Morsdag + annat.

Igår var det som sagt morsdag, mamma kom hit och jag hade inhandlat en goodiebag, med lite smått och gott.

Denna helg, har hart sömn brist tack vara Signe. Hon har vart så dålig. Kommer ut nått ur hennes rumpa som hon blir skit rädd för, och sitter å skakar. Hon har vart två nätter och jag med, hon blir så rädd när de kommer nått ur rumpan att hon flyger på mig och sen sitter och skakar.

Så Helena den hjälten var här igår och klämde henne i rumpan och fick ut en del. Så signe sov som en prinsessa inatt, toppen. Ska ringa veterinären imorgon då vi försov oss. Skönt att få sova ut måste jag säga.

Idag ska vi till Folkes (Davids pappa med familj) Folke fyller nämnligen åt så de blir middag där, mysigt. Hurra för Folke haha.

Bilder från när Signe däckade igår i mammas famn, hon var totalt borta... stackar har inte fått sovit på 2 dagar bara få timmar. + mammas goddiebag :).










Tjejkväll.

Igår sov jag över hos mamma, vi hade tjejkväll... super mysigt. Mycket tvtittande och godis i mängder haha.
Mamma har köpt så otroligt mycket kläder och saker att jag och David aldrig kommer behöva köpa nått till bebisen :D.
Tusen tack, men nu räcker de innan du blir ruinerad :).
Var även en sväng förbi Jysk idag, de var utförsäljning och jag hittade ett påslakan+örngott till bebisen och en ny hundbädd till Signe, hon tycker den är super mysig har legat i den gela dagen/kvällen.
Nu blir de film och mys.
Trevlig kväll :)

Magbilder.


Ultraljudsbilder.

(Ser ut som bebisen har en stor näsa, haha)
(Denna bild är i 3D, men detta var allt av ansiktet vi kunde se, ett ynka öra :). )
Haft mycket SD och magen blitt mindre och haft mindre fosterlöserlse den senase tiden så BM tyckte jag skulle till förlossningen för att kollas upp.
Men de var inget fel :), och bebisen vägde nu 1300 g toppen.
Gjorde ett ultraljud och fick även se i 3d, men synd att hon låg så konstigt att vi inte såg ansiktet. Men vi fick se snippan så nu är de 100% en tjej :).

Min vardag.

Oj vad dagarna går sakta när man bara är hemma. Diskade idag iallafall... skönt.
Har så mycket tvätt, fick ingen tvättid förens onsdag. Nödkläderna börjar till och med ta slut nu, så de är på tiden att göra nått åt saken haha.

Längtar tills vi flyttar nu, ska göra de så fint. Nya gardiner,tapeter,möbler m.m kommer bli superkul... men det får ta den tid de tar, kanske har fått bebisen innan vi ens flyttat in haha.
Hoppas jag hinner göra litens rum innan bara :).
Fasen vad jag drömmer mardrömmar, huvva inge kul. Drömde att bebisen dog i magen en vecka innan BF. huvva. Och att vi skulle behöva börja om från början igen. Nej fy... de sägs att drömmer man hemska drömmar så mår man bra i verkligheten, får hoppas på de :). Drömmer man massa posetiva drömmar som att man är super rik m.m har man de inte lätt i vanliga fall.., så får se de som nått posetivt :).
Idag vill jag ha besök, så de är bara att komma ringa sedan komma :).
Kramen!

Världens finaste grannar.

Tog en super sovmorgon till kl 12, gick sedan ut med Signe...När vi väl kommer in i trapphuset springer grannen under oss ut och säger "DI FISK?" jag svarar "- Ja jag gillar fisk" och sa "bra bra" och springer in igen. Efter en stund så plingar de på dörren och där står våran super söta granntant med nygrillad fisk och grönsaker. Super gott var de med.
Ibland kommer hon ut med nybaktbröd, hon är underbar. Synd att vi ska flytta, för vem ska då sitta och vinka åt oss när vi kommer hem eller ska någonstans :). Kommer sakna dem. Sen tycker jag de är roligt att man kan göra sig förstådda , då hon inte kan nästan någon svenska eller engelska, så de blir att peka och visa , men de funkar bra :).
Nu ska jag ner med brickan och hennes tallrikar och tacka så mycket för maten, sen ska jag se lite vänner med David.
Ikväll är de Kulturnatta, så vi kanske drar ner på stan och kollar vad som händer, vilka som uppträder m.m :).
Trevlig helg, puss!

Fredags fin!

Ja då försöker man göra sig fin, man vet aldrig vad som kan hända en fredag :).
När jag tar bilder så inser jag att va fan min röv är lika stor som min mage, haha ser helt galet ut.
Men bättre än såhär går de inte att göra sig så man får vara nöjd vare sig man vill eller ej haha.

