Penny välkomnar vintern.

 En bild på våran lilla tjej, bilden är tagen i Degernäs då vi sov över hos morfar och tant Marie. 
 

Kärleks paret.

 
-Penny kan du se arg ut?
Visst kan hon de.
Nu förtiden ska hon alltid ha ärmarna uppdragna som mamma. Om hon inte fixar de själv kommer hon springade  och vill att man drar upp dem åt henne, sen går hon runt och sneglar lite på sina armar och känner sig hel nöjd haha. Se de där med armarna i korss, haha hon ser så stor ut när hon ska sitta och sitta på tv med armarna i korss och gör de då och då. Bus ungen våran ♥
(Bilderna är lånade från Marianas blogg).

Internationella Psoriasisdagen!

Idag är de som rubriken lyder, daaaa dammm daaa daaa!!

Internationella Psoriasisdagen

Vad ska jag förvänta mig? Är de stort att bergära en bukett med de allra finaste rosorna? eller en tårta med fläckar på kanske. Jaa nu hoppas jag ni alla tänker på mig och min psoriasis idag, nått poritivt ska de väl vara med att ha denna skit. haha. Så något förväntar jag mig allt haha.
 
Och för övrigt är vi hemma idag, Penny har varit vaken i stort sett hela natten. Sjukt jobbigt. Vet inte om de är hostan eller vad de är som har gjort att hon har bökat runt så. Hon ska bara ligga på min mage, vilket gör de svårt för mig att sova och inte minst att andas haha.
Och när hon sovit på mig ett tag försöker jag lägga henne i sin säng eller på sidan om mig, men jag misslyckas med uppdraget. Och får börja om igen, sjukt trött idag.
Penny med, så hade inte gått att lämna henne hos dagmamman, för då skulle man nog få ett samtal om att Penny orkar inte med tempot. Skulle nog bara gråta av tröttheten hela dagen.
Så vi är hemma igen.
Nu får de bli bättre så vi får jobba och hon får gå till dagmamman så man får in lite pengar.
Nu blir de en kanna med kaffe och hoppas på att man vaknar till ordentligt.
 
Just ja, igår vart vi allt mycket rädda. Davids mamma och Pennys kära farmor och Micke är på Hawaii, precis där tsunami skulle slå till som värst. De bor på hotellet precis på stranden och de var uppmanade att stanna på sitt rum som är på tredje våningen. Vilken tur att de inte vart en stor tsunami utan bara större vågor. Vi kollade live, man var super rädd där ett tag men allt gick bra som tur var. 
Näe nu blir de kaffe, och godis resterna från helgen, mums!
 

Hemma igen.

Idag blev jag och Penny hemma.
Lillan har hostat hela natten och inte kunnat sova. Efter hundrafemtiotusen hostningar var klockn 2:30, vi klev upp, gav henne vatten och sedan ville hon inte somna om, och de gick ändå inte för hostan. Vi satte oss vid tv´n och satt där tills klockan 5-5:30 någon gång. Trötta var vi, Penny somnade tillslut i min famn och jag kunnde lägga ner henne i sängen. Ringde och sa att Penny var sjuk och att vi blir hemma. Håller tummarna för denna natt, har köpt host medicin till Penny men hon höll på att spy, smakar lakris och nått konstigt. Blandade ut den med saft och då gick de bra att få ner den, vet ej om den fungerar då men är värt ett försök. Vill att hon ska få sova gott och att även jag ska få sova. Vi blir hemma imorgon med, då de var tvungen att veta på mitt jobb tidigt idag om jag skulle vara hemma eller inte, då vikarien som ska jobba för mig måste veta i tid. Men de är ju som svårt att veta om man haft en bra natt eller inte. Så de blev att vi får vara hemma, för om jag skulle sjukanmäla oss imorgon bitti kanske de inte finns någon vikarie och de funkar ju inte.
Vi handlade på Ica maxi idag, Penny var så trött att hon somnade i bilden på vägen dit, tur vi hade ett täcke i bilden som vi kunde lägga i kundvagnen då inte vagnen var med. Där låg hon och sov hela tiden tills vi klev in i bilden på vägen hem, där vaknade hon snabbt till för att sedan halvt sommna om igen. Jag fick nöja mig att lasta alla varorna i en rullkorg. Sötast, var nog skönt att ligga i kund vagnen som guppade så.
Näe nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig på spikmattan så jag blir riktigt trött och somnar. Älskar min spikmatta, skulle även vilja ha en spikkudde som man kan ha under nacken. Bästa grejen för att somna, man blir sååå trött. Har somnat på en många gånger och vaknat en timma efteråt, vilket inte alls är skönt. Känns som man har sår i ryggen, men de går över rätt snabbt :D. 
 

