Busplaneten.

Tusen tack för en underbar dag allihopa!
Vi behövde verkligen få komma ut och träffa folk, och ni ser på Penny hur glad hon blev ♥
Penny gillar busplaneten.
Kompis häng. Penny,Alwa Lii,Loie och didde.
Loie och Didrik.
Penny och mamma vid blås pelaren. Spännande med mycket bollar och blås.
Minstingen i gänget, Alwa-Lii så söt.
De blåser på Penny, mamma och Loie.
Vännerna, Penny och Sakarias delade på vagnen idag. Penny drar sakarias i fötterna och skrattar, Sakarias skrattar för de kittlas. Lycka!
(Bilderna är tagna från mariana och Jessikas bloggar.)

Jag mår toppen.

Första dagen på länge som jag mår såhär bra.
Jag fick vara uppe flera gånger i natt då Penny hade svårt att komma till ro. Men jag var rätt pigg i natt. Vid 03:30 skulle hon ha mat, efter maten vägrade hon somna om. Så vi tittade på tv och myste en stund och sen så somnade hon på enaste gången. Vaknade igen vid 08:30, klev upp och gjorde gröt åt lilla P.
Har städat non stop, kläder över hela sovrummet, tvätt och annat. Blir lätt kaous med kläder när man är sjuk, river och sliter, och orkar aldrig vika tillbaka. Men nu är de fixat. Känner för att skura,dammtorka och vädra ut överallt... städa ut sjukan som varit.
Fick också för mig att sminka mig och göra mig fin, de var länge sen nu känns de som. Och vad man känner sig piggare, och gladare av att titta sig i spegeln haha.
Skulle behöva en dusch, men de får bli senare ikväll.
Nu sover Penny, så nu ska jag bara ta de lugnt en stund tills nästa tvätt är klar och skall hängas upp. Sen blir de till att göra resten av de jag tänkt. Skulle även behöva barnsäkra här hemma då lilla P far runt i sin gåstol river och sliter överallt. Men vart ska jag lägga allt? Blir att införskaffa backar och korgar som man kan ha under tvbänken så hon inte sliter ner alla dvd filmer och dyligt.
Fösta kaffen tog jag mig idag, och de var inte dåligt. Har inte vågat dricka kaffe då magen krånglat. Men nu är jag tillbaka på banan, men sån energi :P.
Tur vi är friska nu när farmor kommer upp på fredag. Blir mysigt.
Sen måste Penny och jag iväg till stan för att leta en present till pappa David som fyller år på torsdag. Alltid lika svårt att hitta någonting. Men jag har en liten aning om vad jag tror han vill ha, men frågan är ju om de finns kvar. Hoppas, annars blir de någonting helt annat.
Så är de någon som är sugen på att dra ner på stan i veckan så är de bara att säga till, trevligt med lite sällskap. Och sedan en fika, nu när jag inte dietar längre kan de ju slinka ner lite vad som haha. Men har då iallafall gått ner 7 kg , helt sjukt. Men själv tycker jag inte de syns, några kg är nog bara vätska. Men ska försöka hålla vikten, med lite promenader och äta nyttigare. För mer ska jag gå ner tills jag är nöjd. Graviditets kilona ska bort. Nu med desamma!

Jag är med och tävlar om..

Iphone 4s hos kattises

blogaward


blogaward

Fick idag ett blogaward av Catharina en trevlig tjej. Hon och hennes sambo har en son på 9 månader. I hennes blogg får man följa hennes liv som mamma till sonen Neo och deras dagliga äventyr.

Snodde bilden från catharinas blogg :)
Meningen är de som får utmärkelsen ska få fler läsare genom att länken sprids. Länkkärlek som gillas såklart. Får du en award och vill anta den gör du som så att du tackar och länkar till personen du fått den av och sedan presenterar de 5 bloggar du vill ge awarden vidare till

Mariana
Emmy
Mamma
Emma
Jessika




Inge mera öppna förskolan.

