Dukan dieten.

Har läst runt en massa idag och har kommit fram till att jag vill prova på Dukan dieten. Låter som ett bra sätt att gå ner i vikt, och nått jag skulle kunna följa. är tre eller fyra faser, först ska man bara äta protein och lättare mejeriprodukter, sen ska man tillägga grönsaker, sen kolhydrater m.m men de är längre fram. Är endå inte så förtjust i pasta. Älskar kött och sallad. Sen får man äta så mycket man vill, slipper gå hungrig. Ska köra på de nästan vecka, nån som vill haka på?

Go natt.

Ikväll var vi en sväng förbi farbror Eric och Helena.
Kollade på tv och tog de lugnt. Drog hem efter desperete housewifes, vart rätt sent. Fick Penny nyss att somna. Får se om hon sover för natten eller om jag måste vara uppe ett tag till. Vägde mig ikväll och hade gått ner 1,5 kg. Inte illa, men då köpte David hem godis så har ätit lite av de så har väl gått upp de jag gått ner haha. Om de finns gott hemma kan jag inte motstå. Ska säga till att de får inte komma in gotta innnan helgen. haha. Att tänka " jag tar bara en godis" de funkar ju aldrig. Tar man en så tar man snart två, och de leder tills slut att påsen är slut haha. Så lika bra att inte ta någon alls, men de går inte heller.
Nu är de iallafall Skenet bedrar på 7an.
Fick Precis ta upp en vaken Penny och få henne att somna om. Hoppas att hon börjar sova bättre snart. Vet inte vad som stör henne.
Näe nu blir de tv, tills jag vågar lägga mig. Jobbigt att somna och sen vakna på en gång av Penny. Så jag sitter uppe tills jag är säker :).

Varför blir man aldrig nöjd?

Varför blir man aldrig nöjd?
Jag vill ha tillbaka min gamla kropp. Men när jag väl hade min gammla kropp så var jag ändå inte nöjd. Då ville jag gå ner mer i vikt m.m.
Just nu skulle jag vara så nöjd om jag bara fick den.
Men hade jag fått min gamla kropp och gått i den nån vecka skulle jag väl inte vara nöjd för de haha. Illa de där. Men ska gå ner 10 kg iallafall. Men tar de sakta men säkert. Känner ingen stress eller press. Men allt önödigt godis och chokladbolle ätande är slut nu. Bara äta gott på helgen. De klarar jag. Sen promenader, ska minst bli en varje dag. Från och med imorgon. Idag har jag fått sova hyfsat bra. Penny väckte mig kl 2,3,4:30 matning, sen vara hon vaken en stund sen somnade hon om till 9. Vet inte riktigt varför hon skriker i sömnen. Men ger henne tutten sen somnar hon om. Jag gör inte de, igger vaken länge när jag väl håller på att somna vaknar hon igen. Så är inte så pigg på en promenad. Men de kanske blir en senare när David kommer hem, vi får se.
Hon somnade så bra där vid 20 tiden och vaknade inte förens kl 06, vad hände? haha. Jaja de blir nog bättre snart.
Dåligt med bilder i min blogg jag vet. Men snart så... Måste bara fixa ny kabel och laddare. Men jag får aldrig tummen ur känner ja haha.

Brist på sömn.

Sover så dåligt. Somnar sent, sen har Penny vaknat varje timma nästan. Hon gråter i sömnen, om man inte trycker in tutten så väcker hon sig själv tillslut. Hinner bara somna in sen upp igen. Huvva så trött jag är nu.
Mormor och moster sandra kom idag och hälsa på mig och Penny. Mycket uppskattat, men då kunde jag inte sova.. hade för mycket att prata om haha. Så nu är middagen klar efter David kommer hem ska jag nog ta mig en power nap. Penny sover nu, men hade för mycket att fixa med så kunde inte lägga mig. Sen har jag svårt att somna på dagen.
Brorsan ska operera sig imorgon, tror jag de var. Han ska knäcka käken på flera ställen så den blir bredare. Tror de var så... Huvva så han kommer inte kunna tugga på över en månad. Stackarn. Hoppas att går bra och att han får ett fantastiskt vacker leende nu :). Fast tandställningen måste ju bort med, haha. Huvva jag hade med tandställning. Hade tur och retur haha, de var inte alls kul att ha en järnkäkft när man var 13-15 år. Men jag är glad nu att jag hade de för raka tänder de har jag haha. David hade med tandställning, så förmodligen har inte Penny turen att få perfekta tänder. Visseligen hade jag inte de för sneda tänder utan för att jag tuggade snett, men en bonus var ju att tänderna vart rakare.
Hade tänkt att dra på badhuset med Maria och Sakarias idag, men är för trött för. Vill vara pigg och utvilad, om jag ska orkar plaska omkring med Penny. Så de får bli en annan dag.
Hörde försten att min morfar var lite sjuk, hoppas att är bra med dig och krya på dig. Tänker på dig. Vet ju att du läser min blogg dagligen så ville bara att du skulle veta att du är värdefull.
Nu ska jag hänga upp tvätten sen blir de middag, David är väl när som helst hemma.

