Wheels!

Idag är de Wheels, hade tänkt att packa ner min lilla familj och dra ner på stan och kolla in alla vackra bilarna. Men när de nu regnar så väntar vi nog till kvällen och kollar på dem när de glider genom stan. Hoppas regnet försvinner snabbt. Så man kan bära klänning och vara fin. Annars blir de regn mössan på.
Ligger här i soffan och tittar på våran lilla busunge som sitter och leker med pappas bilnycklar.
Jag är så lycklig som har henne, så mycket glädje hon sprider varje dag. Hon kröp nyss till mamma och står här och tok skrattar, haha. Fast man är trött och slut när man måste upp på nätterna och upp tidigt på morgonen, så skulle jag inte byta de mot något ♥.
Nu känner jag en smygande doft av sommarbajs i blöjan, så upp och hoppa. Hoppas ni får en underbar dag!
Våran tok fia ♥
 

Penny gick några steg.

Satt nyss på golvet på var sin sida om Penny, rätt långt emellan varandra. Penny gick då säkert 6 steg utan att ta emot sig, lillan kan GÅ några steg i alla fall hihi.
Nu ska de tränas, vad glada vi blev och även Penny :).
Och inte nog med de nu har ena framtanden kommit fram, allt händer på samma gång. Mysigt.
 
Penny kanske går innan Farmor kommer upp som vi har sagt haha. Håller tummarna!
 
 

Inte min dag.

Att somna klockan fyra och vakna klockan sju, gör en till en trött människa. Pennys gråter i sömnen, och sover oroligt. Tänder kommer nu på överkäken. Stackarn, gör nog super ont.
Fick föresten ut tretusen av försäkringskassan, vilket är på tok förlite. Men jag skulle ringa in till dem imorgon och de skulle hjälpa mig att söka mer dagar, då de har blivit fel i mitt sökande. Så mer pengar är på ingång, tur att de mesta går att lösa.
Men att de alltid ska bli strul med allt är drygt.
Har inte ätit något än, då jag har suttit i telen och tagit hand om busungen. Så jag öppna frysen och tog fram min Ben&Jerry´s Karamel sutra, haha. Bra skit de där. Nu kanske jag blir på bättre humör och piggare.
MUMS!
 

JÄVLA FITT LÄNSFÖRSÄKRINGAR!!

Ja jag säger då de.
Att man ska behöva ringa dem för att få betala sina räkningar och de ändå inte kommer. Att vi sedan satte allt på autogiro för att de ska dras, men inget händer.
Pratade med en kvinna som bad om ursäkt för några månader sen "- Vi ber om ursäkt, detta är vårat fel... och Penny är givetvis försäkrad fast ni inte fått betala. Men vi sätter nytt datum på henne så ni slipper betala en klump summa" trodde allt var fixat och klar.
Men när jag ringde dit idag för att säga ännu en gång att de inte dragits från autogiro, så säger karl att han inte ser någon försäkring på Penny, och inte heller nån autogiro m.m... VAD FAN! tänk om de hade hänt Penny något och hon inte är giltigt försäkrad! Jävla svin. Vart så förbannad att jag sa upp allt, och att vi fan inte skulle behöva betala någonting, för vi har heller inte fått någonting.
Och ringde på ensaste gången till Trygghansa där hon nu är försäkrad på max belopp och även våran bil och hem. 
Nu hoppas jag att vi FÅR betala och att allt är löst.
Helt jävla sjukt. Blir så irriterad... Men som sagt nu är de löst. Rekommmmmendera inte LÄNSFÖRSÄKRINGAR, DE SKA FAN HA EN FET KUK I PANNAN!!!!!

Jobb till mig?

Letar jobb för fulla muggar. Men de finns inget. Ingen som har ett jobb över till mig?
Idag var de inte alls bra väder, mulet och blåser. Blir att vara inne och underhålla hjärtat. Se lite på film och busa.
Sedan kolla in ams och se om de uppdaterat nya jobb. Jobbigt att ständigt ha denna stress av att inte ha något jobb.
Sen är jag så sugen på att få komma ut i arbetslivet. Spännande kommer de att bli.
Nu ringde de till och mina ägg är klara :P.

