Attans.

Var sugen på att fixa denna text i ett hörn i vårat hem, är så otoligt tomt i detta hörn så detta hade nog passat bra. Hade nästan bestämt mig innan jag såg vem som hade sagt detta citat. BARFOTA ERNST! haha. Typiskt nu vet jag inte om jag är så sugen längre.
(Gillar de barfota Ernst gör, men känns som alla gör som han. Därför det inte kändes så kul, säkert har halv sverige denna text på väggen.

Fira Anna-Lena. Hurra.

Idag ska vi ut till Ersmark då Anna-Lena fyllde år i söndags så vi ska fira henne lite.
Annars en mycket lugnt dag, vart sent igår och en spring natt. Mest bara jag som är trött, vart inte så mycket spring. Vet inte vad Penny har börjat med, hon host kraxar väldigt mycket.. vet inte om hon är lite hostig eller om hon kommit på en ny sak, låter som hon gör de med flit för hon flinar alltid efteråt. Bus ungen.
Nu ska vi se lite på "I drömmarnas trädgård" Penny gillar när de säger " Macka packa" och allt pingande ljud och deras pip pratande. Haha.

Mysig kväll.

Jag är så lycklig, och älskar er så otroligt mycket ♥
busungen.
Kan man vara lyckligare?
Snart är de påsk, vi alla längtar!

Bakningen i fullgång.

Mammas hjälpreda, och hennes första tand.
Innan gräddning.
In i bakmasinen.
Misslyckades totalt, haha. Hade inget att fixa glasyren med så de vart att smeta på med en sked jäkel.
Jordgubbs cupppisar.
Dem vart som sagt fula, men super goda.
Nu pausar vi lite och inväntar Maria och Sakarias, den blir de en ny satts haha.
Ska bliu mycket kakor idag.

Blev inge bakande förut men imorgon blir de av.

cup cake.
Idag har vi varit ute på en härligt lång promenad. David måste ut och gå så ryggen börjar funka igen. Han är mycket bättre nu och ska på jobbet imorgon.
Vi var ute och åt middag hos farbror Eric och Helena. Mycket god älgköttfärs, skulle bara kunna äta den.
Lånade med mig cup cakes maskinen vi gav Helena när hon fyllde år haha, så imorgon blir de stor bak. Ska göra en jäkla massa cup cakes. Skulle behöva en glasyr sprits, om jag ska så en lika fin kaka som den på bilden. Men får nog ta något jag hittar hemma, om ingen hjärtlig själ kommer förbi och bakar med oss.
Penny har varit missnöjd ikväll, men hon hade inte fått bajjat. Men efter hon fick göra de så var hon över trött men somnade för en halv timma sedan. Hon sov som en stock hos Eric och Helena och i bilen på vägen hem. Men sen så vart hon tvär pigg och missnöjd men den fick hon bajja som sagt och kunde hon somna.
Nu ska vi kolla lite tv och ta de lugnt sen raka vägen i sängen. God natt på er.

Baka en kaka?

Idag var pappan hemma. Han har super ont i ryggen. Kan knappt lyfta upp Penny. Måste vila ryggen och hoppas på att den blir bättre. Han får rinha sjukgymnasten imorgon och hoppas på en tid så han får kolla till den.
Har annars bara varit hemma idag, tagit de lugnt. David och jag har spelat TP . (Jessica ni glömde era spel här). ställningen var lika hela vägen, spännande in i de sista. David vann.
Penny har haft en skratt dag. Spelade in henne på mobilen, ska lägga upp filmen sen så nu får se.
Nu ska jag torrka mitt blöta hår sen ska vi dra iväg på affären och inhandla ibumitin till Davids rygg och lite annat. Ska kolla på Bigbrother,unga mödrar och jersey shore.. har missat allt så ikväll blir de en tvkväll. Mysigt. Kanske skulle passa på att baka nån kaka så jag har nått att bjuda på när folk kommer haha.
Trevlig kväll på er.

Busplaneten.

