Hur dum får man vara?

Penny vaknar fortfarande två gånger per natt. Och ska komma upp och bli kramas tills hon somnar om. Rätt jobbigt, men vad ska man göra?
Fick så sjukt ont i huvudet igår kväll. Men då hade vi varit på Kalas i Ersmark, och innan de var Marie,mamma,Helena och morfar på Besök. Så de vart lots of kackel med andra ord + lite sömn. Idag så somnade Penny vid lunch tid. Jag var uppe och städade ett tag och sen bestämde jag mig för att ta en power nap. Hann bara precis somna så skällde Signe som tusan. Såg då att syrran stod ute på uteplatsen, hon väckte oss alla.. haha. Ingen rast ingen ro, bara upp och hoppa. Malin kom senare förbi så vi alla spelade lite TP, riktigt kul dedär men fasen vad jag är dum i huvet när jag är såhär trött (skyller på de).
Syrran läste upp en fråga till mig, sa nått konstigt namn och sedan sa hon -" Hmm, var inte de Hitlers högra hand?!" Jag smart skaftet sade -" Haha, som att Hitler kallade sin högra hand de!" haha insåg precis när jag sa de att syrran inte talade om hand hand utan hans kompanjon haha. Så illa. Som sagt jag skyller på huvudvärken och brist på sömn. Fick mig många skratt i alla fall.
Huvudvärken sitter fortfarande i, sjukt irriterande. Hoppas de släpper snart.
David har haft en tuff dag på jobbet, så blir att se på tv och bara mysa nu. Ska nog göra te och lägga mig på spikmattan. Finns inge skönare.

Dory vs Alwa-Lii haha.

Ser ni likheten?
Hihi.

Penny och Dr Snuggels haha.

Ser ni likheten? hihi.
Världens bästa barnprogram enligt mig.
Våran lilla Dr Snuggels.

Penny älskar att bada.

Idag har vi varit ute med vagnen på en runda, vilken inte alls vart lång. Penny gillar inte att åka vagn längre, Pennsy vill åla/krypa sig fram på gatorna haha.
Signe är på löpen, så hon gillar allt att vara ute nu, lukta på allt och sprida sin doft haha.
Signe smet för nån dag sen, kollade ut och såg att kopplet var tomt, SIGNE! ropade men hon kom inte, och såg inte henne. Fick skynda mig att klä på Penny, men när vi satt där med alla kläder så kommer en lycklig Signe inspringandes, fy fasen vad rädd jag blev. Hoppas hon inte hittade en trevlig pojkhund på sin egna lilla promenad.
Annars har jag tok stätat idag. Nu är de super fint här, skönt.
All tvätt är tvättad, nybäddade sängar, skurat dammtorkat m.m , tog fasen aldrig slut.
Penny har skrattat hela dagen, hon skrattar "Ha, ha ha" som en sång haha, låter skit kul. Sen härmar hon allt. Hostar jag hostar hon, skrattar jag skrattar hon, applåderar,pekar,håller för öronen,slår i bordet,göra prutt ljud,sticka ut tungan... ja nu går de snabbt... Penny börjar bli en stor tjej ♥.
Vackraste ♥
Myser i badet.
Plask,plask!
Att starta dagen med rosa ägg, gör morgon lite roligare, sen blir man allt lite piggare. haha.

Får ju inte glömma..

Måste ju visa alla nära och kära att jag kan krypa. Håll i hatten farmor för när du kommer upp i sommar så går jag hihi.
Att berätta att Penny nu mera kan krypa och stå själv längre stunder. Stortjejen våran. Köpte en lära gåvagn idag, så nu går hon snart haha.
Hon är så rolig när hon kryper, de går så sakta och man ser att hon tycker de med, slänger sig då ner på magen och ålar sig fram i räser fart haha. Men när hon väl blir riktigt haj på att krypa och tar sig fram snabbt så slutar hon nog att åka sig fram.

Ute i solen.