Pyjamas party i Degernäs.

Pennys favorit film. 
 
Igår hade jag och Penny tråkigt, bestämde då att när pappa kommer hem så åker vi ut till morfar i Degernäs och övernattar där.
Mysigt, vi busade en massa och snackade skit och åt gott.
Dagen efter så åkte Penny jag och Marie till Strömpilen. Inhandlade två par shorts till mig och ett linne och två par shorts och ett linne till David, ett par knallrosa underbart sköna ballerina skor och sen en film till Penny. Hon älskar "I drömmarnas trädgård" och filmen vi hade hemma har vi sett på för många gånger , så en ny passade bra. Kanske även jag orkar se lite haha.
Väl hemma så tog och och lilla P en power nap, han sova ett tag innan telen ringde. De var Desireé som ville komma på spontan besök, och de gillas ju alltid. Kul att höra om hennes nystartade företag och allt annat som händer i hennes liv :).
När David väl kom hem åkte vi ut till Ersmark på middags bjudning. Grillad korv och massa annat gott. En toppen kväll.
Penny vid 20:00 och nu är de nog dags för mig att lägga mig en stund på spikmattan och sedan somna.
För imorgon väntar de säkert mera äventyr.

Att leka med bästisen Didde gör en trött.

(Trötta tjejen ♥)
Igår kom Mariana med familj på besök. Vi käkade pizza och lekte ute. Vi hjulade, kastade ägg och korv, haha. Hundarna stannar på gården så länge de finns korv, skönt att slippa ha dem kopplade.
Mariana hjulade för första gången i sitt liv, haha. De gick galant. 
Efter dem hade åkt somnade Penny på enaste gången. Super skönt, dock vaknade hon vid 00:30 och bökade på på  02:30, fy fasen jag somnade inte förens kl 03:00. Och sen ville hon upp med tuppen. Fy fasen vad trött jag är idag. Förkylda är både jag och lilla P. Lite halsont och massa snor. 
Men vi funderar på att dra ner till strömpilen för att kolla in sommarkläder ändå. Skulle behövas lite nytt.
Men får se vad som orkas med.
Nu blir de mängder med kaffe.
 

Glad midsommar.

Vilken underbar dag och kväll detta har varit.
Startade morgonen med att baka en tårta, som vi senare skulle ta med till Gammlia.
På Gammlia mötte vi upp Mariana , Jessi och Helenas familjer. Vi åt tårta och hade de mysigt i solen.
Den som gillade tårtan bäst var nog Didrik hihi. Lilla kak monstret.
Efter Gammlia åkte vi hem för att göra i ordning in för grillmiddagen. Jessi och Mariana med familjer kom. Maten var super god, alla hundar gick bra ihop, barnen lekte och vi föräldrar hade de super trevligt.
En helt lyckad dag.
Dock fick jag super ont i halsen för en stund sen, dricker te för fulla muggar.
Hoppas de släpper tills imorgon. 
Tjuvade dessa fina bilder från Marianas blogg. 
Sommar tjejen.
Pennsy, Jag,Jessi och lilla Alwa-Li.
Vi med Mariana & Didde.
David matar Didde, han skrek efter mera tårta ♥.
Penny är en tjuvtittare.
Lilla Alwa-Li med sitt rån.
De tre vännerna, var inte lät att få dem att kolla in i kameran samtidigt haha.
Bubbel blåsning.
 

Äventyrsparken.

Men oj vad jobbigt de vart med bloggen nu, när blogg.se ändrat en massa.
Hoppas man lär sig snabbt så de blir lätt att blogga.
 
Idag har vi varit med vännerna här på Tomtebo i äventyrs lekparken. Riktigt mysig park, med ankor och strand. Tackar så mycket för idag, och hoppas vi alla ses imorgon.
Efter vi var i parken åkte vi till Ica maxi och handlade. Fy fasen vad mycket folk, fick trängas överallt. Var även inne på H&M och hitta min midsommar klänning, super fin. Den får ni se mig bära senare på något av midsommar bilderna.
Ska baka en tårta imorgon, för ikväll hann vi inte. Eric och Helna var nämligen hemma hos oss när vi kom hem från affären.
Lilla Ruth, hur söt får man bli ♥ myste en massa. 
Oj vad klockan rinner iväg, nu blir de sängen så vi orkar med allt bus imorgon. 