När kommer sommaren?

Visseligen är de sol och fint väder, men ingen sommar värme än inte. De blåser för mycket för att jag ska trivas att sitta ute i solen.

Dagarna blir så långsamma när man bara sitter vid datorn eller ligger i sängen. Och sen att man är så jäkla trött hjälper ju inte.

De riktigt klia i mina fingrar, vill stor städa... har saknat att få dra fram dammsugarnen och sen skurhinken och dammtorkat och diska och få de sådär super fint, sen är de så skönt att göra av med lite extra energi så man sedan kan slappa framför tv heladagen...

Hade de vart sommar nu hade jag kunnat lega ute på en filt och fått mig lite sol iallafall, bättre att ligga ute än inne. När nu håller jag tummarna på att värmen kommer, blir galet på att vara inne och ha tråkigt :).



Nu längtar jag efter våran bebis. Vill göra ett 3D-4D ultraljud... hade vart så häftigt :).



Trevlig dag på er!

Trött.

Fasen vad trött jag är, helt galet.
Igår låg jag i gästrumssängen hela dagen och kollade på lite big brother på datorn.
Idag kom mamma förbi och drack kaffe på morgonen, sen gick jag och la mig igen... ligger fortfarande. Är så slut och trött.
Magen spänner som fasen i vanlig ordning. börja få lite foglossning, känns som ja vrickat vänstra höften ibalnd, och får som lite knivhugg.
Men jag har hellre foglossning än sammandragningar helatiden.
Tur jag inte är ensam i mitt hem, har ju lilla Signfrid som sover bredvid mig och blottar gaddarna :D.
Kram på er.

Uppdateringen.

Liten uppdatering.
Har vart med mamma nu i några dagar och fixat med täcken till sängen och kuddar och gud vet allt.
Har vart på banken igen och skrivit på om handpenningslån... m.m
Har haft underbart rolig dagar, men tunga då jag har måstat gått en del. Mamma fick köra mig i en rullstol på Icamaxi igår... sista annhalten och den orka jag inte, haha. De var så skönt för kroppen att få sätta sig ner och åka... underbart haha.
Försköte hitta gravidkläder men de fanns inga fina och inga som passade på min kropp, hitta två klänningar på veromoda men de var allt... får se om jag behåller dom... men fina var dom iallafall... synd att när man ska köpa nått så hittar man inget, behöver en bh.. men fanns ingen som satt bra... huvva va less.. får gå utan och känna mig som en fri feminist haha. "bränn bh´n" haha.
Vaknade vid 11:30... fortfarande skit trött... ska vila några dagar nu så man får tillbaka lite orka.
Trevlig dag på er. Kramen.

Upp och ner!

Vart som sagt sjukskriven, läkaren skulle höra av sig nån dag innan midsommar och kolla om hon skulle förlänga sjukskrivningen. Hon sa att jag inte ska hoppas allt för mycket på att de kommer bli bättre med sammandragningarna och att jag kan åter gå till jobbet , för dom som har sammandragningar och då rätt mycket brukar inte komma tillbaka till jobbet... och de lär vara såhär tills jag föder.
Mer eller mindre.


Fanns inget man kunda göra åt de heller. Tydligen har de kommit nya studier om Bricanyl att de inte har nån effect, så de var bara onödigt att äta de.
Men om de blir värre ska jag direkt in till förlossningen och kolla upp, och kanske måste stoppas om de skulle vara så att tappen har påvärkats.

Igår gick jag till vårdcentralen och tillbaka, vara de gjorde att jag var helt slut och magen spännde som fan på kvällen. David skulle till Eric och Helena och jag orkade inte följa med ville bara ta de lugnt. Så vid 23 tiden gick jag ut med signe.... gick till parkeringen typ 100 meter väl där spännde de så fruktansvärt att jag fick sätta mig på en sten, sen efter 10 min försökte jag ta mig in men känner att de finns inte en chans i världen att jag tar mig upp för trappan in i lägenheten så jag satte mig på en stol på gräsmattan och grät och vänta på David haha, vart så sjukt förbannad och less... kan ju inet gör nått utan att de ska spänna och vara jobbigt. David fick nästan bära upp mig, sen vart de ett långt bad och sen sova.


Vaknade med sammandragningar, och idag har jag inte gjort annat än vilat... så trist!!! Blir galen. Får hoppas på att de bli lite bättre iallafall så jag kan röra mig normalt.
Men förutom sammandragningar och att jag är så uttråkad så mår jag bra :).
Skönt meds sjukskrivning och allt, nu kan jag ta de lite lugnare med de.

Och får inte glömma att säga tusen tack mamma för väskan, de var jätte fin...:)


Nu blir de att lägga sig framför tv och hoppas på att en bra film börjar.

Kramen.


Sjukskrivning idag, kanske ....

