ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!

Hade tänkt att ta några bilder på Penny i hennes fina klänning innan hon växer ur den, lite dock söta bilder men Penny kan inte sluta spexa på bilderna haha.

Svammel!

Penny har somnat vid kl 19:30-20:00 men nu så börjar hon somna senare och senare för varje kväll... hon sover max 10 min sen vaknar hon... så får man ta upp henne och få henne att somnaom igen. Nu är kl 22 och skulle vart 23... och hon håller fortfarande på. Ja vi får se vart vi landar ikväll, men tur att hon inte gråter iallafall :). Men tar jag inte upp henne så lär hon väl göra de haha. Just nu ligger hon och små piper (pratar) tror de är i sömnen, väntar och ser. HOPPAS HOPPAS. Vill inte att de ska bli någon rutin att somna såhär sent.
David är på bio med Eric, Helena m.fl jag kände att jag ville hellre vara hemma med Penny än att skaffa barnvakt :).
Imorgon vete tusan vad vi ska hitta på för skojigt. Men något brukar de ju alltid bli. Vill gå ut på en lång promenad, känner att de nästan springer i bena. Kanske blir en sväng förbi öppna förskolan. Skulle även vilja ta mig en sväng förbi Strömpilen för att inhandla hårfärg. Skulle vilja läga några nya slingor och toppa ig lite. Men får se när man har tid med de.
Näe nu ska jag ta och lägga mig på spikmattan en stund, känns som lilla P har somnat för ikväll. har hört några små söta skratt, hon skrattar som tusan i sömnen. Kan knappt hålla mig för skratt själv. Mysigt.
Är så super mysigt att vakna kl 6 av att hon ligger vaken i sängen och ler så stort med sitt tandlösa leende när jag kommer fram till sängen och säger god morgon. Alltid glad när hon vakar, först lite gnäll (pip) förstås så jag ska vakna men sedan spricker hon upp som en liten sol. Har en super glad tjej, en dreglig men glad tjej haha. Måste skaffa mer dregglisar så jag slipper byta bodysar. De är genom blöta. Och nu ska hon börja bita på mina fingrar och i filtar och allt... kan de vara tänderna som kommer såhär tidigt eller är hon bara glad i att dregla och bita? haha.
Oj vad jag svamlar känner ja... dags att lägga sig på spikmattan som sagt. Och sappa mellan tv kanalerna.
God natt, kram.

Snuttunge.

Penny är ingen tuttunge utan en snuttunge.
Hon har bara nappen när hon är trött och ska sova, så fort hon somnat så spottar hon ut den. Men hon kan inte sova om hon inte har sin snutte över ansiktet. Får dra ner snutten sen när hon somnat. Hon är så söt när hon gnussar i filten och somnar. De är en virkad snuttefilt 100%bumull som Penny fick av tant Marie. Rätt hård men de gillar hon, sen så är de under bart att den inte blir så varm då hon har den över huvudet, och att hon kan andas bra genom den då de är massa hål. Nu är den är en sån favorit så köpten jag en till, ifall att den försvinner eller går sönder. Den finns att köpa på Coop, de trodde jag inte. Den är så fin, ljusrosa finns även ljusblå. den finns bland baby sakerna , ihop rullad på nedersta hyllan, bra ljulklapp till någon som fått små bebisar. Nu ligger jag med ena filten så att den ska få min lukt som jag gjorde med den andra, så hon kan ha båda :).
Dålig bilder, tagen med mobilen i mörker. Men ni ser hur den ser ut på ett ungefär. Nu ska jag mysa med Penny som ligger och pratar i spjälsängen för fulla muggar, gillar att bita i filten med och stoppa den i munnen haha ser så roligt ut. Vill man få henne att prata är de bara att lägga filten vid munnen så börjas de jollra av bara den :D.
Trevlig fortsatt kväll :)

Dyngkåt och hur helig som helst.

