Mamma älskar dig mest av allt.

Penny ute på promenaden idag.
Mysigt de ser ut, skulle med vilja ligga i en vagn och bli styrd omkring haha.
Rosa tjejen :)
Penny kommer bli en tummsugare, haha.
Busfrö.
Gullungen min.

Penny fick träffa farfar och sina små farbröder.

Helena ringde strax efter kl 15 och sa att hon skulle till Ersmark (Till Pennys farfar och farbröder) Så jag tänkte att jag och Penny hakar på och överraskar dem lite. Så David drog med dit efter jobbet. Käkade middag och hade de trevigt. Fick då höra att Berit (Davids farmor) inte fyller år imorgon utan nästa torsdag, haha. David läste " torsdag" på smset hans pappa skrev men han läste inte 6/10. Men de var ju tur vi fick veta de nu iallafall så vi inte kommer dit med blommer och med blader haha.
David låna hem en jävla massa Tom & Jerry filmer, så jag får stå ut med att se de med ikväll. Trodde de skulle var Bonde söker fru ikväll men de var de tydligen inte. VILKEN BESVIKELSE!
Penny sover som en stock så de kan bli en tidig kväll för mamma :).
Trevlig kväll.

Gjort mig vacker.

Penny sover, så jag har lite tid över till mig själv. Passar på att sminka mig och göra mat. Hinner även ta bilder och lägga upp på bloggen, inte illa haha.
Ryggen är mycket bättre nu, känner knappt av de. Bara då jag böjer mig. Men annars funkar de bra. Får hoppas de inte kommer tillbaka ikväll.
Vad hittar ni på en dag som denna? Själv har jag inga planer. Får se vad vi hittar på.
Nu ska jag kolla till maten och kolla klart på The talk på kanal 7, Gillar de programmet. Massa kärringar som snackar skit haha.
Kram.

Ryggskott?

Fy fasen vad ont jag har i ryggen.
Föresten somnade lillan vid 10:30 och sov till 04, sedan vaknade hon vid 06 och somnade om bara hon fick tutten. Så ingen vaken natt som jag trodde. Underbart.
Men åter till ryggen, skulle stänga av tv igår kväll. Vi har en strömbrytare under tvbänken så man måste ta sig ner på golvet för att stänga av skiten. Trodde inte jag skulle ta mig upp, säå mycket knviv hugg i ländryggen. Ryggen låser sig känns de som. Knivhuggen är så jävliga.. vågar knappt vrida och vända på mig. Hade kvar en alvedon i natt... men har inge flera kvar nu. Får fixa de snare. La mig på spikmattan i sängen.. de är super skönt. somnade på matten en stund. La mig åter på spikmattan eftrer lillan somnat efter matningen vid 04. Är mycket bättre i ryggen nu än vad de var men de är absolut inte bra. Huvva, att de ska bli så när man bär lillan, man håller henne i konstiga ställningar. Lyfter i och ur vagnen, ska lyfta med knäna/bena men de har jag då inte gjort, men de blir att tänka på lyften nu när ryggen är paj.
Idag har vi inga plander, ska försöka komma på vad vi ska köpa till Davids farmor som blir 85 år imorgon. Just de, ringde och beställde tid för faderskap, så att David står som pappa på Penny. Hade helt glömt bort de. Men vi fick en tid nästa tisdag, har hört att de är mycket konstiga fråger de ställer då man inte är gifta, nån som vet? Men de är bra de blir gjort nu, man vet ju aldrig om de händer mig nått och David inte står som pappa. Då har han inga rättigheter, då tar väl soc henne tills de är uträtt att de är han som är pappan och de kan ju ta ett tag. Så dettauper viktigt. Nu vill Penny ha mat kram.

Stor sovaren.

