stackars lilla Pennsy. Hon är så förkyld, kunde inte andas med näsan och vill så gärna ha tutten i munnen. Vilket inte alls går så vidare bra.
Hon vaknade upp 111 miljoner gånger och var super ledsen. Fick ligga mellan oss i sängen så vi kunde ge henne tutten som hon tappade hela tiden.
Hon skulle ligga och kramas, burra in sig i mitt hår, känna att man låg bredvid. 
Så de vart en dålig sömn för oss alla.
Hoppas hon har de bra hos dagmamman idag, hon var rätt ledsen imorse, ville kramas hela tiden. Hon hade ingen feber så då var de bara att fortsätta inskolningen. Blir dock en tidig dag för henne. Hoppas hon blir av med denna snuva fort!
 
 

Längtar tills sängen kommer.

Ny säng och soffan inhandlade vi igår. Jag är super nöjd över båda. Sängen kommer inte förens om 2-3 veckor, längtar sååå tills den kommer. Kommer sova som en prinsessa 
Tror de var denna säng vi köpte
Eller så var de denna utan gavel. Ska köpa en gavel senare, blev som rätt dyrt med allt så vi sprarade in på gaveln haha.
Och våran nya soffa ser ut ungefär så här. Försökte kolla på Mios hemsida men vete tusan vad våran soffa hette haha, men de kan vara denna eller är de en liknande.

Ja jag ska bli bättre.

Oj vad jag glömmer bort bloggen.
Denna vecka har de hämt mycket. Jag har varit hemma två dagar från jobb på grund av magen. Har mått skit kast i kistan, mått illa och inte alls varit så bra i magen. Efter att jag varit hemma första dagen, så är de ju alltid bra att vara hemma en dag till så man är helt säker. Svårt att veta att man är kry dagen efter. Chefen hade inte fått tag i mig på telen och åkte då ut till oss. Haha vart rätt chockad, han sa att de finns ingen som man jobba för mig så jag måste jobba. Jaha då var de bara att ta min dåliga mage till jobbet. De var inte alls roligt måste jag säga. Skit jobbigt att inte få vara hemma när man är dålig. Men hon jag jobbar för måste ju få hjälp så är de bara. 
Så de vart en lugn dag på jobbet då jag var sjuk. Men nu mår jag bättre, ingen annan som varit dålig bara jag. 
Så nu är jag frisk i allafall, inge mera dåligt i magen.
Över till något helt annat. Penny skolar nu in sig hos dagmamman, de går toppen bra. Hon bryr sig inte alls när vi far, vilket är toppen skönt. Hon blir ledsen nör vi kommer, då hon är super trött och alla spänningar släpper. Kommer nog gå super bra.
Vi var igår och köpte en ratt till vagnen, kanske hon tycker de är roligare att sitta i den i stället får att springa om kring på marken. Rätt jobbigt då man har gått ut på promenad och tagit sig en bra bit från huset och Penny vägrar åka mer vagn, och går förlångsamt för att man ska ta sig hem så man måste bära, de blir tungt med våran stor tjej :).
Så denna ratt ska provas idag, tror de kommer bli toppen då hon älskar att ratta i alla bilar i affärerna som man betalar 5 kr för att de ska få åka en sväng i :).
Håller tummana :).'
Och bilder var de ja, de ska komma :D.

Lilla kycklingen är på tvn.

I fredags fyllde världens bästa mormor år, min mormor. Hipp hipp hurra för dig.
Blev inget kalas så de har fullt upp med min morbror som nyligen operarat sig och inte alls mår något vidare. Hoppas han blir bättre snart.
Så fredagen var jag och bästa tjejerna på smyckes försäljning hos Emmy. Fina smycken och super gott fika. Sedan hämtade vi en vagn, en tre hjuling. Snacka om smidigt, är toppen nöjd. 
Idag var vi med Farbror Eric med failj på Nolia loppisen. Denna gång var de i den stora hallen. Fyndade en del, älskar att hitta de man söker.
Dock hittade jag ingen galon overall till Penny, sökte överallt. Men den får vi då hitta på annat håll :). Vi kommer snart att få hem Pennys vinter overall, blev en orange Everest overall, super fin. Hoppas den inte är allt för stor. Vart i storlek 86, Fanns inte 80 på deras overaller.
Men bättre förstor än för liten.
Vi åkte även förbi Robin en sväng, då Davids bankdosa slutade fungera och vi har saker att betala. Tur man har vänner som har samma bank :).
Nu blir de en lugn kväll framför tv.
Ska försöka komma hit kameran så de blir lite bilder på bloggen. Så tråkigt att bara läsa en massa text.
Fortsatt trevlig helg.