Jag och David såg nyss Mia Skäringers föreställning. Jag skratta så jag grät, hon är bara för underbar. rekomenderar den starkt.
N N N N N
Fem N av Fem möjliga haha.
Nu vet jag inte om de är för att jag är över trött eller om de var filmen men bra var de.
Spolade dock nästan alla gånger då hon sjöng så jag skulle hinna med att se allt prat medans Penny sov, men hon sjunger väldigt bra.
Vart lite ledsen i ögat när den filmen tog slut  haha ville bara se mera. Om man är för snål för att hyra filmen eller köpa den så finns den att dra hem, den måste ses.

Pyjamas dagen.

Har varit klädd i pyjamasen hela dagen. En riktig mysdag idag. Lugnt och skönt, Penny vill bara sova och mysa med mamma sin. Inte sova i sängen utan på mig hela dagen, hon vill ha kärlek :). Brukar sova i sängen på dagen men idag var de en mamma mysdag tror ja.
Blir inga bra bilder med mobilen, och sitter som en kratta så inte så konstigt. Men en blogg utan bilder är en trist blogg haha.

"-Mamma han äter ur flaska" sjukt i min värld!

Vi var som sagt på öppna igår. Var rätt lugnt där inte alls för mycket skrikande barn haha. Penny och jag satt i en myspöl och busade. Hon skrattade supe mycke.
Personalen var super trevliga och visade oss runt i lokalerna. Medans de visade mig runt så satt Maria och mata Sakarias. När vi kom hem så sa Maria - Såg du kvinnan som ammade sitt barn? Nej de gjorde jag inte. Tydligen så stog barnet upp och ammade, WTF!! och barnet sa till sin mamma och pekade på Sakarias som åt ur sin flaska "- Mamma titta han äter ur flaska!" mamman sa "- Ja, men de gillar ju inte du." Kan ett barn stå och prata ska de fasen inte ammas, huvva så vidrigt. Vet inte vad ni tycker men de är helt sjukt i min värld! Jag vet inte hur länge ett barn ska ammas, men jag skulle inte vilja amma länge iän över 6-7 månader ens. Tycker barnen ser förstora ut för att ammas.
Men kan ens barn dra upp tröjan på sin mamma och vilja ha mat eller säga själv " jag vill ha mat" då är ungen förstor hahaha. Huvva, känns nästan som övergrepp.
Och jag tycker att öppna förskolan är lite överskattat, har hört att de är super kul m.m. Men ska dra dit när de är baby öppet. När de är barn i Pennys ålder, säkert mycke roligare. Men vilket liv de var när de skulle stänga och alla skulle hem, inget barn ville hem... nästan så man ville ha traktor skydd för öronen... bara Sakarias och penny som fortfarande var glada på vägen hem, satt bara och kollade på alla skrikande små barn och sedan somnade, glada och nöjda haha. Såg lite roligt ut.
Helena och jag drog sedan på em till hennes kompis Renita som bodde långt inne i Obbola, satt och drack kaffe och snackade skit i vanlig ordning. Fick låna en myspöl av henne, super snällt så penny gillar de skarpt. Ligger och skrattar och pratar super mycket när hon får ligga på bolvet i den. För står inte skilnaden på att ligga på en mysig filt, och i pölen men tydligen är de annat tycker Penny :P.
Och vilken super skön morgon, penny vaknade i natt vid 1 och 4 och ville ha tutten sen vaknade hon vid 6 för mat, somnade snabbt om till kl 10:30 och ville ha mat.. sen busade vi och sen somnade hon kl 12.. så jag är utvilad och glad. Skänns som de behövdes. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Väntar dock på ett klädpaket att hämta ut på Carlslid, men annars inga planer. vad ska ni hitta på idag? Kram.

Dålig uppdatering.

Idag var jag och Maria med barnen på Bus planeten, vi går in gratis allihopa. Barn under 1 år och vuxna över 18 går in gratis tydligen. Måste dit fler gånger... dricka kaffe och ta en fika och sitta i bollhavet. Sakarias vart helt galen haha. Penny bara satt och heja på och dreglade haha.
Så ett tips ni med små barn dra dit och ta en kaffe, spelar ingen roll om barn gråter för de är ändå livat där haha , men lugnt på veckodagar på fm. Imorgon blir de öppna förskolan på Ålidhem, spännande nu måste de ju bli av.
Super trött helatiden, skit jobbigt. Penny sover bra... men jag vaknar helatiden vet inte varför.. och när jag väl somnar vaknar hon. Men i natt så ska jag sova bra hade jag tänkt så jag orkar med morgondagens aktiviteter :).
Trevlig fortsatt kväll på er kram.