Heldag på stan.

Tusen tack Sara för att du gjorde min blogg så fin.
Kom nyss hem, vi har sprungit på stan hela dagen. Var skyltsöndag idag, mycket folk, gick knappt att komma fram med barnvagnen. Åt pizza buffe och hade de mysigt. Drog sedan och storhandlade på Ica Maxi, så nu finns de mat vill jag lova. De ekade tomt i kylen igår haha.
Jag fick mig en klänning som jag ska ha på julafton och ett par babyrosa Uggs haha lätt de skönaste paret av alla uggs jag haft (säger så varje gång) Köper ett par varje år, de blir så slitna att man måsta kasta dem efter en vinter. Om man köper B versonerna haha.
Nu ska jag mysa med Penny, som Har varit så glad idag... skrattat och pratat i vagnen hela dagen. Mys ungen min. Nu ska David på BIO.. med Eric och Helena, jag fick nöja mig med klänningen och skorna :). Är ingen bio människa, mycket mysigare att se film hemma i soffan med täcken och massa kuddar i soffan. Sen måste pyjamasen och allt gott vara framme. Ligga ner och se film går ju inte på bio och inte heller klä sig i mys pyjamasen haha.
Sen ikväll blir de te och go tekakerna :).

God dag!

Kom hem vid 23:30 kanske från Mariana igår, vart sent. Men fy vad trevligt vi hade, gick bara inte att fara hem haha. Somnade kanske vid 2, och Penny vaknade 04:30 och ville ha mat. Tidigt för att vara henne, efter maten var hon vaken till kl 07:00 och bara prata för fulla muggar, men somnade sen i sin säng mitt i allt prat. Blir tvär tyst haha.
Fick sova sen från kl 07:00 till 11. Behövde få sova. Vaknade och städade upp här hemma. Och tog mig en promenad med Penny och Signe. Vi gick den lite längre rundan, men fasen vad de blåste... sista biten så pep Signe, hon tyckte inte alls de var skönt i motvinden. Så då fick hon åka vagn med penny. Vart och skönt. Penny älskar att åka vagn och somnar snabbt. Älskar promenader. Men jag hade träningsskorna på mig i går när jag gick, och fick skavsår av RANG. Huvva, har inte gått in dom helt. Så idag fick jag gå med fin rosa crocs haha. Man ser så sliten ut när man går runt i sånna. Kan tänka mig att folk tänker  "- Den där mamman har säkert en kolik unge som bara skriker, och hon får säkert aldrig sova som hon ser ut. Och inte hinner hon ta på sig riktiga skor heller! stackars sate" haha så tänker de nog om mig när de såg mig på promenaden idag. Osminkad och håret uppsatt i en knut mitt på skallen.
Mariana är på väg hit med Didrik, vi ska ha tjejkväll idag med. Han inte prata om allt igår känndes de som, så vi skickar iväg karlarna idag igen haha. Men de blir de nog inte ledsna över haha.
Nu ska jag försöka gå ner lite i vikt känner ja, nu har orken kommit och är varken förkyld eller annat, så nu har jag inget att skylla på varför jag inte gå på långa promenader. Ska bara försöka äta lite bättre också, bara äta gott på helgen. Jag ska gå ner så är de bara och jag kommer lyckas :).
Trevlig fortsatt helg. Kram

Pappa David och farbror Eric.

Pappa David.
Farbror Eric
Pappa David och farbror Eric, back in the days.
Platsar i NHL?

På besök hos Mariana och Didirk

David körde mig och Penny till Mariana ikväll.  Han skulle hänga med grabbarna och jag ville ha lite tjejsnack haha. Kollar nu på Idol, innan de var vi ute med hundarna på en rast runda. Penny sover. Penny satt tidigare i hopp gungan haha. Hon var så lycklig, måste skaffa en sådan jag med.
Super snälla sliver Sara skulle hjälpa mig med min bloggs utseende, fattar mig inte på det. Haha. Nu ska jag kolla till min älskade bebis, så ni får ha en underbar kväll för de ska vi. Kram Nina

Vet inte riktigt hur man gör!

