Ny flyttade.

Ja då har man flyttat, gud vad skönt. Trivs sååå himla bra. Känns som att bo i hus när man har uteplats och egen ingång... har dörrarna öppna, skit skönt. Måste bara skaffa nån grind eller nått så man slipper hålla koll på Signe så hon inte springer till nån granne :).
Har fått till de riktigt bra måste jag säga. Svårt att få digitalboxen att funger , väntar fortfarande på att få kanalerna.
Städade ur gamla lägenheten idag, men måste dit imorgon med för vi vart inte helt klara. Huvva så drygt de är... mina fötter mår inte alls bra, så dom ser ut... stora som elefant fötter. Gråter snart om jag ska behöva gå mera....
Blir bilder och annat sen skulle bara snabb uppdatera. Hoppas ni alla har de bra, och en sak till... så mycket som jag gjort nu och inte fött lillan så tror jag hon kommer stanna tiden ut haha...
Kram.

Flyttar in imorgon.

Flyttar imorgon, känns underbart!
Synd bara att jag inte är till så stor hjälp med flytten. Ska packa ner lite mera idag... men kartongerna har tagit slut haha så de blir lite svårt.
Huvva nu är de så varmt att jag orkar inte skriva mera, men då vet ni vad vi ska göra imorgon och denna helg , städa ur den gammla lägenheten m.m så har kanske inte tid till att uppdatera er på bloggen.
Ha de så trevligt så länge kram.

Storhandla.

Skulle behövas storhandla, men vi flyttar på fredag så känns inte så lönt att göra de innan. Men vi har ingen mat hemma nästan. fanns precis 2 varmkorvar kvar till lunchen, äter popcorn nu haha. Har packat ner lite mera idag och kastat en del. Nu är de snart flytt, ÄNTLIGEN!
Asså mina fötter mår inte bra, dem är stenhårda under och känns som jag går på sånna där konstiga inlägg som finns i vissa BH:ar med gele i haha snuskigt och sen gör de sjukt ont. vätskan verkar inte försvinna från fötterna, men nu är de inte långt kvar så jag får nog stå ut med de :).
ska försöka tvätta upp alla täcken och stora saker nu innan vi flyttar, har ju så bra med torrktumlare här och torrkskåp så de går snabbt :).
ska köpa torrktumlare och diskmaskin så snabbt vi kommer in i lägenheten typ :) skönt. kommer leva som en prinsessa :D.
nu blir de kaffe, kram.

Täcken.

Fick ett jätte fint täcke och lektäcke av Marie igår. Super fina verkligen,tusen tack igen. Idag kom en karl och hans dotter hit och köpte Davids fälgar. Toppen så slipper vi dra med dem i flytten.
Idag mår jag bra, bara såå trött. Ska vila nu en stund och hoppas man vaknar som en ny människa :).
Täcket, med en söt volang!
Lektäcket, super fint.

Underbara grannar.

Som jag skrivit tidigare så har vi världens sötaste grannar, trots att dom knappt kan svenska så gör dem sig förstodda genom att peka och visa och vissa ord kan dem.
Dem har kommit med nybakt bröd, hjälpt mig när jag vart ensam upp med tättkorgen, kommit med grillad fisk och vinkar alltid glatt när vi går förbi deras köksfönster :).
Igår plingade de på dörren och där stog mamman i familjen med den äldsta sonen, kankse är 22 . Han är dock väldigt bra på svenska för att ha bott här i 2 år , skulle inte kunna tro att de är så kort tid de bott här med tanke på hans svenska. Han frågade David om han visste vad de kunde vara för fel på en bil om den klickar när man kör den, m.m. Han skulle nämligen köpa bilen men visste inte om den var bra och undrade om David kunde följa med han och kolla på den idag, och visst ställde David upp. Så nyss åkte dem iväg... sonen mamman och david :). Dom har sett hur mycket bildelar och skit david har släpat hem och hjälpt david bära upp en motor m.m så de förstår väl att han kan mycket om bilar. Men som sagt vi svenskar skulle aldrig plinga på en granna och fråga om dom vill hjälpa till med att kolla ut om en bil är bra eller liknande, komma med bröd och saker... vi sverskar säger väl knappt hej till grannar man möter i trapp uppgången. Kommer sakna dessa söta grannar, hoppas vi får lika fina på de nya stället :).