Ska de aldrig ta slut?
Penny är frisk iallafall och de är huvudsaken. Fått tillbaka sin aptit och mår toppen ♥.
Själv så mår jag och David risigt. Dock ingen feber och de får man tacka för. Har varit jobbiga dagar, börjar bli bättre och kunna hålla mig vaken nästan hela dagen. Men magen är risigt på oss båda.
Blir ingen mer öppna förskola för oss, bara tanken på att detta kan inträffa igen får mig att aldrig mer vilja gå ut. Jag som sällan blir magsjuk eller får sådant här kraftigt virus, måste vara barnen. Alla leksaker de delar och att de inte är bara våran lilla baby grupp som är i denna lokal och biter på sakerna utan även större barn. Så jag tycker att vi allihopa träffas någon annanstans och har de trevligt :). Jag vågar fasen mig inte dit. Så vill ni träffa mig och lilla P så får vi allt styra upp nått utan för öppna förskolans väggar.
Har inte kunnat äta någonting de första dagarna, förotom en godis bit eller två, så min diet kan slägga säg i väggen. Nu de två senaste dagarna har vi kunnat fått i oss hemma gjorda klyftpotatisar och nån liten macka. Tar nog ett tag innan jag orkar börja med någon diet igen. Eller vi får väl se hur man mår efter detta. Allt som går ner nu är bra, och äter de jag är sugen på.
Pennys rutiner finns inte längre, och hon ska bara sova i vagnen, så vi får se när allt blir som vanligt igen. Hoppas snart, då hon annars är så duktigt på att sova i sin egen säng.
Nu blir de mys framför tv.
Trevlig helg.

Jennie Lee!

Signe säger att hon fryser, och vill med ha en sådan här fin hundmössa. Men hon vill ha den av världens bästa sömmerska/virkerska haha, eller av mormor som också kan sticka :).

Bajs och kräksjukan!

Nu är även jag drabbad av kräk och bajs sjukan. David känner sig bara trött.
Fyfasen mår som jag ser ut, vilket är förjävligt. Kan inte äta nått då de får man att antingen skita eller vilja spy. Så nu köpte pappa David hem godis. De ända jag får i mig. Lär väl bli fet igen efter denna sjuktid är klar. Men då får jag börja med min diet igen. Känns surt att den bröts, men de som kom upp var fan de vidrigaste jag varit med om.
David är hemma med Penny. Själv sover jag bort dagen/skiter och spy, och fryser som bara den. Har 39 grader, och nu förstår jag hur vårat ♥ mått.
Men nu är hon frisk, busig som bara den skrattar och tjoar, men fortfarandee dålig i magen men de går nog över snart.

Mammas trollunge.

Fortfarande ingen feber, men dålig i magen.
Hon är på sånt strålande humör, skrattar tills hon får hicka ♥


Feberfri morgon.

Ingen feber här inte. Får hoppas på att den inte kommer senare idag heller.
Fick sova bra i natt. Åt vid 4 och sen klev upp kl 08:30, två gånger i natt fick jag gå upp för att byta bajsblöjor, hon somnade snabbt efteråt.
Hon skiter fortfarande vatten som stinker, de är fan frätande för näsan. Känns som hela vårat hem luktar bajs, eller kanske bara jag som känner de. En sanneringe skulle sitta fint. Huvva.
Men kräks gör hon inte. Så de är mycket bättre.
Nu vakna en glad tjej, så nu blir de mys och lek.
Fick försten avboka tiden för vaccinationen, som hade varit idag kl 13. Hoppas på en ny tid ganska snart.

Vi kämpar på här.