Åker bussen hem.

Sitter just nu på bussen, med min vanliga tur så sitter en fyllskall bredvid mig och tycker att han är allt lite disträ idag eller vad han nu säger att han är. Han fick tydligen inte komma hem idag, och undar då om han får följa med mig hem. Nej skulle inte tro de. Sedan frågade han nyss vad jag jobbade med jag svarade att jag är personligassistent. Han svarade på de att han allt skulle med behöva en sådan han också, och just när han sa de föll han bakåt och slog huvudet i fönstret haha. He luktar inte gott här längst bak i bussen må jag säga. Gammalt rakvatten och sprit. Men snart är jag allt hemma och får redan nu göra helg. De känns iallafall fantastiskt. Ursäkta hur jag skriver, men de gubbar så jävligt att jag kan inte se nått haha. Tror allt farbror däckade en smula nu, de blev som tyst haha.
Fick allt be han snällt att luta sig tillbaka så han inte föll i golvet. Herregud. Han lär ha en jävkla huvudvärk i morgon som han slåt huvudet mellan säterna.
 
Lägger upp en bild på instagram haha.

Vilken kärring!

Hade rast från jobbet, passade på att hälsa på Mariana. Drack kaffe och snackade skit.
När jag skulle gå tillbaka till jobbet mötte jag en underlig kvinna på gåbanan. Hon hade höga strumpor som var svart vit randiga, grått långt hår och jaa som sagt såg allmänt lustig ut. När jag var en meter ifrån henne om ens de så stirrar hon på mig och säger högt "-Nu kommer du allt inte undan!" och sen tar hon fram en vatten pistiol och börjar skjuta vatten på mig haha.
Vart helt paff, men efter som jag var påvägen tillbaka till jobbet så orkade jag inte säga till henne eller bli förbannad. Gick bara lite snabbare så jag inte skulle bli så blöt.
Haha så sjukt, och hit ska vi förmodligen flytta. Pax att inte ha denna knäpp gök till granne :D.

Helgen.


(Hittade en gamal bild på FB på min gamla klass, jag är den ända lucian med gröna sockar, haha)
Vilken underbar helg, har varit med familjen hela dagarna ♥.
Vi har varit på kalas, Pennys lilla farbror Isac fyllde 6 år. Hipp hipp hurra. God mat och tårta bjöds de på.
Jessica och Robin har varit på besök samt farbror Eric och Helena med lilla ruth. Fick allt mysa med lilltjejen några gånger.
Idag var vi förbi hos Pennys morfar och tant Marie på självinbjuden middag haha. Morfar hade väkt oss tidigare på morgonen genom att knappa på dörren, drack kaffe och snackade skit. Mysigt. Sedan sa jag att vi ev kanske kommer förbi dem senare, och de gjorde vi allt. Skönt att slippa laga mat denna helg :D.
Super god lassange bjöds de på. Mumms fick med mig till lunchen imorgon.
Nu dricker vi te och kollar på tv. 
Yes man, rätt rolig film. Nu ska jag fortsätta titta på den lite sen blir de nog sängen.
Just ja, ska försöka bli bättre på att komma ihåg att ta bilder med kameran, nu mera blir de enbart bilder med mobilen som hamnar på Instagram. Skärpning. :).
 

Städtant är nog inte så illa.