19 dagar kvar, fatta?

Igår var de en jobbig dag för min stackars kropp. Efter gårdagens inlägg så fick jag som magknip i ryggen, och mensvärk känsla. Magen vart hårdare än vad de brukar blir, som att den stramade från sidorna mer. Vart skit hungrig och gjorde nudlar för de går snabbt.
Han äta hälften av nudlarna , sen fick jag springa till toan och spy upp skiten. Tänkte de är väl rötmånad nu så de kan ju vara de, men har inte spytt mera.
Detta höll i sig hela kvällen och natten. Idag är de lugnt, men får se om de börjar igen efter lunch tid. Riktigt jobbigt, är som att ha magknip i ryggen... en mildare variant. M en man blir på sånt dåligt humör av smärta och skit.
Marie ringde nyss och sa att hon och pappa gärna kommer förbi på kaffe, trevligt med lite sällskap :).
Signe längtar tills bebisen kommer, så hon får riktiga promenader och slipper ligga inne och sova bort dagarna :).
Ska gå med henne så mycket sen så jag går ner alla kilon, ska bli underbart. Men hon älskar verkligen sin nya bädd som vi inhadlade på Jysk på deras super sommar rea :).

3 veckor kvar.

Idag:

37 fulla veckor
20 dagar kvar

Nu får hon gärna komma, mina fötter lider verkligen och jag tar mig knappt upp ur soffan om jag ligger på divan delen.
Vilket jag måste göra så sitta rakt för magen att bli stenhård.
Haft mycket "mensvärk" i både rygg och mage, dryga små smärtor. Tycker de får lägga av nu, antingen ska de göra ont och hon ska ut annars kan jag väl få de lugnt och skönt i kroppen :).

fläkten går på högvarv här inne, riktigt varmt.
Vi såg Gullivers resor igår, rätt bra film :).

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, David är med Petri på hans jobb och fixar nått. Senare när han kommer hem har vi inga planer, får se vad dagen utvisar :).


Trevlig dag på er.


God morgon!

Var nyss ute med Signe, och känner hur varmt de är idag. Är mycket glad att de blåser lite annars hade man nog aldrig kunnat vara ute. Är de rekord idag eller är de bara jag som är gravid och tycker de är outhärdligt varmt? haha.
Hyrde film igår, vi såg Dilemma tror jag den hette. Rätt bra, blir bara galen när de blir för mycket skit och intrasslingar haha david höll på att krama sönder min hand/arm haha.
Måste berätta en rolig sak, eller jaa rätt så kul var  de allt. Jag och David kollade på kanal 10 där de mästar styrkan i olika saker, och då böjde en kille en stekpanna. David sa " jag måste prova" jag sa "- men då måste vi ju köpa en ny, de blir drygt" david sa "- haha men tror du att jag klarar de eller" Och David sprang och hämtade en stekpanna och jaaa lixförbannan ska han lyckas rulla ihop skiten haha... kunde inte sluta garva. Tur dom säljer billiga stekpanner på Biltema, 2 för 99:-.
Här har vi bildbevisen, haha!

Hos BM.

Kom nyss hem från BM.
vecka 36+5
sf:39-40 haha jag är enorm tydligen.
BM ringde en specialist för att kolla in min kurva, men hon tyckte de var lugnt då jag legat på den översta strecket helatiden.
kollade tappen och den var 1cm och var öppen 2 cm. och Bebisen är fixerad och långt nere så de var bra.
Tack pappa och Marie som körde dit mig, dom fick även höra hjärtljudet... Marie börja gråta haha känslig kvinna dedär :D.
Nu är jag super trött, ska kolla på tv och vila. skulle bara uppdatera innan :).