Vårat gröt monster ♥
Hundbajspåsar är de roligaste.
Penny sov som en stock i natt.  Vi hade ju fin besök som sagt igår och de var livat under spelandet. Och blir de knäpp tyst senare så vaknar hon. Så tvN fick stå på i varndagsrummet. Ikväll så satte vi på radion utanför hennes sovrum och hoppas hon sover bättre av lite små ljud. För hon sover som bäst i vagnen på busplaneten eller liknande där de är sjukt livat haha. Så vi provar med radion i natt.
Vaknade som vid klockan 7, hade dock inte ställt fram klockan. Jag väntade och väntade för att få ringa Helena, vill ju inte väckan henne vid 7 på en helg morgonen. Men jag väntade tills klockan 10, sen fick de fan räcka haha. Kom då på att klockan var 11 så kunde ha ringt för en timma sen. Hon kom hit och vi drog på Busplaneten och Maxi för att handla. Busade där ett tag, synd att inga andra mammor med barn var där, men vi hade trevligt i alla fall. När vi kom hem tog vi hundarna på en promenad, mysigt. Pappa David och farbror Eric har mekat med deras lilla (gokart?) hela dagen. Tur jag har finaste Helena. Nu blir de lite mys innan sängdags, god natt.

Ska bli bättre.

Fasen vad jag är dålig på att uppdatera bloggen, Ska bli bättre på de, och sen lägga in mer bilder. Igår tog vi de lugnt. Pennys farfar med familj kom förbi en snabbis och busade med Penny. Penny badade, finns inget bättre tycker Penny. Hon sover så bra efter att ha bad på kvällen. Farbror Eric ,Helena, Robin och Jessica kom förbi , vi spelade TP, hur kul är inte de? stressad som tusan blev jag. Haha men vårat lag vann! Nu blir de kaffe och mys med lill ♥.

Nu är första tanden ute.

God morgon, i detta hus har vi nu fått in rutiner, upp klockan 05:30-06:00 och läggdags vid 18:30-19:00 och de tycker jag är skönt. Jag och David får egen tid på kvällen, dock lägger vi oss vid 20:30-21:00, men dra på trissor igår var vi uppe till 22:00 haha, var en film på tv som vi fastnade i, men orkade inte se klart. Pappa och Penny busar en massa sedan fick Penny ett bad. Vi satt oss i soffan jag strök henne på benen och hon satt och lutade sig mot mig och sen hörde jag hur hon snarkade och då var klockan 18:30, vart riktigt förvånad att hon somnade så snabbt. Men vi var på dagen på BVC och gjorde BOEL testet och hon fick UA på allt. Sedan drog vi oss till Busplaneten och busade en massa och vi gick hem från strömpilen, riktigt lerigt på skogsvägen hem, tungt att styra vagnen, men jag fick mig ett träningspass. Sen vart de stor städning och jaa, Penny ska vara med på allt så inte så konstigt att hon var trött på kvällen.
Pennys mormor skulle komma på besök men hennes bil startade inte, så hon väntar ett tag och ska försöka få igång den igen, får väl se om hon dyker upp :). Nu vaknar Penny hör jag så upp och hoppa.

Glömmer oss igen.

Att få tjata om att få betala.
Vi har Penny försäkrad i Länsförsäkringar, som allt ammat vi har.
In såg för ett tag sen att vi inte har betalat nått för Penny, hann bara få den tanken så ringer de en tant från Länsförsäkringar och ber om ursäkt för dem inte skickat ut en inbetalning till oss men att Penny naturligtvis är försäkrad ändå.
Hon var då snäll att dra av två månader så de inte skulle bli så dyrt. Och jag sa att jag ville ha Penny på autogiro. Hon skulle skicka ut räkningar och papper. Men detta var kanske 2 månader sen, och har fortfarande inte fått räkningar eller autogiropapperna. Så fick ringa till Läns för att få prata med samma kvinna som förr som fattar vad detta gäller men hon var sjuk och återkommer till mig när hon frisknat till. Men ska man måsta tjata tills sig sin räkning? Dåligt tycker jag. Hon borde ha skickat de på enaste gången efter hon avslutat samtalet med mig förra gången, då hon trots allt bad om ursäkt och tycker de var himla märkligt att de missat oss. Och sen glömma igen är bara dåligt.
Nog med detta, idag ska vi ut till Morfar i Degernäs på våffel afton, mysigt. Är så sugen på våfflor nu, med grädde och massa bär.
Penny valde att kliva upp vi 05:30 och de har varit ett jäkla springade i natt igen. Men tänderna kommer längre och längre ut för varje dag, snart bitor hon mig allt i fingrarna :).
Nu dags för att göra sig klar för en promenad.