Haha har försökt fixa bloggens utseende själv, de går väl sådär. Så ser bloggen jätte konstig ut så vet ni vad de beror på.
Inte lätt.

Följ mig på Bloglovin.

Följ min blogg med Bloglovin

Penny har haft en sovdag.

Vaknade i vanlig tid vid kl 06, och matade penny. Hon var så pratglad, la henne i sängen under mobilen. Hon pratade så mycket och så högt i 10 minuter sen slockande hon, haha. Vart knäpp tyst. Kollade i ersättnings burken och såg då att jag hade så pass att de skulle räckte med en matning till. Hade då tänkt fylla på med ersättning i min lilla bruk. Sträckt mig för att nå paketet som står i skåpet ovanför kylskåpet. Till min stora förvåning var de inget ersättningspaket utan flingor. VA FASEN. Kom då på att jag inte hade kortet hemma och David är på jobbet. Ringde runt lite och de flesta var upptagna. Fick lite panik, men i värsta fall så hade David fått komma hem. Men tur jag har min hjärtevän Maria som ställer upp i ur och skur :). Ringde henne och hon skulle dra med sin mamma och Sakarias på Busplaneten. Hon frågade då om vi ville haka på, och de vill vi ju alltid. Så vi handlade ersättning på Maxi sen drog vi oss upp på Busis.
Penny den busen hon sov från kl 21 på kvällen till kl 06, sen somnade hon om och vaknade vid 09:30... Sedan somnade hon inne på Maxi igen vid 12 tiden. Vakna till uppe på busis och fick lite mat sen skulle hon sova igen. och vaknade kanske vid 14 tiden... hon sover så bra där, med allt liv och rörelser. haha. Vi kollade runt i affärer och då kan man inte vara vaken, sen i bilen går de ABSOLUT INTE att vara vaken. Hämtade ut mitt klädpaket idag, skönt med nya tröjor. När vi väl var hemma så prata hon som en tokmaja igen och var super pigg, tills hon prata sig så slut att hon blev gnällig. och somnade en stund. Sen en pratglad tjej igen... och matningar så somnade hon vid 21:00. Snacka om en sovar dag helt sjukt, trodde hon skulle vara vaken hela kvällen , men iof så är inte kvällen slut än haha. Hon har aktiva dagar då hon inte ska sova alls nästan, bara prata och skratta hela dagen. Och ibalnd kommer sov dagarna som idag.
Detta inlägg kanske vart lite luddigt haha. Hoppas de går att läsa. Föresten så kommer de komma bilder inom kort. Måste hitta den förbaskade sladden till kameran bara haha. Ska inte leta nu när Penny sover, är ju onödigt att väcka henne, haha.
Men som sagt tusen tack Maria för att du alltid finns där och hjälper mig och är en sådan underbar människa, är så glad att jag har dig i mitt liv. Bättre vän får man leta efter.
Ni alla andra är också fantastiska, men nu är det Maria jag vill hylla :).
God natt kram.

Oj glömde visst att ta bilder.

Oj glömde helt bort att ta bilder, haha.
Så jobbigt nu när jag måste ta med kameran och inte mobilen. Kan inte över föra bilder via mobilen på Davids dator. Har inte skaffat en laddare till min än.
Så de glöms lätt bort att ta bilder.
Men de var super trevligt att ha Mariana och lilla Didrik här. Bubben fick stanna hemma, kanske lika bra då vi hade Betty på kvälls besök. Och hon kan vara lite elak mot vissa hundar, haha.
Nu när jag tvättat soffan för andra gången, vägrar jag ha Betty i soffan, då hon löser så mycket hår. Men de var lättare sagt en gjort. Hon hoppa upp så fort hon fick chansen, och inte lyssnar hon på mig heller. Sa åt henne flera gånger de ända hon gjorde var att vända huvet till. Haha fick lyfta ner tung klumpen helatiden. Men de är inte så lätt för henne att veta, då hon brukar få vara i soffan. Och att Signe ligger och myser på en soffkudde gör inte saken bättre haha. Signe löser inge hår så hon får lov att vistas i soffan. Duktig hund!
Imgoron är de onsdag, inga planer.. förutom att de är Bonde söker fru på kvällen haha. De är ett måste. Missa dock Ensam mamma söker igår, då vi var och handlade. De är de ända programmen jag följer. Men missar jag nått så är det inte hela världen.
Skulle tagit mig till polisstationen för att hämta ut mitt nya leg, men får se när de blir. Känns så omständigt att ta bussen ner på stan, gå till stationen och sedan hem. Nej de får bli en dag då jag ändå ska ner på stan för att kika runt lite eller luncha lite.
Kollar på bilderna jag har på telen för en stund sen, och har glömt lägga in bilder då min morfar Sten även kallad gammel morfar var här på besök. Jättefina bilder då han håller i Penny. Och sen lite andra bilder som jag vill dela med mig av, men de får bli när jag får tummen ur och skaffar mig en ny sladd till datorn.
Oj vad jag svamlar känner jag, nu blir de lite tv häng sen sängen. Go natt.