Vårat ♥ igår innan febern slog till. Så där glad och busig var hon inne på sjukhuset igår (Då var hon bara dålig i magen)  men så fort vi kom hem så började hon kräkas och febern slog till.
Allt man stoppar i munnen kommer upp på enaste gången. Förutom vatten, de kan amn så spruta in lite i munnen på henne och hon sväljer. Och de stannar där, nån gång har några klunkar ersättning stannat kvar med. Vi skulle prova ge gröt, han bara stoppa de i munnen så kom kväljningarna och allt som fanns i magen kom upp. Så de är bara att börja om med vatten igen.
Provade med saft men de kommer upp lika snabbt. Penny hatar frukt banan,äpple,päron och katrinplommon.
Så vi får vänta tills hennes magskriker efter mat, men ge vatten så länge. vätskeersättningen spydde hon bara upp, fick lov att smaka de själv och de var så vidrigt salt vatten aktigt. Huvva, så jag tänkte jag blanda med lite go saft, men de vart ju bara värre... Så vanligt vatten blir de. Hon har legat och skrattat en massa med pappa nu, sen somnade hon. Febern har gott ner till 38,2 men känner att den stiger nu igen. Hon blir som en kamin, och de är inte alls roligt. Svårt att sova, och mamma och pappa blir oroliga.
Men som sagt huvudsaken att hon får i sig vatten.
Nu är de min tur att vila, ska lägga mig på spikmattan en stund så ryggen säger ifrån. Har just gjort kött med sallad och kesoblandning. Jag gillare, men David sa "- mat ska vara varmt, detta är då inte mat, bara massa strån och skit!" haha. Men de är då tur att jag tycker de är gott och de ger bra resultat både på vågen och jeansen jag knappt kunde ha sitter som handen i handsken haha. Får göra mackaroner köttbullar och gräddsås till David :).
Nu blir de spikmattan.

Lilla hjärtat.

Ingen sömn för mamma nästan i natt.
Penny vaknade hela tiden så hon var så varm. Sket och spydde vid 3. Har försökt fått i henne mat men så fort man her flaskan i munnen så håller hon på att börja spy. Men får i henne lite vatten iallafall och de är de viktigaste.
ger henne alvedon, men feber är fortfarande 39.6. Gnyr och tycker de är jobbigt. Har öpppnat altan dörren så den står på glänt, sjukt kallt här henne men Penny är som en kamin iallafall. David kom precis hem och tog över, sitter med henne i famnen i fotöljen.
Väntar in Anna-Lena som ska komma med vätske ersättning och ipren eller nått likanade. Super snällt.
För söker hålla mig vaken tills hon kommer, sen måste jag sova.
Hoppas feber lägger sig snart så hon får i sig nån mat och blir lite piggare.
Trots febert och att hon var som en kamin, vart jag tvungen att sätta henne i gåstolen då jag var för varm för att hålla i henne. De första hon för är att skrattar, och pratar ♥. Satt bara en liten stund då hon var så slut.

Vaken natt för mamma då Penny är lite små sjuk.

Fy vad trött jag är nu.
Ikväll bajsad Penny först hårt sen löst. 4 gången de kom var de bara gult vatten med vita prickar som sönder tuggat papper. Svårt att förklara men de var som kiss.
Vi vart super oroliga och åkte in med henne då jag hört att vitt i bajset är farligt. Penny var super glad och pigg inne på akuten. Charmade alla som vanligt. De kollade allt och de trodde de var nått virus bara, och att vi skulle ge henne mat på natten så hon får i sig mera vätska. Men då hon dreglar mycket är hon inte uttorkad.
Väl hemma igen vid 23:30 så ska jag ge Penny mat, han bara he in flaskan i munnen så ser jag att hon ska kräkas, och ut kommer de en massa. Fulla mig och fotöljen. Fick i henne lite vatten sen somnade en trött tjej. Så de blir inte att sova för mig i natt. Blir orolig då hon kräks och skiter vatten. Huvva, mammas lilla ♥. Blir så sjukt orolig när de är de minsta lilla avvikande. Är ju så rädd om min älskade lilla flicka.
David jobbar imorgon, men skulle komma hem så fort de målat klart på jobbet. Så jag får sova, då jag ska vaka i natt. Men Helena har Signe hemma hos dem. De skulle precis åka hem från oss när penny börja tok bajsa och vi bestämde oss för att åka in. Tur Signe kunnde följa med dem hem om de skulle bli så att vi fick stanna. Så hon kommer som sagt imorgon med Signe, och då kan hon säkert underhålla Penny medans jag får vila lite innan Pappa David kommer hem.
Hoppas alla andra babis inte åkt på nått konstigt. Och att ni får hålla er friska. Näe nu ska jag allt se lite jearsy shore 5, sjukt underhållande måste jag säga. God natt.