Nu när solen äntligen är här, så är vi inte inne och sitter vid datorn.
Så därför har bloggen varit dåligt uppdaterad.
I fredags var Alwa-Lii och Jessica här på besök, barnen lekte och vi snackade massa skit och hade de super mysigt. Penny hade bara lite svårt att dela med sig av hennes leksaker haha.
Senare på fredagen åkte vi ut till Kassjö.
På lördagen var vi runt på de felsta affärer, hittade ett par super fina Kavat skor till Pennsy. Vilket kap vi gjorde, de har nämligen utförsäljning på Skokanonen.
Träffade Mariana på Strömpilen, han dock inte pratas vid så länge då hon bara skulle snabb titta på barnkläder på hennes lunch :).
Efter vi var klara med alla affärer åkte vi åter igen ut till Kassjö där vi vart bjudna på både tårta och middag.
Signe fick vara lös med alla andra hundar och busa och vi spelade kubb,yatzy och solade. På vägen hem inne i stan vid ett röljus så stog vi precis bredvid Emma, så henne fick jag allt se denna helg med, haha.
Idag var vi ute hela förmiddagen, var och invigde grannens nya uteplats haha. Så alla vi grannar satt ute och hade de mysigt. MYCKE go fika bjöds de på.
Sen har kvällen bestått av att ta itu med alla måsten städa,laga mat, hänga tvätt m.m så nu har jag äntligen en stund över så då passar jag på att uppdatera lite.
Just ja, får ju inte glömma att de är morsdag idag, min första. Fick en goodiebag av Penny och David med massa smått och gott i. Har världens finaste lilla familj ♥, och med de sagt tackar jag för mig. God natt.

Röd?

Jag kör på den där stilen då man solar en sida i taget, haha.
Inte tänkte jag på att flytta på mig och sola båda hållen. Vi satt så bra så varför flytta på sig? Ska tänka på att sola höger sida imorgon haha.


Ursäkta bilden men inte lätt att ta på sig själv haha.

Alla vi barnen på Gammlia.

Vi var ute på gammlia i dryga 4 timmar, super skönt. Brännt mig har jag med gjort, min bleka kropp fick en chock, inte van vid denna värme och strålande sol, men hur mysigt och skönt som helst har de varit idag. Tack för idag alla. Detta måstes göras om.
Signe är så nöjd och glad ikväll, super trött efter allt lek med Bubben och Miloua.
Nu blir de mys med lilla familjen sen sängen, är helt slut efter all sol haha.
Hade en super glad Alwa-Lii Bredvid mig haha.
Alvin och mamma.
En snart gående Theo.
Tuffingen Didrik.
Vårat ♥ gull.
Nu får hon allt ha på sig mössor som man knyter, annars åker de bara av.
Bus.
Tripp, trapp, trull...
Lill bitarn!

Var rädd om er idag!

Drömde att jag tappade massa tänder i natt, fy vilken dröm.
Och ni som är skrock fulla vet vad detta betyder. Så alla ta de försiktigt idag vill ju inte att något ska hända er ♥.
Nu packar vi för vi ska på picnic på Gamlia med alla mammor, kul. Och sen är de strålande väder, så passande att jag klär mig i svart haha, men så går de om man inte har några passande sommar kläder. Blir att införskaffa de snarast känner jag.
Nu ska jag mysa med finaste lilla flickan ♥

Didriks familj på besök.

Didrik har lekt med Penny idag. Medans jag underhölls av Mariana & Steve haha.
Dem leker så bra ihop ♥ Längtar tills de flyttar så vi kan släppa hundarna och bebisarna lösa i deras trädgård som har staket runt, som en ända stor lekhage haha.
Vi käkade middag ihop och satt ute och myste i solen.
Dem hade nämligen visning av deras lägenhet, får hoppas ni får de ni vill ha för den och att de är många som visar intresse :).
Didde blir kittlad.
Hihi.
Hallon & blåbär = sant
Penny håller fast Bubben så han inte springer iväg.