Vänner till oss alla tre på besök.

Snart kommer Mariana och Didrik och lilla Bubben hit. De blir kaffe,bus och massa snack.
Uppdaterar senare med bilder.

Strumpor blev det idag.

Köpte dessa sockar idag. Finns inga skönare sockar, har även köpt tre pack med Hello Kitty sockarna. haha. Rekomenderas STARKT stl 35-39
Idag var en mysig dag. Mormor Ann-Eli kom och plockde upp oss vid lunch tid. Drog ner på Strömpilen. Gick runt i affärer och tittade.
Vi drog upp på Busplaneten och drack kaffe och pratade strunt. När vi väl är där uppe så ser vi att Maria,Petri och Sakarias kommer. Vilken tajming. Vi snackade skit och satt i babys andelningen. Mysigt.
Drog och storhandlade sen jag och David. Behövdes fanns knappt nått kvar i kylen.
Penny var jätte trött på affären, men när vi kom hem vart hon super pigg haha. Så David försöker lägga henne nu.
Tack för idag mamma, hade super trevligt.
Go natt kram.

Vågade äntligen se BF filmen.

Var hos farfar Folke m.fl och käkade middag.
Super gott, vart lax och potatis. Måste göra de hemma nån dag, så god sås, skulle nog kunna äta den till ALLT haha.
Davids farmor Berit, farbro Eric och Helena var med där.
Så vi passa på att ta grupp bild på oss alla , blir nog super bra bilder. Får lägga upp senare. Sen var alla 3 hundarna med på ett hörn haha. Var inte så lätt att ha de liggandes fint och stilla. Penny vart så sömnig att hon somnade, men vad gör de :).
Vi lånade deras filmkamera när vi var på förlossningen, så ikväll samlade jag mot till mig och såg på alla filmerna David lyckades spela in. Haha var inte så farligt som jag trodde. Han hade lyckas att inte filma någon av alla min 100 kräkningar och sen filma vi inte på slutet när Penny kom ut, då de bara var 4 min kvar på kameran då. Hade bara batteri för 1 timmes filmning.
Så den värsta biten som David säger då jag lät som en ZOMBIE, och som att jag skulle dö vart inte med haha. Tur de. Skrek inte allt typ mest bara åma mig och gnydde.
Men vi filmade när Penny hade kommit ut och låg på mitt bröst, men då skulle BM slänga fram LIVITS TRÄD haha, "-Titta David livets träd" hör lite i filmen hur David halft fick en kräkbit i halsen hahaha. Sen säger hon samma sak till mig men jag svara " Jag kan se på filmen sen" haha inte så peppad. Finns ju inget vackert med en förlossning, visst när hon ligger på ens bröst sen är så myigt och fint. Men allt kräka,all smärta och att man dessutom ser ut som en valross, herregud vilka lår jag hade. Är faktist ingen vacker syn, och denna vidriga trosa och blöja.
Lite roligt i filmen när jag säger till David  efter jag nyss spytt och haft en värk på de, "-David hämta nån nu tror vattnet gick" hon kom in och undersökte mig, visa sig att vattnet inte hade gått. Så jag säger "- Så du menar då att jag kissa på mig?" och skrattar efteråt, haha. De var inte nådigt att sitta upp ha dödensvärkar och spy på de, vilket jävla tryck i hela kroppen inte så konstigt att de blev som de blev.
Så nu Maria får du se min film, var inte bara spya man fick se som jag trodde. Tur som sagt att slutet inte filmades, då hade jag nog aldrig vågat göra om detta igen haha.

Underbar kväll.