Gårdagen. Fredag.

Igår kväll hade Jimmy fest. Robin,Jessica och Jimmy hade kommit hem från deras långa utlandsresa på 3 månader ungefär. Så vi ville träffa dem en stund på kvällen. Känndes inte bra att ta med Penny på fest så vi ringde över Pennys mormor. Hon fick vara barnvakt i 3 timmar, första gången vi tog barnvakt. Gick jätte bra. vi kom hem vid 22:30. Penny somnade innan mamma kom och hade sovit helatiden. Hon vaknade vid 03:30 och gnällde efter nappen. Somnade sedan om och vaknade vid 06:30 för mat... sen var jag vaken. Budade på tradera... vann de stora klädpaketet till Penny som jag ville ha. Så snart har jag två stora super fina klädpaket hemma för endas 350:-inlusiva frakt. sjukt nice.
Känns så bra att mamma har vart här helatiden och vet hur man lägger penny och vet allt hur man gör och vad hon gillar m.m så är inte de minsta orolig för att de ska bli jobbigt för mamma om hon skulle vakna och vara ledsen :). Men skulle inte våga lämna bort henne till någon annan än, så mamma är de officiella barnvaken nu om vi behöver nån. Men sen då är de nog fritt fram för resten av släkten haha. Förmodligen blir de utklädnings fest nästa helg och får se om vi har lust och vill dra dit, men hade vart kul om alla hade varit där då skulle jag nog kunna tänka mig att dra dit. Men sen blir de nog inge mera barnvakt haha. Ska vara nått veldigt värt annars vill jag mysa hemma med min mysgumma.
Men tack alla för en trevlig gårdags kväll, super kul att träffa alla FESTPRISSAR! HAHA.
(Snodde denna bild från Jennie Lee.)
Frank och Pennys soffhäng! haha.

Ingen öppna förskolan idag haha.

Maria och Skariaria kom som sagt och vi begav oss till Öppna förskolan, men den var stängd! typiskt. Sen drog vi till Ersbodas öppna, men den var också stängd haha illa. Då bestämde vi oss för att åka till Jennie Lee och Frank. Super trevlig tjej de där och hennes söta son var underbar. Penny föddes den 7 och Frank den 8 så de skiljer bara en dag. Roligt att jämföra dem. Penny är tjock han är mer spänstig och "musklig" penny dreglar... han står stadigt på sina ben när hon håller i han... Min tjockis vill bara ligga och prata eller sitta och dregla haha. Att de är så olika. Första gången hon dregla så mycket att jag vart tvungen att byta boddy, inebär de att hennes tänder kommer komma tidigare? haha.
Hellen kom med förbi till Jennie Lee för att hämta upp mig och lilla P. Så nu är vi här hemma, proppmätta och hänger i soffan. MYSPYS. Maria kommer förbi senare för att hämta upp hennes hund som har vart med Signe hela dagen och busat.
Så öppna förskolan blir en annan dag och då ska vi kolla upp så de verkligen är öppet :P.
Trevlig fortsatt kväll på er.

Öppna förskolan idag.

Om bara några minuter kommer Maria hit med Sakraias och vi ska för sörsta gången till öppna förskolan på Ålidhem. Spännande.
Har velat gå dit länge nu, men körkylning och hostan har satt stopp. Vill inte smitta andra små hjärtan. Men nu blir de äntligen av.
Väntar fortfarande på att Pennys klädpaket ska komma hem, men de tar sån tid. Kommer säkert vara för stor för vissa kläder innan de kommer hem till oss haha.
De går riktigt bra med spjälsängen nu, hon söver sig själv slipper vagga sängen, helt otroligt då man har gungat den där förbaskade vagnen till dö dagar. Tänkte ska jag ändå få henne att sova i sängen så ska jag inte börja med att gunga den heller, får då lär man ju inte få göra annat, och då kan hon lika gärna ligga kvar i vagnen :). Och de funkar otroligt bra, trodde inte de skulle göra de. Hon har sin sluttefilt framför munnen och ögonen och gnussar i den tills slut somnar hon. Inge gråt eller gnäll hon är så nöjd med att få gnugga lite näsa med filten. Och sängen gungar så roligt haha.
Näe nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slänga i mig frukosten innan vi ska iväg.
Uppdaterar mer sen om hur jag tyckte öppna förskolan var m.m. PUSS

Penny pratar för fulla muggar.