Bus(s)ungen.

Skönt att komma in i rutiner igen.
Dock så stressar jag som en jag vet inte på morgonen. Har man inte magsår lär man väl få.
Kliver upp och slänger på min kläderna, gör mig klar på på max 5 min. Sedan väcker jag Penny som inte vill vaknas, sover fortfarande i min famn tills jag lägger ner henne på skötbordet. Vaknar av den starka lampan. Skönt att hon vaknar med ett leende på läppnar, de gör allt så mycket lättare. Klär henne oh försöker få i henne gröt, som sällan går då hon inte alls är hungrig när hon nyss vaknat. Klär på henne overallen, medans jag klädde på henne den i morse kom de en stank av bajja, bara att snynda och byta sen i overallen igen, skynda ner i vagnen och sen springa till bussen. Haha, vi har hunnit med bussen alla gånger än då slänge, hoppas de håller i sig. Väl på bussen är jag svettig. Leker med henne hela vägen till jobbet. Hon gillar att åka bussen och kolla in alla människor som stiger på, och även dem som sitter bredvid.. Rycker av dem tidningar och dyligt haha. Sedan när vi precis ska av blir Penny trött och vill sova, men då går vi till dagmamman och för räcker jag över våran lilla dam som blir ledsen om hon är trött och springer iväg och leker om hon är pigg. Tråkigt att lämna henne, vill ju vara med min gobit hela dagen ♥.
Ska försöka dra mig ur sängen lite tidigare så vi inte behöver stressa, men när jag väl har gjort de så blir de alltid någon precis innan vi ska gå till bussen, nån bajsning eller att vi spiller m.m haha så då blir de stress ändå.
Nu skulle man haft körkort, vilket jag kommer skaffa snart för detta håller inte i längden :D. Ska nog skita i att övningsköra med David och gå på den där jäkla kursen och hoppa rakt in i körskolan och köra där, för annars blir de fan aldrig av :).
Kostar mer men de får de vara värt!
 

Nu så!

Penny har börjat sov en gång på dagen igen, så nu är hon frisk. Blir dagmamman imorgon för henne. När hon var som mest förkyld sov hon 3-4 gånger per dag. Så nu ska hon orka med tempot hos dagmamman. 
Nu håller vi tummarna för att vi får vara friska.
Jag har hostat som en jag vet inte vad i natt, fick lägga mig på soffan så jag inte skulle väcka upp Penny. Huvva, ska köpa nån riktigt hostmedicin orkar inte med detta, får ju så ont i magen och halsen. Sen att man sover som en kratta hjälper ju inte.
Hoppas de finns något bra recept fritt som kan hjälpa. Blir ju så mycket värre på kvällen/natten.
Penny ska få sova nu sina timmar sen blir de att dra och handla och städa upp vårat hem. Kanske svänger vi förbi ett lekland så Penny får springa av sig lite, men vi får se :).

Fortfarande sjuk.

Penny är sjuk, förkyld som tusan. Spyr upp slem när hon väl får dunder hostan.
Men idag är de bättre, känns som hon är piggare. Men morgon han bara börjat så vi får väl se hur de blir. Snoret rinner i alla fall.
Vill att lillan ska bli frisk så hon får åka till dagmamman och leka med alla sina små vänner. 
Både jag och David är med förkylda, hostar så jag spyr. Huvva, denna förkylning är inte lindrig. Näsan är torr av allt snytande, och halsen har ont efter hostan, fy. Förstår hur Penny känner sig, men jag kan bita ihop och jobba trots detta.
Helgen hoppas jag på en frisk tjej så vi kan åka på busplaneten eller Leos och busa. 

Nu kommer sängen!