Idag kom mamma förbi på morgonen. Vi snackade skit och drack kaffe. Sedan på em åkte vi och överraskade Pennys morfar på jobbet. Han hade inte sett Penny på några veckor. Morfar tyckte Penny hade blivit stor, :). Älskar att göra spontana saker, hatar att planera haha.
Som när vi hitta denna lägenhet, vi sa upp våran dåvarande lägenhet utan att vi hittat en annan. Men vi kolla bara nån dag på hemnet.se och såg en lägenhet, åkte då snabbt dit och kollade... och där och då betämde vi oss att den skulle bli vår, snabba ryck. Och sen sa jag " David nu är de dags för en nybil"  bara nån dag efter så hade vi en ny bil hemma haha. Men vi har då inte gjort några dåliga köp. När vi var inne på elgiganten så kom david på att han ville ha en Iphone 4, när han väl skaffar den så passar jag på att byta upp mig jag med. Men jag tog ingen Ipone... vilket jag ångrar nu men hoppas då på att 5an kommer inom närmsta året och då får jag införskaffa den , haha. Penny har haft en riktig äta och sovar dag. Åt som en tok i morse och slocknade... sov en stund... sen åt hon innan vi drog till pappas jobb och slocknade... sov i bilbarnstolen i länge... sen mat igen och och somnade om.. och jaa nu sover hon som en stock. Lär väl vakna snart och ska ha mat, får se om hon somnar om och sover i natt eller om de blir en vaken natt då hon sovit bort nästan hela dagen. Vissa dagar är hon vaken nästan hela dagen andra sover hon bort.
Nu skriver jag för mycket tror inget blir riktigt samman hängande haha... Känner mig sjukt slö i huvudet. Så nu blir de tv tittande och mys. Trevlig fortsatt kväll :).

God morgon.

God morgon, Penny väckte mig och ville ha mat. Matade henne, hon skratta dom en tok efter maten haha. Somnade strax efteråt och vi ligger kvar i soffan då Davids larm snart sätter igång, vill inte att lillan vaknar på engång. Men när David klivit upp så tar vi och går in och läggar oss i sovrummet igen. Igår var vi hos Eric och Helena. Vi gick en mysig promenad och åt gott.
Penny var super nöjd hela dagen, antingen sov hon eller så låg hon vaken och tittade och skrattade.
De vart ett tag sen jag la upp en bild på mig själv :)
Mysan.
Vackraste!

Signe världens bästa barnvakt!

Signe är så fin, när Penny sover i våran säng på dagen så lägger sig signe nedanför hennes rumpa och myser. När Penny börjar vakna känner hon att nån ligger där och somnar då om på engång. Nu morgon myser helafamiljen i soffan, och Signe lägger sig bredvid lillasyster. Hon vaknade till och såg på Signe och då somnar hon om :) super mysiga.
Mys morgonen.
Hon växer så de knakar.
Älskar denna roliga mobil.
Gla skiten.
haha.

Älskar dig så mycket!

Bilder från igår kväll.
Mamma älskar dig mest av allt.
Svårt att fånga skratt på bild.
Underbarn.
Precis just nu, ligger lillan och sover på mig medans jag bloggar. Mysigt!

Fredags mys!

David drog nyss på jobbet och ska jobba ikväll med nån lastbil som måste bli klar. När han åkte så kom jag på att mitt snus var slut, fick lite smått panik. Tänkte ska jag måsta bege mig till bussen och åka och köpa. Men då ser jag en snusdosa under soffan, har sett den nån dag nu men aldrig orkat kasta den tänkt " ähh en tom dosa, tar och kastar den snart" men nu när jag äntligen ficktummen ur och böjde mig ner för att kasta bort den, visa det sig att den var full haha. Så nu har jag en full dosa, tyckte snusen tog fort slut. Men icket.
Penny sover, och sover och sover. äter mellan varven men hon har kommit in i en sov fas känns de som, bara vaken max en timma efter matningen om hon inte somnar mitt i maten.
Men hon växer så de knakar så kanske inte är så konstigt att hon blir trött :). Och allt skrattande och pratade tar nog på krafterna, sen ska hon ju ligga på mitt bröst och hålla upp huvudet helatiden, riktigt roligt nu ... gör nya saker för varje dag känns de som.
Hon skrattar så mycket när man gör pip ljud och petar henne på näsan, ska filma de nån dag så ni får se. Super gulligt.
Vad händer för er ikväll?
Själv är jag sugen på " fredags mys" film,chips,dip,godis ALLT haha, tjockisen i mig vill ha mat!
Trevlig helg.

God morgon, utvilad och glad!