SNÖ!

Snö berget utanför fönstret. Mycket barn som är där och leker på dagarna.
Skottade gången till altanen igår, men nu är den redan ner snöad haha.
Farmor du är välkommen till vinterlandet i februari haha.
Ut och skotta.
Penny sitter själv.
Kan själv!
Dukan dieten, köttfärssås och sallad. GOTT!

Fil helvetet.

Denna kväll var vi ute på landet hos morfar och Marie. David hade tänkt att dra tillbaka till jobbet, medans jag var där ute. Men han behövde inte komma in då de för full bemannat. Skönt.
Så vi myste och David hjälpte Gustav med sin radiostyrda bil.
Näe vi kom hem så var de till att skotta, och då av RANGEN! hela min lilla stig till alltanen hade snöat igen. Var helt slut när jag kom in, och hade knappt nån känsel kvar i fingrarna då spaden var full i is, och jag orkade inte gå in och hämta vantar "-Så ja, snart klar... snart klar" Men de tog fan längre tid än vad jag hade trott.
Väl inne så skulle jag ta mig ett glas med jordgubbsfil, satte mig vid datorn och hade glaset på armstödet på soffan, och klumpig som jag är tippa glaset och all fil rann ut. Så jag torka och torka, spraya och greja men de luktar surmurvas haha, typiskt att spilla på den ända delen man inte kan tvätta. MORR OCH FRÄS.
Näe nu blir de mys med mina älsklingar. Försök somna i tid så mormor och kanske moster Sandra kommer förbi imorgon. Idag var jag så sjukt trött att besök hade inte funkat, kunde knappt hålla ögonen öppna. Men piggnade som tur var till senare på kvällen.
Trevlig fortsatt kväll på er.

Pratar i sömnen.

Penny somnade tidigt, men vaknade snabbt igen och var klar vaken. Hon somnade igen strax efter kl 23:00.
David åkte in till Ålidhemsvårdcentral kl 22:45 då han haft en stålflisa i ögat hela kvällen. De bedövde och skar ut den, så han är hemma idag då han är ljuskänslig på ögat.
Penny fattade ingenting när hon såg att pappa var med på fruskost ersättning, hon vart så glad att hon inte somnade om som hon brukar göra. Men då var klockan ändå 07:00.
Så vi var uppe och busade, kollade tv och snackade skit.
Jag var så trött, då Penny har pratat i sömnen hela natten, ska sänka baby monitorn så jag inte vaknar för minsta lilla. Hon pratar så mycket och högt att jag går in till henne "- Men va fasen, hon sover ju!" Stoppar in tutten och vänder henne på sidan så blir hon tyst och sover ljupare.
Men de vart en del sidvändningar och nappstoppningar, då hon prata för fulla muggar haha. Ser så konstigt ut när hon blundar och sömnpratar.
Fick mig en timmes power nap vid 10:00, skönt och välbehövt. Nu sover pappa en stund, men när han vaknar så vet jag inte vad vi ska hitta på förutom storstädning av lägenheten. Vet inte om de fortfarande är vi som har skott vecka haha, får då måste vi ut i snön.

Denna ska jag bara vinna.

Jag är med och tävlar om en Suit of Sweden hos NilssonPettersson

Sovmorgon.

Penny somnade som sagt sent.
Hon vaknade vid 3 (sover men skriker efter nappen) tryckte in den och la mig igen. Vaknade av en pratande bebis, kollade på klockan 08:30. Vilken sovmorgon . Morgon bus och lek sen somnade hon vid 10:00, sover fortfarande.
Har hunnit sminka och klätt mig.
Kollar runt lite på internet och tar mig en kopp kaffe.
Sen kommer Mariana med familj och prockar upp oss för att bege oss till Öppna. Ses där, busungar!
Nu vaknar hjärtat. Mamma vill mysa.

God natt.

