Pennys favorit program!


Nalle har ett stort blått hus

 

 

 

 

 


 

Penny älskar detta program.Hon blir så fast, haha. Skrattar och blir så glad av alla dessa röster och denna stora nalle som kommer så nära rutan när han "pratar till barnen".

God morgon.

Idag är en riktig seg dag.
Super trött idag, hoppas de vänder snart. Penny är förkyld och kan knappt andas med nappen. Så hon snarkar på rätt bra, sen vaknade hon upp vid 3 och var vaken till 4. Matade henne lite och sen fick jag henne till slut att somna. Uppe vid kl 7, sen somnade Penny efter massa lek och mat. Och jag somnade även, dock blev jag inte alls piggare utan snarare tvärt om.
En massa kaffe blev de men inget biter på min trötthet. Trist att vara så här trött när de är fint väder. Men ut ska vi iallfall. Fick hem massa kläder till Penny idag, 2 hello kitty dressar, 2 hängselbyxor ett par jeans och en hummel dress. Skönt, men de är lite stora så hon kan inte ha allt än, men hello kitty dressarna kan hon minsan ha.
Marie skulle komma förbi, de var nere på ikea i helgen och köpte en matstol till Penny och lite annat.  Skönt så Penny kan sitta vid matbordet medans vi äter och hon själv.
Har nyss städat och hängt en massa tvätt, nu vila lite innan Marie kommer.

En god granne är vad jag är!

Penny busar med moster Sandra.
Kollade ut imorse och ser att de är sjukt mycket snö "- Fan och vi har skottvecka!" . Penny somnade för en stund den, hör att grannen är ute och skottar för fulla muggar. Jag be ger mig ut och tar tag i skyffeln och börjar skotta. Han säger "- Jaså du var sugen på att skotta idag!" Just när han säger de kommer jag på att de är en ny vecka och inte alls är våran tur. Jag svarar "- Ja, jag tänkte jag skulle hjälpa dig då de är så mycket snö ute idag!" haha. Kunde ju inte bara gå in för att de inte var vår skottvecka haha. Kanske vi får några plus i kanten som en god granne. Men fy vad tungt de var, gjorde rätt mycket. Men tillsslut gav jag upp och tackade för mig.
Ska ner på stan med Mariana. Kolla lite kläder och ta en fika. Vi hade tänkt att våldgästa Jessika men hon skulle på någon föräldra grupp så de blir nog inte av.
Fy vad jag vill ta körkort nu. Jag tror inte jag är så jäkla dålig, de är väl bara den där teorin som inte kommer sätta sig i mitt icke funkade plugghuvud! Men jag kommer inte ge mig. Måste gå nån kurs med David så jag får övningsköra med han, och sen är de bara att ta lektioner och allt som hör där till.
Men när ska man ha tid med detta? haha de vete tusan.
Hatar bussar, hade varit en sak om man bodde i stan och tog en buss dit man skulle och slippa byta bussar. Men nu ska vi ner på stan och de blir en buss, men hade vi villa fara på öppna ska man byta bussar, och har man barnvagnar så kanske de är fullt och man måste vänta på ny buss. Huvva säger jag bara.
Näe nu ska jag kolla på ett av mina favorit program och dricka kaffe.

Kourtney & Khloé i Miami

 


Fick allt lite sovmorgon.

I natt fick jag allt sova, och Penny. Somnnade vid 19 kanske, och vaknade till av att tutten åkt ut. Hon vaknade till vid 23 och fick mat. Sedan sov hon bra, fick dock springa till henne 3 gånger i natt kanske. Men jag somnade snabbt om, sen uppstigning vid 7. Skönt med sovmorgon haha.
Hoppas de vänder nu. Men fortfarande vill hon bara ha gröt och ingen mat. Men huvudsaken är att lilla P äter.
I söndags var vi på Busplaneten som sagt, och de är ju alltid lika trevligt för familjen att träffa vänner och ha de trevligt. Sedan tog vi oss en shopping runda, Penny fick sig en kepa. Dock var den lite liten. Men svårt att prova ut mössor och dylikt när bebisen sover i vagnen.
Åkte ut och käkade middag hos Farfar folke m.fl. Super trevligt och mysigt. Penny sprang runt i sin gåstol och charmade alla som vanligt. Vi glömde stolen, så idag har jag fått agera gåstol, en aning jobbigt vill jag lova. Helt slut. Hon vill inte ligga på golvet då hon inte tar sig någonstans, och sitta i pölen blir lite små tråkigt i längden. Moster Sandra och Mormor var här och lekta en stund med Penny. De var uppskattat. Fick jag vila min stackars kropp en stund.
Maten är slut här hemma, hoppas på att David kommer hem på enaste gången efter jobbet, så vi kan åka och handla jag är hungrig. Sen måste vi hämta gåstolen så busan får springa av sig lite.
Nu blir de att se unga mödrar som jag såg var på tv strax, först vila för lillan sover.
Oj vart lite allt i detta inlägg, hoppas ni fattar för jag orkar inte läsa igenom de jag skrivit :P.