Bilder från kalaset.

Dessa toppen bilder är tagna från Jessi.
Den goda tårtan.
Kalas fika.
Loie i full gång med paket öppnandet.
Penny hjäpte till att öppna.
De lilla tjejgänget hihi.
Bästa tjejkompisen Alwa-Li

Grattis Loie på födelsedagen!

Blev ingen tripp till Strömpilen, brev en tripp till Loies 1år kalas istället.
Fick en sen inbjudan men lika glad för de blev vi. Vart bara en aning stressat, men allt löser sig sa kärringen och sket i poolen! haha.
De bjöds på en massa gofika och fina partyhattar. Alla barnen vart så söta. Får sno bilder i vanlig ordning fån alla mammors bloggar så nu får se hur kul och mysigt vi hade det.
7 barn + 7 mammor... de var livat och bus non stop. Penny vart så trött på slutet att hon däckade sittandes i mitt knä. Mysungen våran ♥ När hon vaknade och inståg att vi fortfarande var kvar på kalaset, vart hon genast pigg och ville leka mera.
Penny somnade i sin säng själv i kväll igen, fick lägga ner henne flera gånger men hon fattade galoppen och somnade, blir lika glad varje gång de funkar :).
Imorgon har jag planer för oss mammor och de bjuds på fint väder :P

Jag klarar de, vi klarade de!

God morgon. Vete tusan vad jag och Penny ska hitta på idag, vi ska nog allt dra ner på Strömpilen och kolla in sommar kläderna. Hoppas jag hittar något till mig själv denna gång, brukar ju aldrig bli så men denna gång är de min tur, de känner jag på mig :).
Måste bara få dricka en massa kaffe så man är riktigt pigg och glad. Två nätter i rad nu har Penny somnat i sin säng, utan att vi gungat henne i famnen innan. Men de har tagit tid och de tar på tålamodet. Hon ställer sig upp i sängen,kastar tutten, men jag sitter bredvid och lägger ner henne varje gång hon ställer sig upp. Vart väl en miljongånger innan hon somnade. Men jag klara de, jag tog inte upp henne och vyssa henne till sömns, jag är bäst :D. (Brukar ta upp henne när hon börjar fejk gråta, hon vet precis hur man ska göra för att mamma hjärtat ska smälta. hihi)
Hon blev inte ledsen bara arg, och fejk grinade några gånger men hon fattade snart att de är inte lönt mamma kommer inte ge med sig och ta upp mig! Om vi fortsätter så här kanske man bara kan lägga ner henne och hon fattar att "Ligger jag här ska jag sova". Hoppas :). Skulle inte kunna lämna henne ensam i sovrummet då skulle hon börja stor gråta på riktigt. Men att jag ligger i sängen tätt in till eller sitter bredvid så hon ser mej funkar bra, för både Penny och mig :). Sen har vi ju vyssan tassar på sängen så man kan gunga sängen lite, när hon bökar förmycket, de är toppen.

Älskat denna bild. Mina ♥

Tisdag.

Marie,Wille och mamma kom på besök idag. Marie och Wille hade köpt en jätte tuff jacka,glajjor och rosa jeans till Penny ♥ Hon vart så tuff i kläderna. Tusen tack. Och mamma hade med sig jordgubbar och glass, kunde nästan tro att de var Pennys födelsedag. Fina ni är.
Efter besöket kom Marianas Steve och plockade upp mig och Penny och körde oss till Emmy där de väntades riktigt goda pajer och även riktigt trevligt mammor och fina barn, ni förgyller våran dag ♥.
Tack för idag allihopa.
'
Alla vi barn hos Emmy ♥ (Bilden är även tagen från Emmy).

Gårdagen var helt underbar.

