Helgen+ dagens uppdatering.

Fredag: Var vi bara hemma och tog de lugnt. Om jag inte mins helt fel.
Lördag: Var vi ute i Degernäs och åt grillat, riktigt gott. Massa prat och vi hade de trevligt som vanligt.
Söndag: Var jag och Penny på kalas hos min mormor. min kusin Jonathan fyller 18 år Hipp hipp hurra! Vi var hos min mormor då hon inte kan ta sig från lägeheten. Hon har opererat sig och sitter i rullstol, bor på andra vånngen utan hiss. Huvva, men hon kämpar på bra.
David var i Ersmark hon Pennys farfar och käkade lunch, sedan drog han och Eric på bio med vännerna. Jag och Pennsy var med Helena, drog runt på Strömpilen. Köpte mjukglass och var en sväng förbi Busplaneten. Penny åt dåligt hela sändagen, och bajsade super löst på kvällen, så hon är fortfarande inte bra. Men ingen feber i alla fall. Just ja, Penny och jag tog oss en power nap, råkade sova i två timmar och vaknade 5 min innan vi skulle vara på kalaset. Så var bara att kasta på sig nått och fara. Gårdagens smink var på, fick ta bort lite svart under ögonen bara haha. Skit samma hur man såg ut, huvudsaken var att vi kom.
Måndag: Penny startar dagen med en fullblöja, vill inte alls ha mat, men är på strålande humör. Fick i henne en halv burk med djungel youghurt. Så nått har hon fått i sig, samt lite vatten.
Nu sover busan. Jag har nyss vikt tvätt,slängt in en ny tvätt,städat,tömt diskmaskinen och slängt in en ny,dammtorkat. Blir att dammsuga när Pennsy har vaknat. Vi hade tänkt att dra till Ånäset till Caspers stuga, men då Penny inte ä bra i magen så blir vi kvar i Umeå trakterna så vi snabbt kan ta oss hem. Hade som vart jobbigt att åka 7 mil om hon blir ledsen och kanske ev får feber eller annat. Jag vågar då inte chansa. Kanske blir att åka ut till Degernäs och kolla på majbrasan och köpa lotter, brukar ju ha sån tur på lotterier så de får man ju inte missa haha. Annars blir de nog en lugn Valborg.
Får ta en massa bilder så ni får se .
Just ja, för någon dag sen så satte jag Penny vid leksakslådan medans jag skulle fixa i köket. Hörde hur hon börja gnälla tänkte ( Jaha, då var hon missnöjd, får allt sätta henne bredvis mig) Men till min stora förvåning så stog Penny upp. Hon stog väldigt krokigt och var nog rädd att ramla, men när jag räta ut henne så vart hon super glad. Duktig tjej. Hon drar sig upp på knäna nu, men vågar inte sista biten. Tar sig även upp på alla fyra, men inga långa stunder så de är jobbigt haha.
Nu blir de kaffe, sedan för jag önska er en trevlig Valborg ♥
Bilder från gårdagens kalas.

Familjefoto. Födelsedags barnet näst längst ut till höger bredvid pappa sin.

Penny gillar gammel mormors rullstol.

Gammel mormor och Penny med nerdragen mössa haha.


Penny är frisk.

Idag har Penny igen feber.  Och igår var hon rätt pigg för att ha feber. Skönt att de bara var sådär dåligt i magen en dag. För visst var de lite löst igår men de var då inte vatten. Bra att de är lite lösare då de annars är stenhårt. Så Penny känns som frisk idag. Och nu hoppas jag hon förbli det så inte febern kommer och knackar på ikväll.
Super fint väder. Blir att vara ute en massa sen när pappa David kommer hem, om han orkar. Vi var ute en lite stund med vagnen igår i dugg regnet. Men idag är de lite roligare väder att vara ute i. Nu vill jag ha sommar, en grill på uteplatsen och möbler. Så man kan sitta där och ha de mysigt. Fasen vad jag längtar. Sen om vi får bygga ett staket runt uteplatsen skulle vara toppen. Så man kan ha dörrarna öppa så varken Penny eller Signe smiter haha.

Feber.

Nej de var inte bara korven som hon åt igår. För nu är febern här. 38,5 ligger den på nu, men då fick hon en alvedon för 3 timmar sen. Jobbigt när hon är så varm, men hon är på bra humör, sitter på golvet och leker lite stilla. Så de blir att vara hemma idag och några dagar farmöver. Vart inte alls sugen på att festa på Valborg som vi hade lite tankar på att göra. Kände de redan igår innan Penny vart dålig. Men nu blir de helt klart att vi är hemma med Penny, kanske tar oss till en mysig brasa där de säljer lotter. De är så mysigt.
Nu blir de kaffe och en massa mys.

