Nyår

Vårat nyårs firande.
Jag jobbade till klockan 17, bytte snabbt om och sedan bar de av till Maria och Petri.
Vi vart bjuden på en super middag oxfile potatisgrattäng m.m och sedan världens godaste glass med blåbär och vitchoklad :).
Petri började jobba vid kl 22, och barna våra hade härjat i duschen och sedan hoppat i soffan hela kvällen så dem slocknade rätt snabbt.
Är som sagt hundvakt åt svärfars hund, Isa är så rädd för alla dessa smällare. Hon låg på toaletten och skakade. Vi satte på henne hörselskydd men de hjälpte inte. Hon somnade tillsslut i soffan. Vi åkte hem vid 11:30 så vi inte blir kvar hela natten då hunden var så rädd och jag skulle upp kl 05:30 för att jobba dagen där på.
Vi han hem, la Penny och Isa ville vara i sin bur på toaletten. Penny vaknade och jag gav välling, väl på 12 slaget läg jag i sängen med Penny och David satt med hunden på toaletten, han titta in i sovrummet för att ge oss en puss och önska oss ett gott nytt år haha. 
Fick knappt sova, var så sjukt mycket raketer som lös upp hela sovrummet, Penny vaknade av allt smällande. Men upp och hoppa bara. Varit sjukt trött på jobbet dessa dagar, har många dagar lediga nu, skönt när man är förkyld och känner att man har ont i kroppen, nån sjuka på g kanske. Bra att vara ledig. börjar igen på måndag :).
Nu ska jag och tokungen busa och dricka dricka en kanna kaffe :).
Ursäkta om inlägget blev rörigt men försöker skriva ner allt som hänt och samtidigt ha koll på allt här hemma haha. Men de blir nog bra!
Ni får följa oss på Instagram istället, Ninakarolina :). Där får ni se bilder.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!