Allt gick bra, bara mamma som är trött.

Att lägga henne gick sådär, fick styra in nappen et par gånger men tills slut så somnade hon i sin spjälsäng. Och jag såg på tv ett bra tag och spelade wordfeud haha, de är verkligen beroende framkallande! Gick sedan för att lägga mig i sängen, men låg bara 5 min sen kunde jag inte sova där. Klarar inte av att hon ligger i ett annat rum, tänk om jag inte hör henne när hon är ledsen. Och sen regna de som fasen så de smattrade som tusan i alla fönsterbläcken så skulle nog inte höra henne. Så jag la mig på soffan. Sov sådär haha. Men jag vaknade vid 4 av att hon ville ha mat sen vid 7. Flög upp för att springa in till sovrummet och väcka David (han börjar jobba vid 7). Men när jag kommer in i sov rummet så är han inte där, jag började skratta lite för mig själv. Trodde han hade ramlat ner från sängen och sov på golvet på andra sidan sängen. Men ingen David där och ingen David på toaletten heller. Messade han och han var på jobbet, han hade tydligen för ovanlighetens skull inte väckt mig på morgonen, med hans slammer och hans väckerklocka hörde jag då inte heller. Så jag sov nog rätt hårt just den tiden.
Nu sover Penny i spjälsängnen efter att vi har busat, tränat nacken på golvet och kollat på tv :). Hoppas mina kläder till Penny kommer idag, för har nästan inga bodysar i stl 62/68... hade sjukt mycket kläder i stl 50/56... men nu är de inhandlat och väntar bara på posten, så jag kan hömta ut hennes kläder.
Skönt de funkade att sova i spjälsängen... gruvade lite då hon brukar bli så förbannad haha.
La henne på skötbädden på golvet, på den glider inte armarna isär så hon kan hålla sig uppe mycket längre och bättre.
Busungen.
Och avslutar med favorit sysselsättningen, Äta på händerna högt och ljudligt (smask, smask!)

Spjälsängen.

Nu är de färdig sovit i vagnen för Penny. Hon sover bara små stunder, tror de blir för varmt och instängt/kvaft. Men spjälsängen är inte poppis vill jag lova. Får henne inte att sova i den om jag bara lägger henne där och gungar sängen och får jag henne att somna i min famn och jag lägger ner henne så vaknar hon så fort jag lagt ner henne i sängen. Och få jag henne att bli super trött och sedan lägger henne där funkar inte heller. Så jag tog ut sängen idag i vardagsrummet, och hon låg och skratta åt sin mobil. Sedan efter ett tag gnällde hon till och jag la henne på sidan och då somnade hon efter 5 min. Nu ikväll är hon gnällig, inget är nått vidare bra. Får se om jag får henne att somna i sängen igen. Går inte att försöka få henne att sova i sovrummet då David ska upp och jobba och hon blir ledsen och väcker han helatiden. Så vi är i vardagsrummet i natt... och morgon dagen blir de att power nap i spjälsängen med , och förhppningsvis funkar de. För vagnen är ingen höjdare nu mera. Har som sagt vyssan tassar på sängen och de är ju alltid nått :).
Nu ska jag kolla om jag hittar nått bord och stolar på nätet, börjar bli less att äta vid soffan haha. Men hittar inget jag vill ha. Men får nog inte vara så kräsen.
Föresten, mamma var förbi i går och hon säger att Penny inte alls är så stor som hon ser ut på bildera, mamma säger att hon ser ut att vara 6 månader nästan på bilderna men är pytte liten på riktigt haha, jag har ju ingen att jämföra med så vad vet jag haha :). Men hon är både liten och stor, lite för att hon är en bebis men stor om man tänker tillbaka när vi kom hem med henne haha. Näe nu ska jag dricka varm choklad vart så sugen på de. Trevlig fortsatt kväll på er kram.