Bebisen som inte vill sova!


Fyra år tillsammans.

Igår var vi på Nolia på loppis, hittade en lite mimmi mössa till Penny, men de var de ända. Sedan åkte jag och Penny hem till Mariana med familj. Busade medans pappa David tvättade bilen. Sedan drog vi alla + Farbror Eric och Helena på Eastern palace och år buffe. Super gott vill jag lova. Jag och David har varit tillsammans i 4 år, och våran årsdag var den 20, vilket vi totalt halde glömt bort då man ska hålla reda på en massa annat. Så vi firade den dagen igår med att äta ute som sagt och byta bil haha. En liten seat ibiza blev de, drar dubbelt så lite om inte mer. Blir bra för våran ekonomi. Dock var Saaben en mycket vacker bild i mina ögon och kommer sakna henne. Men vi hälsar lilla seat välkommen i familjen.
Jag la mig kl 22 igår, då ögonen gick i korss. David var uppe ett tag till och sprang fram och tillbaka till Penny som vaknade stup i kvarten. Hon har vaknat helatiden under natten säkert varje halvtimme, och som ni ser vad klockan är nu dryga 5 tiden!! Har sprungit som en tok från Penny och sedan tillbaka i sägen. Provade lägga henne i våran säng en stund men de var bara för roligt, så vi klev upp, Durasell kaninen springer i sin gåstol för fullt, medans jag ligger här och gör allt för att försöka hålla mig vaken haha. Vet inte vad de är som stör henne så att hon inte kan sova. Jobbigt för henne och för oss som inte får sova.
Skönt att de är helg och David kan hjälpa till, blir jobbigt i natt om Penny vaknar hela tiden och jag måste upp alla gånger ensamen. Idag ska vi på Busplaneten vid kl 12, sedan äta middag i Ersmark hos farfar Folke Extra farmor Anna-Lena och små farbröderna Hugo och Isak. Blir nog något super gott som alltid. Nu blir de att göra kaffe i mängder, och hoppas på att lilleskutt somnar snart efter allt spring, så jag hinner sova en stund innan vi ska på bus.

lycklig men trött.

Jag jag Pennsy en alvedon och hon sov i 2 timmar. Skönt. Hon var super trött. Gör nog ont i munnen, men ser inga tänder, dock är de lite uppsvällt i underkäken, kanske är nått på gång? är en lite bula i mitten.
Malin skulle komma på besök så vi ska ut och möta henne vid bussen, så vi får oss en lite promenad idag. Trött men de går bra med massa godis och kaffe haha. Jag som skulle leva nyttigt. Men de funkar inte om man inte får sova. Får försöka gå ner mera senare när jag är pigg och orkar. Men huvudsaken jag inte går upp iallfall.
Penny pratar nu för fulla muggar, skriker och tjoar haha. Hon vart super pigg av hennes tupp lur . Nu ska jag busa med Pennsy, hon gör mig så otroligt lycklig och glad. Jag är så lyckligt lottad som har en sån underbar liten familj ♥

Kommer inte tänder snart vet jag inte vad!

Penny somnade i vanlig tid. Men hon vaknade hela natten, varannan halvtimma så skrek hon till. Rullade runt, kastade kudden över huvudet, kastade tutten, försökte komma upp. Jaa allt gjorde hon i natt. Fick söva om henne varje gång. Vid 6 la vi oss i våran säng, men då Davids larm helvete ringde hela tiden var det bara att kliva upp, gick ju inte att somna i detta liv.
Det måste vara en tand som är på gång,, då hon även ibalnd blir gnällig på dagen. Hon brukar aldrig vara gnällig, men hon vill kramas och vara nära och att man ska bära henne. Men de är inte så farligt på dagen, kommer nått gnäll sen så somnar hon i min famn, mysigt. Men de är sjukt jobbigt på natten, att inte får sova. Är så trött på dagen nu att man orkar knappt hitta på något utanför lägenheten. Att gå omkring i One piece är ett måsta när man är trött. Blir så frusen, så nått riktigt varmt på sig är skönt.
Nu blir de att göra kaffe, och sen när Penny somnat ska jag med lägga mig och hoppas på att få sova lite mera än en kvart denna dag. Skönt med helg, så Pappa David kan avlasta natten lite, om natten blir likadan som de senaste nätterna.