Torsdag.

Idag har jag sovit som en kratta, vakna vid 4:30 och kunde inte somna om, klev upp där någonstans för jag vart klar pigg. Såg lite på tv, och somnade om  vid 8 till 11... sedan somnade jag nån timma senare. Super trött har jag varit.
Men vid 17 tiden var vi hos pappa och Marie och firade Marie på hennes födelsedag, käkade västerbottenspaj och tårta och spelade kubb... super trevligt :).
Imorgon ska jag till BM och då ska vi kolla tappen om den är förändrad, spännande.
Nu ska jag se liar liar som går på 6an , lite små rolig film. uppdaterafr imorgon hur de gick hos BM. Go natt på er kram :).

Börjar bli pirrig!

Idag är nog den första dagen jag känner mig oroad, eller snarare pirrig. Har vart lugn som en filbunke, inte alls rädd för förlossningen m.m. Men nu när jag fått typ halta fram för att jag har så mycket foglossning, men de känns bara på högersidan, så börja jag tänka " att detta kan göra så ont, hur känns då en förlossningen" haha... skrämmande men spännande.
De kan ju verkligen häda när som helst, med tanke på att jag blivit stoppad. Men jag har då gått längre än vad dom trodde på förlossningen och vad jag trodde själv. Så nu är de lugnt för bebisen att titta ut, men hon får gärna stanna några dagar till :). Är inne och kollar på forum på familjeliv.se och där hör man om slemproppar och grejer som går på alla helatiden och bebisar bara proppar ut. Usch jag skulle nog bli rädd om de kom ut nån slemklump hahaha. Drömde föresten att vattnet gick, de var skit häftigt!  iallafall i drömmen. Så jag hoppas vattnet går och att dom slipper sticka hål på hinnan :).
Nu blir de en kopp hallonbladste och se lite tv, visst är de allt Livet på bb ikväll? missa inte de för guds skull :P.
Enda sen vi fick veta att vi väntar en flicka har jag velat köpa ett hårdband med rosett på, men hittar de ingenstans. Någon som vet vart man kan köpa detta hårband eller ett liknande?

Gnällkärring!

David började jobba igår, så sjukt trist jag har haft de här hemma. Snacka om ensamt.
Känner mig som en gnäll kärring, ont överallt och magen är drygare än jag vet inte vad. Känner mig fånge i mitt eget hem. gick ut med signe max 100 meter så hon fick göra av sig sen in igen. Stackar min lilla hund... Kan knappt sova om nätterna när magen är så hård och kramper i benen och i ryggen och i ljumskarna.... gnäll gnäll gnäll haha.
Snart är de över så de känns skönt. Nu måste jag lägga mig och sov en stund till, orkar inte hålla mig vaken. Galet.
Hoppas ni andra har de bra :)
Fått massa byxor och strumpisar av mamma tror de är i storlek 62.
En bärsele av mamma.
Och ett regnskydd av mamma.
Vet inte om jag lagt upp detta men gör de nu för säkerhetens skull. Fått mer kläder av mamma. Klänningar m.m i lite större storlekar men de är ner packat så de får ni sen sen :).

Hallonbladste!

Har börjat dricka hallonbladste nu, ska tydligen göra att man får en lättare födsel och att man läkar snabbare efteråt.
De ska inte göra så att man sätter igån en förlossning utan att de ska gå snabbare när de väl händer, många som fött på 3-4 timmar... så de låter ju inte alls dumt om de skulle funka. Maria Drack och hon födde på 3 timmar efter inskrivning så de önskar jag med :).
Skadar ju inte att prova.
Idag mår jag bra, de är som valigt som sagt (sd,hård mage). Känner mig bara mycket tyngre och tröttare. 28 dagar kvar, om man inte fåt tidigare. Känns som de börjar närma sig nu.... Längtar så mycket att de är galet. Drömmer om våran bebis varje kväll nästan och hon är bedårande vacker, frisk och underbar :).
Blir så sugen på att föda nu.
Nu blir de te och film trevlig kväll på er :).