Kl 13:30 ska jag vara hos läkaren. Hoppas på en sjukskrivning, vet inte hur detta går till då jag aldrig vart sjukskriven tidigare.
Får hoppas de går bra.
Sen måste jag förbi brukarkooperativet på vägen hem, prova ut nån hoodtröja vi skulle få, sen lämna in papperna om hur jag jobbade 2010. Sen nästa vecka ska jag till frösunda och inrekraft och be dom skriva på samma pappaer, så så att F-kassan kan räkna ut min föräldrapenning. Åhh mycket, inte konstigt man glömmer saker.
Var med Maria på stan igår, träffadedå på Anna-lena en snabbis :).
Hittade ett par söta bebissockar, och fick några prover på salver som ska göra att man inte får bristningar, vi får väl se :).
Lunchade även på stan, tusen tack Maria :).
Idag skulle de behövas städa här, men de får bli senara i helgen när David är hemma.
Ikväll ska vi förmodligen till Maria och Petri och spela spel, super kul spel dom hade ... tror de hette Alias, man ska förklara ord med andra ord haha, och sen kanske man måste stå på ett ben medans man gör de m.m... super kul :).
Nu blir de tt göra sig klar, för sen ska jag till läkaren som sagt.
Kram på er och trevlig helg :).

Bildbomb!


Vecka 27

Ölkaggen, vecka 27.


Vi hänger.

Sakarias, stenhård!

Hans snygga skor.




Nu blir de kaffe i vanlig ordning, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda :).
Kramen!

Min vovve, får nästan bara vara inne!

Som sagt skrev på papperna igår, gick super bra. Folk börjar ringa och vill komma och sitta på våran nuvarande lägenhet, hoppas någon kan ta de snabbt, så vi slipper vänta tills första augusti, blir lite stressat få bebisen kommer. Idag känns magen rätt bra, när jag vakna och låg kvar i sängen kändes de inte ens som jag var gravid, första gången på AS länge de inte spänner så jag inte känner magen :). Men nu när man gjort gröt och vart ute den lilla stunden med Signe så hon fått kissa och bajsa då börjas de igen, men men inget att göra åt.. kan inte ta de lugnare än vad jag gör :). Funderar på om jag ska ringa Maria, men fick gör mig att hon var ute i Hissjö... Men får jag tag i henne så kankse hundarna får leka en liten stund, så slipper jag ha dåligt samveta av att mitt lilla kräk bara får vara inne då jag inte kan gå en längre bit, och lös de kan hon inte vara utan att jag har med mig korv i fickan, och korven tog slut igår. Så de bli bara små snabbisar med kopplet som sagt :). Så hade vart toppen om Maria ville träffas :). Näe nu blir de kaffe, och lite tvtittande... har börjat kolla på kanal5play på ungamödarar de nya avsnitten jag inte har sett, kul och missat bigbrother en del nu så kan ligga och titta på de med :). Kramen.
(Annvänder mig av googel crome, och då blir texten ihop satt, lite rörigt men hoppas de går att läsa)
Detta är min gud, måste lyda måste lyda!
Så fort jag lägger min halsduk runt henne så blir hon trött... då ska hon somna, gärna sittandes också :).

Skriver på papperna imorgon, sen blir lägenheten vår!

Fick lånelöfte idag och skriver på lägenheten imorgon, åhh vad jag är lycklig!
Ute plats,tvättmaskin,diskmaskin allt ingår i hyran... hur bra som helst.


Flyttar dit den 1 augusti om ingen vill ha våran nuvarande lägenhet tidigare så vi får flytta in tidigare där, orkar inte stå med dubbel hyra bara.

Mitt BF datum är den 13 Augusti, så kommer inte kunna hjälpa till med flytt eller annat, nu kankse man får bebisen tidiagre också men de tror jag inte :).
Så hoppas vi får in någon här tidigare så vi inte behöver stressa för att få klart den nya lägenheten.



Näe nu blir de kaffe och ta de lugnt, har vart så nervös idag... helt i onödan :).

Kramen!

Helgen.

Igår var jag med Davids familj och titta på lägenheten vi vill köpa igen. David ska till banken på måndag för lånelöfte, hoppas lägenheten finns kvar innan dess.
Vill så gärna ha den nu.


Var även på kvällen hos Maria och Petri, spelade spel... skit roligt!


Idag var vi ute i Degernäs, david skulle fixa med bilen, och jag drack kaffe med farfar.
Maria och Petri kommer när som helst förbi och hälsar på :).



 En bild på min skitige och glada karl.



Davids ford.



De blev en kort uppdatering med lite bilder, Trevlig helg på er :).

Kolla in en lägenhet.



Tjockis!