Penny somnade efter all mat, lyckades sova i tre hela timmar. Hon vaknade kl 17:00. Vart jätte glad och tänkte " whii nu kanske hon somnar vid 20:00 och sover hela natten."
Visst somnade hon, men hon vaknade en halv timme senare och var arg. Hon var super hård i magen, fick bajsa massor, men blev för pigg för att somna om. Så hon somnade nu kl 23:00 . Men hade hon inte fått ont i magen så kanske hon hade somnat för natten.
Hoppas de börjar gå tillbaka till gamla goda rutinerna. Men jag ska inte klaga, hon är super glad hela dagarna, väcker mig max en gång per natt för att då stoppa in tutten sen mata henne vid 6:00 ungefär sen hamnar hon i mjölk koma och vaknar inte förens kl 09:00-10:00.
Så de gör inget om hon är uppe sent, men skulle vara kul att ligga och se en film bara jag och David. Går inge bra när lilla P är med, hon pratar och pratar och skrattar och gör höga ljud haha, sjukt roligt att höra och se så man kollar inte mycket på filmen vill jag lova.
Imorgon blir de öppna förskolan, trevligt. Då kommer vi ut från denna lägenhet på dagen och får träffa massa bebisar.
Jag har varit så sjukt trött, och sen har vi haft massa städdagar m.m så vi har mest varit inne på dagarna, och vart och ränt på kvällarna.
Imorgon efter öppna ska jag allt ta mig en härlig promenad med vagn och vovve. Om inte vädret sätter stopp.
Hittade så fina tapeter, vill så gärna ha den första i vardagsrummet. Blev så glad av den. Vad tycker ni om dem?

Mammas duktiga tjej.

Penny åt upp en hel burk med majs&potatis. Hon flaxar med armarna och gapar, hon vill aldrig sluta äta haha.
Bra att potatis funkar med nått iallafall. Ska prova bara potatis igen sen, men då fick jag tipset om sötpotatis så de måste provas.
Fasen vad tiden bara rinner iväg, vi har snart en tjej som sitter med kniven och gaffeln vid batbordet och ska ha mat. Göra repor i bordet, och kastar maten haha. Ska bli så kul.
Penny ska få en kusin i juni, de kommer bli en liten tjej. Jag är så glad, Pennys ända flickkompis haha. Och sen fick de ta med alla Pennys urväxta kläder, vi hade ju en del så tur de blev en tjej då vi inte har nått neutralt BARA rosa. Vad jag längtar tills lillan kommer, skulle helst av allt vilja vara kamera kvinna inne på förlossningen haha skulle vara en sån upplevelse att se de från andra sidan.

Skön morgon.

Mina hjärtan ♥
Pigg och glad idag. Har fått sova mycket i natt, Penny åt först kl 06:30 fick bara stoppa in tutte en gång då David väckte henne innan han drog på jobbet.
Sen efter maten somnade hon om på enaste gången och vi vaknade inte förens kl 10.
Har lyckas gått ner 5,5 kg på dryga 2 veckor . Så nu är de inte så långt kvar tills min målvikt, 7 kg vill jag ner.
Har ingen aning om vad vi ska hitta på för skojigt idag, men nått måste de bli. För vi är rastlösa, så är de någon som vill hitta på nått är de bara att hojta till.

Badhuset.

Så där höll pappa Penny idag, hon klara säkert av att stå i 1 minut,galet duktig tjej. Skrattade gjorde hon hela tiden, vårat ♥
Idag var vi på badhuset.
Maria,Petri,sakarias,JLee,Frenkan,Frank,Rille och våran lilla familj.
Så tre små barn skulle få bada. Vi var inne i "Lilla simhallen" hade tydligen varit baby sim på morgonen så de var extra varmt när vi var där efteråt. Frank och Sakarias var inte stormförtjusta direkt, men Penny skrattade och njöt av de härliga vattnet.
David kunde ballansera henne på enda handen jätte länge. De tyckte hon var sjukt rolligt.
Synd att de inte blev några bilder då kameran glömdes hemma.
Men de var super trevligt. Så tack alla för idag.
Efter badet drog vi hem och hämta Signe för att sedan dra iväg till Eric & Helena. Vart bjudna på middag, kydlig med ris. Men jag åt bara kyckling och sallad.
Känner mig duktig som låter bli godis,läsk,kolhydrater och allt annat skit. Är knappt sugen.
I helgen har vi med varit runt i jack på bord och stolar, men hittade inget vi ville ha som vanligt. Vi kommer förbli bord och stol lösa haha. Har även rensat ut en massa skit vi haft hemma. Ska bara köra allt till returmarknaden.
Men som sagt helgen har varit mysig.
Nu blir de film tittande på tv, och sen ska jag få en utlovad massade av hjärte David.
God natt.