GETING JÄVLAR!!!

NÄ NU JÄVLAR ÄR JAG LESSS!
Vart kommer dem ifrån? Solen lyser på alla fönster och det är 100 grader här inne. Öppnar då fönsterna för att få in lite kyla. Men då kommer dem jävlarna... och målsökande och förbannade är dem.
Först kom en när David var hemma, och han döda den. När jag var inne på toaletten med Penny för att byta blöja, så ser jag i spegeln en geting. Skyndar mig ut med en naken fis på axeln. Lägger henne i baby gymmet och går in på toaletten, får syn på getingen samtidigt som den får syn på mig... den vill fan döda mig. Smäller igen dörren, och väntar nån sekund sen provar jag igen, och igen och igen men den vägrar ju sätta sig så jag kan slå ihjäl skiten. Ställde nu in en flaska med sirap på golvet, min hemma gjorda fälla. Kan de funka? Har ingen aning va de jävlarna gillar!
Nu åter min min geting jakt, passar på medans Penny sover.

Sov morgon.

Vilken morgon.
Vaknade vid 2 av att Penny ville ha mat hon somnade om och vaknade igen kl 7:30 och sedan sov vi till kl 12... så underbart skönt att få sova ut en dag.
Nu sover hon igen efter att ha busat i baby gymmet och med mamma. Hon behöver sova, då hon är så förkyld och hostig. Igår kväll var de inge roligt. Vi åt middag i Degernäs hos morfar, Lassange vare på menyn, super gott. Men Penny var ingen nöjd liten dam, hon grinade,gnällde och var inte så glad. Vi tog tillslut in vagnen pappa hade i ladugården och då somnade hon. Sedan hem, och väl hemma vart de gråt, mat och sedan somnade hon. Hon var så trött. Så hon har fått riktigt bra med sömn nu, så kanske de blir en glad helg :).
Börjar tänka på julen, och funderar kring vart man skall vara iår. Har aldrig firat nere i Karlskrona hos Pennys farmor med släkt så vi kanske åker ner vem vet, de hade varit super kul. Vi kunde ju inte åka ner i sommar på grund av min stora och jobbiga mage. stoppningen m.m Men nu ska de inte vara några problem, lite kul att fira jul utan snö kanske hoho.
Nu ringde farbror Eric och sa att han och Helena skulle komma förbi på kaffe, Trevligt. Dem skulle även på bio vid 16 tiden.
Vart sugen på barnvagnsbio nån dag framöver. Låter super roligt. Någon som vart på de? skulle vilja veta vad ni tycker. Är de lönt att fara eller är de bara en jävla massa skrik? haha.

Penny diggar!

Haha hon tyckte de var super kul att lyssna på musik i lurarna.
Svårt att fånga skrattet på bild.

Förkylda Penny.

God morgon, Lilla P sover dåligt då hostan förstör och snuvan. Men hon har humöret uppe men gnäller och vill bli tröstad en del. Men hon är inte alls så gnällig, bara lite då och då men de går snabbt över. Min snuva blir bara värre för varje dag, huvva. Och ryggen ska vi inte snacka om.. de kommer och går. Låser sig så jag knappt kan röra mig, men de sitter inte i så länge men drygt är de när de väl kommer. Just nu sitter jag i ett läge där de inte känns men när jag väl ska ställa mig upp få jag gå som en gammal tant en stund tills de rättat till sig. Alvedon och ibumetin är de som knapras. Men tyckter inte de hjälper så värst länge. Skulle haft nån dunder medicin, men men.
Här kommer några morgon bilder på lilla damen.
Klicka för att förstora bilderna.

BVC

(Mammas knubbigs i bilen på väg till BVC, hon ser så rund ut på denna bild. Mysungen!)
Var på BCV idag med Penny, vägde och kolla längden mm. Hon är nu 9 veckor och 2 dagar, och säger 5996g haha. Hon har då gått upp 510 g på 2 veckor. tyckte de bara small till en dag och hon kunde inte ha stl 56 längre. Och ser hur stor hon blivit och känner när jag bär henne :). Men hon följer sin kurva bra och allt såg bara bra ut. Hon skrattar som en tok och pratar massor, super mysigt.
Trevlig fortsatt kväll kram.