Signe och jag



Idag ska vi kolla in en lägenhet vi vill köpa, får se om den lever upp till våra förväntningar :).
Den ligger på botten plan och är en två men går lätt att göra om till en trea. Men de behöver inte vi från början. Nya tappeter är de ända som behövs bytas... åhh hoppas vi gillaren!

Skönt att allt ingick i hyran med, tvättmaskin och diskmaskin... LYX!

PS. 100 dagar kvar idag tills bebisen kommer!

Kramen

Trist med sammandragningar!

Magen spänner som bara den, igår var de sjukt jobbigt. Kunde inte sitta på nått sätt.Ingen ställning kändes behaglig. Kunde inte heller ligga ner. Spänner fast jag ligger och vilar, sjukt jobbigt. Känns som jag tryckt i mig 4 pizzor och de spänner som fasen känns som magen ska explodera! Sjukskriv mig en vecka idag. Går så sakta, ser väl ut som jag skitit ner mig. Finns inte en chans att jag kan jobba.. då jag måste städa,laga mat,diska och plocka undan m.m Här hemma har jag inte gjort nått idag, är sugen på att dammsuga och städa, men de får jag överlämna till David. Blir ju bara 7 resor värre om jag anstränger mig de minsta. Sjukt trist att bara sitta eller ligga och ta de lugnt, jag som är så aktiv.. måste alltid göra nått. Hatar att sitta stilla och bara se på tv, usch... vill ut på länga promenader och springa...och jaa röra mig. ska laga mat iallafall, de blir min enda uppgift idag. kram

Från vem kan de hemliga paket vara ifrån?

Brevbäraren kom nyss, och till min stora förvåning ser jag en avi där de står (Penny Johansson) haha vem är den skojfriske som skickat en hemlig pressent till bebisen? handstilen påminner om min pappas hemskt mcyket ;) vi får väl se om jag har rätt, haha. Spännande... orka inte gå till centrum själv, väntar tills David kommer hem... snacka om att de kliar i fringrarna , haha.
((Detta var tydligen GOBOKEN) haha... som man får gratis... fick jätte fina bocker och album m.m :).

Bildbomb!


Fick denna fina spjälsäng av mamma

Fick denna söta spelande gosedjur av mamma med.

Köpte en orange Skiphop väska, (tror den heter så) passar bra till vagnen våran.

Vecka 26

Vevcka 26


Haha jag är så fet ser ja nu.

Hitta mitt dröm skötbord på Ikeas hemsida, måste bara ha detta. Får se om man hittar de på blocket eller annat , ska bara ha de :).


Uppdatering.


Tusen tack för att vi fick komma på erat dop, ni var super fina... uppklädda till tårna :).

Synd bara att min kamera vart nått konstigt med, alla bilderna är suddiga, förstår inte varför men jag valde ut den bästa och satte in här.

Jag och David har kommit fram till att vi inte ska ha ett dop, jag skulle inte klara av den uppmärksamet man får när man står där uppe med sittbarn, och att jag vill inte ha gudsnack heller då jag absolut inte är kristen och känns inte som någon annnan på någons sida av släkten är de heller. Tror nästan alla mina släktingar har gått ur svenskakyrkan haha så, vi tar en namngivardag :).



Passar på ett slänge in en bild på mamma min, som vart här så flitit på kaffe och snackat skit och myst med mig :). Signe uppskattar hennes vistelser här med, får så mycket kärlek och mys att hon somnar.

Åhh nu saknar jag min blonda man när man ser mammas fina blonda hår, men de får jag ta senare. En vacker dag är jag tillbaka på banan haha.

Ska lägga upp bilder på lite mer grejer vi fått och köpt, måste bara ta lite bilder :).


Trevlig dag.



Valborg.

Som sagt vi var ute i Degernäs, käka grillat. Pappa och Marie var barnvakt till Maries syskonbarn. som är 5 månadert och 1,5 år.. nått sånt. Så de var full rulle, skit kul.
Gick sedan ner till majbrasan, sånna sammandragningar bara för att gå typ 300 meter. Jag köpte 5 lotter, vann Pettsson och Findus filmen och sen vann jag HÖGVINSTEN! de ni, haha. 200:- på valfri affär i stan. Inte illa inte.
Skönt att magen är lugn idag. Trist att inte kunna göra nått utan att de orsaker sånna sammandragningar.
Nu kl 13, ska vi på Sakarias dop. Spännande... Ryktades om att de var smörgåstårta där, åhhh min favorit :).
Klänningen jag tänkte ha på mig gick inte alls så bara fet och helt knäpp ut. Så fick gräva fram något annat passande.
Känner mig inte alls vacker må jag säga haha, men de får duga.. huvesaken man dyker upp på dopen och är hel och ren :).
Näe nu blir de lite kaffe seda göra sig helt klar för avfärd :).
Uppdaterar sedan med bilder förmodligen!
Kram kram.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!