Håller tummarna.

Imorgon fyller syster år. Vi ville ju så gärna dit och fira henne, men nu vet jag inte om de går. Penny somnade sittandes i min famn hon var så trött. Kunde knappt hålla ögonen öppna men hon vaknade hela tiden och de gjorde henne ledsen. Tog henne till toaletten för att byta blöja. Väl där så lackerade hon hela tvättmaskinen + golvet. Huvva så de luktade. Förstår om hon inte kunde sova med allt detta i magen. Får hoppas de var korven hon åt idag och inte magsjuka eller liknande. Kanske mera tandbajs?
För vi vill som sagt på kalas imorgon, och sen vill vi inte ha mer bajssjuka i detta hus. Huvva.
Bara jag tänker på detta så börjar jag må illa, men de är nog bara psykist , PEPPAR PEPPPAR!!!
Näe nu är de dags för att borsta tänderna, kissa och gå och lägga sig haha.

Äntligen har vi gardiner. Vart precis som jag ville ha de.

Tusen tack tant Marie som kom hit idag och sydde våra super fina gardiner. Är så otroligt nöjd och glad. Vart så fint här. Ska ta bild senare så ni får se, men nu får ni nöja er med bilder på Penny och hennes ponny.
Penny kommer upp på alla fyra, men står bara korta stunder. Kan nästan ta sig upp på sofbordet helt själv, stödjer henne bara lite. Är som en hönsmamma vill ju inte att hon ramlar när hon inte är så stadig, och inte riktigt vågar själv. hihi.

God morgon världen!

Mums.
Fortfarande bara två tänder.
Hihi.
Spännande med Vakna med the voice.
Mamma är rolig.
Signe i myshörnan.
Lilla kosskudden har blivit en favorit leksak.

Utmanad!

Utmanad av Emma

– Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
– Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
– Create 11 new questions for the people you tag to answer.
– Go to their page and tell them they’ve been tagged!
– Do not tag back to the person who has already tagged you.



1. Hur ser en typisk vardag ut för dig?
Är mammaledig, försöker hitta på så mycket som möjligt. Gillar att ha många bollar i luften och sitter hemskt gärna inte stilla. Så antingen är vi med vänner/familj eller så busar vi på här hemma. Sen alla måsten, städa,laga mat m.m
2. Hur vill du att ditt liv ska se ut om fem år?
Vill bo i ett fint hus på landet. Ha massa fri höns. Ett jobb som jag trivs med. Resa. Förmodligen skaffat ett syskon till Penny.
3. Berätta en hemlis om dig själv!
Oj denna var svår, hmm.. Jag är rätt känslig av mig. Om någon säger något elakt, eller ger en pikar så sitter de alltid kvar. Glömmer sällan något elakt.
4. Hur och varför började du blogga?
När jag var gravid fick jag en massa samtal om hur jag mådde och hur allt gick. Så jag tänkte jag skaffar mig en blogg så kan dem som är nyfikna kolla där hur allt ligger till. Samt att Pennys farmor med familj/släkt bor nere i Karlskrona och kan inte följa graviditeten/Pennys utväckling på nära håll så därför.
5. Har ditt/dina barns namn någon betydelse?
Penny Berit Renström. Penny för att vi tyckte de var så fint. Henns andra namn är efter Davids farmor. Ville ha ett släktnamn och tyckte de passade bäst till Penny.
6. Är du lycklig?
Otroligt lycklig, och lyckligt lottad som har en sån fin familj
.7. Berätta om en händelse som är viktig för dig.
När vi fick reda på att vi väntade barn och när Penny kom.
8. Vilken kändis skulle du vilja ha ett frikort på? Motivera!
Jag vill inte ha något frikort, kändisar är inte så märkvärdiga i mina ögon. Men måste jag svara på denna fråga säger jag Macaulay Culkin haha.
9. Berätta om en drömresa du skulle vilja göra.
Jag vill så gärna till HAWAIIII, Vad man har sett verkar de helt underbart. En dag ska vi dit punkt och slut!
10. Vad har du gömt i garderoben?
Vi äger ingen garderob hihi.
11. Berätta vad kärlek är för dig?
Dessa fina små saker, som när man är trött och ligger på soffan och David pillar mig i håret. Att blir serverad kaffe utan att man bett om de, att se Penny ligga och ge mot en när man tar upp henne på morgonen. Att få attack kramar av henne. Små saker är kärlek, och de är stort.