Ba ba ba ba.. säger Penny. Mamma säger -Säg mamma! Penny svarar - BAA BAA. Pappas tjej!

Uppstigning vid 6:00, då Penny låg på mage och försökte ta sig upp på alla fyra men de gick inte riktigt. Hon pratade för fulla muggar. Hon sprang runt en massa i gåstolen och fick sig sin gröt. Sedan somnade hon om, och jag passade på och lägga mig jag med. Men jag somnade inte riktigt, när jag väl somnade vaknade jag en kvart senare av att Penny var klar vaken. Usch så trött jag blev, skulle aldrig ha lagt mig. Blir bara tröttare. Nu sover Penny igen, och jag kollar lite halvt på Unga mödrar. Finns så många unga föräldrar som är riktigt bra förälsrar, men dem i Unga mödrar ger unga föräldrar ett dåligt rykte. De röker inne, ser ut som de aldrig duschat och socialen ska ta deras barn hit och dit, de har det så stökigt hemma. Huvva. Visst finns de nån mamma som gör de bra i detta program, men man skulle vilja se mera. Man känner sig som en fantastisk bra mamma när man ser detta program. Att Penny kommer få en bra uppväxt, är inget snack om saken. Hon kommer bli för bortsämd både med kärlek och saker haha.
Idag har vi inga planer, förutom en promenad. Så vi får se vad som händer.

Penny vart är blöjan?


Bildbomb!

Måla, måla , MÅLA.
Neo smakade även på färgen.
Sakarias smakade även han på färgen.
Penny tyckte inte de var roligt och måla om hon inte fick slita söder papperet, haha.
Penny lånade Neos gåstol.
Busunge.
Penny,Maria och Sakarias.
Vaktar mammas kära snus! Duktig tjej.
Neo pratade mycket, han viskade INTE haha.
Busar med mamma sin.
Våran glada lilla tjej.
Haha.
H

Mycket besök!

Imorse mötte jag upp Malin vid busshållsplatsen. Var hos oss en liten stund och snacka massa skit. Trevligt, sedan kom Maria och Sakarias, Mormor och moster Sandra. Vi spelade kort och barnen busade Penny gick i gåstolen och Sakarias går ju själv haha. Nu sover Penny, och Maria är ute på en liten promenad med Sakarias så han somnar. Blir middag, snart när David kommer hem.
Fick nyss ett sms av Catharina, hon undrade om vi ville komma förbi imorgon och busa. Och de är klart vi vi. Maria och Sakarias ville med följa med, så de blir nog en massa bus.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kolla in BB live haha, finns inte så mycket på tv nu på dagen så skönt att kolla på lite skitsnacka och annat. Om man är ensamen behöver man bara slå på liven, och de pratas en massa i hemmet haha.

Snus!!!

utan snus försmäktar jag i denna lägenhet.
Ekomomin sätter stopp för snus inköpandet. Blir galen, sen är kaffet med slut. Tur jag fick mig nån kopp. Dricker sjukt mycket kaffe när jag inte har snus. RÄDD MIG!
Pengarna som finns kvar på kontot måste gå till Bensin och barnmat, måste prioritera. Usch vad man blir på dåligt humör när man inte får sitt nikotin, stör mig på allt. Speciellt dem i big brother huset. Kollar live och blir galen.
Nu blir de att storstäda så jag blir av mig lite dålig energi.

Penny pratar för fulla muggar!