Man ser tänderna men de vill inte komma.

Penny och Didrik delade badbajla i helgen.
Sovit dåligt inatt igen då tänderna försöka komma fram. Stackars lilla Pennsy måste göra ont.
Skulle ner på stan för att äta middag med Desireé men då jag sovit dåligt så har jag ingen ork att fixa till mig och ta bussen ner på stan.
Så de får allt bli en annan dag.

Vi tog oss ut på en promenad, Signe fick springa lös en bra bit, de gillades. Penny somnade i vagnen och fick sova ute tills hon vaknade. Signe var helt tillsig när vi kom hem, körde rally här inne haha, kasta sitt ben och hoppade i sackosäcken och kuta ut i halen och in i sovrummet. Hon vart glad över sin promenad och duschningen efteråt :). Ska försöka ta oss ut på en kvällspromenad när David kommer hem. Måste visa han den nya gångbanan som vi nu mera går, är omringade av skog och möter knappt någon så de är super för Signe. Penny är förövrigt inne på att bara äta gröt igen, vill inte ha något annat. Bara kniper med munnen och får hurrven. Huvudasaken man får i henne någonting. Penny kan nu göra pruttljud med munnen, skit kul att se henne göra dessa ljud, hon gör de när hon är koncentrerad. Haha. Nu blir de kaffe, så jag orkar hålla mig vaken.

God morgon Sverige tingelingeling!

En busig bild på Penny,mamma & lilla Loie .



God morgon Sverige tingelingeling, God morgon Sverige tingelingeling!
Vaknade klockan 05:00 av en super pratsam liten tjej. Penny och jag sov i dubbelsängen och pappa David fick sova i soffan ^^.
Då hon vaknar hela tiden så blir de bäst så. Jag stoppar in nappen lite halft i sömnen och så somnar vi båda om på två röda.
Skönt, så vi båda blir utvilade och glada.
Hann ha lite morgon mys med pappan innan han skulle på jobbet.
Drog nyss upp rullgardinerna och ser till min stora förvåning att de snöar lite ute. Huvva, skulle de inte vara vår nu?
Får hoppas de lilla som kommer smälter i solen (om de blir sol idag vill säga).
Känner mig otroligt pigg, helt otroligt PIGG. La mig 21:30 och somnade rätt snabbt efter de.
Penny ligger nu och sover i soffan bredvid mig, hon har busat förmycket på morgon kvisten att hon tvär somnade i min famn.
Vi har inga planer för idag, men någon måste de blir. En promenad sedan får vi se vad dagen bjuder på.
Nu tillbaka till kaffe drickande och Vakna med the voice, sedan kolla in gårdagsen bigbrother program, vet ju inte ens vem som åkte ut. ska försöka att logga in på bigbrother.se och inte se vilket ansikte som saknad innan jag sett progremet hihi.

Idag kommer allt Pappa David hem.