God morgon, tänkte starta dagen med kaffe och lägga upp några bilder. Föresten sover hon jätte bra nu, vart helt chockad när hon vaknade kl 04:30 ungefär och ville ha mat då hade hon somnat vid 22:30 och då ätit innan de. Så jag får sova länge nu. Sen efter maten så somnade hon om och sen vaknade hon vid 8, fick mat sen var hon vaken och pratade med mamma. Skrattade och kräktes haha vilken blandning. Sen somnade hon om så nu sover hon och är mätt och belåten :).
Har hunnit med min daagliga morgon städning och nu bara ligger och myser i soffan med tv och dator och en varm kopp kaffe, de är så mysigt. Sen när lillan vaknar vill jag gå på en promenad, nu börjar hon vara bätte och jag med. Vädret är inte allt för dåligt idag, molningt men inge regn iallafall :).
Mys tjejen
Haha hon ligger ofta och visar fingret.
stark i nacken är hon också.
'
Blir hon inte en tumsugar så vet jag inte vad, ska alltid suga på hela näven haha.
De bara rinner dräggel. Hon kommer bli en riktig drägglare, får nog ha haklapp på helatiden :D.

En power nap av rang!

Idag har mamma vart här en stund innan hon skulle till läkaren. Vi drack kaffe och snackade skit. Mysigt.
Sen han David bara komma hem med Pizza och äta den sen göra sig klar sen skulle han på bio med jobbet och se filmen Jägarna 2.
Penny vart super trött och gnällig, men sätter jag mig på sängskanten och sitter och hoppar lite så slutar hon gnälla på 1 sec sen somnar hon. Så jag la henne i sängen, men då vaknade hon till lite så jag la mig mitt emot henne och andades och gungade henne lite... då somnade både hon och jag på en gång haha. Så jag har sovit kanske två timmar nu och hon sover fortfarande haha. Men hon vaknar snart och vill ha mat. Fasen vad skönt de var att sova på em, känner mig så lugn och skön i kroppen nu. Och kommer förhoppningsvis sova i natt med :). Men har vart svårt att sova med denna hosta så man får ta vara på sömnen när den faller in.
Nu blir de Bonde söker fru och kaffe, snart kommer väl David hem så han får mysa med Penny innan hon somnar för kvällen.
Föresten så fick jag henne att sova i spjälsängen i natt, men då på en kudde haha. Hon somnar i min famn efter alla måltider sen lägger jag henne i spjälsängen och hon sover så bra där :).
Näe nu måste jag sluta skriva och börja se på alla bönderna och deras sommar flirtar , trevlig kcäll på er :) puss.

Lite kläder som Penny fått.

De mesta kläderna Penny fått av mormor.
Kläder Penny har fått av morfar och Marie.
Ett gosedjur som man kan fälla ut så de blir en kudde och under kossan finns en fleece filt, och 2 boddys från Davids moster Susanne.
Kläder Penny fått av farmor och Micke.

De går inte alltid som man vill!


Sitter i babysittern.

PRUTT!

Försöker bajsa, TA III!

Bidde inge bajs!



Ensam vaken med min rethosta.

(Vet att de är tråkigt att läsa utan bilder, men de kommer snart. Måste bara få ork och tid)
David sover och snarkar som en tok, lillan sover och Signe sover. Jag är vaken med min ret hosta. Huvva, försöker leta huskurer för hosta haha, men alla förslag är lika dåliga. Dricker nu bara varmt vatten, har inge te kvar hemma och ingen honung heller. Tog lite bricanyl och nu känns de lite bättre i luftrören, förhoppningsvis slutar de versta snart så jag kan sova utan att väcka alla men min hosta.
Hostar fan så jag spyr, huvva.
Känns som vi börjar få lite rutin nu så Penny somnar i bra tid på kvällen. känns skönt. Men peppar peppar ta i trä ska inte säga så för då brukar de alltid vända haha!
Hade tänkt att ta en massa bilder på allt vi fått som sagt men de blir aldrig av, alltid nått annat som ska göras. Men jag ska jag lovar.
Sen ska jag ta mer nya bilder på Penny och lägga upp, för hon börjar bli så klar ser verkligen ut som hon är med när man pratar och vill titta sig omkring m.m. Sen har hon blivit så stor :). Måste införskaffa mig en våg, vill se om jag går ner eller om jag står stilla. Hoppas på nergång, men de blir svårt när man väger sig hos andra , för alla vågar visar så olika. Men brukar väga mig på BVC men de är ju så sällan man är där och jag vill veta nu :). Näe förkylningen lagt sig för oss allihopa så ska vi gå på våra mysiga kvälls promenader, och sen ska jag gå mer på dagen. Men som sagt de har vart regn sen har getingarna kommit som fan, och arga är dem nu på hösten. Sätter sig en och surrar nästan skriker... blir livrädd. Nån vacker dag blir man väl stucken! Granntanten var utanför våran uteplats för nån dag sen och spraya med nått som lukta illa... hann inte gå ut loch fråga vad hon gjorde, men de var säkert mot getingarna som är här omkring, för jag har inte fått in getingar i lägenheten sen hon var där ute . Skönt, kanske ska fråga henne om huskurer mot hosta också haha. Blir rädd när getingarna kommer in och är så förbannade dem är verkligen målsökande, skriker och flyger mot än. Är rädd att Penny blir stucken.
Näe nu får de vara färdig skrivet för ikväll, nu ska jag försöka... blir nog att sova i soffan för David snarkar så. Han är grymt förkyld nu. Blir skönt att somna till tv tittande, och lillan ska väl ha mat strax skulle jag tro så go natt puss.