Man kan ha kul med Emma S.

Påsen.
Påsen.
Syster.
Jag.
Brorsan.
Andre.
Mamma.
Ronny.
'
David.

Didrik med familj på besök.

Igår innan vi drog på kalas hos mormor kom Mariana, Didrik och steve på besök. Våra busungar leker riktigt bra ihop, pratar med varann och busar ♥
Visar upp frillan haha.
Didde leker med Sverige mössan.

Vår tjejen ♥
(Tjuvade bilderna från Marianas blogg)

Grattis mormor.

Hittade denna fina bild på mamma och morbro Morgan. Jag har en sådan vacker mamma, hoppas jag ser ut som henne när jag är lika gammal ♥ och just ja,  Hurra hurra!
Idag fyller Pennys mormor år. Vi åker och grattar henne när David slutat.
Penny är Peppad idag vill jag lova. Vi var ute en sväng med vagnen, och nu skriker hon för fulla muggar mot tv och skrattar åt sig själv haha. Tokungen ♥

allt!

Har tagit lite paus från bloggen känner jag.
Mysket mys och bus som kommit före.
I veckan tittade mamma förbi, vi satt ute och solade och jagade Penny i gåstolen. En dag var vi ute i Ersmark på middag hos Pennys farfar m.fl, Igår var vi ute i Degernäs på middag hos Pennys morfar grillat båda gångerna, hur gott som helst.
Igår kväll kom Eric,Helena,Robin,Jessica och Anna förbi... Vi spelade TP och hade de trevligt.
Snart ska vi ut till Kassjö till Eric och Helena.
Sådär nu var min uppdatering klar haha. Får bli bättre på att skriva.
Helena, denna bild ljuger dock för magen är större :P.
Sådär ja haha.
Penny har hår!
Fina tänder.
Gullungen ♥

Penny är ingen Bieber believer.


Busplaneten.

Idag har vi varit på Busplanetet. Jag Helena och Pennsy. Penny fick träffa sina små vänner, dock saknar hon Didrik. Men dem får ses snart.
Hon stog upp mot allt, lekte i bollhavet tjoa och hade sig. Somnade som en stock i bilen påvägen hem. Fick väcka henne senare så hon skulle kunna sova för natten. Vi hade hand om Betty en stund ikväll, då Eric och Helena åkte och tittade på ett hus. Vi var ute med gåstolen och satt ute på uteplatsen och njöt av sol. Hundarna gilla de skarpt. Slet även upp alla buskar som såg förjävliga ut, nu måste vi komma på vad vi ska ha där buskarna varit. Svårt. Grannen var ute med sin dotter på ballkongen och tittade ner på hundarna, lill tjejen som är 2 vart så sugen så de kom ner och klappade. Roliga de är i den åldern när de pratar, -"Båser... stopppp.... stoppp" hon satte upp handen för att säga åt vinden att sluta. hihi.
Ska försöka bli bättre på att komma ihåg att ta med kameran på våra äventyr. Och ursäkta om de blev rörigt, blir lätt så när man ska skriva ner allt. Nu blir de mys framför tv. God natt.

God morgon.

Varit för trött för att uppdatera.
Men i lördags var jag ute med många unga mammor + dem utan barn.
Vi hade super kul, drack inte alls mycket så jag skulle orka med att vara med Penny dagen efter. Och de är tur att jag inte gjorde de, för sömnbriten tog ut sin rätt. Kände mig super bakis, fast jag inte var de.
Lägger upp bilder senare, nu blir de kaffe ocg mys med lilla tjejen.

