Uppdatering!

I helgen har Pennys farmor varit här. Super mysigt. Längtar redan tills nästa gång hon kommer upp. Vilket blir till sommaren när farbror Eric och Helena får sin lilla tjej.
Vi har ätit i Ersmark hos farfar Folke m.fl . Och sedan hade vi på lördags kvällen en överraskningsfest för bröderna. Vilket var uppskattat.
Idag var vi på BVC för läkar besök och vaccination.
Pennys vikt var 8840 g och hon var 69,5 lång. Stor tjejen min,
Nu äter Penny mest bara mat, då hon vägrar ersättning. I natt gav vi henne havrevälling, inte nattvällingen då hon inte gillade den utan Sempers Havrevälling. Och sen blandade vi med lite vanlig ersättning. Och visst sov hon hela natten. Ända tills klockan 8 om den inte till och med var mer. Känns som de börjar vända. Så nu blir de gröt och mat hela dagarna och välling innan läggdags och på morgonen.
Känns super skönt att de börjar vända.
Penny vart inte ledsen av sprutan, hon pep bara till sen var de över. Men vart tvät lite ledsen när vi satt henne i vagnen, kanske gjorde ont i låret. Men de gick över snabbt de också sen så somnade hon i vagnen på vägen hem med bussen, och sov ute en stund till nör vi kom hem.
I dag blir de nog att ta itu med mera kläder, och försöka få tag i bordet vi ville ha, men alla kundservic skit är så sega på att svara, blir bara förbannad. Men får hoppas de finns kvar för då har vi snart ett bord här hemma haha. Vilket är på tiden.
Hoppas på busplaneten i veckan och mycket kul. När både jag och Penny ör fulla av energi och bus :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!