Haha älskar denna bild, hennes min är oslagbar!
Igår började Penny prata. Annars har de bara kommit skrik och lite sånt. Du pratas de för fulla muggar. "-baba, baba, joowooiiw,gaga" mm. Imorse när David hade vart inne i hennes rum innan han drog på jobbet, och satte in tutten, väckte han sedan mig och meddelade att Penny var vaken. Hörde henne ligga och säga -" Baba,baaaaba,baaba baba" När jag kom sa hon " Mamaa" och sedan fortsatte hon säga " Baaaba baba" haha undra om hon sa mamma och pappa, och att hon ville vara med pappa idag haha.
Måste filmas idag en massa babyprat, så gulligt och roligt att man kan inte annat än att skratta åt henne ♥.
Nu skulle jag förövrig verkligen behöva hoppa in i duschen, då Penny delade med sig av halva grötskålen i mitt hår. Är som en riktigt bra hårspray i halva håret. Behöver en matstol nu haha, jobbigt med alla kramar Penny ska utdela när hon sitter i mitt knä och är full i gröt haha. Vet att jag har ett presentkort på Ikea på 500:- liggandes någonstans, men vart? Måste leta idag. Nu blir de vakna med the voice, mina trogna morgon vänner!

Helgen.

Lördagen, var Morfar och Marie förbi en snabbis. David fick en huvtröja som var super snygg och en CK deo. Då de var borta när David fyllde år. Sedan fick sig Penny ett par super fina byxor och en body. Visar bild på det senare.
Efter att de hade varit hos oss åkte Våran lilla familj + Farbror Eric och Helena hem till Maria med familj och åt sushi. Det gjorde du riktigt bra Maria. Vi stannade även och såg Melodifestivalen, såg dock inte så mycket när vi mest pratade och hade trevligt.
Mums!
Grabbarna inväntar maten.
Maria,Helena och lilla Sakarias, som nu mera går!
Penny gick runt i gåstolen.
Sakarias går!!
Söndagen.
Vid 12 drog vi oss till Busplaneten och träffade vänner. Hade de super trevligt. Mycket lek och bus.
Ser mamma och blir glad.
Bus Didrik!
Fina vännen Mariana
Ida och Alma.
Didde är busig.
Bollhavet, gillas!

Älskar lördagar.

Kärlek ♥
Familjen min.
Penny somnade i soffan igår, efter lite buffning. Fick sen lite välling sedan skicka vi henne i säng. Hon fick sån fruktansvärd hosta i natt, fick ta upp henne och klappa henne i ryggen så hon fick upp hostan. Men var bara att lägga ner henne igen, då hon fortfarande som sov. Sedan vaknade hon inte förens kl 06:30 för mat. LYCKA ♥. Somnade om till 07:30, jag vaknad av en ledsen bebis som hade hamnat åt fel ända i sängen och tyckte de inte alls var roligt. Tog upp henne och hostan kom igen, hon hostade tills hon spydde. Vilket var skönt då hon fick upp allt slem som vi länge har vetat nu. Så fort hon hade spytt upp de så var hon på strålande humör. Vi har busat non stop, kollat på tv och haft de super mysigt. Tills hon nyss somnade i soffan efter Buffning, de funkar super bra. Och som sagt då får hon sova en stund på mage.
Så nu sitter jag här med mitt efterlängtade kaff. Mums!
Idag har vi inga planer, får ta dagen lite som den kommer. Men jag hoppas på några trevligheter, och en promenad trots blåst och snö yr.
Försöker hitta en matstol, vill gärna ha en nu, så vi slipper ha Penny i knät medans vi spelar kort/äter. Penny har sina egna spelkort (Jokrarna) haha, dom är hyfsat fuktskadade!
Vad skall ni hitta på idag?

God morgon.

Vi har prövat på en ny teknik. Penny var så över trött igår, så vi la henne på magen i soffan och buffade henne i rumpan medans hon myste med snutten. Och hon somnade. Provade samma sak nyss då hon blev trött igen efter att ha varit uppe och busat i gåstolen. Och hon somnade jätte snabbt igen. Såg ett klipp när jag vart gravid, med Maria när Sakarias var liten plutt. Anna Wahlgren visar hur man söver i vagnen på bästa sätt och sen har hon en bebis liggandes på ett bord på magen. Och hon buffar på rätt bra och håller mer ungens huvud m.m. Gjorde som henne, dock inte buffade så kraftigt, Jag hade hela handen öppen och buffa i takt och höll inte ner huvudet. Var lite svårt att buffa med ena handen och stryka henne på huvudet med den andra haha. Så jag buffade bara och de gjorde att hon somnade på två röda. buffade så pass att hon gungar lite och de var de bästa. Kul att hitta nått nytt som funkar. Att inte alltid söva i famnen, eller sittandes med henne i famnem. Kul. Sen har jag aldrig Penny sovandes på magen i sängen, hon har nog aldrig somnat eller fått sova på magen. Men när hon ligger bredvid mig i soffan och jag har ögonen på henne får hon de efter buffningen. Mysigt att sitta vid datorn med en koppkaffe och höra hennes andning (snarkningar). Jag är så lycklig i min lilla familj. Händer nya saker varje dag, och ser framemot hennes alla framsteg. Längtar så mycket till sommaren, då vi får vara i solen och bada. Slippa storvagnen och bara ha sulkyn. Ska köpa en uvdress till lilla P så hon inte bränner sig i solen och massa härliga sol hattar haha. Längtar ♥

Vännerna!