Pennys morfar fyller år idag.

Grattis pappa på födeledagen.
Synd att man är så hostig och förkyld hade vart kul att åka ut till Degernäs på lite go fikan men känns inge kul att åka nu och kanske smitta resten av släkten.
Så får åka dit en annan dag och fira pappa.
Idag var mamma förbi en snabbis då hon hade vägarna förbi, drack kaffe och myste med Penny.
Fy fasen vilken hosta jag har, hostar så jag är nära på att spy varje gång, inte alls rolig vill jag lova. Men snoret har börja avta.
Penny är fortfarande snorig och hostig. Svårt att somna för henne med allt snor i vägen. Men hon är inte alls så gnällig, lite grann bara. Med tanke på allt skit så borde hon vara mer gnällig, men de är tur de. Mammas fina bebis, hon blir bara större och större för varje dag känns de som, måste ta vara på tiden :).
Nu ska jag passa på att städa lite när hon sover.

Lilla P och förkylningen.

En gnäll bebis av rang, som sagt hon är snorig och de sitter i halsen så hon hostar mycket . Hon är så trött men kan inte sova då de stör henne. Kan ju bara suga ur näsan och inte halsen. Hon kräktes nyss upp massa slem, de vart mycket bättre eftetåt och då somnade hon. Men hon vaknar bara en stund efter av snoret i halsen och näsan. Stackarn.
Men ger henne vatten lite då och då och de tycks bli bättre av de.
David jobba idag och kommer nog jobba hela helgen :(, jag som med ville ha lite helg med mys och lite sovmorgon men icket.
Får hoppas han blir klar med lastbilen idag så vi får hitta på nått kul. Igår kom han hem vid 19:30, så får se hur länge han orkar hålla på idag.
Nu sover hon äntligen, får se hur länge de vara denna gång. Nu ska jag passa på att dricka kaffe och se på tv i lugn och ro :)

Gamla vänner+städning.

Idag kom Anna förbi och hälsade på, har inte träffat henne på 3 år kanske. Helt galet, vi som var med varandra helatiden. Super bästisarna :D.
Men när jag vart tillsammans med David och började jobba så gick vi om varandra. Antingen jobbade hon eller så jobbade jag , hitta ingen ledig lucka för att ses. Men de känns så otroligt kul att nu när vi ses är de inte som att vi inte setts på så länge, har så mycket att prata om och allt. Super kul. Tack för idag Anna, min super fina vän.
Lillan har fått bajsa mängder så hon sover som en stock och är bara för nöjd. Men snorig som tusan, hittade inte sugen idag letade som fasen ... men för en timma sen letade jag i sängen och visst var den där... och sååå mycket bättre hon blev i näsan efter snoret var borta :).
Nu sa jag passa på att städa lite, golvet ser fan jordtrampat ut haha. Får skylla på att man vill ha de lite "shabby chic" och att de SKA se ut så, om nån kommer haha.
Ikväll vill jag gå på en mysig prommenad, har vart inne för många dagar nu... vart så snorig jag och lillan och sen har de vart så dåligt väder ändå. Men jag gick en liten bit idag när vi skulle möta Anna vid bussen så lite frisk luft har vi fått.
Näe nu som sagt blir de att ta tag i golvården haha... resten av lägenheten är städad, är just golvet som man inte hinner med. Vill ju inte starta dammsugaren när lillan just har somnat känns inte bra :)

Usch! för förkylning.