Wordfeud och kaffe brist.

God morgon mina kära.
Hade svårt att somna i natt då jag inte kunne lägga från mig mobilen, spelade Wordfeud haha. Nu söker jag en utmanare, alla jag spelar mot suger... haha sorry vänner. Vill ha en riktig utmaning, vinner för de mesta. Även fast de är kul att vinna så vill man få något att bita i. Så släng iväg ditt namn på Wordfeud så får vi se om de blir en utmaning för mig haha.
Idag vete tusan vad som händer, blir i alla fall att införskaffa KAFFE, såg att de var slut. Nu är min morgon förstörd haha, näe så illa är de inte men bra jävla nära haha. Älskar mitt kaffe. Denna tid på morgonen när jag har tid att sitta vid datorn och bara ta de lugnt vill jag gärna ha en kopp att avnjuta.
Jaja, får se till att jag får de imorgon istället.

Testpilot på Findus Simply Green!

Ta chansen att kanske få bli den utvalda att få bli testpilot på Findus Simply Green, något helt nytt som kommit på marknaden.
http://smartsontestpilot.se/findus-simplygreen/bli-testpilot/

Nyttigt, spännande och green.

Fika hos Berit.

Idag kom farbror Eric ganska tidigt och hämtade mig och Penny så drog vi och fikade hos Pennys gammel farmor Berit. Snackade om allt möjligt, och hade de trevligt. Tack Eric för idag.
Sedan har de varit en lugnt och skön dag.
Nu blir de snart Ensam mamma söker, som jag följer lite halft som halft när jag har tid. Penny har fortfarande hosta och är lite täppt i näsan. Men annars pigg och glad :). Hon äter som tusan och sover mycket så hon växer som bara den :).
Älskar att bli buren i bärselen och se på så mycket saker som möjligt tills hon somnar.
Mys i säcken!
Signes favorit plats, hon blev lite ledsen då Penny låg i hennes säck, hon satt sig på kanten av säcken och suckade lite lätt, sedan la hon sig på golvet och lite halft på säcken haha. Men man får inte alltid som man vill.
Men penny ligger bara där när inte vagnen är i närheten, vilket inte alls händer så ofta :). Trevlig fortsatt kväll på er. Kramen.

Dagens äventyr.

Idag har jag och Penny vart med Ida och lilla Tyra. (BB rumskompisen) Vi fikade på Viktoria fiket vid barnenshus, bästa fiket i stan.
Snackade skit och hade de allmänt trevligt :), väl där så ser jag min mamma haha, hon fika med en vän. Och utan för träffade jag Anna (Jimmy ex) super kul att se henne. Hon bor nu mera i Linköping så man träffas inte alls för ofta. Men hon fick då se Penny en snabbis och skulle förmodligen komma på besök på söndag. Blir kul.
Är super trött idag, vet inte vad de är men har var så i tre dagar nu. Känner mig inte sjuk eller så bara så trött. Så ikväll blir de en lugn kväll med nån film säkert och chips.
Igår föresten så var jag med Maria på Ö&B som jag skrev i in lägget tidigare, vi mötte upp Camilla och fikade. När vi väl var hemma plingade det på dörren och där står tjejen ( var visst en tjej)  som  ville rasta hunden, min hund var rädd för henne och ville inte gå med på en promenad. Men Marias hund fick hon ta med ut, hon fick vara försöks kanin. Asså om tjejen kommer tillbaka med hunden, och de gjorde hon. Så idag när hon plingade på fick hon ta med Signe ut, men de vart då ingen lång stund max 5 min kanske. Men Signe fick kissa. Signe var tydligen lite blyg sa hon, och när hon gick sa hon att hon kommer igen imorgon om de var okej. Så vi ser väl om hon kommer. Kanske blir bra om Signe blir van henne och få sig en extra promenad om dagen :). Men de var lite jobbigt, vi låg alla 3 och sov middag, alla vaknade när de plinga på dörren och Signe skäller som en tok, men fick sova 15 min iallafall... Penny vaknade och ville ha mat sedan somnade hon om och jag började med matlagningen.
Nu ska jag spela Wordfeud på telen haha. Trevlig helg kramen.