Vi började dagen med att åka bussen ner till stan. Penny somnade i mitt knä. Vilket var tur för hon hade blivit måttligt less på att vänta på våran tur inne på banken. Huvva tycker inte om att vänta. Fick min andra bankdosa gratis, jag har sådan tur. Gillar personalen på Swedbank.
Efter vi var klara inne på banken tog vi en runda på stan, Penny vaknade lite lagomt inne på H&M, hon lekte med klädställningar och skulle ta i allt.
Efter lite shopping till Penny så mötte vi upp tjejerna vid Pressbyrån och gick till Gamlia. Uppförs backen var inget att leka med för en stackar otränad kropp som min, plus klackskor! haha.
Efter vi varit på gamlia gick vi ner till stan. Där efter gick jag och Penny hem till Mariana med familj. Dem har skaffat en ny lite plutte valp. Super söt.
Vi beställde pizza och satt ute och åt. Hundarna var lösa och lekte, barnen busade och vi föräldrar snackade skit. En riktigt skön kväll.
Jag fick mycket motion igår, vilket gillades. Och att få vara ute hela dagen var underbar, nu hoppas vi vädret håller i sig så vi får många fler dagar ute i solen.
(Bilderna från gamlia är tagna från Emmys blogg, och kvällens bilder är tagna från Marianas blogg)
Ska försöka fixa en nya kamera laddare så jag med kan ta egna bilder :).

Söndag.

I lördags var vi ute i Kassjö och fikade världens godaste rabarbetspaj m.m.
Farfar folk med familj var där samt gammel farmor Berit. Roligt att träffa alla. Höll i Rutan en stund, så mysigt. Men här väntas de med Syskon till lilla P. haha.
Idag gar vi varit runt på lite affärer, köpte en leksaks back till Penny på Jysk. Riktigt stor och rymlig. Våran är rosa med lila. (Bilden är googlad).
har även varit ute med gåvagnen. Penny börjar bli haj på de dära nu. Även duktig på att styra sin egen stora vagn.
Vi har även haft fin besök ikväll.
Kollade ut genom fönstret och ser en lös nakenhund. Kollade lite längre bort och där ser jag Jessi med familj. Dem hade varit och köpt barnmöbler här i krokarna så de kom på spontan besök, vilket gillades :).
Nu ska jag platta håret så jag slipper fixa med de imorgon. För imorgon ska vi ner på stan, fixa en ny bank dosa sedan blir de att dra till Gamlia. Kolla in djuren och kanske smaka på dem haha.

Signe fryser när de blåser.

Finaste syster var på besök igår. Även Eric och Helena med bebis, och sedan kom Maria och Petri, drog på jobb festen och hade de super trevligt.
Vi satt ute och solade, blev ganska kallt när de började stor blåsa.
Signe som är känslig av sig ville in, men jag klädde på henne Pennys jacka och sen gick de att vara ute.
Myser i solen.
Syrran tycker att Signe är vart lik Yoda. Stackar vackra Signe, inte alls lik honom ♥
(Bilderna är tagna från systers blogg).

Jobb fest+Fotboll.

Ikväll blir de jobb fest. Ska äta middag med hela Brukarkooperativet på Droskan. Men jag ska då vara hemma innan kl 21 för jag och Penny ska se matchen. Fast jag kanske blir ensam, Penny brukar ju sova i tid, men hon kan ju ha struliga nätter och då får hon allt se fotbollen med mig :P.
Pennys Serige boddy ska på och mamma tar sverige mössan haha.
HEJJJA SVERIGE!

Vilka fina fat.

Nu när man får sova på nätterna och inte lider av huvudvärk så orkar man så mycket mera.
Mitt nya intresse är att baka, jag bakar mer än bra haha. Men gott blir de och de är som sagt de som räknas.
Inväntar Mariana med Familj, så de ska få smaka min hallontårta som strax är klar.
Sedan kanske jag slänger ihop lite chokladbollar, min favorit.
Nu vet jag vad jag önskar mig när jag fyller år, Ett trevånings kakfat och en tårtkupa på fot, finns på Lagerhaus. Hur fina är inte dem? ♥
Penny somnade precis, ska se om jag kan vispa grädde eller utmanar man ödet då? haha.