Jag utamanar dessa bloggar
mamma
Sandra
Desireé
Erika
Madelene
Mariana
Sara
Jennie-Lee
Här kommer mina frågor:
.1. Vilken svordom använder du mest?
2.Vad tycker du mest om hos dig själv?
3.När grät du senast?
4. Vad är lycka för dig?
5Vilket är ditt dröm yrke?
6.Vad gör du helst en vardagskväll?
7.handlar du på secondhand butiker?
8. Ett hus på landet eller en stilren lägenhet i stan?
9.sorterar du dina sopor?
10. vad ska du hitta på i sommar?
11.  Hur vill du att ditt liv ska se ut om fem år?

Vilke








På besök hos Berit.

Idag mötte jag och Penny upp Helena på stan, och begav oss sedan till Davids gamla farmor. Hon bor mitt på Vasaplan så en buss tur dit sen är man framme. Vi hade de super mysigt, pratade massa och Penny ålade runt på golvet och var super glad hela tiden. Sedan bestämde vi med grabbarna våra att vi skulle äta på stan. Frågade om farmor skulle med men hon hade sett fram emot hennes kött och rotfrukter hela dagen så henne fick vi inte med. Men hon skulle allt bjuda oss på maten ute, vi sa att de behövde hon verkligen inte. Men hon sa "- Strunta i pengarna, ta dem nu .. annars får ni äta upp dem" haha.
Vi käkade på Ronyas på vasa plan, vi var så sugen på en buffe. Jag försäkte äta nyttigt men vart tvungen att ta mig en pizza bit. Efter maten gick vi en vända på stan, och väl inne på Veromoda vart vi bjudna på cupecakes haha. Kunde inte tacka nej där heller. Va mycket nya affäre och annat de har på stan, känner knappt igen sig. Och fler affärer ska de bli. Spännande. Är inte på stan att för offta känner jag.
Nu blir de att ta de lugnt och kolla lite på tv. God natt.

Penny är på strålande humör.

Som vanligt på Måndagar, går vi till Öppna förskolan här på Tomtebo. Och som vanligt hade vi de super trevligt. Penny skrattade en massa och hade super kul åt alla barnen. Somnade på slutet och fick sova ute i vagnen tills hon sa till, och fortsätter att sova nu inne.
Jag har hunnit ätit då magen sa ifrån, och inte orkar vänta på att David kommer hem från Jobbet. Så han får äta Middag ensamen.
Idag blir de nog bara att dammsuga lite och ta de lugnt, om de inte dykter upp något annat vi hellre vill göra :P.
Vägde mig i morse, och vart snabbt super glad när de visade att jag hade gått ner 5 kg sen jag började för 2 veckor sen, men de måste varit nått fel på vågen för att när jag vägde mig igen så visa de samma nummer som gårdagen. Men har iallfall gått ner 3,5 och de är ju bra.
Nu är de inte långt kvar tills jag är en super modell haha.
Näe nu blir de kaffe, och sen kanske jag lägger mig bredvid Penny och myser.

Fyndat en massa, och busat.

Oj vad dålig jag är på att uppdatera ibland. Skärpning!
Igår var vi och handlade lite på Coop, och sedan kom Eric och Helena förbi en stund. Sen mys resten av kvällen. Idag kom Ronny och Syster förbi och snackade skit sen drog vi alla till Strömpilen för att fynda lite till Penny och sen busa på Busplaneten. Träffade Mariana med familj där, super kul. Sen träffa vi Robin,Jessica,Krille,Jimmy och Isabelle på H&M.
Vi fyndade en massa. Skor till Penny som hon får ha till hösten eller vintern, en mössa, 2 pyjamaser och en byxdress.
Hon är så fin i sin byxdress. Mysig att gosa med också.
Efter en massa springade,pratande och busande så blir de en mycket lugn kväll. Så vi orkar vara trevliga och glada på Öppna förskolan imorgon.
Och tusen tack för idag Ronny och Syrran, de var som sagt super trevligt och det får vi ta och göra om snart.
Dagens middag, super gott.
Dagens fynd.
Penny i byxdressen.
Penny hjälper pappa att öppna lådor.

Pennys lillarum är borta.

