Fästigar.

Igår när Daniel låg och klappade Signe kännde han nått skumt. Och de visade sig vara en fästing, fy fasen. Har aldrig sett en fästing.
Nu ikväll så klappade farmor henne och då kände hon en till, när vi tog bort den första så började vi kolla igenom hela Signe, och hittade två till. Så samman lagt har hon haft fyra fästingar. Men de var veldigt små, inte alls sådär stor och grå och fulla med blod. Huvva googlade fästingar och fick se en massa äckel. Men Signes var som små lusar, så vi upptäckte dem snabbt. 
Tur att de hade hemma en fästing borttagare så vi snabbt kunde rycka ut dem.
Nu hoppas jag inte Signe får några fler, känns onödigt att köpa ett fästing halsband då vi snart ska hem, för i Umeå finns de inga fästingar, eller de kanske finns men de är ovanligt.
Våra små älsklingar, Signe sitter på hel spänn, hon är rädd att Pennsy ska attackera hihi. 

Rubrik?

Alltså vad är detta för en sommar? fitt sommar säger jag bara.
Nu syftar jag på vädret. Har bara varit 3-4 riktigt varma dagar med strålande sol. Varmadagar med moln och åska i luften gills.
Kan tänka mig att de flesta människorna i Sverige inte är så bruna. Haha.
Men sommaren är inte över, hoppas de blir toppen väder när vi kommer hem, men med min tur så lär de vara strålande väder här nere och skit hemma. Nej nu ska vi inte vara sådär, jag har kvar hoppet.
Idag har vi mesta dels varit inne, då de har varit mulet. Åkte förbi Rusta en sväng för att kolla in deras utbud på "Prinsess" saker inför kalaset, men dem hade inget alls.
Köpte en grön liten resväska till Penny, så har hon en egen för hennes alla saker och kläder. Slipper vi dela. Blir bara så rörigt bland alla saker.
Vi har föresten varit på rätt mycket loppisar här nere, har hittat så fina 70-tals lampor som jag söker, men kommer aldrig kunna få med dem hem så de är bara att glömma. Trist, men de lär dyka upp några fynd hemma med.
Nu kollar alla grabbar i detta hushåll hu OS, BOOORING! men de är gymnastik, de ända David gillar att titta på vad gäller OS.
Jag som skulle gå en timme varje dag, men ack... lyckades gå engång sen har de kommit annat emellan. Kan ju inte gå en strålande dag, och de regniga dagarna har de varit för kallt. Inte alls sugen på att ge mig ut bland alla mördar sniglar som syns till på vägarna... haha jag vet att jag har en  massa undanflyfter. Var sugen först, men sen tappa jag sugen. Men när jag kommer hem då jävklar. Ätit för gott och onyttigt, de syns på min kropp vill jag lova. Men va fasen, är de sommar så är de. Får äta vatten och bröd hela vintern för att ladda till nästa sommar haha.
 
 
 

KTM tjejen.

Sitter bredvid Tomas KTM och sugen på sin KTM napp hihi. Sedan en fin bild på Tomas lilla hund.

Nu kommer de bilder.

Nu har jag tid att sätta mig ner och föra över bilder till datorn.
Molnigt och duggar lätt här nere, så varför inte vara inne och fördriva lite tid. Hoppas på sol senare idag.
Ska klättra upp på klockstapeln i kväll för att ta bilder över gården, så ni ser vart vi befinner oss. 
 
När man lägger upp många bilder kan man inte skiva under dem.
Men de flesta bilder är tagna från Stugan i Trolleboda.
Skogen som är på bilden där, fy fasen. David lurade ut mig till världens läskigaste skog dock ser de vacker ut på bilden haha.
Cyklade säkert 2 km på en smal stig, som var kanske 15 cm bred. Och de var stenar så vi kunde knappt cykla. på ena sidan av stigen var de fullt med buskar där fåglar och annat lurade, sjukt skrämmande när de flög rakt ut. Och andra sidan var de en mur och kossor i en hage. Var fullt med kobajs på stigen, var så rädd att de skulle stå en tjur mitt i stigen... huvva... vi kom långt in i denna skog. Börja tänka på Beck filmerna, om mågon enstöring som skulle komma fram med en bössa och säga "- Vad gör ni på min mark?" och sedan döda oss haha, hade knappt batterier på telen och de gjorde mig rädd. Hatar att inte veta vart vägar leder. Men vi vände om när vi kom längre fram i skogen där stigen vart stor, där vi tog bilden. Var helt svettig när vi var framme, då av rädsla haha.
Sen fick vi med en bild på Ola-Conny de gjorde resan till Ullared värd haha. Skulle räckt över Penny till honom men de orkade jag inte, ville bara snabbt från detta ställe... Så sjukt mycket folk att man vart bara förbannad. Aldrig mer Ulla, men nu har jag sett de och de räcker för mig :P.
.