Usch så trött jag är. Jag är så förkyld, rinner bara snor och sen har jag lite ont i halsen,huvudet och kroppen. Penny fick jag knappt till att somna i natt, hon somnade vid 1. På kvällen så sov hon bara små stunder och vaknade av hunger och snor. Hon var så övertrött och gnällig. Fick sova till 5 sen upp och mata, sedan somnade jag om vid 07 och sen upp efter bara 30 min så man är helt slut. Och känner att kroppen behöver få sova för att bli frisk. Nu sover lillan och mamma hade tänkt att komma förbi så de blir toppen så får jag vila lite. Sjukt trist att vara förkyld men ännu värre att knapp kunna hålla sig vaken, huvudet värker som fasen och mina ögon spänner. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och invänta mamma :).
Tydligen några som är hemma och är sjuka på Davids jobb så de är säkert han som dragit hem skiten, haha. Han var med hängig igår... kände sig sjuk men han for på jobbet idag. Får se om han kommer hem tidigare eller om de gått över för han. Han brukar ju aldrig bli sjuk, som för nått åt sen när jag låg i 40 graders feber i en vecka och han sa efter jag blitt frisk " oj nu kommer de för mig" han fick feber men de varade bara några timmar den kvällen sen vart han frisk igen , haha.

Förkyld.

Nu går de jätte bra, både Penny och jag får sova om nätterna. Men hon vaknar av hosta och att hon är så förkyld.. mycket snor. Sen vill hon äta mera, men de är bara bra så blir lillan en stor tjej :). Tror de går nått så jag har ont i huvudet, men mest ont i ögonen. Om jag tittar åt sidan så stramar de i ögonen, vad kan de vara? jag har varit lite snorig men inte nu längre.
Ska försöka vila lite en stund och hoppas på att huvudvärken släpper. Sen ska jag pussa sönder lillans mysiga kinder :).

Snorig och hostig!

Mammas hjärta har fått hosta, och är snorig.

Bilderna är dock nån vecka gamla. Vaknade av att jag hör att hon ligger och hostar, gick upp och gjorde mat. När hon äter så så hör man hur snorig hon är när hon andas ur näsan. Lillskruttan min, ska köpa en snorsug idag. Inte en sån man suger själv i en slang och får ut snoret, huvvva! ska köpa den man klämmer på med handen så snoret sugs ut.
Klev upp kl 6, fick henne att somna vid 07:30. Hon är lite små gnällig idag men när hon fick rapas som hon ville och mysas lite med så somnde hon. När hon vaknade vid 6 så hade hon sovit från kl 1:30 sen förra matningen... så 4,5 timma de var inte dåligt. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, får se hur lillan mår. Men antingen kommer Maria och Sakarias hit idag igen, eller så kommer Pennys mormor. Kollade till Penny nyss, hon är så otroligt vacker :D, kan inte sluta titta på henne där hon ligger och suger på sin tutte. Ska vila lite framför tv nu med en kopp kaffe, puss.

BVC

Idag var vi på BVC, hon frågade hur allt hade gått och jag berätta om filmen där och att allt går bra. Min bm tyckte de lät bra och ska nog rekommendera de till föräldra grupperna. Låter ju bra. Hon hade iallafall gått upp till 4992 g och var 56 cm lång, stor tjejen våran.
Nu är hon 5 veckor och 1 dag... tiden går snabbt. Hon börjar bli mer vaken vill se sig om och tittar på tv ordentligt när man sätter henne framför en liten stund. Hon får ju inte få fyrkantiga ögon haha. Hon fick lite ont i magen ikväll och vart jätte rapig och grinig som tusan men när raparna kom upp så vart allt bra igen, hon kunde inte få i sig maten av alla rapar som var i vägen och de gjorde henne förbannad. Men tur de går över. Nu ska vi mysa lite sen hoppas jag på en super natt igen, så skönt.
Go natt puss.