Penny lyfter på rumpan hela tiden, betyder de att hon kryper snart? hoppas.
De flesta har visat upp mag bild efter de fått barn. Här kommer min, dock har jag mer att gå ner, men fick bara 2 stora bristningar på magen eller stora och stora, dem syns iallafall. Så jag är rätt nöjd. Kan ju ändå inte bli av med dem haha.( ursäkta klädsen, pyjamas.)
Min diet funkar bra. Har gått ner nästan 3 kg på inte ens 2 veckor, de känns toppen. Dock har jag fuskat rejält 3 gånger med glass,öl,vin och sen middag på restaurangen med massa pommes. De gör mig glad.
Nog sover inte Penny i klädkammaren längre, i hennes lilla rum. Jag fick panik för vi har ingenstans att förvara allt. Blir galet. Så hennes spjälsäng åkte in i vårat rum. Så nu delar inte jag säng med Penny hon sov i sin säng i natt, men vaknade rätt många gånger. Fick ge tutte och ge mat. Men sen somnade hon om till 07:30. Så de gick rätt bra. Under hennes långa power nap som vi vaknade båda nyss ifrån sov hon med mig i sängen, super skönt. Hon sov två timmar, och jag en. hihi.
Men i går kväll somnade hon sent, då hon vart super ledsen flera gånger, måste vara tänderna. Föt hon hade redan gjort i blöjan två gånger och nyätit. Jobbigt med en vaken och ledsen bebis. Men när hon väl somnar så snarkar hon riktigt högt och sover djupt.
Åh vad glad jag är över att sovrummet ät tillbaka, inge skit där inne och man kan röra sig fritt och jaa, super skönt. Dock måste vi bygga en vägg ganska snart så Penny får sig sitt rum. För skrubben måste vi få ha till kläder och annat skit.
Måste måla vårat sovrum snart, är så fult när de är blått, ryser. Men allt tar sin tid haha.

Middag på TC.

Igår var jag på middag med jobbet på TC. Riktigt gott. Trevligt att träffa alla efter så lång tid. Britta skulle sluta så vi tackade av henne med en fin middag.
Jag åt både pommes och allt vad de nu serverade, haha illa för min diet men man kan inte tacka nej till så god mat.
Får slänga in en bild senare när jag har mer tid.
Idag har vi varit ute med sommar vagnen och gått en lite promenad. Den vanliga vagnen är i bilen, och har glömt att ta in de i 2 dagar nu, så när de var som värst med snö ute fick vi vara inna. Klantigt att glömma vagnen, men vad göra.
Sommar vagnen trodde vi var värdelös så den är sjukt svår styrd inne på affäre, men de måste vara de blanka golvet som den inte får fäste på. Ute går de hur lätt som helst och den följer mig dit jag vill, så jag är nöjd.
Nu kollar Penny på ett av hennes favorit program ( I drömmarnas trädgård) haha hon är som fast klistrad.
Nu ska jag ta mig kaffe, och kolla till Pennys mat som lagas.
Skönt promenad väder så ut med er, kanske ska ta mig en till rundare senare när David kommer hem.

-Titta, jag har två tänder!


Öppna förskolan på Tomtebo.

Idag var Marie och Sakarias på besök, Penny blir så glad när de kommer. Jagar Sakarias och ska gärna köra på han med gåstolen. Haha. Himla roligt. Sakarias är så snäll med Pennsy, ska ge henne maten han får istället för att äta den själv.
Efter de hade varit här så gick vi till Öppnaförskolan för mera bus med massa bebisar, och sen fick jag prata med alla mammor och pappor. Riktigt bra ställe. Dock var Penny lite trött sen buset här hemma, men när de stängde så somnade Penny i min famn och sov hela vägen hem i vagnen och ute i 1 timma. Vaknade och jag tog upp henne, sen var hon fortfarande super trött och somnade om på min axel, så vi la oss i sängen för att sova en stund båda två. Hon sov i hela 2 timmar, otroligt :P. Sen så somnade hon vid 19, men då hon hade gjort i bjöjan och vi tyckte de var dags att byta den vart hon inge glad och bestämde sig för att vara vaken efter de. Men David är och myser med henne nu, så för hoppningsvis somnar hon snart. Glömde ta bilder idag igen, haha glömmer alltid.
Men får försöka komma hit tills nästa gång. Nu blir de tv tittande och lite kaffe.

Lördag och söndag.