Sådär ja då har man jobbat klart för denna vecka. Skönt med helg redan på torsdag ;).
David hämtade mig på jobbet så jag kunde komma hem snabbare. Penny somnade i bilen så hon var inte vaken när de väl var framme för att plocka upp mig :(. Hon vaknade till en snabbis och jag höll henne och gav henne tutten. De var de myset jag fick med henne idag, hon har sovit sen dess. Duktig tjej men tråkigt för mamma. Men imorgon ska jag allt mysa med henne och hela helgen är våran ♥.
Känns som man måste ta vara på varje minut med henne nu mera när man börjat jobba. Annars ville jag fara och flänga på helgerna, nu vill jag bara vara med min lilla familj. Men visst kommer vi fara och träffa folk och busa med, men mest mys :).
Har städat här hemma, vart så sugen på att göra något. Fick ett städil. Såg en massa fläckar i köket och var tvungen att ta fram hinken,såpan och trasan. Nu luktar de super gott och är riktigt rent och fint. Inte de att David inte städar på dagarna, han tvättar,lagarmat,dammsugar m.m riktigt duktig hemma pappa hihi.
Men han behöver ju inte göra allt, lite får han gärna lämna till mig. Har jag sagt att jag gillar att städa, i alla fall lite :P. De kliar i fingrarna ibland och då måste jag dammtorrka eller ställa saker i ordning.Har fan svårt att koppla av när jag ser att de behövs göras någon. Speciell när man kommer hem från jobbet, då har jag svårt att varva ner, men annars är jag rätt lugn med städningen. haha oj vad rörigt de blev.
Jag skulle vilja ha en egen städfirma, men då inte flyttstäd fy fan de är bara drygt och äckligt. Men gärna städa kontor eller liknande, fatta att sitta på en maskin som skurar golv, gå med en mopp dammsuga och lyssna på musik, kan ju inte annat än att vara bra. Sen att städa håller kroppen igårn haha. Nog om mina storslagna drömmar som sagt man kan ju alltid DRÖMMA hahhaha. Oj vad kass humor jag har när jag är trött. Ursäkta!
 
 
 

Pärlan ska bort.

Nu ligger pärlan ute till försäljning.
Skulle haft körkort så hade vi kunnat behålla henne :(.
Men som sagt passa och köp henne, hon har inte gått långt den lilla räsern.
http://www.blocket.se/vasterbotten/SEAT_IBIZA_1_4__11800_mil__42527436.htm?ca=2&w=1
 
 
 
 

Dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering, men när jag kommer hem från jobbet vill jag bara mysa med mina älsklingar!
Men jag uppdaterar Instagram från telen rätt bra. Så saknar ni mig är de bara att söka rätt på mig på Instagram "Ninakarolina".
Chefen håller på att fixa med schemat, kommer mesta dels att jobba dag. Kanske bara blir dagpass får se. Jobbar nu 9-18 i två veckor. Sedan får vi se hur de blir.
När man inte är van att jobba så blir man så sjukt trött. Är värsta semestern på mitt jobb mot för hemma hihi, är ju van att springa efter Penny,städa,laga mat,tvätta, och är de inte hemma sysslor så åker vi ut på äventyr. Har man nått att göra hela tiden så håller man sig vaken. Som sagt springer inte runt hela dagarna så man blir rätt trött. Men man kommer väl in i rutiner snart och då blir man förmodligen piggare.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med te och kanske en film sen blir de den efter längtade sängens tur haha.
 
 

Sova hela natten...

Penny hr varit så duktig ett tag och sovit hela natten. Men nu vete tusan vad de är igen, du blir hon super ledsen som i panik. Lägger henne i våran säng, men där ska hon böka och hålla på. Fick välling i natt då vi inte orka vara    
vaken mera, hon somnar men vaknar 10 min efter hela tiden. Men efter vällingen sov hon bra i våran säng.
Vet ej om de är för att tänder håller på att komma, ont i magen eller mardrömmar. Men sjukt jobbigt är de för oss alla när inte Penny kan sova.
Imorgon börjar jag jobb, mitt första pass :).
Håller alla tummar och tår att Penny börjar sova hela natten igen, annars blir de jobbigt att stiga upp.
Just nu går Penny runt med sin handväska runt halsen och en blomma i handen, hon är bara för go.
Nu blir de kaffe och mys :).

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!