Dagens magbilder m.m


Vecka 35+5

Badbollen.

posera av rang! haha

Gjort mig fin idag. Ansträngt mig lite iallafall haha.


Fet? haha.


haha, psykmärta!


Ni får ursäkta rörar och den trasiga spegeln, haha orkar inte lägga ner energi på skiten då vi ändå ska flytta :P. Vi kankse hinner vara med i programmet " how clean is your house?" innan vui flyttar haha. 

Idag blir de att kanske små rensa lite i hallen, men de får bli allt... de än bara några ynka saker i garderoberna så de ska gå snabbt.
en är de väl bara möbler kvar och tvspel och tv, datorer,kläder och sånna saker vi inte klarar oss utan så dom får inte packas ner i förväg... de är väl ändå dryga 2 veckor kvar tills flytta så :). Känns skönt att de mesta är ner packat och gjort.

Så vi inte slipper stressa dagarna innan.

Åhh vad jag skulle vilja ha en bra kamera, vill ta fina gravidbilder i svart vitt... vara naken typ men de ska bli vackra bilder. Får se om man kan göra svart vitt med min kamera, haha jag är så kass på tekniska prylar. Annars får jag dra till n¨ågon och klä av mig hahaha.


Näe nu orka jag inte sitta här mera, kramen.

Lite bilder.


Blöjtårtan + mjukisdjur

Tjejerna som överasskade mig med en baby shower. Jessica,Helena och Malin.

Jessica och Signe hänger haha.

Har packat i skötväskan, Signe skynda sig och hoppa ner i väskan. Hon trodde vi skulle åka någonstans och vill inte vara hemma ensamen haha.




Idag har vi inga planer, förutom att Eric och David ska till pappas jobb och blästra motorerna, om de nu stavas så haha.
De blåser ute idag, de tackar jag för... orka inte med värme varje dag... så en paus gör mig gott :).
Igår var vi hos Eric och Helena hela dagen nästan. Solade lite,fikade,åt och sedan filmkväll med glass och marränger, super mys.


Nu ska jag rasta hunden en snabbis och sen blir de kaffe, trevlig dag på er kram.

baby shower!

Igår efter vi hade vart hos Bm , kom mina kära vänner Helena,Malin och Jessica och överraskade mig med en baby shower :). Fick en jätte fin blöjtårta med nappar och gosedjur, fika. super gulligt.
Sedan fick jag med en påse med saker jag kan använda efter jag fått, som ettr ciggpaket, en snusdosa,öl och öronproppar haha... gud vad sugen jag vart på ciggpaketet! Men de ska jag vänta med haha.
Tack så mycket för en fin dag tjejer.
På kvällen kom Robin och Jinny förbi, kul att se dom innan dom alla åker idag till Spanien i 4 månader, kanske längre om de lyxas fixa jobb m.m. Hoppas ni får de underbart där borta och sola och bada från oss här hemma :).
Morfar och Maggan och mamma kom förbi senare, trevligt. De var inte igår jag träffade morfar och Maggan.
Var på ultraljud imorse föresten, allt såg superbra ut och bebisen vägde nu 2600 g och kommer förmodligen väga 3500 g fullgången. Så jag är nöjd.
Lägger upp bilder ikväll, är hos Helena och Eric.
Trevlig dag på er. Kram.

Hos BM idag.

Vecka 35+2

SF:37

ligger över den översta kurvan, min vanliga BM säger att jag har bara en stor livmoder, medans semester Bm idag tyckte jag skulle vikt uppskatta lill tjejen. Ska på Ul imorgon ändå så då hoppas jag på att få veta vikt. Men hade bara 30 så hoppas dom hinner se de.