Vilken kille.


UNDERBART, är så glad!

Detta är helt sjukt, Penny har vart nöjd hela dagen, då vi testade att göra de hon "säger" ( se blogg inlägget innan).
Hon har inte vart super ledsen ikväll, så vi måste gå om kring med henne i våra famnar tills hon somnar efter 1 timma typ. Och sen lägga ner henne i vagnen och sen vaknar hon på 15 min igen och så får man börja om... visseligen var hon uppe sent ikväll, men de spelar ingen roll om hon inte är ledsen. Hon har sovit nästan hela dagen så inte så konstigt att vi är uppe sent. Hon åt vid 23 och nyss gjorde hon "neh" gråten och jag gav henne mat igen och nu sover hon som en stock haha inge panikskrik inte. I vanliga fall hade jag nog inte gett henne mat då hon nyss har fått och jag skulle tro hon grät för nått annat. Fan detta känns toppen, ska köra på detta nu... och se om de funkar fler dagar och inte bara idag :).
Har fått så ont i ryggen av allt bärande på kvällarna, kanske blir bättee nu. Om ni själva har en liten bebis så prova, men de är lite svårt att höra, men efter ett tag så höra man vilket gråt de är och vad hon vill :).
Go natt nu ska jag sova, är super glad. Puss

De funkar verkligen, så otroligt!



Kolla in denna film, de funkar verkligen. Nu vet jag när Penny vill ha mat, eller vill rapas eller vad hon vill... otroligt. Detta rekommenderas :)

Hipp hipp hurra för Isac.

Idag har vart en bra dag, men trött. Försökt hålla lill tjejen vaken så hon kan sova om kvällarna/nätterna så hon inte bara skriker.
Men de var jobbigare än vaed jag trodde, hon vart grinig som tusan så jag var vaken och fick knappt någon sömn kändes de som.
Åkte vid 18 tiden till Davids lille bror (Farbror Isac) som fyllde 5 år idag GRATTIS :). Fick tårta och gofika... Trevligt. Visade Davids farmor örhängerna jag fick av Gustav, som han hade gjort på slöjden. Får lägga in en bild sen så ni förstår vad jag menar. Men iallafall så hade hon med gjort sånt förr av tenn och snurrat ihop till haldband och annat. Fick då ett halvband av henne som liknar örhängerna :) super fint.
När vi kom hem vid 20:30 tiden så vart Penny super ledsen... ville knappt äta. Men fick i henne lite... sen bada vi henne och de tycker hon om så då höll hon tyst och plaska runt :), men efter de så kissa hon ner hela handduken och mig haha sen börjas de om igen. David fick henne att somna alldeles nyss, skönt. Får de hur denna natt blir. Men sen är de helg och då är David hemma och kan hjälpa mig att hålla henne lite mer vaken på dagen så hon snor om dygnet som de ska vara.
Trevlig fortsatt kväll puss.

Melissa Horn - Hanna

Igår kväll var lillan jätte ledsen. Fick gå om kring med henne i 1 timma, somnade inte förens vid 2... jobbigt när man inte vet vad de är som gör dom ledsna. Men de var nog inte magont, och om man höll henne så var hon tyst, men man fick inte sätta sig ner :).
Idag har vi de mysigt, lyssnar på Melissa Horn och bara tar de lugnt. Penny ligger på min mage och skrattar i sömnen, sååå gulligt... vill aldrig släppa henne :)
Idag blir de 4 avsnittet av jersey shore, då ska de bli fight haha. spännande. Men väntar på att David kommer hem, har lovat att inte kolla utan han.
Varm av rang här inne, huvva, lillan är som ett element!
Nu blir de att börja med maten snart. puss.

Förvirrad av rang!

Vrem fan var de som sa att de var den 7/8 på måndag (idag) haha, ringde mamma och frågadade om hon kunde följa med mig på BVC och innan de skulle jag till barnmorskan på gynundersökning. Haha visa sig att de var den 5 idag ocg att bm tiden till och med var nästa månad den 7 haha... sömnbristen tar ut sin rätt. Men tack mamma för idag, handling och att du följde med och höll mig sällskap, mysigt!
Jaja vi ses på ondasdag igen mamma haha...
Ikväll ska vi se massa avsnitt av nya sesongen av jersey shore så underhållande haha.