Penny och Didrik håller handen på första daten hihi.
Soff häng
Steve blev tvilling pappa för en stund.
Tror även Bubben och Signe vart lite små förälskade. (Samma
ras på dem bara de att Bubben är en aning mindre än Signe, Signe
är en stor tjej.)
Tack för en underbar kväll. Jag och Mariana snackade gammla minnen och hade de super mysigt. Roligt att träffas igen efter så många år. Vi var alltid med varann, bästisar från  7-9 på högstadiet.
Bilderna är tagna från Marianas blogg. Ni hittar hennes blogg under länkar.
Nu blir de sängen, go natt kram.

Trevlig Helg!

Igår drog jag med mig farbror Eric till H&M för att köpa klädeer till David. Super bra att de är tvillingar för då ser man hur saker sitter haha.
Så de vart ett linne och en fin tröja, som han skulle få i julklapp men varken jag eller David kunnde hålla oss så han fick öppa de igår haha. Men han har ändå inga kläder så de var bra. Så han kan vara fin på jul eller innan. Måste hitta något till mig själv, men de är för svårt just nu när kroppen är som en degklump haha.
Men vi hade de mysigt med Helena och Eric igår iallafall.
Nu ikväll ska jag åka och hälsa på Mariana en barndomsvän som jag inte träffat på länge. Hon har dess utom fått en son Didrik bara 2 veckor innan Penny anlände , vad är oddsen :D?
Så vi ska hänga där ikväll jag och Penny.
David ska hänga med grabbarna.
Marana och Didrik.
Trevlig helg på er kram.

Tvättat soffan, skönt!

Just tvättat klart soffodralen.
Nu kommer soffan vara ren från allt kaffe spill, och allt skit. Men tar ju sån tid att torrkas. Ser nu att de skulle vara super fint att ha en vit soffa, när jag tagit av alla fodrlen. Men rätt opraktiskt om man har barn, lär ju inte vara vit så länge. haha.
Synd att jag inte kan använda min dator, för kan inte föra över bilder från mobilen via bluetooth på Davids dator. Förstår inte varför så han har de på sin med.
Men nått fel är de, eller blir de när jag ska försöka föra över. Men ska kolla in laddarna ikväll annars måste jag iväg och köpa en ny laddare när löningen kommer. Tack för alla svar föresten. Ska kolla om de finns billigt.
Mamma var förbi en stund, drack kaffe i varnlig ordning och prata om allt möjligt. Trevligt.
Nu ska jag slänga in potatisgratängen i ugnen så vi får någon middag idag.
Huvva så mörk de börjar bli, ska ta en promenad senare ikväll hade jag tänkt. Får se om jag får med David och Penny med, mysigt att kolla in alla hus och prata om vad man själv tycker är fint och vad man vill ha senare när de är vår tur att skaffa villa. Älskar att gå och drömma...
Penny vrider sig skit mycket nu och kan bli riktigt förbannad i sängen, provade om de var på magen hon försökte vrida sig till, och visst var de det. För när jag hade vänt henne på mage så slocknade hon på 2 sek.. haha helt galet. Men fy vad obehagligt. Är helt ok att sova så när jag är vaken, men skulle inte våga ha henne så på nätterna. En annan sak när hon kan vrida sig själv åt alla håll då kan man ju inget göra men nu, nej nej... mamma är för rädd :).
Men vände henne på sidan igen nu, då hon gnällde till och hon fortsatte att sova.
Hon har inte samma aptit nu, ätit dåligt idag, vet inte om de är efter vaccinationen eller om de bara är så, men hon är tröttare och äter lite mindre. Visst äter hon men som sagt mindre än annars, hon brukar vara en STOOOR ätare haha.
Ska försöka komma ihåg att ta bilder med vanliga kameran så jag kan lägga upp lite, ser så tråkigt ut utan bilder.
Vad ska ni hitta på ikväll?

Busplaneten.