Imorgon kommer Mariana och Didrik hit på besök. Och även Bubben, Signe har saknat sin vän. Så alla får varsin vän imorgon, Jag och Marris får snacka skit, Bebisarna får busa och hundarna får jaga varann. Mysigt. Blir även en promenad om de är vackert väder.

Vännerna. Lycka! ♥ Kolla in Diddes fräcka kepa.


Äventyr,skoj och bus.

Oj vad dålig jag är på att uppdatera känner jag nu.
Igår var vi iallafall på öppna förskolan. Mycket trevligt, våran lilla grupp är inte minst längre. Många små pluttar på 2 veckor och uppåt.
Bilderna från öppna är tagna från Mariana.
Haha.
Didde och Teo.
Alwa-Lii och mamma Jessika.
Teo och Penny.
Idag var vi på äventyr igen, och då blev de en sväg förbi Busplaneten. Sedan hem till Mariana och Didde.
Har haft en super fin dag.

Dessa fina bilder från Busplaneten är tagna från Emmy.


Vi säger bara, FUCK SNÖ!

Sommaren du är mer än välkommen. Nu får de vara nog med snö. Trodde våren var på väg när de töade för ett tag sen, men ack. Snart tar vi vårt pick och pack och flyttar till Skåne, om de ska vara på detta viset! haha.

Kärlek och snöstorm.

Har sådan fin familj ♥




Fick denna fina ros av älsklingen.

Mamma och Andre kom med denna fina ram och bild ♥ Tusen tack.

Idag är de snöstorm. Inte plogat , så kan inte gå ut med Penny.
Skulle till BM på min super försenade efterkontroll, då jag varit sjuk och annat som kommit ivägen så har de inte blivit av. Men ska dit idag, men tar oss inte till bussen , med barnvagnen. Tur Mariana och hennes Steve kunde vara med Penny medans min undersökning och kör oss även dit. Underbara vänner. Ser dock inte på bilen att snön bara yr som fasen.


Alla hjärtans dag!

Penny önskar alla nära och kära, och alla sina vänner en kärleksfull dag ♥


Lust att titta förbi?

Jag och Penny vill ha besök. Så är det någon som är sugen på att hälsa på är ni välkommna ♥.
Hade tänkt att dra till öppna men kände inte för det idag.
Vi vill gå på vagn promenad och snacka skit och busa.

Äntligen!

Välkommen underbara matgrupp. Haha nu har vi varit utan köksbord för länge. Hittade äntligen en matgrupp i björk som jag ville ha. Antingen björk eller i vitt. Men de har aldrig funnits kvar när vi hittat de vi vill ha. Men nu hitta jag en grupp. Nu blir de bara att köpa en matstol till Penny. Lycka ♥
Kanske inte den bästa bilden. Men den får duga.

Soffmys.

Natten gick som väntat, fick springa upp hundraelva gånger. Min lilla förkylda pärla. Tog med henne och bäddade ner oss i soffan. David ruller och håller på så vågar inte ha henne mellan oss i sängen, och sen om hon vaknar varje kvart och David ska upp och jobbar blir inge bra.
Men vi hade de mysigt i soffan. Dock vaknade hon hela tiden kändes de som. Men då var jag snabbt dit med tutten eller snorsugen. Inge kul när de är så förkylda att de knappt kan andas. Hon hostade så mycket och vart knäpp tyst, de var som hon satte allt i halsen, fick lyfta upp henne två gånger för att klappa henne i ryggen så hon fick luft igen, känndes så obehagligt. Visst skulle hon börjat andas av sig själv, men man får lite panik. Huvva. Har tvättat soffans alla fodral, så får se om vi sover i soffan i natt igen eller om jag klär soffan. Den är så mjuk och skön som en säng när alla fodral är borta.
Mysigt att få sova bredvid mamma i soffan.
Mysan.
Penny älskar när man tar fram kameran, hon ler alltid. Vet precis vad hon ska göra haha.

Denna låt gör mig glad.