Äventyrsparken.

Vilken underbar dag vi haft.
Emmy och Theo kom på besök. Vi började hänga i äventyrs lekparken vilket barnen gillade skarpt. Dock fanns de inte så mycket saker de kunde leka med på själva parken förutom att äta en massa sand och annat gott. Theo gillade bark, han satt och sög på barkbit som en riktig karl haha.
Signe följde även hon med till lekparken. Många små barn ville klappa, de tyckte hon var sådär men snäll som hon är låter hon sig klappas.
Detta måste göras om. Tar med kaffe och bullar nästa gång och stannar längre :).
När de kära sällskapet farit hem åkte jag och David till din nya lilla familjen. Myste lite med bebisen och pratade strunt. Sedan storhandlade vi på Icamaxi. Penny somnade i bilen, en riktigt trött tjej. Hon sov bara en gång idag, då en halv timme och sedan en 15 min i bilen på vägen till Kassjö men de räknas inte :P. Penny börjar bli en stor flicka.
Bilderna tagna från Emmy.
Just ja Imorgon kommer Mariana med familj hit, vi ska färga håret på varandra, vilket behövs om man ser bilden ovan haha. Snacka om utväxt!
Kommer bli blond och sommar fin. Tack för idag ♥

Tivoli.

Igår var vi på tivolit som är i stan.
Vi var där med Sötaste Theo och mamma Emmy samt en liten kusin.
Vi åkte allt en liten karusell, luftballongen. Penny var lite rädd, men hon fick både krama om mig och Emmy hihi.
Avslutade med pizza.
Penny somnade i bilen på vägen hem, hon fick vara med och se mycket den dagen.
Tack för en fin dag.
Emmy gjorde riktigt fint med bilderna hon tog. Lånade dem från hennes blogg.

Lill ylarn.

När vi kom hem idag sa våran granne att Signe har ylat massor idag. Jag trodde han menade att hon hade skällt mycket, då han inte kan svenska så bra.
Satte På Signe kopplet och satte henne ute på altanen. Hörde hur glassbilen snurra runt här på området och spelade sin melodi var av Signe svarade med att sitta och yla som en varg, haha fasen vad jag skrattade.. såg så otroligt roligt ut.
Hon har aldrig gjort de, kanske är nått i glassbilens melodi som gör att hon reagerar.
Finaste hunden i stan ♥

Pennys lilla kusin.

Den lilla familjen, haha!
Sötis.
Lilla dockan ♥

De finaste vi har, du är helt underbar!

Bilderna är tagna för dryga månaden sen.

Så fin.

Här är en bild på underverket.
Jag tycker om ska heta Sofina ♥ de skulle passa yppeligt till denna skönhet.
Nu blev man nästan sugen på en bebis till haha. Men att vara gravid igen känns inge lockande, att släpa runt på 90 pannor var inte rockligt vill jag lova haha. Men de är tur att kilona försvann snabbt och inte bet sig fast.

Som sagt man ser vem som är mamman till denna lilla docka ♥

Igår fick Penny sin kusin.

Så otroligt söt.
Hon är så liten, lilla dockan.
David glömde ta bilder på skönheten så har inget att visa er nu, men de är en mini Helena :).
Penny är ingen bebis längre :( hon är stora flickan. Känns så konstigt att se dem tillsammans... Penny vart på bara en sekund super stor.
Att vara på bb, var trist tyckte Penny. De som var roligt var att stå bredvid Helenas säng och hoppas och studsa och skrika och tjoa, haha. Är bra att de lever om lite där inne på rummet så inte lilla dockan blir ljud känslig :P.
Sen måste jag få skryta, denna natt har varit underbar. Penny somnade vid kl 20 och vaknade klockan 05 för mat sen sov hon till 09:15 helt otroligt. Nu ser man ena framtanden, den kommer ut mer och mer, spännande. snart blir man riktigt biten haha.
Nu frukost, och massa kaffe.

Min tårta.

Min tårta vart jätte god, kanske inte lika fin som jag hade tänkt men den blev mycket godare. Och de är smaken som räknas ;)

 

 


Busa med oss.