Penny saknar sin pappa ♥
I natt sov Penny med mig i stor sängen. Fasen vad mysigt de var. Hon brukar aldrig kunna somna i våran säng, och sen har vi aldrig vågat sova med henne i sängen då båda jag och David rullar som fasen. När hon var pytteliten fick hon sova nån timma i våran säng men då hade man mjukliften i så då var de ingen fara.
Såg att Penny har 2 tänder som håller på att titta fram i underkäken, såg nått vitt haha man får ju inte kolla henne i munnen då blir hon förbannad. Men då är de inte konstigt om hon vaknar hela tiden. Måste göra jätte ont. Men natten gick super bra, varje gång hon vaknade så stoppa jag snabbt in tutten och sedan somnade hon om. Så vi båda är rätt utvilade. Hon sover nu i våran säng, försöker få henne att somna utan att man ska vagga,gunga eller puffa henne på rumpan. Och de går fint, nästa steg är att lägga henne i hennes egen säng och få henne att då somna på egen hand. Men de är ett tag kvar känner jag, haha man ska inte topa Hej innan man är över bäcken!
Farbor Eric och Helena var här en stund igår, mina räddare. Behövde handla mat till Penny och blöjer. Så de gjordes. Men när farbror Eric kom in och hade solglasögonen på sig och gjorde ett konstigt läte började Pennsy gråta, första gången hon blir rädd sådär. Men de gick snabbt över. Och föresten när Mariana m.fl åkte hem igår stod Penny vid dörren och kollade och hoppades att den skulle öppnas och att de skulle komma tillbaka men de gjorde inte de och Penny började gråta, mysgumman! Hon saknar redan Didde.
Igår kväll kom Pennys farfar hem med familj från Tahiland. Så jag ska följa med Farbror Eric och Helena ut dit idag. De kommer vara så otroligt bruna och fina. Fusk! Själv är man blek fet och blå under ögonen haha.
Oj nu vart de rörigt, hoppas ni hänger med i svängarna och fattar mitt svammel.

Sov gäster.

Igår kom Mariana & Didrik vid 11 tiden. Vi har gått på promenader,busat i mängder och ätit fredagsmys. En toppen kväll. Didrik sov i Pennys säng då han kan klättra ur en vagn, och Penny sov i sin vagn. Hon vaknade sjukt många gånger. Var nog lite trångt eller nått åt de hållet. Men båda somnade innan klockan 20. Men Mariana och jag höll oss bara vakna till klockan 21:30 haha, men de är en timme mer än vad jag brukar vara vaken så lite helg blev de.
dem är fortfarande kvar här, och barnen sover. Vi hinner nog med en promenad i de fina vädret innan de åker.
Kommer mer bilder senare, batteriet på min kamera tog slut, men Mariana tog mer bilder med hennes.
Sitter och väntar på besök.
Jag har en röd strumpa.
Tittut!
Äntligen kom Didrik.
Då blir vi så glada.

Svar på förra inlägget.

Finns det något skönare än en pyjamas? jaa, nämligen en Onepiece.
Började bli lite små kall så slängde på mig denna underbara pjäs.
Osminkad och jävlig men jag bju. Se så glad jag blir av detta fantastiksa plagg haha.

Första natten utan min andra hälft.

De gick rätt bra, låg i sängen redan 20:30 haha. Kvällen gick så segt, kändes som klockan var mycket mera än vad den var.
Men skönt att lägga sig och skriva lite på Wordfeud och ligga på spikmattan. Blir så trött av denna underbara matta, sen hjälper den min otroligt dåliga rygg.
Var tur jag somnade så tidigt som jag gjorde med tanke på hur trött jag var, för klockan 1 ville Penny väcka mamma och de tog ett bra tag innan jag fick henne att somna om. Fick ta till flaskan, och strax efter den var upp drucken så somnade hon om i vagnen. Hon vägrade sova i spjälsängen, fick gunga vagnen och då gick de undan.
Vaknade sedan av en glad liten stinkbomb klockan 06:30. Tandbajs är inte att leka med haha. Önskar jag hade Marianas täppta näsa så jag inte känner denna odör! haha.
Ligger för övrigt fortfarande i pyjamasen, finns de nått härligare plagg?
Får se om jag byter om innan Mariana och Didrik kommer på besök vid 11, annars för de skåda en mycket vacker kvinna i sitt bästa plagg.
För övrigt så är tantröd på väg, jag blir städ galen, jag vill städa hela tiden, Men finns inge mer att städa förutom i sovrummets där det är en aning klädkaos, måste rensas, men de har jag inte tid med, då Penny inte alls gillar att titta på när mamma rensar så de får jag ta tag i när David kommer hem. Men i överiga lägenheten är de dammsugat dammtorkat och snyggt. Men de kliar i fingrarna att ta tag i de som behövs, ska försöka hålla mig. Men annars för jag göra de när lillan sover och jag inte väntar besök.
Hoppas ni får en underbar helg.