Idag kom underbara Maria med bilen och plockade upp mig och Penny.
Vi drog ner på Busplaneten och lunchade lite och busade.
Penny sov mest hela tiden, men Sakarias var på G. Jag kröp på alla fyra i lekhagen och lekte följa John med Sakarias, haha super kul. Längtar så tills Penny börjar krypa. Maria höll i Penny medans jag kröp med arslet i vädret, och Maria var bara tvungen att påpeka mitt stora arsle. -Titta Penny på mammas stora arsel! haha.
Super bra sälle att bara hänga på, slipper städa bort hela mitt hem när Sakarias ska komma på besök. Vill ju inte att han äter upp eller gör sig illa på något. Han är snabb den räven haha.
Vill vara där alla dagar. Gratis inträde för oss alla, allt som kostar är en kopp kaffe för 19:- ink påstår! inte illa.
När David kom hem så drog vi och storhandlade på Ica Maxi. Hade fasen ingenting kvar i kylen förutom en stackars sönder klämd kaviarstub.
Köpte hem en stor rostbiff som jag har haft i ugnen ikväll, stekte potatis och gjorde en supergod sås . David får en lyxig lunch på jobbet imorgon med andra ord.
Just ja, min dator skulle jag berätta om. Älskar min dator, liten smidig och blir aldrig varm. David glömmer alltid att dra ut laddaren till datorn när den är fullladdad så stackars batteriet är urkast. Måste ha i laddaren hela tiden nu mera. Men när jag väl såg att batteri nivån var dålig, och hade sladden i fatta jag inget. Sen ser jag att laddningens sladdens, ja stora klump inte lyser. Vaddå kan den ha brunnit? Så nu är min dator död... kan inte laddaden stackarn!
Så ska kolla om jag har nån gammal laddare till någon av de andra datorerna som funkar till min annars måste jag köpa en nya. Men har fått för mig att de är skit dyrt. Men nu är de bara de att alla gamla data saker är längst in längst upp på loftet i förrådet och känns inte så lockande att gå ut dit i kylan och försöla leka gummi kvinnan. Huvva, ingen stege, får balansera på nån bänk och hänga och jävlas. Nej tack.
Oj vad långt detta in lägg blev. Men nu har jag fått skriva av mig lite av de mesta.
Om de är någon som vill följa med på Busplaneten och ta en kaffe och busa med barnen är de bara att hojta till :).
God natt kram.

BVC

Igår var vi på BVC för vaccineringen och mätning och vägning.
Vi valde bort ena vaccinet då jag hört många som blivit sjuka av just de. Och just de vaccinet fanns inte när vi var små , och vi har klarat oss hyfsat bra så varför skulle inte Penny göra de :).
Hur som hälst så vägde Penny nu 7326g och var 64 cm lång och är då 14 veckor. Stor tjejen min. BVC tanten tyckte Penny hade växt bra, och att hon för modligen inte kommer växa lika snabbt nu. blir ju som tungt om de ska gå i denna fart hela tiden haha. Men min lillabror vägde 10 kg vid 6 månaders ålder haha och de ska vi inte hoppas på, går nog min rygg av.
Idag har vi haft besök av Jennie Lee och Frank,Maria och Sakarias... snackade skit och hade de super trevligt. Nästa gång blir de busplaneten som äventyr :).
Penny har sovit bra idag och ikväll. Hon har somnat själv 2 gånger, REKORD! super skönt hon som pratar "aaammm, aaammm , ammm" och halv blundar och somnar på bara en liten stund. Låter super mysigt.
Nu blir de slö tittande på tv sen en tidig kväll.

Farsdag!

Davids första farsdag, inte illa.
Jag och Penny hade gjort frukost till pappa David, sedan fick han ett kort där de står " I pappas fot spår vill jag gå" Som jag och Penny hade gjort, med hennes fotavtryck i. Ett litet hemma pyssel vi slängde ihop. haha. Hade dock inget fint kort till tavlan så jag skrev fint på en ny trasa hahaha, Den fick han med. Så när vi använder denna trasa kommer de stå " Grattis pappa på farsdag önskar Penny och Signe" roligt.
Var förbi hos Petri och Maria, käkade pizza och hade de trevligt.
När vi kom hem såg vi Pirates of the Caribbean som nyss slutade, rätt bra film.
Nu blir de att sappa mellan alla tvkanaler och hoppas på att något kul program går.
Just ja imorgon ska jag och Penny till BVC på 3 månaders vaccination, fy vad läskigt. Hoppas hon inte få feber eller annat.
Sen ska de bli spännande att se vad hon väger, sist vi vägde henne vägde hon 59979, tror hon väger 70009 om inte mer nu. Sist vi kollade henne hade hon gått upp 510g på 2 veckor... och nu är de lite mer än 4 veckor sen vi kollade sist. Spännande.
God natt kram

God dag.