Blir så sugen på att köra fyrhjuling när jag ser denna video, jag ska ha en egen fyrhjuling en vacker dag mina vänner.
Hitta även denna gamla låt, mycket omtyckt av mig.

Heldag hos Farbror Eric och Helena.

I natt vaknade Penny hela tiden. Han bara lägga mig och nästan falla i sömn så vaknade hon, bara upp och hoppa och antingen mata eller stoppain tutte eller ta ut. Hon är så förkyld, hostig och snorig. Jobbigt för lill ♥. Men annars på dagrna är hon super pigg och glad. Dock är jag super trött. Tur de varit helg så jag fått sova nån timma på dagen. Somnade sittandes i soffan imorse de är nog ett tecken på att man är trött. Penny sover nu, men lär nog vakna titt som tätt i natt med. Hoppas då bara att hon sover någon längre stund på dagen så man får sig en power nap, nu när David drar på jobbet imorgon.
Idag när jag somnade vid 11 så tog David över och gick ut med Penny på en härlig promenad. När jag vaknade vid 13 tiden så gjorde vi oss klara och åkte ut till Farbror Eric och Helena. Jag och Helena kollade på bra många avsnitt från Unga mödrar Danmark haha. Spännande. Sen åt vi varmkrov och hade de mysigt.
Snabb handlade på Ica innan vi drog hem. Var hemma vid 21:30 kanske. Vart rätt sent men vad gör de när man har de trevligt.
Imorgon skulle Maria komma förbi och hämta sin bärsele som har varit här ett bra tag. Får se om hon och Sakarias stannar en stund och leker med oss eller om de måste iväg på en gång.
Annars har vi inga andra planer för morgon dagen. Hoppas på att de blir soligt så vi får vara ute.

Busplaneten.

Blev mest bara bilder på lill tjejen från dagens äventyr till Busplaneten. Tack alla för en rolig och mysig dag ♥
Mina ♥ busar
Penny i den roliga spegeln
Haha
Loie och mamma Emma på ett hörn
Go fisen
Flygande bollar är kul
Vilken boll ska jag ta?
Alwa-Lii och Mamma Jessika på ett hör, och en Svår flirtad Loie i centrum :P.

Penny skrattar åt Signe.


Hitta en massa bilder.

Hitta en massa bilder i Davids Iphone.

Våra bebisar.
Gammel farfar och Penny.
Morfar och Penny
'
Mina älsklingar.
Lilla rosa björn.
I pappas kepa.
Haha.

På bättrings väg.

Ingen feber idag, och bra mycket piggare. Dock sitter hostan i och snuvan. Men febern är borta, och de gör mig så jäkla glad.
Att få vara pigg gör en så glad. Nu hoppas vi att febern int kommer in i detta hus igen. Eller andra sjukdomar.
Blir att vara inne idag med, så man inte börjar göra för mycket förtidigt. Men är så sugen på en super lång promenad. Men de kanske blir morgon om vi är friska och inte får nått bakslag.
Jag är så dålig på att äta när jag är sjuk. Blir mest bara godis och lite cola eller liknande. Trodde jag hade gått upp i vikt med tanke på festandet som var i helgen och allt skräp man tryckt i sig. Men inte de, och de är skönt. Har fått i mig mat idag iallfall, och inte enbart nån godis och läsk.
Blev några bilder, då Penny är så glad idag. Sen hitta jag några bilder som är tagna för en vecka sen kanske.
Glad bebisen i babypölen.
Mums!
Busungen.
Skallror är popis!

Nu vill vi bli friska.

Hosta,snor, och feber. Idag har varit en rätt tung dag. Fick sova lunch en stund då man inte orka hålla sig vaken. Fick turas om att ta hand om Penny, när båda är super trötta. Ont i kroppen m.m. Fasen hade väl räkt med bara den här jäkla hostan och snuvan.
Feber är inte alls roligt. Men nu på kvällen mår vi rätt bra. Känner oss piggare. Får hoppas detta går snabbt över. Vill ju vara frisk och ta oss ut på långa härliga promenader i solen.
Penny sover nu iallafall, somnade vid 22... somnade dock tidigare men vaknade av att hon hostade så mycket att tutten flög ut, sen var hon klar pigg. Så vi har myst en massa i soffan.
Hoppas ni andra klarar er från denna omgång av sjukan. Skönt att de inte är kräk och skit sjukan man får igen. Men feber är fasen jobbigt, antingen svettas man eller så fryser man som bara den, och sen är man så trött att man inte kan hålla sig vaken. Huvva.
När vi bli friska igen så blir de Busplaneten, för vi vill komma ut och träffa folk :).