God morgon.

God morgon.
I går sov jag dåligt, Penny vaknade rätt många gånger men somnade så snabbt hon fick tutten. I natt så somnade hon sent då vi var på kalas, Gustav fyllde år. Så hon somnade vid 23 och jag somnade kanske 01:30 kunde inte sova. Hade svårt att komma till ro. Penny vaknade vid 06:30 och var på toppen humör, somnade inte efter matningen utan skulle vara vaken. Busade lite i sängen, sen somnade hon om men de varade i 30 min precis när jag hade lyckas somna om haha, typiskt. Men nu ligger vi i sängen och ser på tv/dator. Penny är trött , men fötterna är för roliga för att släppa.
Så en trött mamma idag men 2 koppar kaffe har gjort mig vaken.
Nu blir de mer morgon mys och frukost för min del.
Har föresten gått ner 4,5-5 kg på 11 dagar känns jätte bra. Min diet är toppen, känner inget söt sug. Kunde avstå från allt på kalaset då jag ändå inte är så sugen. Jag är bäst.
Så 10 kg till ska jag ner innan sommaren hade jag tänkt. Ska bli riktigt slank och fin. Näe nu får de vara nog, upp och hoppa.

Öppna förskolan.

Mariana & didde
Didde,Penny & Frank Leker.
Didde hade myror i brallan haha, medans Penny och Frank myste.
Didde & Penny
De tre vännerna Frank,Didde & Penny.

Bildbomb från idag.

Busunge.
Mörka ögonfransar har hon allt.
Haha. Penny vill ha all uppmärksamhet.
Suger på läppen.
Gla skit.
Inne i tv tittandet.
tränar för fullt.
Kliar i munnen.
Singe vaktade alltandörren då Penny låg där ute och sov. Duktig hund.
Den extremt klumpiga lånevagn, den ser smidigare ut på bilden. Handtaget är väl en meter brett. haha. Hade baby monitorn ute i vagnen, Den spelar vaggvisor. Hade dock slut på batterier så fick ha laddaren i. Super bra då Penny sover bäst när de är livat. Är de knäpptyst vaknar hon. Så fick allt springa ut när den slutade spela då hon höll på att vakna. Men trycker man bara på den igen då sover hon vidare :). En bra baby monitor som vi fick julklapp av farmor och Micke.

Vagnen på lagning.

Idag var mormor på besök. Vi snackade skit och busade med Penny.
Sen när David kom hem från jobbet åkte vi till Barnenshus för att lämna in våran vagn på lagning. Sufletten eller vad de nu heter, vägrar ju hålla sig upp bara hänger och sen drar vagnen till höger, skit drygt. Så den är på lagning, hoppas de kan fixa den utan att byta ut hela chassit, för de har jag ju fått så mjukt och bra gung på haha.
Har en sjukt ful lånevagn, men men huvesaken vi har en vagn så vi kan ta oss ut. Får se om David får hämta hem vagnen efter jobbet imorgon eller om den måste vara kvar.
Handtaget på lånevagnen är så stort känns som man styr en dubbelvagn haha, men den är iallfall i en fin ljusblå färg. Så nått plus fick den , och vilket gung .. Behöver typ bara andas i närheten av den så gungar hela vagnen. (Överdrev bara lite).
Imorgon ja, då kanske vi tar en fika med J Lee och Frank, om de nu var imorgon haha, mitt minne sviker. Men blir de inte de så blir det alltid något annat.
God natt.

I won´t let you go!

Älskar denna låt.
Idag vette tusen vad vi ska hitta på idag.
Blir nog en promenad ner till kiosken och köpa snus, se får vi allt se vad som händer. Nu blir de kaffe sen en power nap, vart så trött. Dragit ut madrassen från sovrummet framför tv, mysigt... blir en mys dag idag känner jag. Ligga och se på tv/film de är bara för underbart , när man känner sig lite trött och hängig.