Idag klockan 15:00 ska David hämta sängen våran, åhh vad jag har längtat. Kommer sova som en prinsessa :).
Skulle köpa en löpband igår, men den var så stor att den skulle inte rymmas i bilden får ta de sedan när vi har tid och släp, vilket måste vara snart för jag behöver röra på mig haha.

Detta är helt sjukt.

http://www.svtplay.se/video/317002/del-5-av-17-skammen
 
Kolla in detta om förlossnings skador. Man blir lite rädd att föda igen när man får höra att de kan före komma mörkläggningar om skador.
Kejsarsnitt kanske inte är så dumt nästa gång.
Bra att de är någon som tar upp detta, tycker synd om de drabbade. De ända jag vart utsätt för var 3 hinnsvepningar "Ska hjälpa dig på traven lite" huvva, inte skönt. Och de står inte i min journal. Berättade de för min BM och hon sa att hon skulle ta ett riktigt snack med den BM som förlöste mig. Nu vet jag inte om hon gjorde de men hoppas de så hon inte hjälper några fler på traven, usch. Svårt att veta hur de ska gå till när man aldig fött barn.
Men man får vara glad att man är hel och att allt gick bra. 

Stress!

Jag skulle behöva fler timmar på dygnet. Hinner inte med allt jag vill göra.
Bloggen är de sista jag tänker på, måste hinna med så mycket annat innan jag hinner sätta mig ner vid den.
Fasen vad jag får stressa på morgonen, denna morgon var lite skönare då Penny sov medans jag gjorde mig klar. Tog sedan upp henne och gjorde henne klar och de tar ju sin lilla stund sedan ut med signe en snabbis, tycker synd om henne. Men David får sköta henne från och med nu. Hinner inte med allt. Kliver upp nog tidigt.
Sedan blir de att ila iväg till bussen. På bussen är Penny alltid glad, men vill gärna inte sitta sitta stilla. Hon ska stå och hoppa på sätet, prata med främande tanter, hjälpa studerter med läxorna och kolla in trafiken haha. Men skönt att hon är glad i alla fall.
Sedan kliver vi av och ilar iväg till dagmamman, skyndar att lämna sedan ila iväg igen för att komma till jobbet.
Ja de är lite stressande men vi har hittils alltid kommit i tid.
Skönt att man är ledig fredagar så vi får vara hemma en hel dag och rå om varandra, och kanske får oss en sovmorgon om Penny sig vill :P.
 
Nu kaffe.
Ska försöka hinna med att ta kort med kameran och inte vara med mobilen. Men är ni sugen på bilder så kan ni alltid följa mig på Instagram som sagt. NINAKAROLINA.
Trevlig dag på er alla.

Fortfarande förkyld.

Nu får min förkylning ta och ge sig, så himla jobbigt att måsta snyta sig hela tiden och sen vara så tjock och tung i huvudet och huvudvärk, huvva.
Penny och jag tog bussen i morse, gick toppen bra. De gungade så skönt att Penny somnade strax innan vi skulle kliva av. Gick med henne till dagmamman, hon fick ligga ute i vagnen och sova ett tag till. Hoppas hon inte blev ledsen när hon vaknade och såg att mamma inte var där :(.
Usch inge kul att lämna, vill ju vara med min lilla älskade vän hela dagarna inte bara en stund på kvällen. Önskar man var miljonär så man bara kunde vara hemma med sin familj hela dagarna. Men de kan man ju inte så de är bara att bita ihop och se fram emot helgerna som vi har tillsammans ♥.
Nu blir de en till kopp kaffe och lite mer snyt icg fräs så kanske huvudvärken släpper.
 
Skönt att allt gick så bra föresten, var så stressad över om vilken buss vi skulle ta för att hinna, och kommer allt gå bra m.m man har massa tankar i huvudet. Men de gick super bra som sagt så nu vet jag vilken buss vi ska ta och jaa kan slappna av. Ska börja plugga inför körkortet snart, och övnings köra med David. Haha. Men har känt så ondöigt att ta körkortet då vi ändå inte har råd med två bilar, och kommer jag inte köra varje dag från början kommer jag tappa allt haha. Men vi ska fixa de så jag slipper åka buss varje dag, trots att de går bra men de en en tidstjuv. Min tid med familjen är värdefull.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!