Igår var jag barnledig en stund, eller en rätt lång stund.
Var lämligen hemma hos Linnea på tjejkväll. Träffade vännerna från förskolan till klass 6, och vissa ända till klass 9. Super trevligt och roligt att träffa dem igen efter så lång tid. Spännande att höra vad de gör idag och hur planerana är för framtiden.
Sedan begav vi oss till Scharinska, där våra barndoms klasskompisar/vänner hade releasefest för deras nya platta. Riktigt bra är dem. Men efter andra låten börja jag gäspa, och då inte av uttråkhet utan av trötthet. Fy fasen så trött jag var, har nog inte varit uppe till 00:30 på skit länge haha, kände mig som en gamal tant. Var även tvungen att hålla för ena örat med då live musiken var så hög, haha snacka om att man känner sig gammal. Men super bra var dem som sagt. Hoppas de går riktigt långt med musiken.
Idag var vi ute i Degernäs, jag och David var ute på ett litet uppdrag, medans morfar och Marie passa Penny. Sedan kom Anna förbi och kollade in pappa/morfars hus och vi han prata lite strunt om allt och inget, mycket trevligt.
Sen middag och min farfar. Vart kött och sallad med en sån god sås, jag åt massa sås som soppa, haha kanske inte de bästa då man skall ner i vikt men de var så jävla god att jag sket i de en stund haha.
(Hemma hos Linnea) Anna,Jenny,Elin,Linnea och hunden Gubben. Tusen tack tjejer för en toppen kväll, ser framemot många fler.
(I bilen på väg till Scharinska) Haha, gillar verkligen denna bild. Jenny är en riktig spexare, hon bjöd på mycket tokigheter och skratt.

Många tänder på väg.

Just ja, Penny har få en till tand. Nu är även tredje och fjärde på väg . Ingen tand uppe och ingen är på väg där heller som de ser ut nu, men många nere blir de.
Den kom för några dagar sen. Nu är de inget tandlöst leende längre. haha. Har blivit biten 2 gånger så de syns, man ska inte vara där inne i munnen och känna längre haha.

Egen tid, men vad ska man göra?

Jag har tänkt mycket på en sak, varför har oftast tjejer inga intressen? Jag menar förutom att shoppa och inreda sitt hem.
Ingen av mina vänner har något intresse. Jag menar David kan ju göra hur mycket som helst, först ska han skata och när han är less på de hoppar han över till att bygga en gokart aktig sak i förådet, sen ska det vara radiostyrt av alla dess slag. Han har alltid nått att göra och pyssla med. Som han tycker är roligt.
Jag älskar att shoppa, köpa och fixa i hemmet. Men de ser jag inte som ett intresse, eller jo lite men jag skulle vilja ha nått annat som inte är så förbannat dyrt.
Jag och Helena pratade om de, och vi kommer bara på saker man kan göra i hemmet, typ sy en massa eller baka eller liknande. Men sånt intresse har man ju redan man skulle haft nått så man får komma bort nån timma. Men de ända vi kom på var att plocka svamp när de är svamp sesong och plocka bär när de är dags för de. Haha. Men visst de är nog mysigt och roligt om man hittar de man söker. Gillar att fiska, så de ska jag nog göra en massa i sommar om man har tid över. Men jag skulle vilja ha ett intresse som inte är så förbaskat dyrt och som man kan göra året om. Vad har ni för intressen? förutom att shoppa,virka/sy/baka... och nått man gör utan barnen.

vad ska man måla? eller ska man måla?

Mina favoriter, om vi inte ska måla.
Blir inget "Mamma fika" idag då Helena kände sig dålig. Kan inte åka dit ensamen, så blir att vara hemma idag om inget annat dyker upp.
Skulle vilja ut på en lång promenad, men att de ska vara så dåligt väder gör en inte så taggad. Men ut ska vi en stund i alla fall.
Skulle så gärna vilja få klart i vårat fula blåa sovrum. Fattar inte hur han som bodde här innan oss kunde välja denna snuskiga färg på ett sovrum. Kanske blir helgens projekt, vi får se hur mycket ork och vilja vi har då. Skulle vilja måla något fint på en vägg i v-rummet, men vi inte vad jag vill ha. Ska köpa hem svart färg och sen se om de blir nått väggord eller nått annat roligt. Har en massa vit färg kvar , lätt att måla över om de blir illa. Usch vad sugen jag blev nu när jag börja skriva om detta. Men kan inte börja måla nu när jag har lill tjejen med mig överallt. Vi får se hur vi gör. Ska ringa min kära mamma nu och se vad hon hittar på idag, kanske hon är sugen på att måla haha.

Vi är nog dem ända som inte har Facebook!