Då är man sjuk igen!

Mormor och moster Sandra kom förbi idag.
Busade med Penny och drack kaffe. Tack för idag, mina kära.
Penny är förkyld, och vill bli buren hela tiden, känner sig ledsen. Somnade snabbt redan vid 19. Vet inte om de är sprutan som gör henne slö eller om de är förkylningen. Vilken knöl de blir i låret där sprutan är taget, inte konstigt att de gör ont.
Själv är jag super trött som sagt efter denna natt med ingen sömn. Men börjar få hosta, snuva och fryser. Vill inte ha feber igen. Ont i huvdet, så där som feber brukar ge. Ska ta en alvedon och sen blir de en tidig kväll, och hoppas på att vi får sova bra allihopa, och vara pigga imorgon. Dock stannar pappa David hemma, han är super hostig och fryser, tror han åkt på feber igen.
Signe fick sig en mössa av mormor.
Moster Sandra och Busungen.
Vad du är älskad. Vill bara pussa på dig hela dagen ♥
Penny kan sitta, de kan Signe med :P, Moster Sandra är poppis. Håller bakom för säkerhetens skull.

Idag är Penny 6 månader.

Vårat ♥ är redan 6 månader. Tiden går så snabbt. Äter mat,går i gåstolen,tjoar och skriker,vänder och snurrar på sig, drar sig bakåt på magen när hon ligger på golvet,tar allt hon kommer åt i gåstolen.
Mammas ♥ snart är hon stor och går, börjar på dagis och leker med dockor. Tide går nästan för snabbt.

Tröttast i stan.

Penny somnade bra och åt vällingen innan hon somnade. Sov sten hårt. Men nu vart Penny så förkyld ikväll, snoret bara rinner. Hon kunde inte suga på tutten för då kunde hon inte andas, och hade hon ingen tutte så vaknade hon av att hon ville ha den. Så de vart in och ut med tutten hela natten. Tills slut efter hundraelvatusen gångers springning fram och tillbaka, så la jag mig med henne i soffan. Vi sov där resten av morgonen. Så jag vaknade varje 15 min eller mer för att antingen ge tutten eller ta ut den. Nu sitter Penny i gåstolen, nyss käkat en portion med gröt. Hon ser jätte trött ut, men kan inte sluta gapa och skrika av glädje som stolen medför haha. Men blir snart sängen för henne igen, och då hoppas jag även på en power nap.
Helena du har smittas med din hosta och förkylning haha. Drygt. Man hinner inte vara frisk länge när de är vinter. Men lite förkylnings hosta och snuva hos Penny gör inget. Vi är iallafall pigga i vanliga fall så sjuk kan man inte säga att man är :). Nu blir de kaffe för mig och sen bus med Penny tills hon somnar.

Uppdatering!

I helgen har Pennys farmor varit här. Super mysigt. Längtar redan tills nästa gång hon kommer upp. Vilket blir till sommaren när farbror Eric och Helena får sin lilla tjej.
Vi har ätit i Ersmark hos farfar Folke m.fl . Och sedan hade vi på lördags kvällen en överraskningsfest för bröderna. Vilket var uppskattat.
Idag var vi på BVC för läkar besök och vaccination.
Pennys vikt var 8840 g och hon var 69,5 lång. Stor tjejen min,
Nu äter Penny mest bara mat, då hon vägrar ersättning. I natt gav vi henne havrevälling, inte nattvällingen då hon inte gillade den utan Sempers Havrevälling. Och sen blandade vi med lite vanlig ersättning. Och visst sov hon hela natten. Ända tills klockan 8 om den inte till och med var mer. Känns som de börjar vända. Så nu blir de gröt och mat hela dagarna och välling innan läggdags och på morgonen.
Känns super skönt att de börjar vända.
Penny vart inte ledsen av sprutan, hon pep bara till sen var de över. Men vart tvät lite ledsen när vi satt henne i vagnen, kanske gjorde ont i låret. Men de gick över snabbt de också sen så somnade hon i vagnen på vägen hem med bussen, och sov ute en stund till nör vi kom hem.
I dag blir de nog att ta itu med mera kläder, och försöka få tag i bordet vi ville ha, men alla kundservic skit är så sega på att svara, blir bara förbannad. Men får hoppas de finns kvar för då har vi snart ett bord här hemma haha. Vilket är på tiden.
Hoppas på busplaneten i veckan och mycket kul. När både jag och Penny ör fulla av energi och bus :).