Någon som vill hänga med mig och penny imorgon på tivolit(om de fortfarande är kvar)? Och ta en fika på stan :).


Lördag.

Oj denna natt sov var, var inte alls rolig. Penny somnade som vanligt vid 19-20 men vaknade vid 00 och var ledsen. Somnade i famnen och sov i 5 min sen vaknade hon om hela tiden. Fick sedan vara uppe med henne till kl 03:30 sjukt trötta var vi.
Så hoppas denna natt bli bättre, Penny är fortfarande vaken.
Ser att framtänderna är påväg ut så inte konstigt att hon är vaken, gör säkert ont.
Vi mötte upp Mariana med familj och kollade på Beggade kläder hos en tjej, super fina... kom hem med en hel kasse med kläder till Penny. Massa Hello kitty m.m. Super nöjd.
Efter de åkte vi ut till Kassjö, där vi hade de trevligt. Åt godaste lassangen. Och nu är vi hemma och inväntar att Eric och Helena ska komma. Blir att spela Yatzy :P.
Trevlig lördags kväll på er.

10 månader blev vårat hjärta igår.

Tiden går så snabbt , den går så snabbt att jag inte hann med att de var den 7:de igår och Penny vart hela 10 månader.
Du är så vacker, vårat ♥.

Bus och tårtbakning.

Detta är inte min tårta, men i mina ögon kommer den se lika vacker ut. Vi får väl se senare, lägger upp en bild. haha.
Idag har lilla familjen varit på Busplaneten. Super mysigt, de var bara vi och 2 andra familjer på hela bus. Tyst och lugnt. Vi satt och pratade med ena familjen som jag är bekanta med via Tomtebos öppna förskola. Ett mycket trevligt par, som har en sån söt liten tjej på 9 månader. Hon är betydligt mindre än Pennsy, väger ca 7 kg. Mysigt att hålla henne :).
Nu håller jag på att baka en hallontårta , haha jag är ingen höjdare på att baka. Men vart så sugen på att baka någonting svårt haha. Annars är jag en jäkel på chokladbollar, de är min speciallite :D.

Snart är Pennys kusin här.

Finaste Helena. Bilden är tagen från FB. Har fler bilder, men orkar inte föra över dem ikväll.
Oj oj , de börjar närma sig. Bara fyra dagar kvar till beräknad BF, spännande.
Jag längtar, vill så gärna se hur den lilla flickan ser ut. Hoppas allt går bra. Jag gissar på att bebisen kommer på BF klockan fem, 05:00 på morgonen eller 17:00 på kvällen, eller ett de åker in någon av tiderna haha.
3418 g och 51 cm lång.
Får se hur mycket rätt jag senare.
LÄNGTAR ♥
Kommer inte våga hålla i den lilla, vet inte hur man gör längre. Känns som de var igår Penny kom, men en evighet sen hon var pytte liten. Ska bli mysigt att få gosa med en liten bebis.

Jag är frisk.

Var hos läkaren.
Han trodde de var spänning/stress huvundväk. Fick göra en massa olika tester så de känns bra att de inte verkar vara nån hjärnblödning/propp eller likande. Har sett två dagar i rad om folk som bara hade lite ont i huvudet och fått hjärnblödningar och stroke eller liknande. Huvva vart rädd. Men nu så ska jag se till att David ger mig massage haha. Och försöka stressa mindre.
Men nu vet ni att allt är i sin ordning.
Nu åter går jag till Mariana med familj, som är här och busar. Helena och Eric kommer snart.

Sova hela natten.

Känns så skönt nu, hoppas detta blir en rutin.
Penny har somnat 2 kvällar i rad klockan 8:30 en timme senare än vad hon brukat. Men då vaknar hon till vid 23:00 och vill ha välling sen sov hon hela hela natten igår. Och kvällarna innan har hon gnällt till och jag har puffat på hennes rumpa medans hon legat i sängen. Skönt, nu är de bara jag som själv ska kunna sova med huvudvärk och att de är varmt och jävligt haha, går inte att ha fönstret upp för de är alltid en fågel som kvittrar så jävla högt utan för, både jag och Penny vaknar. Och vaknar vi inte av de så vaknar Signe och fladdrar med sina öron och då vaknar Penny och sedan jag haha. Så fönstret för vara stängt.
Så nu håller vi tummarna att denna natt blir lika bra och att hon nu mera sover hela nätter, skulle vara så skönt.
Vad händer imorgon? Hoppas de blir bra väder, såg att de skulle bli skit väder men de skulle de även bli idag och hela dagen vart ju inte rengnig. Vill ut på en tur med barnvagnen och sedan busa. Så hör av er om ni är sugen på bus eller annat.