Trött

Fy vilken natt. Jag är så trött att jag knappt kan hålla mig vaken. Penny somnade vid 18:30, men någon timma senare så skriker hon och vill komma upp. Vi tar upp henne men är kvar inne i sov rummet. Turas om att vyssa henne. Och när hon fattar att hon inte får komma upp och leka och ska sova , så somnar hon om. Vi la oss vid 23 tiden nån gång, men jag hann då aldrig somna. Penny skrek till och jag fick ta upp henne och lägga ner henne igen. Vet inte hur mång gånger jag gjorde de, men klockan vart 01,01:30.. jag var så trött att jag la henne i våran säng mellan oss, och där somnade hon bra. Dock rullar david och snarkar och har sig. Penny skrek till , jag vart så rädd att jag flög ur sängen och trodde hon hamnat på golvet. Men inte hon låg och sov och sedan skrattade hon en massa i sömnen. Fy har sovit på hel spänn, vill inte ha henne mellan oss, men ville heller ite väcka David för att skicka han till soffan. Men ett framsteg är iallfall att hon sov, och att hon kunde somna om trots att hon vaknade 10000 gånger. I vanliga fall är hon så vaken att de är lika bra att slå på tv och ta upp henne. Så de går framåt.
Om någon timma kommer Penny somna om, och när hon vaknar igen får David kliva upp och jag får sova ut. Längtar för är så trött.

Kaffe räddarna.

Imorse kom Syrran och Ronny förbi. Vi hade slut på kaffe så de kom och räddade mig haha.
Vi drack kaffe och spelade Yatzy. Sedan tog vi oss en sväng på stan och kolla in utbudet. Men som vanligt hittade jag ingenting. Så om de blir tjejkväll imorgon med utgång vet jag inte vad jag skall ha på mig. Äger inga partykläder. Har bara en massa kläder med små fina fläckar på haha.
Ikväll har vi inga planer, kanske åker ut till Eric och Helena om de är hemma. Vi får se men nått blir de iallfall. Nu blir de kaffe drickande och tv tittande. Är helt slut i armarna. Bar Penny runt på stan, de som skulle bli en affär blev fem haha.

Torsdag!

Idag har vi hinnit med att ta oss en lång promenad, ätit köttfärsås, duschat efteråt , sovit och lekt med favorit påsen. Nöjd med denna dag, får se vad kvällen har att erbjuda. Dock är jag riktigt trött så blir en tidig kväll. Kanske får ta ut Signe på en till promenad så man vaknar till lite.
Kan själv.
Busvissla kan jag också!
Kladdig och nöjd.
Haha.
Leka med en uppblåst påse är super kul.
Roligaste är de att skrika i den.

Hittad.

Första gången Pennsy gungar.
Puss puss.
Ute i regnet.
Pennsy längtar tills hon börjar på Dagis. Sitter utanför och hoppas på att de öppnar haha.
Pennys blivande dagis, vi hoppas på de.
Dåligt väder, men vi hade de mysigt.
Denna natt valde Penny att vara vaken till 00-00:30. Busungen!

Vart har hon lagt den?

Penny lekte med kameran för någon dag sen, och nu hittar jag den inte. Har letat överallt, så tyvärr kommer inga bilder nu. Måste hitta kameran först.
David har syrrans vespa på våran altan, han försöker fixa den. Får se hur de går. Hoppas de går snabbt för vi vill kunna utnyttja våran uteplats.
Igår var vi ute nästan hela dagen. Satt och pillade lite i gräset, rasta hunden och kollade på små stenar haha. Skönt att vara ute när solen skiner. Nu blir de till att städa lite mera och kanske finna kameran.

Vårat hjärta är redan 9 månader.

Idag är Penny 9 månader. Jag som tyckte graviditeten tog en evighet, och att Penny redan är 9 månader är helt otroligt.
Vi hade även Babyshower för Helena idag. Hon fick en jätte fin Babysittergunga haha, vete tusan vad de heter. Men den blir nog super, slipper man själv hålla fåten på babysittern för att gunga hihi.
Som vabligt glömde jag ta bilder.
Men ska lägga upp bilder från helgen. Jag och Penny var på hennes blivande dagis, vi hoppas på att de blir detta men man vet ju aldrig.  Penny gungade och vi var ute och gick i regnet.
Vi var även på Strömpilen en snabbis idag, kollade in utbydet i alla butikerna. Köpte sopbubblor, och de var inte igår man hade de hemma. Penny tyckte allt de var lite spännande, men Signe vart rädd haha.
Oj vad rörigt detta inlägg blev. Men när man ligger efter på bloggen blir de lätt så. Ska försöka hitta kameran och lägga upp bilder senare, annars blir de imorgon.