Haha så sant som rubriken lyder. Tycker de är skönt att inte ha allt, skulle nog bara bli fast i skiten och måsta kolla den hela tiden, så lika bra att vara utan. Får räcka med en blogg.
Men Helena ville att jag kanske följa med på "Mammafika" är nån grupp på Facebook för blivande mammor och mammor i Umeå. Kanske ska haka på trots att jag inte är med i gruppen, är som svårt att vara med i om man inte har fb.
Får se hur vi gör men skulle vara kul att hitta på något.
Ikväll har vi spelat Yatzy hela kvällen, jag och Helena. Grabbarna är på bio. Haft en mycket mysig och skratt fylld kväll.
Penny somnade tidigt, och har vi tur så fortsätter hon sova tills morgonen kommer. Men de är inte högts troligt. Men man kan alltid hoppas.
Nu blir de att läsa bloggar och invänta att ♥ kommer hem.

Jag tappar bort allt!

Jag tappar och slarvar bort allt. Men de är ju tur att de är i hemmet jag tappar bort allt. Snusdosan ligger högt på listan. Tappar bort den minst 5 gånger per dag. Mobilen är en stark tvåa. Som nu t ex, den är spårlöst borta. Kan inte hitta den, jag hade den vis soffan igår kväll, men när jag skulle lägga mig och spela lite WF så hitta jag den inte. Och den är fortfarande borta, får vänta tills någon smsar eller ringer mig så jag hör vart den luriga fan är haha.
Två ägg till frukost, fasen vad man står sig på de. Har inte fuskat nått. Går jag in för dietande så håller jag de. Funkar fint. Går inte hungrig vill jag lova, är proppans mätt. Och äter man mycket protin så är man inte sötsugen. Så att jag gått med på att köra 3 veckor utan socker kommer jag klara galant. Förra gången klarade jag 7 veckor kanske, eller vad de nu var. Vart sjuk och fick inte i mig nått förutom några godis bitar och nån klyftpotatis. Men man är ju som tvungen att äta så där sprack min diet. Men som sagt nu är den upptagen igen, och känner mig sjukt laddad,peppad och taggad. Detta är ingen matsch för mig haha.
Penny sover, och jag ska ta mig flera koppar kaffe, underbart. Helena kommer förbi efter kl 11. Hon är nu mera hemma med graviditetspenning. Så nu har hon tid att vara med oss på veckorna :P.
Kanske ska leta mobilen en sista gång innan jag ger upp, är så sugen på att spela lite.

Skönt väder fast det snöar,blåser och är blött.

Det var faktist skönt att vara ute och gå i detta väder. Tur man har stövlar. Penny somnade i vagnen och sover ute fortfarande. Skönt, fuktigt och skön luft ute.
Vart en 30 minuters promenad, ska kanske gå en till senare ikväll. Men får se vad man orkar. Blir att laga två middagar, en till David en till mig. Gjorde Pennys barnmat tidigare idag, hon är inte så förtjust i hemlagat. Måste prova en massa olika, blir mycket billigare om hon äter hemladagt än alla dessa dyra barnmatsburkar.
Träffade försten Linnea Olofsson (en barndoms kompis,bilden är tagen från facebook) på Ica maxi igår. Super kul, ska träffas någon dag och snacka en massa gamla minnen och ha de trevligt. De gillas.
Nu blir de att ta tag i hushålls arbetet, tvätta,städa m.m.
Vad gör ni andra idag?

Nu ska kilona bort!

Efter denna godis och allt annat gott helg, så är de dags att ta itu med vikt nedgången igen.
Känns som jag gått upp 2 kg. Gör inget så länge jag håller samma vikt, men inte går upp. Men nu ska jag satsa på att gå ner mera.. sen vila igen och ta resten haha. Är bra om man går ner några kg, lever som normalt men inte går upp där ifrån. Sen köra på igen. gick ner 7 kg för ett tag sen, men kanske har gått upp 2 kg nu. Så nu blir de att köra sten hårt.
Andra dagen av dietande gör en så trött helt galet. Skulle behöva gå och köpa snus, men detta väder gör en inte sugen på att gå ut. Sen att man är så trött att man till och med drömmer att man aldrig får sova , är inte bra haha.
Nu ska vi busa lite och sen försöka ta oss ut.

Just de, känningen Penny fick. Dåliga bilder dock.

Penny och Kaninen i sin fina klänning och leggins som hon fick av morfar och tant Marie.
Springer.
En skitig pappa efter jobbet.
Är rädd för räser Penny i gåstolen hihi.

Morbrors kalas.

Gammel mormor,Signe och syrran.
Mormor och en trött Penny.
Morbror Mogge och kusin Jonathan.
Andre.
Mys.

En liten påsk kärring.

Glad Påsk önskar vi er alla.