En underbar dag.

God morgon.
Vilken skön dag, eller de kommer kanske bli. Mysigt när David är hemma och de flesta är lediga mitt i veckan, lyx.
Igår var jag och Mariana med barnen på Busplaneten. Vart mycket bus och lek. Penny kan nu mera klättra ur lekhagen, haha så nu måste man ha super koll.
Efter vi varit på Bus så drog vi runt lite på Strömpilen och sedan till ÖB där vi mötte upp David. Åkte hem till oss och käkade middag allihopa.
Signe är som sagt i löpen och Bubben vart helt galet kär i henne, haha. Men han fick sitta ute för de var ett jäkla gnällande här inne, både från Signe som ville att bubben inte skulle sitta i bur, och Bubben som ville ut från buren. Signe låg på Steve hela tiden, hon är kär i Steve, helt galet har inte sett henne så på och klängig på en människa haha.
Vi var även ute, Didrik gick runt med Gåvagnen som en stor kille och Penny i sin gåstol haha.
En toppen dag med andra ord.
Fick super ont i huvudet på kvällen, vete tusan vad de är men håller de på såhär måste jag kolla upp de. Riktigt jobbigt att ha ont i huvudet.
Penny ♥ Didrik
Han går riktigt bra, Penny släpar mest fötterna när hon ska gå med vangen.
Mysan.
Hihi.
Glasast ♥

Helgen.

Kort och gott de har varit en mysig helg. Lite sömn men vad gör de när man har sån fin familj.
Varit ute i Kassjö och bakat gofika och myst. Stannade och såg BB finalen igår kväll, kom hem 23:30, var så trötta la oss på enaste gången.
Penny har fått massa fina Hello Kitty kläder m.m.
Ska försöka filma våran lilla papegoja som härmar allt, igår höll jag för munnen när jag hostade, och visst skulle hon göra likadant haha. Super kul.
Nu leker Penny med sin "Skrik mugg" haha... är ett jäkla liv här vill jag lova haha.
Får se vad  vi tar oss för idag, men ut ska vi iallfall, verkar bli bra väder får hoppas de håller i sig.

Huvudvärk, busplaneten?

Fortfarande denna nedrans huvudvärk.
Penny vaknade som vanligt i natt, fick kämpa för att få henne att somna om. Klocka var väl dif 3. Längtar tills hon kan sova hela nätter, och inte bli så där super ledsen och måsta komma upp och kramas. Har provat att låt henne ligga en stund men då blir de bara värre, och de gör bara ont i mamma hjärtat.
För ibalnd skriker hon och gråter till, men de är bara i sömnen.
Penny har varit en gnällig på morgonen, man ska hålla i och bära henne hela tiden. Sätter man ner henne gråter hon.  Men efter lunch tuppluren så var hon eller är fortfarande spidad, men nu är de I drömmarnas trädgård på tv, så jag får allt en liten paus. Haha.
Skulle vilja dra ner på Busplaneten så hon får busa av sig, men vet inte om mitt stackars huvud klarar av de. Lägger sig huvudvärken så blir de att vi drar dit. För här inne kan vi ju inte vara hela dagen. D¨åligt väder ute, måste skaffa galonbyxor till Penny så vi kan vara ute och leka när de är blött.
Snabb städade nyss, hade tänkt att låta skiten vara.. var så less, men jag fick som vanligt ett ryck och städade undan allt. Svårt att koppla av i ett kaos.
Nu blir de till att söka jobb i 15 min, innan barnprogrammet är slut, sen upp och hoppa och aktivera Snuggles :P.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!