Fullt upp.

Oj, har helt glömt bort bloggen.
Har gjort så mycket annat. Vi har bland annat varit på Ullared, vilket var en flopp. Berättar mer om de senare. Har varit ute hos Tomas och kolla in deras hus, riktigt fint ställe. Varit ute i Trolleboda och kolla in vart David lekte som liten, I deras stuga.
Drog till Skåne för att se de fina stränderna. Badat och solat.
Visar allt senare i bilder.
Vi har de som sagt underbart, längtar inte hem de mista hihi. Dock saknar vi alla nära och kära. Men tiden går fort så får ta vara på varje liten stund, för snart är vi hemme igen och leker med alla vänner. Och snart blir de en massa kalas så alla våra söta barn fyller år, och även stora jag hihi.
Vi gör något varje dag, ingen lugn stund. Sjukt varmt, ska inte klaga.. men nätterna är jobbiga trots att fläkten går på högvarv.
Hoppas på sol även imorgon så man får sola lite, vill bli brun.
Men visst är ni väl med på att dra på Umelagun när vi kommer hem? Penny saknar alla sina små vänner.
Nu blir de till att lägga sig ner och se någon film.
Hoppas ni har de bra ♥

Dålig uppdatering.

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, har fullt upp med olika aktiviteter.
Min mobil har jag helt glömt bort med, den är helt urladdad haha, ska ladda den senare när jag har tid. Innan dess så når ni mig via Davids mobil.
Flyget ner gick super, Penny var glad hela vägen. Vart bara ledsen i bilen på väg från flygplatsen till Karlskrona, då hon vart hungrig och var trött. Men när hon fick mat så vart hon glad och sedan somnade. 
Dåligt väder dock, massa blåst och lite regn blandat med sol.
Som en kvinna sa på planet "-I karlskrona blåser de alltid, och de är alltid motvind vilket håll du än vrider dig åt" haha, jaa de stämde verkligen nu när vi kom ner. Men vi håller tummarna för bättre väder.. Penny har fått en massa fina kläder/badkläder. Vilken rea de var inne i stan, barnkläder på Cubus 29:- del... inte illa.
Nu blir e kaffa då Penny precis vaknade.. sen massa bus. Vi har kört krocket och skjutit med luftgevär.. jag var en höjdare på krocket, som jag redan visste haha. Men jag och luftgeväret gick inte hand i hand... träffa knappt någonting. Men kul är de.
Hoppas ni har fint väder där hemma, och i så fall skicka gärna ner lite värme :P.
 

Idag åker vi till Karlskrona.

Hade tänkt att lägga upp bilder från altan bygget. Vart som sagt super snyggt. Precis som jag ville ha de.
Men bilderna är på Davids Iphone. Så jag lägger upp allt sen när vi kommer ner, och jag har tid. Nu är de packning på g. Alltid tar man med sig för mycket, men hellre de så man inte står där utan kläder haha. Näe nu blir de mängder med kaffe.
 

Kärleks paret.

Snart går de små vännerna, längre än 1,5 meter hihi.
Penny visar sin kärlek till Didde genom en örfil,dunka huvud mot huvud, och ta alla Didriks saker. Didrik visar sin kärlek till Penny genom att ge med sig, och låta Penny göra som hon vill.
Penny gillar Didrik för att han är cool.
Didrik gillar Penny för att hon är så busig och tar hans mössa och smakar lite på den. 

Mys på Nydala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En toppen dag.