Rusta.

Idag skulle pappa David och farbror Eric på Umeå RC och köpa saker till små bilarna haha. Så jag och Helena passade på att kolla runt lite inne på Rusta. Jag köpte 3 gröna kuddar med en massa gröna rosor på till soffan,blockljus,lamp skärmar, lampa. Sen massa små kraft som wipes till Penny och liknande. Vart super fint här hemma. Sen drog jag och Helena och Handlade på Coop. Träffade syrran och Ronnys syster på Rusta och sen på Coop :P. Kul att ses. Träffade även Catharia med sambo och Lilla Neo, kul att ses. Drog även förbi Stadium och köpte mig en blå jacka. Super fin och skön. När vi kom hem så städa jag upp lite och gjorde mat, sen fick jag för mig att jag skulle skotta uteplatsen och göra en gång till vägen, så folk kan komma in från baksidan haha. Fy fasen vad tungt de var. Plogkanten var sten hård, sen var de säkert nästan en meter snö. Tungt, men jag ska ju ner i vikt och sen skaffa mig några få muskler.
Nu blir de kaffe och mys, god natt.
P.s Ska se till att jag får mig en väl förtjänt ryggmassage senare ikväll :P.

Vaken liten tjej.

Andra natten Penny somnar sent. Man ska aldrig bryta en bra rutin. När vi var barnvakt så skulle vi inte ha handlat så sent, för de gjorde att hon somnade senare den kvällen. Och sen fortsatte de. inge mera 20 eller tidigare. Nu somnar hon i min famn men så fort man lägger ner henne är hon klar vaken. Så är de bara att börja om igen. Hon somnade precis, och nu denna gång hoppas jag de är för natten. Men hon skrek i sängen så jag tog upp henne, var så slut i armarna så la henne i vagnen, och hon somnade så fort jag la ner henne. Nästan lite skrämmande, trodde hon svimmade eller nått haha.
Men nu vågar jag inte ta upp henne ur vagnen för att lägga henne i sängen. Får se om hon sover riktigt hårt senare om jag bär över henne. För nu är jag helt slut i armarna så orkar inte mycket mera haha, får vara glad att hon är ledsen. Bara arg och klar vaken om hon får ligga i sängen trots att hon är super trött. Gnuggar ögonen och ser super trött ut.
Imorgon måste jag hitta på nått. Vi kan inte vara inne en dag till blir galen. Men fy de är ju storm ute, vill då inte gå på en promenad, Signe lär ju skrika haha.
Så är de någon som är sugen på att hitta på något roligt imorgon är de bara att höra av sig.
God natt.

Är med och tävlar.

Jag är med och tävlar om Bosch Ixo Vino hos Fru sätterlund. Vad med du också .Denna lilla söta skulle jag vilja vinna, så kanske jag kan ge bort den till David när han fyller år haha.


Penny och Peter.

Det var Peter Rönnlund som var överraskningen. Davids barndomskompis som var hemma över jul.
Han jobbar på en barntenderskola i Miami. Spännande liv. Fick höra många historier. Sen fick han träffa Penny för första gången. Penny pratade en massa med Peter och tyckte allt han var lite små spännande haha. Vi har ju båda nya nummer, så han hade inte fått tag på David. Tur jag ringde, för han åker till Miami imorgon, så nu hann de allt träffas en stund.