Idag klev vi upp tidigt. Vi myste och lillan låg framför tv en stund, Hon pratar som tusan och skrattar jätte mycket nu. Kan inte annat än att skratta själv, de är smittsamt :). Älskar hennes skratt.
Har dammsugat och dammtorkat idag och plocka undan lite skit. Skulle behöva rensa ut massa onödigt som bara tar plats i klädkammaren men de får bli en annan dag :). Måste köpa hem massa saker som jag vill ha, men väntar nog efter jul då de kanske är på rean. Ska införskaffa matbord snarast, vet nu vilket jag vill ha och David ville med ha de så nu blir de öntligen av.
Sen hissgardiner 5 st inte billigt, men fint :). Vet vilken matta jag vill ha men vet dock inte vilken färg vi ska välja så de får vänta. Men jag vill få i ordning nu, har ju som bott här ett tag utan gardiner och matbord haha. Men så går de när man har besluts ångest haha. Blir bara ljus och fint här inne utan gardiner haha.
Nu ska jag ta och göra mig klar för en lite promenad.

Mormor ligger steget före.

Nu är mamma på väg hit. Hon ska mysa med oss innan vi drar till pappa. Nu var de ett tag sen hon var här, men jag såg henne i lördags då hon var barnvakt en stund på kvället åt lilla P. Och de var uppskattat.
Nu blir de kaffe, och invänta mormor :).
Pennys mormor ligger steget föra med inhandlning av saker till Penny. Hon har köpt två wigglekart till Penny och en kompis haha. Kan väga upp till 100kg så jag kan köra ena med henne. super kul.

Skenet bedrar!

Men vad händer? Penny har skrattat hela dagen och hela kvällen, svårt att få henne att somna när hon bara ska ligga och prata och skratta när man kommer fram till sängen.
Har henne i famnen och hon somnar. Men så fort man lägger ner henne så är de som att de låter "PING" öppnar hon ögonen och är klarvaken. Tittar på mig och ger ifrån sig världens vacraste tandlösa leende haha. Kan inte annat än att skratta. Mycket mat begär hon nu på kvällarna. Nu sover hon äntligen, får se hur länge de vara bara. Har lyckas få henne att somna i 10 minuters omgångar. Vet inte riktigt vad de är som stör henne då hon inte är ledsen, utan bara vaknar och är klarvaken och ska "leka" konstigt de där.
Nu är de SKENET BEDRAR på kanal 7. haha de ska jag se med en kopp te. Hoppas på att lillan fortsätter att sova så jag får länga mig efter de pogramet. Go natt på er kram.
Vilken härlig kärring haha.

ID-kort.

Börjar inlägget med lite roliga bilder
(klick bara)
Pappa kom förbi strax efter kl 11 idag.
Vi drog till polisstationen för att göra ett nytt ID-kort till mig. Fy fasen säger jag bara , haha. Fick ta säkert 6 bilder... blundade på de 2 första. Log på de två andra.. och sen jaa vart man sjukt ful när man måste vara neutral och tråkig. Ända gången man får höra " skratta/le inte på bilden" försökte le lite för hur vacker blir man när man ska se ut som en surpuppa haha. Men de fick jag då inte. Men men de får bli som de blir.
Kom på att Penny med kanske skulle haft sig ett ID-kort om man ska flyga. Men kunde inte göra ett då mitt ID-kort hade gått ut så då måste jag vänta på att mitt kort blir klart sen göra hennes. Men såg på SAS hemsida att de inte behövdes hon åker på mig eller David. Men ska ringa dit för säkerthetens skull, kan ju inte åka utan henne haha.
Imorgon som sagt åker David på utbildning, och jag och Penny åker till morfar och sover över där. Signe sover hos moster Sandra då pappa inte tål hundar. Så de ska bli mysigt.
Vi lunchade även på polisstationen idag, maten var sådär. Gräddpyttipanna.
Gjorde super god mat idag, potais i ugnen och fläskkottletter, med beasås. Men var så inte hungrig. Åt 3 minipotatisar och en mini köttbit och en hård macka. drack dock massa kaffe. Har inte haft nån aptit på ett tag, är knas i magen känner ja.
Men lunchen kasta jag i mig för att jag inte skulle känna mig mätt eller tappa aptiten. Så den fick jag i mig. Har upptäckt att jag äter skit snabbt. Måste äta snabbt då man lagt Penny och man ska få äta ensamen, hinna innan hon vaknar eller ligger vaken och blir ledsen.
Kanske inte de bästa men de är då inte så lätt att äta med en bebis i knät :).
Har nyss hängt tvätt och städat upp här hemma.. lite små plock så nu ska jag se på tv och ta de lugnt. Trevlig fortsatt kväll på er :) Kram.

ALLT.