Ute på promenad!

Mycket roligt att vara ute och gå i gåstolen. Dock gick de inge bra med skorna på. Så de blev trippla strumpor haha.





Penny ställde sig upp vid tvn helt själv. Duktiga lilla tjejen. Snart går vi ♥

Underbara fredag!

Penny är ute och går med tandborsten och mormors handväska ♥

Penny fick en jätte fin t-shirt av sin moster igår.

Penny fick denna underbara väggtext av mormor sin, som hon ska ha på väggen i sitt rum senare. ( Självklart står de Penny på hennes, hihi.)

Måste först börja med att klaga på min och Pennys sömnbrist. I natt vaknade hon hela tiden kändes de som. Hon skriker till i sömnen och somnar om. Men ibalnd vaknar hon och är super ledsen och då måste jag ta upp henne, få henne att somna om i min famn sen lägga ner henne och hoppas att hon fortsätter att sova. Men de är inte alltid så lätt. Fåglarna kvittrade så jävla högt att Penny vart irriterad. De kvittrade så sjukt högt, lät som de satt på fönsterbläcket. Senare på morgonen när jag öppna rullgardinen såg jag att fönstret var öppet, och de förklarar ju saken. Nu sover Penny, och hon har äntligen fått bajsat. Stackars liten som är som en sten i magen.
Nog om detta.
Vad händer för alla i helgen?

God natt.

Internet kom precis tillbaka, har varit borta hela dagen. Så skriver mer imorgon då klockan är mer än sängdags.
Jag känner mig som Betty, så trött att jag snart lägger mitt huvudet på fönster karmen. Go natt ♥

Tyget räckte till lite mera än bara gardiner!

Blev gardiner
Duk,köks handduk.
En tavla.
Klädde in krukan som diskmedels tabletterna är i.
Och stången till kökspapperet.
Haha jag vet jag tog i lite för mycket, men de var så kul att jag inte kunde sluta!
Älsklings leksaken!
haha.
Bus unge.
Penny blir glad av att komma upp på alla fyra!
snart kryper jag!

Trevlig tisdag.

Tisdag mys, hade vi igår. Drog ner på stan och käkade mjukglass. Signe fick åka med Penny i vagnen då de var så sjukt mycket folk på stan som stog och gasta och skrek(nått första majtåg). Tror de var socialdemokraterna, kollade inte så noga. Men sjukt irriterande var dem, vad hjälper de att de står där och skriker en jävla massa. Förstör bara en fin Tisdag för oss andra haha. "-Vi vill ha, vi vill de, vi vill bla bla bla BLA BLA.." och folket svarade så klart med "-JAAA, APLÅDER AV BARA SATAN, JAAAAAA" haha människor är äckliga haha. Vart så irriterad.
Efter vi knappt kunnat gå på stan åkte vi ut till Eric och Helena. Sedan hem och försöka få Penny i säng, men de är inte de lättaste. Hon var super trött men ville inte somna. Hon äter jätte dåligt men dricker mycket vatten. Hon blir då hungrig på natten och får en flaska, men kan vakna fler gånger. Mamma är trött. Hon åt 2 gånger igår inte fulla potioner kanske halva och sen lite gröt på kvällen. Jaja men snart måste hon få tillbaka sin super aptit och sedan soa hela nätter.
Idag blir de en lugn dag, ska städa och sedan ta någon promenad. Har fuskat för mycket, godis och massa annat har slunkit ner i min mage. Så ikäll blir de en långpromenad, då David har med sig vagnen i bilen, så de blir en kortare promenad nu med lill vagnen.
Nu blir de mängder med kaffe.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!