Ensamstående föräldrar,ni förtjänar en medalj.

Nu när David är borta över helgen så blir de ingen rast och ingen ro för min del. I vanliga fall delar vi på nätterna, eller jag tar natten men får sova sedan på morgonen då David tar Penny. Men denna helg blir de bara mamma, Men man har ju en sån go och glad dotter så inga problem, men de finns jobbigare nätter än andra och då blir man så trött på dagen. Ni som är ensamstånde gör de bra. Ni får aldrig någon vilo paus i vardagen/helgen.
Därför tillängnar jag detta inlägg till Sara en ensamstående ung mamma. Du gör ett toppen jobb tycker jag.
(En bild på Sara, tagen från hennes blogg.)


Ensamhet, usch.

Denna dag har vi varit med Maria, jag slingade hennes hår, och fick mig själv lite löshår. Super tack. Kul med något nytt.
Hämtade hem Sakarias från Dagmamman som han inskolar sig hos. Var hemma hos dem en stund och busade. Nu är vi hemma.
David är i frjällen med jobbet, och kommer inte hem förens på söndag. Huvva, jag hatar att vara ensamen. Dock har jag Penny och Signe, men vill inte sova själv. Är så rädd av mig, och de känner Signe av och skäller till minsta lilla knäpp. Kommer bli tyst och trist när Penny har somnat :(. På 4 år vi varait tillsammans har vi säkert bara sovit 10 dagar borta från varandra som max. Så jag är inte van med en stor säng ensamen. Känns konstigt, sen drömde jag så mycket mardrömmar i natt så de gjorde inte saken bättre, haft en lustig känsla i magen hela dagen.
Nu ska jag mysa med mina små tjejer sen får jag kollar på lite serier tills jag blir trött. Imorgon ska jag vara med Mariana och Didrik, dem ska sova över här om allt blir som de var sagt. Hoppas, så jag slipper sova ensamen och sen har vi alla varsin kompis, älskar de.

Bilder från igår.

Mammas solstråle ♥

Mariana ,Didde och Bubben.

Lill spejarn.

Inväntar mat.

Lill busen.

-Försten till leklådan!

Hundbajspåsar gillas.

Vännerna ♥

Didrik är två veckor äldre än Penny, och kan stå på alla fyra och dra sig upp på saker.
Får se när Penny kan de, jag är bara så nöjd att hon kan åla sig fram ♥. Hoppas hon väntar med att dra sig upp på saker hihi. Men hon får gärna ställa sig på alla fyra.



God morgon.

Somnade strax innan 22, skönt. Uppe med tuppen vid 6. Men pigg och glad. Idag ska Mariana & Didrik komma på besök. Slängde in en pizza i ungen, tänkte jag skulle bjuda dem på lunch.
Vi hade tänkt att gå ut med vagnarna, men jag vete tusan om man är så sugen, känns som man ska blåsa bort. Vi får se vad vi hittar på.
Penny ska iallfall få åla på golvet, och förhoppningsvis lära sig att dra upp benen som Didde, blir lite lättare då än att bara dra med armarna och ha raklånga ben och trycka med små tårna.
Igår var mormor Ann-Eli och moster Sandra på besök. Vi spelade kort och busade. Penny fick även en leksak av mormor. Trevligt hade vi de.

Framsteg.

Penny började dra sig framåt igår, äntligen haha. Hon vinkar när man vinkar till henne, och klappar händerna om vi klappar händerna. Otroligt roligt.
Roligt att hon inte bara snurrar runt och tar sig en bit bakåt utan att hon kommer framåt. Detta gör min dag, nu ska jag vinka lite till Penny och klappa händerna, samt kasta ut leksaker som hon kan åla sig och hämta haha.