Kvällen i bilder.

Mormor och Penny.
Signe ska vara med!
Mera bus, sen sitter tårtvaktaren på den bästa platsen haha.
Tidigare på dagen, var Penny busig. I den fina mössan Jennie Lee gjort till Penny.
Våran glädje spridare ♥
Jag och Signe.
Lika som bär? ha ha.
Haha.
Gammel mormor, Penny och Andre (extra morfar)
David fick en stickad mössa,trisslotter och en massa snus :).
Signe fick även hon en stickad mössa, haha. Hon gjorde sig inte rättvispå bilden. Ser elak ut.
Penny fick med ett par till tjockisar. Super fina, i en större modell.

Kallllt!

Hade de inte varit så jäkla kallt, hade man kunna gått ut och njutit av detta underbara väder. Solen skiner som bara den. Älskade sol.
Idag är de kallt ute, eller de har de varit länge nu tycker ja.
Tänkte att vi skulle klä på Signe overallen och ta med oss henne ut på en liten promenad. Men mina täckbyxor är i förrådet och kan inte leta rätt på dem ensamen med barn och vovve. Näe så de blir att vara inne, och kanske ta oss en promenad senare ikväll.
Mina lår blir blå om jag går ut i denna kyla utan dem, hatar att frysa.
Gick ut på en promenad för någon dag sedan, och försökte få med Signe, men de går inte.. stackarn skakar sönder och tar man lös kopplet springer hon till dörren och vill in. Så de är ingen vinter hund, ut och göra av sig de är allt.
Men detta år har hon lyckas hålla sig smal trots ingen motion alls, förutom att vara med hennes hund kompisar och röja här inne.
De känns skönt iallfall så man slipper ha henne på en diet :).
Och en sak, är de så jävla kallt att kanalerna laggar på tv? kan inte kolla på tv idag. Blir galen. Bara hos mig eller är de så hos er andra också?
Har nu hittat kamera laddaren, så nu blir de mycket bilder i bloggen igen. Skönt, den var i resväskan i ett litet fack. Klart man inte tittar där :P.

Idag är de ingen vanlig dag för de är Pappa Davids födelsedag hurra hurra hurra!

Grattis ♥ på födelsedagen. Och stort grattis till Farbror Eric!

(Hittade ingen nyare och renare bild på David, haha)
Penny och jag är upp med tuppen, redan uppe kl 6. Nattvällingen funkade inte, dock så drack hon bara någon klunk då den smakade päckel enligt Penny.
Och att lura henne med ersättning blandat med nattvällingen funkade bara några klunkar de med, till hon förstog vad mamma hade gjort haha.
Men får hoppas hon vänjer sig. För jag vill sova längre, behöver sova haha. Hon vaknade rätt många gånger och ville ha tutten, mycket pruttar från denna dam. Förmodligen lite ont i magen ( Då inte av vällingen, hon var pruttig redan innan).
Nu ska jag göra kaffe, Penny springer runt i gårtolen för fullt.
Dagens morgon bilder.

Älskad.

Hon går under namnet tung tuggaren nu mera. Haha hon gör de hela tiden.
Haha, mitt i tuggandet!

Go kväll.

En trött mamma idag. Sov tre timmar i natt. Kunde inte somna, somnade vid 04:00 och vaknade 04:30 av att Penny ville ha mat.
Sen fick jag sova till 08:00 skulle jag tro klockan var. Näe man är så trött glömmer man bort att äta, kom på nu att jag knappt ätit idag. Men får kvälls fika mycket nu istället. Penny har varit super glad och nöjd hela dagen. Skönt de.
Maria och Sakarias kom förbi. Vi drog och storhandlade på Ica maxi. Fy fasen vad mat jag handlade så nu finns de mat hemma i mängder känns de som.
Och sen "- Tjejer, vad säger ni om en vinkväll nån gång? asså typ en sådär vinkväll!" haha.
De hoppas jag på framöver när Penny börjar sova bättre på kvällarna och inte vakna för mat. Köpte nu havrevälling, go natt välling... får de om de håller henne sovande. Sakarias kan somna klockan 20:00 på kvällen och inte vakna förens klockan 11:00 haha galet, och de är tack vara denna välling.
Näe nu blir de en kopp te tror jag och ligga på spikmattan framför tv.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!