Hon kollade även tappen, hemst försiktigt för att inte reta och hon trodde de var 1 cm fortfarande kanske lite mer men runt 1 fortfarande.

nu blir de pasta sallad sjukt hungrig..

Trevlig dag på er :)

Börjat att flyttpacka.

Igår köpte vi flyttkartonger på Biltema, mycket bra. Packat 9 låder redan med saker vi inte kommer använda innan flytt. Och sen har vi kastat en massa saker. Känns skönt att påbörja allt, flyttar ju som sagt den 29/7 så de är bra att börja i tid, med tanke på att bebisen kan komma när som helst :).

Idag har vi stor handlat, de behövdes. Sen har jag rensat i garderoberna.... helt slut... resten av kvällen blir att tillbringa i soffan och bara mysa.

Vi köpte även en golvfläkt på Biltema, åhh bästan investeringen på länge. Tror vi sov till kl 12:30 haha... eller vaknade flera gånger under natten på grund av min blåsa, men somnade snabbt om i de kalla sovrummet... behövde sömnen kände jag.

Imorgon ska vi till BM och mäta sf och lyssna på hjärtat m.m... ska kolla tappeb då också, se om jag fortfarande är bara öppen 1cm... eller om jag öppnat mig mera igen. Magen är inte nådig... basket boll och de trycker rätt bra neråt...


Näe nu orkar jag inte sitta upp mer idag.. trevlig kväll på er :) kram.

Usch för denna lägenhet!

Vrål kallt på vintern, och sjukt varmt på sommaren. Har öppnat alla fönster och dörrar men de är fortfarande 30 grader här inne, kvaft och jävligt!

Tur vi flyttar snart från denna vidiga lägenhet!

Igår var en inne dag, var så varmt och vi hade solat hela dagen innan så kroppen behövde vila, idag er se ut att vara molnigt fast varmt, får se vad vi hittar på. Nått kul vill jag göra iallafall, inte bara sitta inne :).

Skulle behövas storhandla men får se hur de blir med den saken :). Nu ska jag göra kaffe och ta mig en kall dusch... smälter, haha.


Trevlig dag på er.

Uppdatering.

Årkar inte sitta vid datorn i denna värme, så där av dålig uppdatering.
Mår bra men har fortfarande mycket sd och som mensvärk.
Super trött ocg vrål hungrig helatiden.
Ska göra mig klar sen vill jag doppa mig i nån sjö för detta funkar inte haha smälter bort här inne :).

Nu är vi hemma.

Fick åka hem vid 15-16 tiden idag. Dom kunde tydligen inte stoppa mig mera, så nu får vi se hur de går. Inte lönt att ligga kvar där, kan lika gära ligag hemma om dom ändå inte kan göra mera :). Men som sagt jag hade dragit till baka mig så jag är bara öppen 1 cm... i morse och innan vi åkte där ifrån. Men min mage är som en ballong jätte spänd helatiden och har molande värk där fram och i ryggen så, vi får se hur detta blir :).
Nu är ni lite uppdaterade, och nu ska jag lägga mig dör kvällen :). Men innan de så slänger jag in lite bilder, kanske inte dom bästa men så ni har nått att titta på , haha.
Go natt kram.
David vart så söt på denna bild, ser så liten och oskyldig ut :).
2 nätter utan någon sömn har satt sina spår haha.
?
Skev? haha.
En som kunde sova haha.
Blivande föräldrarna :).

Inlagd på förlossningen!

Tänkte bara uppdattera lite.
I fredags var jag och David hos hans bror och tjej och dolade på, min mage hade vart stenhård hela dagen, men de är inget ovanligt med tanke på alla mina sd.
 Men jag fick så tusans ont i mellangrädet, sist jag var hos semester BM sa hon att hon trodde huvudet var uppåt och att de kan vara de som smärtar.
Men jag ringde iallafall in till förlossningen för jag kunde knappt sitta av smärta.
 Visade sig att de var min riktiga BM som jobbade då och ville att jag skulle komma in på en koll. Så vi åkte dit och hon kände knappt innan jag sa "stopp stopp de gör ont inte så hårt" sen kollade hon tappet... och de visade sig att jag var 3 sm öppen och blödde... vilket jag inte alls hade känt så de kom som en chock.