Bilder på bygget kommer sen när allt är klart.
Idag har jag och Penny varit med Maria och Sakarias på Nydala stranden. Super mysigt. Men vi var inte därså värst länge, tack vara att jag var tvungen att inför skaffa mig en bikini, och de tog sitt tag. Allt satt förjävligt, om de inte var för tajt så var de för stort. Varit att jag visade hela rumpan , string liknande  och de större såg de ut som jag bajsat ner mig i. Haha. Fy fasen. Jag som brukar ha lätt för att prova ut bikinis. De var ett helvete att prova ut som gravid, fanns inget som passade min stora kropp. Men nu efteråt trodde jag ändå att de var lätt, men har insett att kroppen inte är den samma. Huvva.
Att se sig själv i provhyttens spegel fick mig att må dåligt, ser jag verkligen så jävlig ut!! Bara att göra något åt detta när tiden finns. Måste börja träna.
Penny fick sig ett par socker söta badtroser. Hon vart super söt i dem, dock trodde jag att när de kissar i dessa att de skulle hållas i "blöjtrosorna" men icket, min t-shirt fick en lite blöt pöl. Kanske bara är bajset den håller inne haha.
Maria skulle börja jobba vid 15:30 så vi hann bara vara på stranden 1,5 timme kanske. Men efter den stunden så vart man sjukt trött. All sol och allt jagande gör en trött. Väl hemma fick jag se allt David hade gjort. Han är så duktig ♥ Detta kommer bli super fint.
Sedan har man plockat,städat servat David med mat,vatten,kaffe,öl och vin :). Han är fortfarande ute och jobbar för fulla muggar.
Penny kämpade för att hålla sig vaken, hon tycker de är super spännande med bygget, ska stå vid altan dörren och titta på Byggarpappan :), men efter dryga timmen så sov hon. Skönt...
Bilder från dagen kommer senare ikväll, om Maria hinner skicka.
 

Altan bygge.

Här händer de grejer.
Davd har lyft bort alla plattor på uteplatsen, och har planat ut marken. Snart kommer de upp en trä altan. Kommer bli så otroligt fint.
Får se om han hinner bygga klart den innan vi åker ner till Karskrona. Hoppas.
Och sen Pennys sömn, hon somnade tidigt igår, men valde att kliva upp klockan 5, sjukt trött mamma. Försökte få henne att somna om en stund men de gick inte. Så nu ligger hon och tittar på ( I drömmarnas trädgård) Hoppas på att hon blir lite trött av de och kanske vill somna om, för de vill jag!
Idag ska jag gå på en lång promenad med bara Signe och ingen barnvagn, ska bli så skönt. Har känt mig rastlös och vill ut och gå, men de är så jobbigt att gå med hund och barnvagn, Jag vill gå raskt, och stannar Signe till ibalnad vill Penny upp och sen blir de en ledsen och förbannad tjej i vagnen, som slutar med att man går hem tidigare. Men så är de inte alltid men ibland. Och nu vill jag allt vara säker på att jag och Signe får gå av oss lite energi. Så Penny får allt vara hemma och busa med pappa.
Näe nu blir de allt lite kaffe, känner att mina ögon håller på at falla ihop. God morgon.
 

Löshår är bra skit!

Haft många dåliga nätter nu, men igår var de bara nattningen som var jobbig. Fick sova mycke i natt, vilket behövdes.
Igår fick vi inte alls sova. När jag inte får sova och är trött måste jag hålla igång hela dagen annars somnar jag. Så jag städade allt som gick att städa, tvättade,busade ute, busade inne m.m
Drack kaffe och red bull haha.
Men idag kan jag leva på min egen energi.
Penny somnade igår i famnen, och jag la ner henne i sängen. Började sen skrika senare på kvällen. Tog upp henne och hon somnade i min famn, men så fort man lägger ner henne så skriker hon. Spelar ingen roll om de är med mig i sängen eller i hennes säng. Kan ju inte sitta och sova med henne i famnen. För ner måste hon.
Hon ska alltid pilla mig i håret tills hon somnar, så jag kom på den bästa lösningen. Jag satte lite löshår (clip on) klickade fast de i hennes snutte, och la de bredvid hennes ansikte. haha. Hon låg och pillade och höll på med detta hår. Tills hon somnade, skrek till men då var de dags för mat. Hon fick välling i sängen bredvid håret haha. Så sen sov hon hela natten. Gäller att vara påhittig :P.
+
=
 En glad påskärring, hihihi.

Våran kära vän har flyttat ifrån oss.

Igår sålde vi iväg våran kära vän (Soffan).
Saknar henne redan. haha. Stor och skön och rymlig. Men får hoppas hon får det bra på de nya stället.
Sålde henne för att vi ska som sagt sätta upp en vägg så Penny får eget rum. Och då skulle soffan hamna ut i köket, och de funkar ju inte. Så nu har vi en liten blå aktig Ikea soffa (Ängby?) Får ha denna tills vi vet vad vi vill ha senare. 
Skönt att bli av med soffan så vi slipper lägga ut den på blocket mitt i allt vägg bygge senare. Men vi ska börja bygga altan, innan vintern kommer och sedan ger vi oss på med vägg bygget, eller vi och vi David m.fl haha.
Ska bli så skönt att få upp vägg och en fin altan så vi kan sitta ute i solen och mysa.
Blir då att fixa ute möbler m.m... inser att detta kommer bli dyrt, men såklart värt de.
 