Bigbrother.

Kollar inte alls mycket på Bigbrother, men när Penny sover på dagen kan jag lägga mig framför datorn och kolla in gårdagens program. Då vi inte har kanal 11 så får man kika på datorn. Såg nyss på Vakna med the voice och Hanna w var och gästade live då hon tydligen lämnade Bigbrother frivilligt. Hon var så packad haha. Men nu blir de inge kul att kolla på BB, hon var ju så störd att de var kul att se. Och alla bråkade och irriterade sig på henne, nu kommer alla vara vänner och det blir frid och fröjd. Trist tycker då jag. Nu har jag inte följt allt då jag bara kollar då och då, så jag kan ha fel. Men Hanna skulle varit med till på slutet tycker jag, man fick sig ett gått skratt åt denna person. Men nu ska jag kolla in gårdagens program och se vad som hänt.
Föresten fick jag sova sjukt mycket i natt. La mig kl 21 och somnade kanske 22, då jag hade svårt att somna. Men fick kliva upp 3 gånger och stoppa in tutte bara. Klev upp vid 06:30, så denna natt har varit toppen.

Helgen i bilder.

Amerikanska pannkakor med sirap blev de till frukost.
Blåbärsgröt!
Bus hor farbror Eric och Helena innan Mello!
Helena åt mycket godis ^^
Snart får Penny sin efterlängtade kusin.
Nya fräcka leggins till mamma.
Busungen, pausar mellan pratandet.

Är de fredag idag?

Insåg nyss att det är fredag. Vart tog veckan vägen? skönt med helg. Behöver sömn, i natt vaknade Penny vid 01 och var vaken till 02:30 somnade om och vaknade varje kvar/halvtimma, vid 6 tog jag upp henne för att mysa med täcke i famnen, hon somnade och så gjorde jag i soffan, David väckte oss och la oss i sängen, men då hon blitt tätt i näsan så tappar hon tutten och efter att David körde med snorsugen vart hon förbannad och klarvaken. Så nu hoppas jag på att min pigga flicka ska bli trött av allt gåstol springade och snart sova, så jag får sluta mina blå.
Trevlig helg.

Barnvagnsmarschen.

Jag och Pennsy åkter ner på stan igår för att delta i barnvagnsmarschen.
Och Södja kampen mot mödradödligheten.



Börjar bli van med lite sömn.

Ännu en natt med lite sömn. Fick henne att somna om i våran säng, vilket aldrig händer. Men de var toppen mysigt. Klev upp kl 6:30 och har sprungit fram och tillbaka till Pennys säng mest hela natten i natt med. Borde nästan gå ner i vikt av detta, haha hoppas!
Hur som haver, igår var Maria och Sakarias på besök en stund. Vi busade och hade de mysigt som alltid.
Dock snodde Penny Sakarias ena majskrok han tog tillbaka den och sedan gav Maria Penny ena majskroken, då Sakarias hade två. De gillades inte av lilleman som vart jätte ledsen, jag gav han min snus dosa som tröst, han tog dosan och kasta den på Penny. Haha såg så roligt ut, att de redan kan bli arga på andra barn. Han kollade då inte glatt på Penny när han syla dosan på henne. Tur han inte träffade hennes huvud men de var nära. haha. På kvällen så fick vi för oss att våld gästa Jessika med familj. Vi snackade en massa skit och kollade in deras fina hem . Signe  fick leka med Miloua (Stavning?) en helt underbart söt hund. Känns så konstigt att hålla i en nakenfis haha. David ville hålla i henne hela tiden, tror allt han vart lite kär.  Penny lekta mycket med Alwa-Liis leksaker, speciellt gillade hon den pratande björnen, blir nog att införskaffa oss en sådan.
Näe nu ska Malin komma förbi och vi ska dricka kaffe och umgås en stund innan hon ska på jobbet.
Är hon inte en skönhet så säg ♥

God morgon, tidigt som tusan.