I helgen var Pennys farbror Daniel här som sagt. Vi var hos Helena och Eric på födelsedagsfika, Helena har fyllt hela 23 år.
Senare på lördags kvällen drog vi till Petri på maskeradfest. Super trevligt måste jag säga. Hellan var en bov och jag var Kat Von D, haha. Massa fake tattoos, jobbigt att ta bort dagen efter måste jag säga.
Men de var de värt.
Idag drog jag och Penny på öppna förskolan här på Tomtebo. Många trevliga mammor och gulliga barn och super skönt att de är så nära, tar kanske 2 min att gå.
Synd bara att de bara är på måndagar. Men då har man nått att se fram emot.
Imogon ska jag och pappa fixa nytt ID-kort till mig då mitt gått ut. Får se om vi lyckas..
David ska på utbildning med jobbet, de kommer vara i skeå. Så Hade tänkt att sova över i Degernäs från ond-tors .David kommer hem på torsdag.
Nu blir de ett kluddigt och luddigt inlägg men lite uppdatering kring vad som händer och ser :) Trevlig fortsatt kväll kram.

Penny leker i gåstolen.

Synd att den är sned vet inte hur man ändrar, men man får väl vrida på huvet om man vill kolla haha. bilden är lite semre kvalla och utdragen.

God morgon.

God morgon, idag är jag utvilad. Penny somnade vid 22 kanske och vaknade kl 06. Och nu somnade hon nyss igen så jag passar på att uppdatera här lite.
Igår var jag och Maria + barn hos Jennie Lee blev kaffe drickande och babyträff. Mysigt. Innan de hade jag och Maria vart en sväng på Obs området, kollat in utbudet på H&M och lite annat. Hitta bara 3pac mjuka,sköna,tjocka och fina Hello kitty sockar till mig själv på barn avdelningen haha. 35-39... måste köpa hem fler. Idag kommer Pennys farbror upp från Karlskrona , han ska vara här över helgen. Första gången han träffar Penny. Så de blir trevligt. Och på lördag är det Halloween fest, måste försöka hinna med att hitta de jag ska ha till festen.
Nu blir de kaffe och kolla på Vakna med the voice, älskar de!

Huvva.

Igår var vi förbi på Mc donalds, köpte med occ hamburgare och drog till Malin och Casper. Caspter fyllde år så vi firade han. Mycket trevligt alla var där.
Men när vi kom hem vart David helt slut, kl var bara strax innan 21. Han höll sig vaken till kl 22:00 sen la han sig. Jag kom och la mig strax efter de.
David tyckte de var kallt och började få frossa. Kände på hans panna och han hade feber. Penny vaknade varje timma.. av någon konstig anledning. Men tog upp henne sen somnade hon 2 min efter... men de var svårare för mig att komma till ro och somna. Vaknade av davids stonk och stön helatiden och var de inte han så var de Signe som ska komma och ligga och vara äckligt varm under täcket , eller penny. Sov 15 min sen vaknade jag helatiden. Gav David alvedon, strax efter de så satte han sig upp i sängen och sprang på toan... han spydde som en idiot. Fick kolla till han så han levde lät så fruktansvärt. Efter han var klar sa han " sådär ja nu kan jag fara på jobbet" haha, febern och allt bara försvann. David sa att dressingen på Big Biffen inte var nå bra. Så för hoppas de var nått i maten och inte magsjuka. Men de brukar vara jag som är sjuk och David som aldrig åker på nått. Så de var nog bara maten.
Penny sover 5-10 min sen vaknar hon helatiden, är super trött... men hon är inte ledsen så fattar inte vad de kan vara som stör hennes sömn så.
3 dagen med bara små sov pauser.. och inte få sova på natten , not nice! Men jag är förvånads värt pigg ändå, fattar inte vart jag får orken ifrån då man inte får sova.
Jaja. Jag som hade tänkt dra ner på stan för mammafika idag men vill inte riskera att smitta andra om de nu går nått, men de tror jag då inte. Sen ser man ju ut som 7 svaga år ha ha ( mammas fras).
Så detta lär bli en tråkig dag. Igår vart de ingen promenad heller då jag la ner Penny i vagnen så stor skrek hon, fick ta upp henne så slutade hon men så fort jag la ner henne så börja hon stor gråta som hon aldrig gör, bara mycket sällan. Så de var bara att gå in... väl inne när jag tagit av henne kläderna så slocknade hon, och då sov 15-20 min haha sen var de full rulle igen.
Och inge kaffe har man heller, vilken dag :D.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!