Vilket jävkla påfund!

Lill chefen besämde att vi skulle kliva upp redam klockan 05:00. Mamman var inte stor förtjust vill jag lova. Efter lite mer än en timma ville hon sova en stund. Jag passade på att få lite sömn. Fy fasen så trött jag blev när de var dags att kliva upp för andra gången.
Har kommit i nån fas där de spelar ingen roll om Penny har en bra natt och jag får sova, så är jag lika trött som jag aldrig har gått och lagt mig. Jätte jobbigt. Men skönt med Påsken och Pappan är hemma så jag kan ta nån power nap om de skulle behövas.
Idag ska vi ut till Degernäs till Pennys morfar och tant Marie. Vi är bjudna på grillat, förrsta grillningen. Jag är så sugen, kommer att fasta idag och trycka i mig så mycket de bara går haha. Igår kväll drog David och köpte chips och dip. Han köpte Blue cheese dip. Den var så dålig, vilket jävla påfund. Fick hurrven gånger 1000..
Nu blir de frukost och en mängder med kaffe.
Fy satan så dålig dip. Rekommenderas inte!

Den hårlöse får ha snoddar på öronen.

Bilder mormor tog på Pennsy idag.
Har man inget hår får man ha hårsnoddarna på öronen, hihi.
Fått pappas ögonfransar, tur de.
Full fräs på mormor och Penny.
Visade mormor dem nya glajjorna och mössan vi köpte på loppisen.
Bus i soffan.
Efter allt bus somnade hon hos mamma.

Mormor på besök.

Idag kom mamma min hit, vi snackade skit och drack massa kaffe.
Kul med besök nu när Penny varit sjuk. Vill inte vara ute och ränna med henne, men imorgon ska vi allt ge oss ut på en stor promenad för nu vill jag inte vara inne längre. Kryper i mina ben. Penny är frik nu men vi väntar en dag till för säkerhetens skull.
Jessica,Robin och morbror Eric är i Hemavan, jag är så avundsjuk. Vill med sitta i en backe med massa sol och åka med småskidorna ner för alla backar. Jag ingen höjdare på att åka, men de är förbannat kul. Nästa år blir de av, då blir de barnvakt till lilla P och vi drar en helg till en skidort.
Snart kommer David hem och då blir de lång helg. Mysigt. Imorgon ska vi fira min morbro Morgan som fyller år. Mycket gofika och träffa släkten, de var ett tag sen så de ser vi fram emot.
Nu blir de att göra mat, och underhålla min gnällfis :P.

Älskar rosa.

Otroligt goda, måste skaffa mera bär ♥
Idag har vi bakat, massa rosa muffins. Super roligt att baka när man har en muffins maskin haha. Idag var Maire på besök. Vi fick en super fin grön liten kanna och Penny en fin dress av en klänning och leggins i påsk present. Tusen tack. (Bilder kommer imorgon.)
Penny somnade nyss och förhoppningsvis är de för natten. Går mycket bättre att sova för henne och mig om hon sover i våran säng(Nu när hon är sjuk) så jag snabbt kan ge henne tutten. Hon vaknar på natten av ganska hög feber. Ger henne en alvedon medans hon sover och de går jätte bra. Hon ska bara mysa på dagarna, vill sällan vara själv, men på kvällen då blir hon som tokig, ska springa i gåstolen och åla sig överallt och vara super pigg och glad. Tog upp en busig och nyäten bebis i famnen, hon tvär kramade mig och jag strök henne på ryggen och helt plötsligt så somnade hon. Haha jag hann inte med. Så hon var riktigt trött.
Är sugen på att baka en till omgång med muffins och lägga på nått nytt roligt på dessa. haha, kanske ska fylla upp frysen.
Och en fråga, de här med Hen ungar, vad tycker ni om de? Själv så kommer vi klä Penny i klänningar och en massa rosa, när hon blir äldre och kan bestämma själv vad hon vill ha på sig så får hon givetvis de (När jag menar äldre mernar jag när hon blir medveten om vad hon har på sig, och de får vi se när de blir) men nu är de mamma och pappa som bestämmer :). Och vill hon leka med docker eller bilar spelar de heller ingen roll. Men jag skulle inte vilja klä henne i byxor och tröjor enbart och bara i neutrala färger.. så hon blir könlös. Men alla är vi olika, så jag är nyfiken hur ni andra tycker om detta ämne.

Sjuklingen leker med påskägget.

Man kan göra mycket med ett påskägg!
Myser med påskägget.
Av med hatten.
Gullunge.
Taaaa daa!
Tittut!