KOM NU TÄNDER! Pennsy och jag vill sova. La mig klockan 22:00 så att jag skulle få lite sömn innan nattens vakenheter börjar.
Kl 23:00 gick start skottet av, och upp och springa fick jag allt göra. Hon ligger och gnuggar sina stackars framtänder, fick lite mat då hon kämpar på med sitt gnugg så hon blir hungrig. Men ser att tandköttet är vitare på båda framtänderna i underkäken. Hoppas de ploppar upp snart.
Tills dess får mamma springa och göra lilla fröken glad och nöjd så hon somnar om, eller kliva upp och se på lite barnpogran och mysa.
Nu blir de att göra kaffe, och se lite barnprogram med Pennsy. Måste få lite hjälp att hålla mina stackars ögon öppna... Ville ju gå en härlig promenad idag igen och få vårsolen i ansiktet. Men man ska ha ork att lyfta på benen, annars blir de jobbigt för stackars skona som blir dragna i gruset haha. Så jag hoppas på en power nap lite senare. Näe nu blir de till att göra kaffe, och sen vänta på att Vakna med the voice börjar. Min morgon räddning!

Detta två personer underhåller min morgon, tack för ett bra program! ♥


En skön dag med härligt besök.

Idag ringde Mariana redan vi kl 9 tiden. De hade stängt av vattnet i deras område då de var vattenläcka. Så de var varmt välkommna hit så de kunnde få sig lite kaffe och kunna skita haha.
Vi tog oss en skön promenad i de vackra vädret och busade i mängder.
Penny
Didrik
Penny och Didrik delade gåstol, då passa Penny på att smaka på Diddes stortå.
Lill go fia sölade så mycket när hon åt spagetti och köttfärsås så de slutade med bad, resten av köket och även mamma fick med bada.

Ute i vårsolen.

Igår var vi ute hos farbror Eric och Helena hela dagen.
Vi åkte skoter till en grillstuga och grillade korv. Hur mysigt som helst. Kvällen bestod av Melodifestivalen och massa godis.
Elden.
Charmtrollet.
Helena med alla hundarna.
Solsken.
Pappa David.
Farbror Eric och pappa David.
Mys i grillstugan.
Betty.
Finn ett fel!
Mamma glad.
'
Farbror Eric poserar.
Den gravide Helena haha.

Pennys favorit låt!

Älskar denna verson på dessa låtar. Penny tycker de är jätte kul när den är lugn från början sen brakar de losss haha.

Busplaneten?

Idag kanske vi ska på busplaneten. Är super trött idag, men får se om man vaknar till och har ork till massa bus.
Vet inte varför jag är så trött. Känner mig inte sjuk. Penny vaknade bara vid 1 i natt och jag fick lägga henne i vagnen och köra lite, sedan vaknade hon vid 6 för mat och somnade om till 8. Fattar inte varför jag är trött, kanske fick sova bra i natt och de gjorde en ännu tröttare. Nu blir de kaffe i mängder, in såg nyss att jag tog den sista snusen SKITANS! Så de blir nog Busplaneten och springa in på Ica maxi först för att köpa snus haha. Näe nu kaffe..

Penny i sina nya glajjjor!

Du är så underbar och älskad!


Lill pratarn, ville att vi skulle kliva upp.

En gammal bild på Mamma,Penny och Signe. Trötta, precis som idag haha. Saknar Pennys gubbfrilla ♥
Hon gnuggar tutten på tandköttet så de gnisslar.
Hon pratar,skriker och har sig. Penny tyckte de var dags att kliva upp. Fick en alvedon så de inte gör så ont.
Idag ska Desireé komma på besök efter kl 12, blir trevligt. Var ett tag sedan vi träffades och hon får träffa Penny för första gången. Får hoppas man får lite energi så man orkar vara trevlig/social haha. Oj vad hungrig jag blev, nu blir de frukost och en massa kaffe + barnprogram. God morgon på er.

bloglovin
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!