Nattugglor.

David la sig för en stund sen, lillan och jag ligger i soffan. Hon sover på mitt bröst, så fort jag lägger ner henne vaknar och och blir små grinig. Så bäst att lyssna på lillan och ligga och mysa i soffan haha sen ska hon ändå ha mat om dryga timmen så inte lönt att lägga sig och försöka sova, får då blir man som en virrtant när man vaknar så snabbt efter insomning.
Idag har vi vart i Ersmark hos farfar och Anna-Lena. Vi var där tidigt vid redan kl 10 på morgonen, då de skulle iväg vid 14 med barnen på sport.
Men de var mysigt, davids farmor var med där och gulla lite med Penny :).
Många bilder togs, hoppas man får några så vi kan sätta in i ramar, vill ju ha de vackraste på väggen.
Skulle mysa med Penny vid 18 tiden, vi båda somnade i soffan och Signe med... super mysigt och hade haft en sån dålig natt med lite sömn så de var skönt att ladda batterierna... så nu är man inte så super trött när de blev en vaken kväll :).
Ska kolla in blocket lite nu, och se om man hittar nått bord och stolar, m.m.
Ny vaken efter power napen på kvällen. Jag och mina två bebisar. Kolla in lillans gubbfrilla haha.

En dag i Degernäs.

Go kväll, idag har vi vart hela dagen hos morfar och Marie. Vi åt lassange, suuuuuper gott. Magnus och Leon var där (Min farbror och min lillkusin) med, Leon vart klippt av Marie. Men de var inte populärt, han sprang ut helatiden till bilen, ville inte klippas haha. Men efter många om och män så gick de tillslut.
Farfar och Barbro (Farfars syster) var med där och Barbro fick mata Penny :). sÅ vi träffa många släktingar idag. Näe vi kom hem vid 19 så matades lillan sen gick vi ut på en lång kvälls promenad. Kom precis in, skönt att få röra på kroppen lite.
Nu gråter lillan så nu blir de att mysa trevlig fortsatt kväll puss.

Vill ha.

Några av alla kläder jag vill ha just nu.
Ginatricot
GinatricotRut m.flRut m.fl
kollade på nätet innan vi drog på stan, men de flesta av sakerna jag ville ha fanns inte i butikerna men vissa fanns men kunde inte bestämma mig vad jag skulle köpa haha så får ta de sen.
Vi käkade iallafall på pizzerian inne på Sagagallerian, buffe :) super gott. Alla andra ställen var knök fulla så de fick bli de men de var super gott. Jobbigt att äta med en bebis på armen som gråter om man säpper henne, vart smått grinig där efter maten men de var ganska lugnt.
Hon har vart rätt grinig här hemma sen tills David kom hem, då somnade hon. Men de var inte magont skulle jag tro då hon inte drog ihop sig till en liten boll, hon var nog bara jätte trött m.m :).
Ikväll blir de nog bara myskväll med familjen. Hoppas de går någon bra film på tvn.
Trevlig helg på er puss.

Stan idag.

Usch och fy vad trött jag är, inte för att lillan är vaken har bara sovit som en kratta mest på grund av att brösten är stenhårda och måste pumpas, känns som att ligga på tennisbollar, hua!. Men idag ska jag på stan med Maria och jag orka inte sova mera för då kommer vi så sent till stan och då slutar väl alla elever på skolorna och stan bli knöka full, blir drygt att gå runt med vagnarna och försöka hitta kläder i folkmassor :). Vill ju kolla in nya H&M som har flyttats till postgången, spännande. Sen vill jag på Ginatricot de var så länge sen jag var på stan nu... weeeii.
Så nu är jag klar, Penny ska bara få sova tills hon blir hungrig igen sen blir de klädbyte på henne sen åker vi nog :).

Bilder.

Glad mamma och nöjd bebis :)

Penny har inte ont i magen :).

Idag mår Penny bra, inget tok skrik och har fått stor bajsat :) ligger på min mage och bara myser.  Känns så otroligt skönt att hon är lugn och nöjd. Gör ont i mitt hjärta när hon har så ont i magen och bara gråter :(. Nu ska vi kolla på tv , dricka kaffe och bara ta de lugnt tills pappa David kommer hem :)

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!