Nu ska jag ha lite dicso med disco drottningen Penny ♥.
Föresten så har hon börjat släppa taget från borden och då till sin myspöl, vilket är dryga 1 meter, en bra början. Men vi ställer henne upp och då får hon flera steg tills hon väljer att sätta ner hennerna och gå ner och krypa :). Snart går hon, spännande.

Vad ska man göra?

Om ni leter efter mig i sommar , så är de här jag sitter och trycker. I vassen.
Psoriasisen kom tillbaka med buller och bång efter förlossningen och att den sedan blev sämre av alla små förkylningar,magsjuker,stress och brit på sömn. Hade väll räck med att man är säckig i kroppen efter att vara så fet under graviditeten.
Skulle vilja ha tid till träning och att få sola. Vill sola bort Psoriasisen som ser ut som Digerdöden på mina stackars ben.
Men de hinner jag nog inte, så jag får se ut som en prickig korv. Men ska försöka sola så mycket jag bara kan nere i Blekinge/Skåne så jag kanske blir av med de värsta. Hoppas. 
Men som sagt finns inget att göra åt när inte tiden finns till och alla förkylningar kommer och gå, detta är nått jag måste leva med, ingen kul sjukdom men vad ska man göra? Så ser ni mig i shorts eller kort klänning i sommar, bli inte rädd... de är icket Digerdön de är bara mina Psoriasis som bryder mina vackra ben haha.
 

Penny har feber.

Penny var så glad i badet igår. Tur mamma min kom förbi med Alvedon och Ipren så vi kunde bli kvitt febern och vara glada ♥. Sedan fick även Penny fina leggings, ett par rosa och ett par med fjärillar på, hon kommer bli super fin i dessa,
Tycker de är så jobbigt när lilla hjärtat är sjuk. Tycker så synd om henne att jag är nära till gråt. Gör ont i mamma hjärtat när hon inte mår bra.
 
 
Penny fick feber i söndags kväll, och det fortsätter. Blir Alvedon var 6:e timma ungefär. Hon blir så varm och ledsen.. men efter hon fått Alvedon så mår hon bra igen. Kan leka och äter bra men sen kommer hög febern och allt blir trist.
Blir en massa mys i fåtöljen, då hon vill krama om sin mamma.
Ska ringa in och höra vad de tror detta kan vara, om vi ska åka in och kolla upp varför hon har feber eller om man ska avvakta. 
De jobbigaste är när hon väl har hög feber innan de gått ner och vi ska ge henne mat, är hon inte helt hundra på var hon får i munnen så spyr. Hon drack en halv flaska välling igår och sen skulle jag ge henne lite banan, men de var hon inte med på och allt kom upp som en slem hög. Huvva. Och senare skulle hon äta ett kex när hon var hög tempad och då vart de en förstor bit som lossnade tyckte hon och då spydde hon galla, kom inte upp nått förutom slem men hon kämpade på för att få upp de. De såg så obehagligt ut, vart så rädd.
Hon är snorig så hon har massa slem i halsen, måste vara skönt att få upp den skiten som sitter i halsen efter att hon sovit.
Ursäkta om detta inlägg vart rörigt, men är inte den piggaste. Men efter en kanna kaffe kanske hihi.
Nu blir de MUMMMMIIN för mig och Penny, men först ska jag ringa.
 

Ett inlägg som aldrig blev upplagd?

Penny vill tacka sin mormor och moster för allt fint hon fått ♥. Kläder,leksaker m.m
Glömmer bort att skriva allt som Penny får på bloggen. Pennys mormor kommer med så mycket att de är svårt att komma ihåg allt, men de är vi så klart glada för även fast vi glömmer bort att skriva om de.
I söndags var jag och Helena med barn varit hos ute i Degernäs och myst i solen. Penny älskar att krypa om kring i gräset och prata på. Att pilates bollen var ute gjorde allt så mycket roligare. Hon jagade denna enorma boll och blir helt till sig ♥.
Efter Degernäs vistelsen drog vi en sväng förbi Big boy, vart Big boy de lux för oss, och jag orkade äta upp allt. Helt halet hungrig var jag. hihi.
 
 

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!