Febrig och hängig liten tjej.

Tiden går så snabbt, kan inte fatta att hon varit så här liten ♥
Penny är super mammig när hon är sjuk har vi märkt. Hon ska vara hos mig hela tiden. Igår vart de så sjukt varmt att hålla henne så David fick ta över, men de gillades inte. Hon tittade på mig och vart ledsen. Men David fick henne att somna om hon inte såg mig. Men hon vaknade snabbt igen, så vi fick henne att somna i vagnen. Hon blir så varm i ens famn och sängen var inte poppis. Så vagnen vart perfekt. Dock vaknade hon vid kl 2 och var glödhet. Fick ta upp henne och hålla om henne en bra stund efter hon fick en alvedon. Hon somnade innom en timma, och vaknade bara en gång för nappen sen klarvaken och varm igen vid kl 06:30. Har myst och kollat på tv och nu sover hon i vagnen igen. Tycker de är så jobbigt när hon är sjuk. Jag blir så orolig när hon är så slak och hängig och trött. Men hon dricker bra i alla fall, och fick i sig en portion med gröt. Så idag blir de en lugn dag. Skulle behövt städa men de blir svårt om man ska bära på Penny vart man än går. Just nu när hon sover så passar jag på att ta de lugnt, så städningen får komma senare när David kommer hem. 

Öppna förskolan på Tomtebo.

Idag var jag och Penny på öppna på Tomtebo. Roligare nu när Penny är äldre. Myckert trevligt folk. Penny var som sagt trött idag med tanke på natten, och sen åt hon dåligt. Väl hemma somnade Penny en stund, hon vaknade på 20 min och vi låg och kramades, kände då att hon var super varm. Hon hade 38,7.. Så tog en alvedon... hon blev varmare hon blev som ett element. Fick klä av henne naken och öppna upp dörrarna. Hon är fortfarande varm men inte alls lika hängig och trött. Får vara i bara blöjan ikväll. Inte konstigt att hon sover dåligt och äter illa när hon är sjukling. Kan ju vara tänderna som skapar febern. Vi får väl se. Men vart riktigt rädd när de blir sådär super varma, har ju hört om feberkramper m.m huvva. Nu blir de hemmagjord pizza för pappa och mamma :). Glömde så klart att ta kort idag på öppna men får bli nästa gång.

Jobbig natt.

Vilken natt.
Penny vaknade varje 20-15 min av gråt. Jätte ledsen, höll på att springa från kl 23-02 sen orka jag inte mera. Skickade David till soffan och tog Penny till våran säng. Gick mycket bättre, hon vågade knappt släppa min arm, ville känna att jag var där. Men när hon vaknade till så var jag snabbt där med tutten, och ibalnd puttade lite i rumpan. Hon vaknade inte så många gånger efter vi flyttat över henne till våran säng. Skönt. Men är de tänder? eller mardrömar? eller rädd för att sova? Ser lite ut som hon får panik och sen stor skriker hon, går bara att trösta och lugna henne om hon får komma upp. Men när hon väl får komma upp så borrar hon in sig i ens hals och somna om på några sekunder och är super lugn. Vet inte vad de är men jobbigt är de för oss alla.

Söndag, och massa snö.

Helgen har vi spänderat med farbror Eic och Helena. Har spelat spel, gått på promenad,shoppat och varit ute i kassjö och ätit en massa godis.
En mysig helg med andra ord.
Penny har dock sovit jätte dåligt, vaknar av massa gråt i panik. Känns som de är mardrömmar och tänder som kommer. Så fort man tar upp henne så blir hon lugn och somnar i ens famn. Stackars lilla ♥.
Men de blir nog bara bättre när tänderna kommer och hon får bukt på drömmarna. Tog en massa fina bilder igår på Erics braiga kamera. Så dem kommer inom kort.
Nu letar jag och Helena för fullt på blocket efter byråer och sängramar. Men de finns inget som faller oss i smaken just nu, dock finns de massa fint men allt är i skeå, och de känns rätt långt.
Pojkarna är iväg och köper skruva och annat på Biltema så vi kan klä om köksstolarna. Blir nog super bra när de väl är klart.
De snöar föröverigt en jävla massa, trodde våren var här men ack! Man ser knappt ut genom fönstrena då de är så mycke snöstorm.
Vi som ville ute med barnvagnen och hundarna, men vädret är som sagt inte på våran sida. Så vi tar de imorgon. Nu blir de massa tv tittande,städande och bus när Penny vaknar.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!