Fick ligga över med brickanylsprutor och dropp... plus 2 sprutor för att barnets lungor ska moga bättre om den nu skulle komma.
Sov över en natt till..... första natten sov jag bara en timma... vart pigg av alla mediciner och hjälrtklappningar och allt vad man nu får.
 I natt fick jag en insomningstablett somnade vid 12 och vaknade vid 5...så nu försöker jag få mig trött igen, Men känner ingen sömnsbrist är hyfsat pigg.


Dom sa att jag skulle gå omkring idag och se vad som händer, haft mycket sd som sista brickanylen inte hjälpte för. och mensvärkkänsla i mage och rygg ... men tappen var 1,5 cm och 1-2 sentimetetr öppen så de har hjälpt lite, får se vad de visa idag då jag ska börja gå omskring. om de nu blir så... fan vill ha frisk luft får inte lämna detta rum och får bara gå upp om jag ska till toaletten, har sån träsmak i röven så ni anars inte haha.


Dom säger att bebisen kanske kommer imogon eller om en vecka eller kan de ta några väcker men förmodligen går jag inte helatiden ut. Och att jag kankse måset ligga inne tills bebisen kommer :S huvva de vill jag inte.
Snackade även med personalen på barn 4 igår och dom var väldigt lugnande, om barnt skulle komma nu så är de igen större fara då den väger kring 2kg känns bra.
Men sen vet man ju aldrig om de blir komplikationer, kan de lika gärna bli med en fullgången bebis.

På ett sätt vill jag få ut min lilla tjej nu och slippa denna mensvärk i rygg och mage + sd + värkar... orkar inte ha de så i flera veckor :S. då får de annars sluta helt om lillan ska vara kvar där inne :).

Hoppas bara jag får gå omkring idag, ta mig till ytterdörren iallafall för lite friskluft skulle sitta fint. och mina ben längtar att få röra på sig :).


Så ni alla där hemma kan vara lugnt, skulle hon mot allförmonad komma så ringer vi :).



Måste bara få klaga av mig, de är sånna toppen fina lokarer super fint känns som man bor på hotell, men fasen vad torrluft, dricker vatten helatiden... känns som man legat hos tandläkaren med sugen i munnen helatiden + dom där stora visa tussarna haha...

Näe trycker jag på lyxknappen för jag vill då ha kaffe, och sedan fråga om jag får gå lite "Håll tummarna" igår fick vi inte sätta mig i en rullstol ens och köra mig till ytterdörren för friskluft. Tankterna är håra där haha.


Älakar er!


Fågel jävel!

Haha måste bara berätta.
Är de bara jag som bli lättretlig av sömnbrist och värme?
Jag har fått sova i gärstrummet nu i några nätter för de är svalare där. Men har svårt att sova på grund av sd , kramper , värme m.m. Precis när jag väl fått somna så ska en fågel skrika utanför fönstret... den skriker helatiden... säkert parningsrop... men drygt som fan är det. Jag hasa mig ur sängen... leta upp Davids softarigun ... laddade skiten .. slet upp ballkongdörren, stog bara i troser och försökte hitta fågeljäveln men hitta den inte... kom på sen att jag har grannar... haha... hoppas ingen var ute eller såg mig stå där naken med en pistol i handen fladdrande näsborrar och mördarblick haha!

Skulle skjuta den jävel... eller kanske inte på men bredvid så han blir skiträdd och sticker... detta var igår. fågel väckte mig idag igen, men orkade verkligen inte kliva upp... men imorgon bitti då jävlar ska han få :D.

Är en djurvän, men man tar inte vad som helst :D.

Går ju inte att stänga fönsret heller för då brinner jag upp. Så vad ska man göra? haha.


bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!