Hundrastare eller hundtjuv?

Idag så var mamma förbi tidigt på morgonen till em. Vi snackade skit drog och köpte snus haha, och hade de mysigt. Sedan på kvällen kom Malin och Casper på besök, första gången dem fick se Penny. Kul att träffa dem de var som ett bra tag sen sist :).
Precis när dem hade dragit hem så plinga de på dörren, där ute står en pojke i 10-11 års ålder ( Jag tror de var en pojke david sa att de var en liten tjej) strunt samma haha, hon frågade om hon fick gå ut med hunden. Jag vart lite ställd. David sa "- jaa, eller? va?" Jag sa "- Men nu är de så sent, hon ska lägga sig för natten"... David sa att han/hon kunde komma förbi en annan dag på dagen. Visa sig att klockan var bara 19. Pinsam lögn men va fasen, har aldrig sett han/hon förr och vad vet man om de är hund tjuvar... kanske sett mig ute med Signe och tänkt " hon såg dyr ut" och sen skickat ett barn för att " rasta" hunden och sen får man aldrig se henne mera, nej huvva. Tur jag han tänka lite innan, för man är ju rätt blå ögd. Men nu tror jag de var bara en vanlig unge som ville ute och gå med en hund, de gjorde jag gämnt när jag var liten och tyckte de var jätte kul då vi inte hade huddjur hemma. Hade de vart grannens unge som ville gå ut med Signe hade jag sagt självklart! Men nu när jag aldrig sett ungen förr blir jag orolig. Skulle gråta floder om Signe inte kom hem igen, nej huvva.
Nu ska jag se bonde söker fru och ligga på spikmattan en stund, super skönt. Ryggen är fortfarande inte helt ok. Imorgon föresten ska jag med Maria på Ö&B handla billigt :P. Trevlig fortsatt kväll på er.

Pappas tjej!

KTM nappen haha.
Traktor flickan.
Kanske får åka traktor med morfar när hon blir större :).

Bilder.

Gla skiten
Penny älg
Långa tjejen
Hungrig älg

Vad fan är de på uteplatsen?

Penny somnade vid 10:30 kanske, och vaknade vid 03, gav henne nappen medans jag gjorde hennes mat. När maten var klar och jag skulle gå och hämta henne så sover hon som en stock. Jaha tänkte jag och gick till sängen igen och somnade om, i vanliga fall så vaknar jag max 30 min efter av att hon vill då ha mat. Men när hon gnällde igen och jag gick upp och kollade vad klockan var så var den 07:30 shit hon sover länge. Fick maten och skrattade som en tok och kollade lite på tv, sedan somnade hon om. Men hur som helst i natt när jag var uppe vid 3 tiden så hörde jag massa bilar som körde på parkeringen utanför. Måste ha vart folk som varit på krogen som ska hem. Vi har välrdens finaste grannar överallt, inga slusk. Men när jag sitter i soffan nyss så hör jag hur de kraksar på uteplatsen så jag tittar ut och där ligger de en fryspåse med nån orange gägga i som skatorna drar i, vad fan är de? ser ut som korvstroganoff utan korv! Är de nån som har spytt i en påse i en av bilarna och slängt sitt spya på våran uteplats... fan vad arg jag blir. ska jag måsta torka bort nån annans äckel... Men de luktar inte spya... så va fan är de?
Illa fall är de snuskigt. Skulle aldrig slänga nått på någon annans uteplats! Inte så att de bor massa festande ungdomar här som slänger ölbrukar,krossar glas och spyr i buskar. Så förvånad blir man. Nu sitter jag i soffan och agerr fågelskrämma... skatorna sitter på hustaget på grannhuset och spanar. Orkar inte gå ut och städa upp skiten just nu.
Hoppas den som har kastat denna vidriga påse är så snuskigt bakis och jävlig idag, och spyr av bara fan. haha. (Om de nu är en spypåse, som nån har spytt i , i fyllan)

Trevlig helg.

Mina gullungar!

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!