Överraskning

Idag har jag en överraskning till David. Tog mig ett bra tag innan jag fick tag på överraskningen haha.
Men skam den som ger sig.
Har föresten börjat med min diet (Dukan) andra dagen idag. Går bra men fasen vad äckligt kött är när man inte får ha nått gott till. Huvva. Men de går ner och mätt är jag då vill jag lova.
Får se om denna diet funkar. Hoppas, för nyårslöftet var ju att gå ner till min trivselvikt innan sommaren. De ska jag klara.
Var barnvakt igår åt Hugo och Isak. Gick jätte bra, spelade spel och kollade på film. Penny vaknade hela tiden av allt skrattande och pratande. Anna-Lena hämtade dem vid kl 21, och då var de snabba tyck för oss att ta oss till Ica maxi för att handla. Så Penny vart super övertrött... vart så pigg och glad. Låg i sin säng och pratade, haha kunde inte sluta skratta åt henne. Låter som hon upptänkt att hon kan tvärskrikacket (prata mycket HÖGT)  haha låter så kul, hon gjorde de även hela morgonen... tills hon somnade nyss.
Skrattar även åt sin egen röst när den blir sådär super hög.
Glömde de viktigaste när vi handlade igår, KAFFFFFFET! Så de är bäst för David att han köper med ett paket innan han kommer hem, annars kommer han inte in haha. (-Lösen ordet!) skickar han då inte in ett kaffepaket så kan han stå kvar på bron haha. Skämt och sido. Men jag är allvarlig! Eller är ja, haha nu börjar jag bli trött i huvudet.
Nu vaknar lilla P så upp och hoppa.

Go natt.

Idag kom Pennys mormor ,moster  och Andre på besök. Hade fortfarande pyjamasen på mig och hade sovit i sminket. Men man behöver inte vara på topp för att ta hem besök haha.
Penny fick lite kläder av mormor och en leksak och av moster Sandra fick hon en fin grön tröja. Tusen tack.
Lilla P var som vanligt på strålande humör. Somnade vid kl 20 och då började jag med att städa i sovrummet. Hade inte orkat packa upp alla kläder från resan. Men nu är allt upp packat, och vikt. Nu går de att gå in i sovrummet haha.
Sa till mormor att hon inte fick ta kort på mig iklädd pyjamas, men de struntade hon i.
Penny öppnar paketet från moster Sandra.
Och David i bakgrunden.
Penny och moster Sandra.
Penny, Andre och Signe på ett hörn.

Nytt år,nya äventyr.

Vi drog förbi Jessica och Robin en sväng igår kväll.
Men fasen vad stressad vi blev innan. Skulle packa ner Pennys blöjor och fylla på med ersättning i burken. Tog förpakningen men den var tom, vem är så dum att ställer en en förpackning som är tom. Klart man tror man hade ett helt paket kvar. Illa.
Fick köra runt hela stan för att försöka hitta någon affär som var öppen. Körde runt på alla mackar men ingen hade ersättning, förutom 6 månaders semper som hon får så himla ont i magen av. Men som tur var hade Ica Berghem öppet till 23 trots nyårsafton. Lycka.
Efter vi kört runt som galningar i jakten på ersättingen kom vi tills slut fram till vännerna. Trevligt att snacka lite skit dryga timmen, de flesta hade inte sätt Penny heller så de var kul att få visa upp våran älskling. Hon var glad hela vistelsen. Kom dit vid 21 tiden och var hemma strax efter kl 22. Satt i soffan och såg på tv och inväntade 12 slaget.
Signe, är inte alls rädd för smällare och raketer. De small som tusan i våra fönster och fina fyrverkerier skymtade utan för fönsterna.
Signe hoppade bara runt vardagsrums borde, i hopp om att ni skulle tappa ner hela Brie osten haha. Men när de small som värst vid 12 så fick hon smaka lite go saker så hon inte skulle bli rädd, utan tänka på mat. Och de funkade vill jag lova.. vi stog i fönstret med henne men hon kollade inte ens på fyrverkeriet utan sneglade bara på bordet haha.
David hade kvar 5 stycken gamla smällare sen 3 år tillbaka haha. Så han sprang ut, och Signe och jag stog i fönsret. Penny somnade så fort vi kom hem. Var bara att ta ut henne ur babyskyddet och lägga henne i sängen. sen sov hon till kl 6 och 9.
Ica skumpan vi köpte var super god haha. Hörde ett härligt poff rakt upp i taket.
Nu på måndag blir de att börja med nyårs löftet. Att bli smal innan sommaren haha. Vi får väl se hur de går. Men dieten ska börjas med imorgon. Jag ska klara de. Mamma magen måste försvinna så är de bara punkt och slut!
Tack för en fin Nyårsafton, fast den blev kort varad haha.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!